Battlefield V

poruka: 8.825
|
čitano: 1.541.539
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
14 godina
Re: Battlefield V
D-wook kaže...
Avensac kaže...

Izgleda da ništa od mogućnosti isključivanja customizacije unutar igre. Osim na natjecanjima/turnirima gdje će biti po difoltu sve.

https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/8r4z2r/i_guess_thats_a_definite_no_on_customization/

Ljudi misle dignut lovu na prodaji skinova, a ti misliš da ćemo ih moći isključiti. Dobra fora.

Ali opet kako mogu biti toliko uvjereni da ce se skinovi prodavati mislim PUBG je ispocetka bio samo iz 3. lica a Fortnite je iz 3. lica pa vidis sve te stvari na sebi dok

u BF manje vise za vrijeme igre ne vidis kako ti lik izglea tako da neznam dali ce se bas toliko to sve prodavati mozda bude BR mod iz 3. lica ko zna..

Ali jedva cekam dok dodaju D-DAY pa dok pocinje iskrcavanje likova sa hokej maskama,kožnih rock jakni,ninja outfita i pink rokeza

twice the pride double the fall
11 godina

Ha gle, onaj koji bi isključio to, ionako ne bi ni kupovao skinove..

Nego, mene više brine to kaj nema premiuma, ovaj sistem zarade baš i ne drži vodu, za Dice barem.. Samo treba pogledat SWBF2 i koliko su oni tamo dobili contenta nakon izlaska igre, na kapaljku..

16 godina
Avensac kaže...

Nego, mene više brine to kaj nema premiuma, ovaj sistem zarade baš i ne drži vodu, za Dice barem.. Samo treba pogledat SWBF2 i koliko su oni tamo dobili contenta nakon izlaska igre, na kapaljku..

Da ali SWBF2 je promjeni način posvonja, kompletno. Pa jel može išta kupti sad tamo? Tako da ljudi nisu htjeli microtransakcije u toj igri, oni maknuli, ali su ima maknuli i besplatni content drop. Odnosno smanjili ga na skoro pa nulu.

Rainbow Six isto nije iz 3. lica pa opet već 3 sezone živi na tome.

13 godina
protjeran
Avensac kaže...

kak nemaju zarade ak se bf1 prodao vise nego svi nastavci zajedno, bf5 bi tu brojku trebao naravno skinuti, pošto je rijec o bf i ww2 vjerujem da i bude..znaju oni dobro racunati bez brigelp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
11 godina

Pričamo o novom sistemu s mikrotransakcijama, a ne o premiumu modelu koji je do sada bio..

8 godina
protjeran
Battlefield V

Sto vise citam o ovoj igri cini mi se da ce biti fail, nadam se da nisam u pravu, ali... Ono, nekada su cool klinci igrali BF3, danas igraju Fortnite, jbg. vremena se mjenjaju. 

Eye In The Sky
Moj PC  
3 10 hvala 0
14 godina
Jack Sparrow kaže...
Avensac kaže...

Da ali SWBF2 je promjeni način posvonja, kompletno. Pa jel može išta kupti sad tamo? Tako da ljudi nisu htjeli microtransakcije u toj igri, oni maknuli, ali su ima maknuli i besplatni content drop. Odnosno smanjili ga na skoro pa nulu.

Rainbow Six isto nije iz 3. lica pa opet već 3 sezone živi na tome.

Da ali opet ako se ne varam kak se zovu operativci jel u RS6 izgledaju ko operativci a ne hrpa klauna i tam su samo skinova za pljuce i jos neke pizdarije ako se ne varam?

Neznam ja jednostavno ne vjerujem da budu ljudi toliko trosili na skinove u BF kolko to mislie EA/DICE, ali budemo vidli.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.6.2018 9:36 (dad0r).
16 godina
dad0r kaže...

Da ali opet ako se ne varam kak se zovu operativci jel u RS6 izgledaju ko operativci a ne hrpa klauna i tam su samo skinova za pljuce i jos neke pizdarije ako se ne varam?

Neznam ja jednostavno ne vjerujem da budu ljudi toliko trosili na skinove u BF kolko to mislie EA/DICE, ali budemo vidli.

Baš i ne. Imaš svega. Maske gdje izgledaš kao klau, terminator ili drugi filmovi. Pa imaš cijelo odjelo koje se mjenja. http://i.imgur.com/kM4OYBe.jpg

Naravno puške roze boje i slično.

14 godina
Jack Sparrow kaže...
dad0r kaže...

Baš i ne. Imaš svega. Maske gdje izgledaš kao klau, terminator ili drugi filmovi. Pa imaš cijelo odjelo koje se mjenja. http://i.imgur.com/kM4OYBe.jpg

Naravno puške roze boje i slično.

Lolchina pa kad su to dodali nisam znal mislil sam da samo pljuce , budemo vidli kako bude u BFV jos uvijek nisam uvjeren da se bude bas tak dobro prodavalo

ali nek bar gameplay bude kak spada, jedva cekam betu da vidimo na kaj to lici iz prve ruke.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.6.2018 10:03 (dad0r).
15 godina
Evil Access kaže...

Sto vise citam o ovoj igri cini mi se da ce biti fail, nadam se da nisam u pravu, ali... Ono, nekada su cool klinci igrali BF3, danas igraju Fortnite, jbg. vremena se mjenjaju. 

A šta s vama s pubg? No skilleri leže i glume grm pa da večeraju kokoševinu? 
Sačekajmo alfe i bete, da probamo da vidimo...

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
8 godina
protjeran
fila2208 kaže...
Evil Access kaže...

A šta s vama s pubg? No skilleri leže i glume grm pa da večeraju kokoševinu? 
Sačekajmo alfe i bete, da probamo da vidimo...

Igarti cu open betu sigurno, jer sam nepopravljivi optimist, i nitko sretniji od mene ako igra bude dobra, ne mora to cak ni biti nista revolucionarno, neka igra bude dobra za po 2-3 sata 2-3 puta tjedno casual napucavanja i ja cu je prvi kupiti, ali kazem ti, nekako mi je to sve tanko po ovome sto vidim. Ljudi nisu bas prihvatili BF1, bar su se mogli potruditi da naprave novi inerface, i jedna stvar koju bih isto volio da vidim je da povecaju timer za respawn kada umres ili da nekako promijene tu mehaniku.

Eye In The Sky
14 godina
Battlefield V

Evo Jack-a s 22 minute o gameplayu:

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield V

Closed Alpha

Samo PC.

Samo u nekoliko regija svijeta. (Vjerojatno US i EU)

Još se ne zna datum.

Ključevi će stizati e-mailovima (ne znam tko je uopće uključen u izbor)

Bude i nekoliko djeljenja ključeva na netu, vjerojatno za content creatore.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
4 0 hvala 4
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Kad sam vidio kako tenk prolazi kroz kucu odmah sam smocio hlace

It is always darkest just before the dawn.
16 godina
moderator
mrsmith kaže... 

I mene vlaži kad vidim kako lako uđe u nju,pa onda kako puca kad izlazi iz nje uf,a tak je velik..

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2018 8:06 (pirat).
16 godina
pirat kaže...
mrsmith kaže... 

I mene vlaži kad vidim kako lako uđe u nju,pa onda kako puca kad izlazi iz nje uf,a tak je velik..

b

It is always darkest just before the dawn.
16 godina
Battlefield V

a tek kad skužite da je ovo zapravo jedan od manjih u igri

Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
Battlefield V

Vidio sam jedan njemački  sa debelom cijevi. Uf kako taj razvali

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MRSKI kaže...

govoris iz iskustva?

CARPE DIEM
13 godina
simeparanoja kaže...
MRSKI kaže...

govoris iz iskustva?

Da. Mislim da ima negdje i video kako to izgleda 

15 godina
dad0r kaže...
D-wook kaže...
Avensac kaže...

Izgleda da ništa od mogućnosti isključivanja customizacije unutar igre. Osim na natjecanjima/turnirima gdje će biti po difoltu sve.

https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/8r4z2r/i_guess_thats_a_definite_no_on_customization/

Ljudi misle dignut lovu na prodaji skinova, a ti misliš da ćemo ih moći isključiti. Dobra fora.

Ali opet kako mogu biti toliko uvjereni da ce se skinovi prodavati mislim PUBG je ispocetka bio samo iz 3. lica a Fortnite je iz 3. lica pa vidis sve te stvari na sebi dok

u BF manje vise za vrijeme igre ne vidis kako ti lik izglea tako da neznam dali ce se bas toliko to sve prodavati mozda bude BR mod iz 3. lica ko zna..

Ali jedva cekam dok dodaju D-DAY pa dok pocinje iskrcavanje likova sa hokej maskama,kožnih rock jakni,ninja outfita i pink rokeza

tu vrijedi pravilo: ne šminkam se radi sebe nego radi drugih muškaraca

PSN - darklydexter
15 godina
Battlefield V

Di ste pice

kad mijenja cijev>sve

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2018 14:54 (fila2208).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield V

big TU za ovo iskakanje kroz prozore.. u BF1 je baš iritantno kada moraš nabiti 3 dijela prozora sa melle da bi iskočio. ili pokušavaš iskočiti, a smeta ti mali ficlek gore koji moraš ekstra nabiti.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
CyberDemonVZ kaže...
LeftY_CRO kaže...

preko hong konga:

standard - 54.66 usd 350kn

deluxe - 80.14 - 505kn

Preko Koreje

Standard: 310kn

Deluxe: 450kn

EU

Standard: 444kn

Deluxe: 590kn

Preko Thailanda se ne isplati, skoro iste cijene ko kod nas.

Nikako da se uspijem probit za korejsku stranicu, uvijek zavrsim sa us storom. Prek hong konga ide i to je ta cijena. Koji VPN koristis da se mozes ulogirat sa koreje?

13 godina

FlyVpn

13 godina
Battlefield V

Namjerno su pretjerali s oružjima i gadgetima u Incursions modu (5 vs 5 competitive) u BF1, da bi dobili reakciju igrača, da vide što mogu, a što ne ubaciti u takvu vrstu igre - pripreme za BFV competitive.

Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

- pripreme za BFV competitive.

ja se iskreno nadam da se ne šale i da misle ozbiljno, iako uzeti dio kolača rs, ow, cs i ostalima će bit jeben pothvat

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2018 22:09 (fila2208).
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Namjerno su pretjerali s oružjima i gadgetima u Incursions modu (5 vs 5 competitive) u BF1, da bi dobili reakciju igrača, da vide što mogu, a što ne ubaciti u takvu vrstu igre - pripreme za BFV competitive.

Hau jes nou. Kako ga seru. Zar stvarno vjeruješ da su namjerno ujebali jedan mod igre (ako ne i cijelu igru) kako bi dobili fidbek da to ne valja? Činjenica je da nemaju vizije u kojem smjeru krenuti a veliki dio kolača tj playerbasea su uzele druge igre i sada pokušavaju na sve načine to povratiti.  

13 godina
MRSKI kaže...

Zar stvarno vjeruješ da su namjerno ujebali jedan mod igre (ako ne i cijelu igru) kako bi dobili fidbek da to ne valja? 

Ne.

Samo sam napisao citat iz videa.

DICE-u i EA se više ne može vjerovati ni jedna riječ sve dok sam ne isprobaš igru.... zapravo ni onda ne možeš biti siguran, jer već u slijedećem patchu mogu uvesti neke nove stvri u igru za koje su obećali da se neće pojaviti.

Ali, još uvijek se nadam da će ovaj BF biti kak spada.

13 godina
Battlefield V

Weapons:

• MP40 SMG
  • MG42
  • Ribeyrolles 1918
  • Sten SMG
  • Lee-Enfield sniper
  • M1 Carbine
  • SIG KE7 Light Machine Gun
  • Walther P38
  • Bren light machine gun
  • Sturmgewehr 44
  • Thompson SMG
  • Lewis gun
  • M1911
  • Kar98k
  • Erma Maschinenpistole
  • Gewehr 43
  • M1 Garand
  • Mkb 44
  • Combat Knife
  • Katana
  • Axe/Hatchet
  • Cricket Bat
  • Fairbairn Sykes
  • Luger P08
  • Flak 38 cannon
  • PAK 40 anti tank gun
  • V-1 flying bomb
  • JB-2 rocket
Gadgets:
  • Panzerschreck
  • PIAT launcher
  • Panzerfaust
  • Spawn Beacon
  • Grenade Gun Smoke
  • Med Crate
  • Anti-Tank Mine
  • Flare Gun
  • Throwing Knifes
  • Garrotte
  • Sticky Dynamite
  • Ammo Pouch
  • Syringe
  • Spotting Scope
  • Ammo Crate
  • Med Pouch
Aircrafts:
  • Messerschmitt Bf 109
  • Spitfire
  • de Havilland Mosquito
  • Junkers Ju 87
  • Douglas C-47 Skytrain
  • Bristol Blenheim
  • Fokker D.XXI
Ground Vehicles:
  • Tiger 1 tank
  • Churchill gun carrier
  • Churchill tanks
  • Hummel
  • AVRE 290mm Spigot mortar
  • T17 Staghound
  • Kettenkraftrad
  • Tiger tank
  • Volkswagen Kübelwagen
  • Sd.Kfz. 251 Sonderkraftfahrzeug 251
  • Willys MB
  • Opel Blitz truck
  • Panzer IV tank
  • Sturmtiger
Moj PC  
1 0 hvala 5
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice