Battlefield V

poruka: 8.825
|
čitano: 1.549.615
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
17 godina
Battlefield V

Umjesto gradnje, bolje da su dodali kamione i vreće s pijeskom u bazu, i uz to uveli novu klasu - bauštel.

Bilo bi daleko dinamčnije...

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Battlefield V

Recoil izgleda dobro odrađen, i to mi se jako sviđa....

Steam:http://steamcommunity.com/search/users/#filter=users&text=Cakija POE: cakija123
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2018 7:01 (Cakija_ST).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield V

Single player teaser

8 detalja koje je FlakFire pokupio gledavši gameplay videe:

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2018 7:40 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Battlefield V

hs idu na 1.9 mislim što pozdravljam, smanjivanjem hs multiplikatora okreću se codu i body shotovima i tome.

Treba gađat torso-head i to se nagrađuje sad, odlično da se to vratilo

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2018 21:43 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield V

Čovjek lijepo objasnio:

Why Are Gamers Upset With Battlefield 5?

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2018 21:54 (walentkane).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield V

Avioni

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield V
Svinja kaže...

Umjesto gradnje, bolje da su dodali kamione i vreće s pijeskom u bazu, i uz to uveli novu klasu - bauštel.

Bilo bi daleko dinamčnije...

ekipa sa ip adresom iz bosne bi bili odmah u startu lv 120 

13 godina
Battlefield V

Dobar joystick za avione u BF igrama, da ili ne?

U avio simulacijama znam da se ne može bez dobrog joysticka. Ali kako su BF naslovi što se toga tiče (bar oni stariji)?

Možda je igra baš napravljena za miš i tipkovnicu pa je netko s joystickom čak na gubitku? Ili imaju loše implementirane komande? Ili je poželjno imati joystick?

Imam prilike posuditi jedan ok joystick, pa ako netko ima kakve informacije, bio bi zahvalan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Dobar joystick za avione u BF igrama, da ili ne?

U avio simulacijama znam da se ne može bez dobrog joysticka. Ali kako su BF naslovi što se toga tiče (bar oni stariji)?

Možda je igra baš napravljena za miš i tipkovnicu pa je netko s joystickom čak na gubitku? Ili imaju loše implementirane komande? Ili je poželjno imati joystick?

Imam prilike posuditi jedan ok joystick, pa ako netko ima kakve informacije, bio bi zahvalan.

kakav joystrick za BF avione? haha

Pa u War Thunder na realistic modu je bolje kad koristiš miš. Jedina stvar gdje joystick olakšava stvar je simulacija.

Prearkadan je BF da bi ti to trebalo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2018 10:22 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan
Battlefield V

Uvijek možeš posuditi i probati..

Ja sam u BF1 jednostavo zavrtio prazni server i isprobavao i preslagivao kontrole na miš i tipk..

Moje mišljenje je da joystik nije potreban, ali iskreno unatoč dosta vježbanja i nisam baš neki pilot (tj. letim dobro ali imam poteškoća sa gađanjem), tako da moje mišljenje ne moraš uzeti kao relevantno 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Battlefield V

Ja ću spojiti na volan, isto kao što sam igrao do sad

Moj PC  
9 1 hvala 0
16 godina
Battlefield V

Ja sam uzeo od korisnika Ivanec volan od logitecha.. neznam odokud ali lik ima nove volane i joysticke od lođija u pola cijene

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
red_bull kaže...

Ja sam uzeo od korisnika Ivanec volan od logitecha.. neznam odokud ali lik ima nove volane i joysticke od lođija u pola cijene

Jesu li sa garancijom? I ja razmišljam da uzmem G29

13 godina
red_bull kaže...

Hvala! Korisna informacija, i ja tražim G29. I isto pitanje ko kolega iznad, imaju garanciju?

13 godina
Jack Sparrow kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Pa u War Thunder na realistic modu je bolje kad koristiš miš. Jedina stvar gdje joystick olakšava stvar je simulacija.

Znam da ne treba, to je očito pošto svi lete na miš i tipkovnicu.

Ja imam priliku dobiti joystick pa me zanima dali se može, dal će biti zabavno, ili je nemoguće igrati.

Od nekog tko je probao.

16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Znam da ne treba, to je očito pošto svi lete na miš i tipkovnicu.

Ja imam priliku dobiti joystick pa me zanima dali se može, dal će biti zabavno, ili je nemoguće igrati.

Od nekog tko je probao.

Pa ako je pirat iz zajebancije vozio tenk i heli sa volanom, a može i sad gamepadom, ne vidim zašto nebi mogao sa joystickom.

Samo što ti neće biti tolko precizne kontrole kao sa mišem. Jer druga stvar je da je ovo simulacija pa avioni lagano plešu i drmaju, kontrole nisu baš responsive i avion nije baš onako miran. Ali ovdje svaki pokret mišem je točan i precizan, pa tako da imaš puno veću prednost kad ciljaš.

Naravno zaštekaj i uživaj ako imaš volje prilagoditi se tome. Nitko ne kaže da ti možda ne leži ili da nećeš biti dobar s tim.

16 godina
CyberDemonVZ kaže...
red_bull kaže...

Hvala! Korisna informacija, i ja tražim G29. I isto pitanje ko kolega iznad, imaju garanciju?

Najbolje da ga sami pitate preko privatnih poruka... Ja sam dobio garanciju 2 godine

(G)jokaCRO ingame
13 godina
Battlefield V

Shinoxija sam svojevremeno pitao kako on igra. Pokušao je na dzojstik ali kaže nije to to. Tipkovnica i miš samo...

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
MRSKI kaže...

Shinoxija sam svojevremeno pitao kako on igra. Pokušao je na dzojstik ali kaže nije to to. Tipkovnica i miš samo...

Shinoxa.... SHINOXA!!!

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
13 godina
Soldier977 kaže...
MRSKI kaže...

Shinoxa.... SHINOXA!!!

I shinoxa je upravljao na miš i tipkovnicu 

13 godina
MRSKI kaže...

E, to se traži :)

Nego, ga je netko vidio u zadnje vrijeme? Što igra?

13 godina
CyberDemonVZ kaže...
MRSKI kaže...

E, to se traži :)

Nego, ga je netko vidio u zadnje vrijeme? Što igra?

Igra se kući s djecom.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
16 godina
Battlefield V

kažu najbolji GEJmplay do sad

Moj PC  
3 0 hvala 2
11 godina
Jack Sparrow kaže...

Ma zna on to kuki,nego je bitno da napise nesto cisto eto onako.

Origin_Steam: hrka11
13 godina
hrka11 kaže...
Jack Sparrow kaže...

16 godina
CyberDemonVZ kaže...

ko je taj hrka? Jel poznaš ti tog dečka? Nešto se bahati tu, treba mu mrskog poslati da ga prebije.

11 godina
Battlefield V

Gameplay baš ima taj neki bc2 feel (meni barem)... Bar ovako vizualno.. 

btw Stuka ima onu brutalnu sirenu sa zvukom:

U bfV se moze cuti u ovom videu na 2:27:

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Battlefield V

westie feedback i vajn

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Battlefield V

Izgleda da ništa od mogućnosti isključivanja customizacije unutar igre. Osim na natjecanjima/turnirima gdje će biti po difoltu sve.

https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/8r4z2r/i_guess_thats_a_definite_no_on_customization/

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2018 13:43 (Avensac).
Moj PC  
0 0 hvala 2
8 godina
neaktivan
Avensac kaže...

Izgleda da ništa od mogućnosti isključivanja customizacije unutar igre. Osim na natjecanjima/turnirima gdje će biti po difoltu sve.

https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/8r4z2r/i_guess_thats_a_definite_no_on_customization/

Ljudi misle dignut lovu na prodaji skinova, a ti misliš da ćemo ih moći isključiti. Dobra fora.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice