Umjesto gradnje, bolje da su dodali kamione i vreće s pijeskom u bazu, i uz to uveli novu klasu - bauštel.
Bilo bi daleko dinamčnije...
Umjesto gradnje, bolje da su dodali kamione i vreće s pijeskom u bazu, i uz to uveli novu klasu - bauštel.
Recoil izgleda dobro odrađen, i to mi se jako sviđa....
ekipa sa ip adresom iz bosne bi bili odmah u startu lv 120
Dobar joystick za avione u BF igrama, da ili ne?
U avio simulacijama znam da se ne može bez dobrog joysticka. Ali kako su BF naslovi što se toga tiče (bar oni stariji)?
Možda je igra baš napravljena za miš i tipkovnicu pa je netko s joystickom čak na gubitku? Ili imaju loše implementirane komande? Ili je poželjno imati joystick?
Imam prilike posuditi jedan ok joystick, pa ako netko ima kakve informacije, bio bi zahvalan.
Dobar joystick za avione u BF igrama, da ili ne?
U avio simulacijama znam da se ne može bez dobrog joysticka. Ali kako su BF naslovi što se toga tiče (bar oni stariji)?
Možda je igra baš napravljena za miš i tipkovnicu pa je netko s joystickom čak na gubitku? Ili imaju loše implementirane komande? Ili je poželjno imati joystick?
Imam prilike posuditi jedan ok joystick, pa ako netko ima kakve informacije, bio bi zahvalan.
kakav joystrick za BF avione? haha
Pa u War Thunder na realistic modu je bolje kad koristiš miš. Jedina stvar gdje joystick olakšava stvar je simulacija.
Prearkadan je BF da bi ti to trebalo.
Uvijek možeš posuditi i probati..
Ja sam u BF1 jednostavo zavrtio prazni server i isprobavao i preslagivao kontrole na miš i tipk..
Moje mišljenje je da joystik nije potreban, ali iskreno unatoč dosta vježbanja i nisam baš neki pilot (tj. letim dobro ali imam poteškoća sa gađanjem), tako da moje mišljenje ne moraš uzeti kao relevantno
Ja ću spojiti na volan, isto kao što sam igrao do sad
Ja sam uzeo od korisnika Ivanec volan od logitecha.. neznam odokud ali lik ima nove volane i joysticke od lođija u pola cijene
Hvala! Korisna informacija, i ja tražim G29. I isto pitanje ko kolega iznad, imaju garanciju?
Pa u War Thunder na realistic modu je bolje kad koristiš miš. Jedina stvar gdje joystick olakšava stvar je simulacija.
Znam da ne treba, to je očito pošto svi lete na miš i tipkovnicu.
Ja imam priliku dobiti joystick pa me zanima dali se može, dal će biti zabavno, ili je nemoguće igrati.
Od nekog tko je probao.
Znam da ne treba, to je očito pošto svi lete na miš i tipkovnicu.
Ja imam priliku dobiti joystick pa me zanima dali se može, dal će biti zabavno, ili je nemoguće igrati.
Od nekog tko je probao.
Pa ako je pirat iz zajebancije vozio tenk i heli sa volanom, a može i sad gamepadom, ne vidim zašto nebi mogao sa joystickom.
Samo što ti neće biti tolko precizne kontrole kao sa mišem. Jer druga stvar je da je ovo simulacija pa avioni lagano plešu i drmaju, kontrole nisu baš responsive i avion nije baš onako miran. Ali ovdje svaki pokret mišem je točan i precizan, pa tako da imaš puno veću prednost kad ciljaš.
Naravno zaštekaj i uživaj ako imaš volje prilagoditi se tome. Nitko ne kaže da ti možda ne leži ili da nećeš biti dobar s tim.
Ja sam uzeo od korisnika Ivanec volan od logitecha.. neznam odokud ali lik ima nove volane i joysticke od lođija u pola cijene
Hvala! Korisna informacija, i ja tražim G29. I isto pitanje ko kolega iznad, imaju garanciju?
Najbolje da ga sami pitate preko privatnih poruka... Ja sam dobio garanciju 2 godine
Shinoxija sam svojevremeno pitao kako on igra. Pokušao je na dzojstik ali kaže nije to to. Tipkovnica i miš samo...
Shinoxija sam svojevremeno pitao kako on igra. Pokušao je na dzojstik ali kaže nije to to. Tipkovnica i miš samo...
Shinoxa.... SHINOXA!!!
Shinoxa.... SHINOXA!!!
I shinoxa je upravljao na miš i tipkovnicu
E, to se traži :)
Nego, ga je netko vidio u zadnje vrijeme? Što igra?
E, to se traži :)
Nego, ga je netko vidio u zadnje vrijeme? Što igra?
Igra se kući s djecom.
Ma zna on to kuki,nego je bitno da napise nesto cisto eto onako.
ko je taj hrka? Jel poznaš ti tog dečka? Nešto se bahati tu, treba mu mrskog poslati da ga prebije.
Izgleda da ništa od mogućnosti isključivanja customizacije unutar igre. Osim na natjecanjima/turnirima gdje će biti po difoltu sve.
https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/8r4z2r/i_guess_thats_a_definite_no_on_customization/
Izgleda da ništa od mogućnosti isključivanja customizacije unutar igre. Osim na natjecanjima/turnirima gdje će biti po difoltu sve.
https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/8r4z2r/i_guess_thats_a_definite_no_on_customization/
Ljudi misle dignut lovu na prodaji skinova, a ti misliš da ćemo ih moći isključiti. Dobra fora.