Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.205.956
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Zanima me jel treba biti original igra za mp ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC

Pa naravno.

xRALEx-BFBC2
16 godina
dub0x kaže...

Zanima me jel treba biti original igra za mp ??

Da,zato jer te igra pri pravljenju EA accounta pita za serial key.

16 godina
Jack Sparrow kaže...
TopForumaš kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

da i grafika je kakti bolja na mw2

lol grafika bolja na mw2

to se neko gadno napio quake engine a.k.a prahistorija iz 90 se nemoze mjerit uopce s frostbiteom

evo moram to reci al mw2 dosta lijepo izgleda al sve je to sminka i poliranje peglice ali je i bolje je optimiziran

uglavnom grafika na bc2 je ljepsa engine je 10 puta bolji a na mw2 je grafika manje lijepa engine je 10 puta gori ali je igra 5 puta bolje optimizirana

svejedno ak se grafika gleda bc2 je bolji u tom dijelu evo barem ja tako mislim

Pa grafika jest bolja, pogledaj bc2 ima 2 vrste kuća i još k tome je tako prazna kao da niko u njoj ne živi. Par puta u scenama se tenku gusjenice uopče nisu vrtjele.

I da malo previše ima scena pa igram igru 3 sata a dva sata gledam scene. Oružja su isto čudna kao da su plastična. Ima dosta toga. Za sada u prvim reviewu je mw2 bolji, a vidjet ćemo ostale reviewe.

A što se zvuka tiče po meni bolji je zvuk na bc2, ali u mw2 je isto dobro, ali kažem bc2 ima bolji zvuk.

Evo par slika iz sp-a. I da trebali su staviti da možeš upucati preko zida ako su već stavljali destrukciju.

Kaj se to događa u zraku?

16 godina

Avion se ruši, pa kad letiš iz aviona moraš upucati glavnog neprijatelja koji ima tvoj padobran.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

Evo ja sam svoju sad instaliro 

Dojmovi

• Optimizirana je 1000 % (moja konfa = Sve na very high, osim sjena,  AS i AA) beta mi je na low-med tak tak 
  • Cini mi je dosta igrivija nego beta (vjerovatno zbog optimizacije)
  • Svida mi je ekipa (ovi vojnici) bas su otkaceni i pokazuje jedno pravo TEAM ozrjace. 
Mislim da sam sada jos sigurniji u kupnju BF BC 2 Osmijeh

MOJ AVARTAR = JAMES HETFIELD
Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
DJECHACHIC kaže...

Decki u kojem cete klanu igrat mp?

Dal zna tko hoće li se to opet moći preko xfire igrati????

16 godina
neaktivan
DJECHACHIC kaže...

Jos cu razmislit mislio sam u warhead.I jel se to sad trebam prijavit ili dok dobijem igru.

Možeš se sad prijaviti.

3D Designer
15 godina
neaktivan

Ja brijem da ce se moc.Kakve veze sad xfire ima?

xRALEx-BFBC2
16 godina
protjeran

Pregledao sam skoro cijelu temu ali nisam vidio da itko ima problema kao i ja, naime kod mene ne radi save game, tokom igre mi normalno prikazuje "SAVING" na za to određenom chekpointu ali kad ugasim igru i ponovo ju pokrenem ne mogu nastaviti od zadnjeg save-a već moram opet ispočetka igrat SP. Zna li netko riješenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo prešao i ja sp

odlican je meni se jako svidio nije mi prekratak

uglavnom sva ta divna destrukcija,grafika,veca sloboda djelovanja, vise takticke mogucnosti(flankiranje moze se uci u bilo koju kucu destrukcija takticke vrijednosti)vece mape al opet dovoljno linearnosti da se skripta drzi,prica itd.

neznam mw2 sp i bc2 sp su meni podjednako dobri a mp mi je vec bolji u beti dok sam se priviknuo na bf i ima DS tak da mi je mp bolji negu u mw2

sve u svemu bc2 je meni bolja igra nego mw2 a mislim da se dosta  ljudi slaze samnom jer citam po netu i vidim da je mnogima bc2 bolja igra iako razlicita

evo nadam se da ce ekipa naci dobra s kojom cu moci igrat tu s foruma(oriđiđi naravno)tak da netrebam sam lutat po pub serverima :(

btw ono sto pricas u zadnjem postu o grafici @jack sparrow to se da popraviti patchom jer je ocito da je igra trebala izaci kasnije da se dovoljno to sve ispolira i poprave graficki bugovi na koje sam i ja podosta naisao

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 18:10 (TopForumaš).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Usporedba reviewa iz ign-a.

btw. prošao igru za 5 i pol sati, ali ako se uzme da sam dosta rushao. Poslje stavim nekakve slike.

Prvo vidi se da su se više posvetili recenziji MW2 nego BC2, a drugo grafika u MW2-10 pa to je glupost meni MW2 na trenutke ima vrlo lošu grafiku pogotovo kada pogledam primjerice planine u daljini na par misija sve je nekako zastarjelo i grafika u MW2 je ostala ona ista iz cod4 tak da IGN podosta izmišlja, a grafa u BC2 je fotorealistična i predobra jednostavno na trenutke ostavlja bez daha...

16 godina
neaktivan
GRDI-146 kaže...

Dojmovi

• Optimizirana je 1000 % (moja konfa = Sve na very high, osim sjena,  AS i AA) beta mi je na low-med tak tak 
  • Svida mi je ekipa (ovi vojnici) bas su otkaceni i pokazuje jedno pravo TEAM ozrjace. 

Kako je to moguce?

U mene je ista grafa, 4gb rama, C2D proc 2,6 ghz . .

I igram na low-mid, fps 30-50/60 . .

Dignem na high, bude 10-30 . .

Zar stvarno moze biti tolika razlika samo zbog malo slabijeg procesora?

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 18:16 (rulF).
16 godina
TopForumaš kaže...

btw ono sto pricas u zadnjem postu o grafici @jack sparrow to se da popraviti patchom jer je ocito da je igra trebala izaci kasnije da se dovoljno to sve ispolira i poprave graficki bugovi na koje sam i ja podosta naisao

To sa kućama teško jer su skoro pa sve iste, ima ih samo par vrsta, iznuta su potpuno iste i još su k tome prezne. I mislim da to neče sa nikakvim patchom poravljati.

16 godina
neaktivan
slade24 kaže...

Pregledao sam skoro cijelu temu ali nisam vidio da itko ima problema kao i ja, naime kod mene ne radi save game, tokom igre mi normalno prikazuje "SAVING" na za to određenom chekpointu ali kad ugasim igru i ponovo ju pokrenem ne mogu nastaviti od zadnjeg save-a već moram opet ispočetka igrat SP. Zna li netko riješenje?

Nisi jedini kojem se to događa...

No one gets left behind.
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
TopForumaš kaže...

da i grafika je kakti bolja na mw2

lol grafika bolja na mw2

to se neko gadno napio quake engine a.k.a prahistorija iz 90 se nemoze mjerit uopce s frostbiteom

evo moram to reci al mw2 dosta lijepo izgleda al sve je to sminka i poliranje peglice ali je i bolje je optimiziran

uglavnom grafika na bc2 je ljepsa engine je 10 puta bolji a na mw2 je grafika manje lijepa engine je 10 puta gori ali je igra 5 puta bolje optimizirana

svejedno ak se grafika gleda bc2 je bolji u tom dijelu evo barem ja tako mislim

Pa grafika jest bolja, pogledaj bc2 ima 2 vrste kuća i još k tome je tako prazna kao da niko u njoj ne živi. Par puta u scenama se tenku gusjenice uopče nisu vrtjele.

I da malo previše ima scena pa igram igru 3 sata a dva sata gledam scene. Oružja su isto čudna kao da su plastična. Ima dosta toga. Za sada u prvim reviewu je mw2 bolji, a vidjet ćemo ostale reviewe.

A što se zvuka tiče po meni bolji je zvuk na bc2, ali u mw2 je isto dobro, ali kažem bc2 ima bolji zvuk.

Evo par slika iz sp-a. I da trebali su staviti da možeš upucati preko zida ako su već stavljali destrukciju.

Gle po tebi se može zaključiti da si ljubitelj MW2 koji je SHIT napravili su ga površno ispeglali grafu i pokupili zadnje pare na staru slavu ti si vjerovatno dao pare za MW2 i onda se sada tješiš da je bolji, a nije ni približno jer EA je potukla MW2 i to je to, recenzija IGN-a mi niš ne znači jer sve su mi recenzije sumnjivije mislim da se ocijene daju na temelju tko da više para... No ionako je BC2 isključivo igra za multy, a već mi je draži i Singleplayer koji liči na rat, a ne tamo neki James Bond akcioni film.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 18:29 (kejbl).
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
TopForumaš kaže...

To sa kućama teško jer su skoro pa sve iste, ima ih samo par vrsta, iznuta su potpuno iste i još su k tome prezne. I mislim da to neče sa nikakvim patchom poravljati.

wow i zar je to tak jako bitno

da ima vise razlicitih kuca igra bi jos vise trzala na malo slabijim kompovima

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
15 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
Jack Sparrow kaže...
TopForumaš kaže...

Ako su prazne kuće faktor koji uništava dojam grafike i daje BC2 ocjenu 9(grafa) onda bi MW2 trebao dobiti ocjenu 8(grafa)  jer meni je grafa u MW2 ostala na razini one COD4 sa par novih sitnica no ništa pretjerano.  

17 godina
Jack Sparrow kaže...
TopForumaš kaže...

Ovdje se prigovara da su u BC kuće iste i prazne. I to je neki minus? U MW2 su prepune detalja, frižidera, kreveta? Ups, da u MW2 niti nemožeš ući u kuću. Stvarno sram ih bilo u DICE-u! Kako su mogli napravit odličnu grafiku, fiziku i tako loše unutrašnjosti kuća!

koje to pucačine imaju detaljne kuće? ovo navodit kao minus je stvarno smiješno!

ššššš - možda su u šumi
17 godina
neaktivan
rulF kaže...
GRDI-146 kaže...

Dojmovi

Kako je to moguce?

U mene je ista grafa, 4gb rama, C2D proc 2,6 ghz . .

I igram na low-mid, fps 30-50/60 . .

Dignem na high, bude 10-30 . .

Zar stvarno moze biti tolika razlika samo zbog malo slabijeg procesora?

Ne, jer procesor ne igra gotovo nikakvu ulogu.

http://www.guru3d.com/article/intel-core-i7-920-and-965-review/17

We also will include some gaming benchmarks. Now I understand that some of you expect miracles in gaming when you purchase a new processor. It's just not the case, you are as limited as fast as your GPU (graphics card) can go. It's as simple as that.

All the quad-core love is fantastic, but the reality is it makes very little difference, unless you are on a very high-end SLI or Crossfire platform. Our tests will be conducted on the fastest single GPU on the globe though, the GeForce GTX 280.

HRV:
Mi također će uključivati i neke igre mjerila. Sad razumijem da neki od vas očekivati čuda u gaming kada kupite novi procesor. To jednostavno nije slučaj, vi ste kao ograničen kao brz kao tvoj GPU (grafičke kartice) mogu ići. To je kao jednostavan kao taj.

Sve quad-core ljubav je fantastičan, ali stvarnost se čini jako malo razlika, osim ako ste na vrlo high-end SLI ili Crossfire platform. Naši testovi provodit će se na jednom najbrži GPU na globusu ipak, GeForce GTX 280.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Da ali po meni draze mi je vidjeti 50 praznih kuca, nego 4-5 krcatih kicom i glupostima, velicina mape ogranicava na detaljima, pa ko bi i s cim pokretao igru da su je prekrcali glupostima koje ti i nisu toliko potrebne, jer je ipak to ratiste a ne SIMS

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
kejbl kaže...

Gle po tebi se može zaključiti da si ljubitelj MW2 koji je SHIT napravili su ga površno ispeglali grafu i pokupili zadnje pare na staru slavu ti si vjerovatno dao pare za MW2 i onda se sada tješiš da je bolji, a nije ni približno jer EA je potukla MW2 i to je to, recenzija IGN-a mi niš ne znači jer sve su mi recenzije sumnjivije mislim da se ocijene daju na temelju tko da više para... No ionako je BC2 isključivo igra za multy, a već mi je draži i Singleplayer koji liči na rat, a ne tamo neki James Bond akcioni film.

Jesam ljubitelj coda, ali volim igrati i battlefield, a to da je ea potukao mw2 to čemo još vidjeti, i u multyu su isto prazne kuće.

TopForumaš kaže...

Pa raspravljamo o grafici, a to spada pod grafiku.

doktor1 kaže...

Ovdje se prigovara da su u BC kuće iste i prazne. I to je neki minus? U MW2 su prepune detalja, frižidera, kreveta? Ups, da u MW2 niti nemožeš ući u kuću. Stvarno sram ih bilo u DICE-u! Kako su mogli napravit odličnu grafiku, fiziku i tako loše unutrašnjosti kuća!

koje to pucačine imaju detaljne kuće? ovo navodit kao minus je stvarno smiješno!

Crysis ima kuće natrpane barem nećim, mw2 u mp na faveli možeš u skoro svaku kuću svaka je drugaćija i puna svega i svaćega, isto i sp ima svega i svaćega.,što u kućama što vani.

Da to je minus kad se gleda grafika, jer izgleda prazno neživo.

@davil kad već prićamo o grafici ljepše izgleda kad je sve puno nećim, nego nema nićeg. Po tome je grafika ljepša u mw2, i ljepše izgledaju oružja. Briga mene što se neče moći pokretati, grafika nije ljepša od mw2.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 19:08 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...

kaj nitko ne stavlja slike pogotovo vi koji imate te uber konfe 

dajte par slika sa najjacom grafikom 

Evo na zahtjev...Sve high, jedino AA na 8X, ako stavim na 16XQ zna mi past na 20 frameova nekad, a to onda nemrem podnest :P

Kad vidim ove tvoje slike , moja izgleda kao cod 2 .

Igra je pre zahtjevna a ne nudi baš Crysis grafiku koja mi je išla na high .

Meni nejde iznad  20 :( .

Ne znam kaj da napišem !
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 19:02 (WItcher).
16 godina
moderator

Ajde dobro od IGN-a recenzija ne vrijedi.Kad netko napravi recenziju u korist BC e onda če ta recenzija vrijedit.Jel može?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

I ovdje ima "bar nečega", kava, keksići, knjige, kada.... Osmijeh

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 19:03 (doktor1).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

Ajde dobro od IGN-a recenzija ne vrijedi.Kad netko napravi recenziju u korist BC e onda če ta recenzija vrijedit.Jel može?

moze Smijeh

17 godina
neaktivan
pirat kaže...

Ne kužim baš.

Pa dobra ocijena je kaj očeš a i igrali su na x boixu .

Da je PC vrezija bilo bi bolje .

Ne znam kaj da napišem !
16 godina
doktor1 kaže...

I to je ta kuća kroz koju se mora poći pogledaj ostale.

15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
doktor1 kaže...

I to je ta kuća kroz koju se mora poći pogledaj ostale.

dosta bi bilo o kucama

shvatili smo da je za tebe mw2 bolja igra i da ces sve ucinit da nama dokazes da to jest stvarno tako

e pa vecina ce odluciti ako vec i nije sta je bolje a sta ne(ne govorim za ovaj forum nego za sveopci gaming svijet)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice