Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.205.968
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

skino BF BC 2 i zauzima samo 5.4 gb

Neznam di se ide za to .

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
ja isto imam osjecaj da igra trza,laga makar imam 70fps-a
svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
16 godina
protjeran

kaj nitko ne stavlja slike pogotovo vi koji imate te uber konfe 

dajte par slika sa najjacom grafikom 

BUCKETHEAD /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
hrvatskafarkasevec kaže...

kaj nitko ne stavlja slike pogotovo vi koji imate te uber konfe 

dajte par slika sa najjacom grafikom 

Evo na zahtjev...Sve high, jedino AA na 8X, ako stavim na 16XQ zna mi past na 20 frameova nekad, a to onda nemrem podnest :P

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.
16 godina

Evo gamadSmijeh nahranite se slikama.Cool

Max detalji,avg 30 fpsa (neda se grafa ocatPlač)1280x1024

Uzivajte..

PS forum neda vise od 10 slika za uppBelji se

JOoooj kolega me stigao.Jbg kad sam se slikama tu navlacio 30 minuta samo zato kaj forum neradi kak treba.Morao sam slikat slike sa Fast stoneom u fax vieweru jer ga hebe frapsov format slika i velicina.

LOL CAT! ^^
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 9:29 (Fake_Alert).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kod mene nikakvih problema s lagom.Sve na max osim AA koji je off.Odlicna igra.Narucio na Ebayu za sitnih 140kn.Smijeh

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
16 godina
kikolo rikolo kaže...

Kod mene nikakvih problema s lagom.Sve na max osim AA koji je off.Odlicna igra.Narucio na Ebayu za sitnih 140kn.Smijeh

Kak si siguran da bu ti došlo?

15 godina
neaktivan

http://cgi.ebay.com/Battlefield-Bad-Company-2-II-PC-Game-New-Original_W0QQitemZ250587047102QQcmdZViewItemQQptZVideo_Games_Games?hash=item3a5826e4be#ht_1225wt_939

140kn mogo bi uzet ovo :D ajd reci jesi ti uzo isto od tog lika .. i kad ti dodje posalji samo pp da znam jel sigurno 

Neoverclockabilni - Shit happens - Ako netko prodaje 2gb ddr2 ram 800mhz (pm me) !

0 0 hvala 0
16 godina

.. ne mislite mozda da je dosta te spike o losim performansama stekajnima problemima sa misem i neznam cim sve ne. igrate piratsku verziju!!!!

di su sad moderatori?? ovaj podforum se pretvorio u raspravu o piratskoj verziji igre o rjesavanju problema koje ona sa sobom nosi isl..

i molim vas ak je moguce izostavite mw2 odavde jer ovako dobru igru nije pametno ni logicno usporedivati sa onim velikim failom (iw net) hvala!!

http://www.dropbox.com/gallery/2831042/1/ModernWarfail2/Banners/?h=8e07a5#
Moj PC  
2 16 hvala 0
16 godina
protjeran
red_bull kaže...

.. ne mislite mozda da je dosta te spike o losim performansama stekajnima problemima sa misem i neznam cim sve ne. igrate piratsku verziju!!!!

di su sad moderatori?? ovaj podforum se pretvorio u raspravu o piratskoj verziji igre o rjesavanju problema koje ona sa sobom nosi isl..

i molim vas ak je moguce izostavite mw2 odavde jer ovako dobru igru nije pametno ni logicno usporedivati sa onim velikim failom (iw net) hvala!!

pirat skroz dobro funkcionira nema nikakvu posebnu zastitu 

i oni koji su pisali piratske poruke su kaznjeni(ukljucujuci mene)

sam neznam zasto nax nije briso poruke 

16 godina
red_bull kaže...

Who care.Ako netko igra ovu igru samo radi grafie onda moze odmah otpilit na krizu.Ova igra ima i  low postakve ak nisi znao pa tak da ja stavim na low i imam stotinjak fpsa i uzivaj u prici i efektima.

A za ostale me bas boli briga dali netko igra sa org ili kopijom,bitno da uzivam i gotovo.

A za mp imam druge igre fps koje su crackane tak da no problems

LOL CAT! ^^
16 godina
protjeran

haha evo malo pljuvanja po mw2 

Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina

U steal! Smijeh

LOL CAT! ^^
16 godina
moderator
red_bull kaže...

Jel ti sanjaš taj iwnet,i kakve veze ima SP u obe igre sa iwnetom.I Sp od mw2 je puno bolji od bc2 SP,i nije problem u "onoj" igri,

jer ja nemam nikakve probleme s performansama.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 9:57 (pirat).
16 godina
red_bull kaže...

pirat skroz dobro funkcionira nema nikakvu posebnu zastitu 

i oni koji su pisali piratske poruke su kaznjeni(ukljucujuci mene)

sam neznam zasto nax nije briso poruke 

nisam ni ja svetac igrao sam puno pirata ali ovo nije mjestom za raspravu o njima jer bi ovaj forum trebao bit piratfree.. bc 2 zasluzuje svaku kunu koju kosta i ja cu pocet pisat o igri kad ona i izade.

16 godina
protjeran
Fake_Alert kaže...

U steal! Smijeh

a daj Sramim se

16 godina
pirat kaže...
red_bull kaže...

Jel ti sanjaš taj iwnet,i kakve iwnet veze ima sa SP u obe igre sa iwnetom.I Sp od mw2 je puno bolji od bc2 SP,i nije problem u "onoj" igri,

jer ja nemam nikakve probleme s performansama.

ne ja snjam svoju zenu, ponekad i tudu:), sanjam krajobraze i egzoticno pivo od dumbira... ne ja ne sanjam iw net ok?

jel tko kupovao prek e nabave?? koja je cijena za bc2? jel to 279 ili 279+ njihova provizija od 39 kn?? da znam uplatit..

17 godina
neaktivan
emerik kaže...
kikolo rikolo kaže...

Kak si siguran da bu ti došlo?

Jer sma prije narucivo igre i uvjek su dosle...i ostalih 50-ak stvari sta sam kupovo.Neki dan uzo GTA IV za 100 kn orginal s keyem,novi...To ti je jedan svjetski plac.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
16 godina
neaktivan
cijena bc2 sa enabave je 279kn po komadu,znaci uplatis 279kn
15 godina
Zdravko kaže...
null kaže...
WItcher kaže...
null kaže...

ja nebi nikad kupio igricu zbog dobrog sp, ili koja ima samo sp

Da svako tako misli igri nebi ni bilo .

dali je vrijedno dat 50 € za neku novu igricu koja ima 6-10 h sp i nema mp, nego dat 50€ za igricu koja ima i sp i mp( a bazirana je na mp) i igrati i imati 1000-e sati igre i zabave s drugim ljudima.

prije nije bo tako dobar internet i skup je bio, i igre su bile samo sp, to je bilo drugo...

a koliko sati ti ljudi potroše da naprave igru? Kako bi se ti osjećao da radiš za đabe?

zato ameri, i ostali kupuju, gdje su 3 puta jeftinije original igrice, kad vidim da ima u dolarima i jos manje cijene, normalno da budu vise kupovali originale

ne budi ono sto jesi
16 godina
moderator
red_bull kaže...

ne ja snjam svoju zenu, ponekad i tudu:), sanjam krajobraze i egzoticno pivo od dumbira... ne ja ne sanjam iw net ok?

Pa nebi baš rekao,ti ga jednostavno moraš spomenut iwnet isto kao što dice mora spomenut iz nekog razloga mw2.

BC2 je dobra igra SP je bolji na mw2 to če ti i svi recenzenti reći(ign je več rekao)ali opet je dobar SP.A o MP čemo kad kupimo igru.....

Tebi ne paše mw2 ali ga ti jednostavno memožeš zaboravit i srat po njemu,isto tako se može srat po bc2(a ima se o čemu).

Evo obečali su da če FOV povečat,napisali su ovdje da če biti FOV popravljen u retail verziji ali nije i iz nekog razloga su maknuli sad da če biti FOV popravljen.(nema veze što gledaš kao konj,kad ti stave ono na oči da vidiš samo ravno)

Nisu ni animacije kad ga nožem ubiješ popravili(a rekli su,sad isto više ne piše a pisalo je)

I još samo da kažem da iako mw2 ima iwnet kupilo ga više ljudi nego što če bc2,a što bi tek bilo da mw2 ima DS..

Sve u svemu bc2 je dobar ne tolko SP kolko ima dobar MP(i različit od mw2 mp)i opet ču ga kupit i više neču jednu riječ srat bez obzira što si vi neki nemožete pomoči kad je riječ o MW2.

15 godina

jel ono istina da bude trebalo code za prvi dan update-a(kutiju), jer nisam u to bas siguran zato jer sam vidio updater.?

ne budi ono sto jesi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma smirite se

gledajte

pustite recenzente na miru pustite tuđe pretpostavke i teorije

ak vam je igra zabavna i impresionirala vas je kupite je

odvojite nesto novca uvijek se nađe

jos malo pa prešo sp no mogu reci da je sp odlicno odrađen te nije podbacio

mw2 sp je pun brze adrenalinske akcije i epskih momenata te lici na film michaela baya tak ga barem ja dozivljavam

a bc2 sp ima isto puno akcije no na drukciji nacin,tempo je sporiji igra djeluje realnije od mw2 ali i ovdje ima monumentalnosti

uglavnom dice ima svoj stil i iw ima svoj stil

a sad koji je sp bolji?

to je na svakome da odluci sam ista stvar s mp jer su igre razlicite

usporedivati se mogu jedino jako jako slicne igre ili prethodnik i nastavak

druga stvar

i kod ove igre dolazi do izrazaja EA nacisticki rezim i njihova pohlepnost da se sto prije pare dobe

igra je trebala izaci kasnije da se ispolira,da se poprave predivni graficki bugovi na onoj misiji u čileu,i najvaznije da se igra optmizira poveca fov i jos mnogo sitnica

vidim da mnogima i dalje trza zestoko meni ne fala bogu ali znaci da je problem ipak u optimizaciji a ne u kompu pojedinca

slicna stvar je bila i sa saboterom koji nije radio na atijevim karticama zbog preranog izlaska a i onda je pandemic studios i propao(par mjeseci prije izlaska)

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 10:57 (TopForumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Istina što kažeš nemojte uspoređivati MW2 s BC2 jer stvarno BC2 je nešto nezamislivo bolje i realnije

15 godina
neaktivan

Mnogi se žale na trzanje, a većina vas ima preslabu konfiguraciju meni BC2 radi fantastično čak bolje na High nego neke manje razvikane igre tako da se previše žalite, a i ovakve igre se rade kako bi ljudi kupovali nove kompove ili ih nadograđivali, a ako već netko ima problema sa trzanjem neka kupi neki AMD-ov četverojezgreni procesor i to je to nisu preskupi pogotvo ak pronađete da netko prodaje rabljeni...

0 0 hvala 0
16 godina
pirat kaže...
red_bull kaže...

Pa nebi baš rekao,ti ga jednostavno moraš spomenut iwnet isto kao što dice mora spomenut iz nekog razloga mw2.

BC2 je dobra igra SP je bolji na mw2 to če ti i svi recenzenti reći(ign je več rekao)ali opet je dobar SP.A o MP čemo kad kupimo igru.....

Tebi ne paše mw2 ali ga ti jednostavno memožeš zaboravit i srat po njemu,isto tako se može srat po bc2(a ima se o čemu).

Evo obečali su da če FOV povečat,napisali su ovdje da če biti FOV popravljen u retail verziji ali nije i iz nekog razloga su maknuli sad da če biti FOV popravljen.(nema veze što gledaš kao konj,kad ti stave ono na oči da vidiš samo ravno)

Nisu ni animacije kad ga nožem ubiješ popravili(a rekli su,sad isto više ne piše a pisalo je)

I još samo da kažem da iako mw2 ima iwnet kupilo ga više ljudi nego što če bc2,a što bi tek bilo da mw2 ima DS..

Sve u svemu bc2 je dobar ne tolko SP kolko ima dobar MP(i različit od mw2 mp)i opet ču ga kupit i više neču jednu riječ srat bez obzira što si vi neki nemožete pomoči kad je riječ o MW2.

ajde ti malo oladi ne treba mi prepirka o mw2 jer ovo je podforum  o bc2 kuzis? i smanji malo taj bahati pristup uostalom nisam se tebi obracao..

17 godina
kejbl kaže...
red_bull kaže...

Istina što kažeš nemojte uspoređivati MW2 s BC2 jer stvarno BC2 je nešto nezamislivo bolje i realnije

Rađe bi rekao, BC2 je nesto novo, i zato je bolje, dok MW2 smo vec vidjeli od cod4 pa nadalje(cod2 i 1 spadaju u drugu kategoriju)

Btw. nekazem da je MW2 imalo los, adrenalin je u njemu ali radi nerealnosti za razliku od BF.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 11:50 (markoal).
15 godina
neaktivan
markoal kaže...
kejbl kaže...
red_bull kaže...

Rađe bi rekao, BC2 je nesto novo, i zato je bolje, dok MW2 smo vec vidjeli od cod4 pa nadalje(cod2 i 1 spadaju u drugu kategoriju)

Btw. nekazem da je MW2 imalo los, adrenalin je u njemu ali radi nerealnosti za razliku od BF.

Pa to sam i mislio BC2 j enešto posve novo i siguran sam da cod serijal propada...nažalost, ali sami su krivi
16 godina
white123 kaže...

Ljudi moze mala pomoc znaci ja sam skinuo sebi taj battlefield i kad pokusavam otic na internet trazi me acc ok ja napravim i sve i trazi me serial i ja ga u pisem pa mi se ovo pokaze:

http://i47.tinypic.com/2cngztt.jpg

Pa valjda zato jer igra izlazi 5.3.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kejbl kaže...

Mnogi se žale na trzanje, a većina vas ima preslabu konfiguraciju meni BC2 radi fantastično čak bolje na High nego neke manje razvikane igre tako da se previše žalite, a i ovakve igre se rade kako bi ljudi kupovali nove kompove ili ih nadograđivali, a ako već netko ima problema sa trzanjem neka kupi neki AMD-ov četverojezgreni procesor i to je to nisu preskupi pogotvo ak pronađete da netko prodaje rabljeni...

da meni isto ide super ali igra opcenito lagga makar imas i 100fps-a

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 12:14 (luka_cro).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice