- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne kuzim vas likove koji sam odjednom upadnu u temu i odma pocnu nesto pametovati... to mi nikako ne ide u glavu :/
ajde ti malo oladi ne treba mi prepirka o mw2 jer ovo je podforum o bc2 kuzis? i smanji malo taj bahati pristup uostalom nisam se tebi obracao..
Ja bahat?WTF.I da meni si se obračao.
Evo par slika iz igre:
tek si tu :)
Evo par slika iz igre:
tek si tu :)
Polako,ali sigurno.
Evo odigrao negdje uru SP-a. I mogu potvrditi da su BC2 i MW2 POTPUNO razlicite igre,barem po SPu sada,no vjerovatno i po MPu.Trebalo mi je oko pola sata da se naviknem na micanje puske,i samo realnost igre.Grafika na pcu na medium settingsima je kao na ps3u(imam vecinom 20fps+,no zacudjujuce ide glatko s time za razliku od nekih drugih igara.A na high nije velika bas razlika.Uglavnom ova igra ima neki novi nacin pristupa FPSu,vrlo realna a zvukovi su predobri.Pocetkom ljeta kupujem igru ako se ne napravi mutliplayer za pirate :)
i evo video koji sam snimio:
e marko koji program koristiš za snimanje zaslona?? ja sam probao puno programa i u svakom neće zvuk snimiti. Samo mi reci koji ti koristiš.
Može li mi netko samo u kratko ispričati priču igre? Volio bih je zaigrati, ali ne želim da mi se opet okreće želudac od 'dobrih Amerikanaca koji oslobađaju svijet od ludih Rusa'...Hvala
Malo manje politike i piratluka i bit će manje kartona.
Ne mogu vjerovati. Ne mogu vjerovati kako je SP izvrstan. Igrao sam nekih sat, sat i pol vremena, dojmovi su izvrsni. Jako dobar singleplayer. Dijalozi fantastični, kao u ME2 tako i ovdje gledam svaku animaciju, pa to je za smijat se. U timu smo nas 4 i zasada mi idemo i obavljamo misije, ali koje su to provale ovih kolega, haha, svaka im čast. Malo malo se cuje "s*hit", "f*uck", uvijek je smiješno gledati animacije, nekoga nešto muči. Pa kad se svađaju kako kamiončić ide sporo, a ovaj viče da je to dizel, onda kad smo provalili u neku kuću ovaj kaže, šta nisu poslali CSI New Jersey pa da istraže, haha. Mislim, svaka im čast. Pohvalno. Ne mogu se sad sjetit točno kako je to sve išlo, ali samo slušajte njih kad pričaju. :)
Uglavnom, singleplayer djeluje dosta ozbiljno i realno u usporedbi sa singleplayerom iz MW2. Ovdje je nekako baš prava ratna atmosfera, ozbiljnije je, djeluje stvarnije i još kad ove kolege iz tima krenu pričati, odličan je zasada. Ono što mi je još posebno zanimljivo, gdje god se makneš u zaklon nije sigurno, uvijek se stvar može uništiti, bilo da si u kući, iza onih betonskih blokada, iza ograde, sve je uništivo pa je malo gadno kad te ozlijede i ti sad trebaš naći zaklon da povratiš health.
EDIT: Što se priče tiče opet su Rusi negativci, a vi Ameri pozitivci. Oni prave neko tajno oružje a vi morate to istražiti.
Evo i moj doprinos screenshotova:
Ne mogu vjerovati. Ne mogu vjerovati kako je SP izvrstan. Igrao sam nekih sat, sat i pol vremena, dojmovi su izvrsni. Jako dobar singleplayer. Dijalozi fantastični, kao u ME2 tako i ovdje gledam svaku animaciju, pa to je za smijat se. U timu smo nas 4 i zasada mi idemo i obavljamo misije, ali koje su to provale ovih kolega, haha, svaka im čast. Malo malo se cuje "s*hit", "f*uck", uvijek je smiješno gledati animacije, nekoga nešto muči. Pa kad se svađaju kako kamiončić ide sporo, a ovaj viče da je to dizel, onda kad smo provalili u neku kuću ovaj kaže, šta nisu poslali CSI New Jersey pa da istraže, haha. Mislim, svaka im čast. Pohvalno. Ne mogu se sad sjetit točno kako je to sve išlo, ali samo slušajte njih kad pričaju. :)
Uglavnom, singleplayer djeluje dosta ozbiljno i realno u usporedbi sa singleplayerom iz MW2. Ovdje je nekako baš prava ratna atmosfera, ozbiljnije je, djeluje stvarnije i još kad ove kolege iz tima krenu pričati, odličan je zasada. Ono što mi je još posebno zanimljivo, gdje god se makneš u zaklon nije sigurno, uvijek se stvar može uništiti, bilo da si u kući, iza onih betonskih blokada, iza ograde, sve je uništivo pa je malo gadno kad te ozlijede i ti sad trebaš naći zaklon da povratiš health.
EDIT: Što se priče tiče opet su Rusi negativci, a vi Ameri pozitivci. Oni prave neko tajno oružje a vi morate to istražiti.
Evo i moj doprinos screenshotova:
Najviše sam se nasmijao kada je jedan od likova pitao da li se nalazimo u Africi, a mislim da se misija odvijala u Južnoj Americi presmiješna scena...
važno mi je da nije monoton ali i da nije kratak za 10h ga prešo
Hm, imam duplo vise frameova nego npr u Crysisu no igrajuci izgleda 'istrzano'' i djeluje kao da imam 17 FPS a ne 45-60...djeluje li jos kome tako?
meni totalno suprotno.no ja mislim da je takva igra ima kao nekakvo laggy kretanje i trcanje u igri!
Mnogi se žale na trzanje, a većina vas ima preslabu konfiguraciju meni BC2 radi fantastično čak bolje na High nego neke manje razvikane igre tako da se previše žalite, a i ovakve igre se rade kako bi ljudi kupovali nove kompove ili ih nadograđivali, a ako već netko ima problema sa trzanjem neka kupi neki AMD-ov četverojezgreni procesor i to je to nisu preskupi pogotvo ak pronađete da netko prodaje rabljeni...
Izgleda da nisam dobro objasnio, dogadja mi se nesto poput frame skippinga (kao u Far Cry 2 np), navikao sam se na kretanje u igri, nemam lag vec micro stutter i frame-skip
..i nemam preslabu konfiguraciju :P
Usporedba reviewa iz ign-a.
btw. prošao igru za 5 i pol sati, ali ako se uzme da sam dosta rushao. Poslje stavim nekakve slike.
Sve se moze shvatit iako je usporedba uzaludna i nepotrebna, ali da MW2 dobije vecu ocjenu za sound od BC2, hahaha koji vic!
btw. prošao igru za 5 i pol sati, ali ako se uzme da sam dosta rushao. Poslje stavim nekakve slike.
Sve se moze shvatit iako je usporedba uzaludna i nepotrebna, ali da MW2 dobije vecu ocjenu za sound od BC2, hahaha koji vic!
da i grafika je kakti bolja na mw2
E pa tu za sound je malo komplicirano. U B:BC2 stvarno puske zvuce stvarnije i jos kad dode do sukoba pa sva ona pucnjava, nekako to u B:BC2 zvuci bolje, ali MW2 opet ima fantastican soundtrack, ona fenomenalna glazba, dok se B:BC2 s time bas ne moze pohvaliti.
Tako da, po mojem misljenju, B:BC2 ima bolji zvuk pusaka i toga, ali MW2 i bolji soundtrack, odnosno, pozadinsku glazbu. I eto nas opet, nerijeseno, tako da ne znam tko bi na kraju trebao dobiti vecu ocjenu po tom pitanju...
Ajde, da i ja malo iznesem svoja mišljenja o SP-u(ah nisam mogao izdržat iako sam preordao) Uglavnom SP me je ostavio i odličan i katastrofalan dojam na mene(sve ovo je moje subjektivno mišljenje, te nikoga nemam namjeru uvrijediti) uglavnom, nisam završio cijelu igru pa ni nemogu donijet konačan sud, ali sam dosta prošao da mogu iznijet što mi valja, što ne, pa krenimo od dobroga
Ono što mi se sviđa:
Prvo što mi je najviše sjelo je je atmosfera i sama borba. Nije ultra-brza i konstanta već ima i perioda kad malo možemo istraživat i odmarat. Zvukovi su dobri a uz sve to dođe i realnost po pitanju uništavanja svega i svačega, što dodaje poptuno drugu dimenziju naprema drugim SP-ma(*cough* mw2 *cough*), puno imamo više izbora kod prisupanja cilju jer možemo ući u svaku kuću(bilo da probijete vrata, ili granatom probijete zid) te imati zaklon koju minutu-dve, dok ne unište kuću
Drugo što je super, je dijalog družine, jednostavno prezabavno, probajte prije nego uđete u neki konflikt(taman nakon nekih checkpointova)samo stojite i čekajte. Ubrzo će ekipa počet razgovor i ovisno o levelu, vjerojatno će drukčije pričat. Ja sam ih slušao kad su bili U boliviji, pa su ispitavili jednog dali zna španjolski, živi smijeh. Netko je također spomenu onu foru kad smo se vozili kamionom pa je bio lud da sporo ide a ovaj rekao"to ti je dizel" hehe. Za pravi diživljaj preporučam svima da isključe onaj game music skroz, jer onda ćete samo slušat pucnjeve/eksplozije i slično i pet puta je bolje nego kad usred borbe počne neka violina ili šta već da mi umjetno nabije napetost scene(opet *cough* mw2 *cough* gdje se neda isključit)
Ono što mi se ne sviđa
Prvo što mi se ne sviđa je što je prelagano. Igram na hard težini i malo je prejadno. Iako te vrlo lako mogu ubit i što se nemožeš sakrit, najveći je nedostatak što na skoro svakom uglu imate mjesto gdje možete obnovit svu municiju na max i to beskonačno puta(i bombe i njub tub granate) uglavnom, iako mitraljezi neki nemogu imat više od 150 metaka(za razliku od mw2 gdje imate i do 500 metaka) još mi se nije dogodilo da sam ostao na manje od 50 metaka prije obnove, da nekažem da neke dijelove možete proć samo sa njub tubom(imate 8 granata za njega)i još uzmite u obzir da snjim možete uništit bilo kakav zaklon, brzo uvidite da je ono vrlo moćno, ali gubi na vrijednosti ako imate praktički beskonačno municije.
Drugo što mi jako smeta je, jedna vrsta linearnosti. Da se razumijemo, igra nije toliko linearna kao mw2(možete uć u svaku kuću, ić raznim rutama itd) ono što mene muči je da vidim ogroman prostor gdje možemo doć(nema nevidljivog zida) ali čim se maknete sa rute u kojoj bi ste trebali biti dobijete natpis da se morate vratit i odbrojavanje od 10 sekundi prije nego vas čaroban metak usmrti(ili što već) Uglavnom igra vas laže kad pogledate da vidite ogroman prostor(za razliku od mw2 gdje jasno vidite di možete i di nemožete) a na kraju to je samo za gledanje(očito je da se iz ovog vidi da sam fan crysisa/stalkera di takvih ograničenja nema)Također sam dosta puta primjetio kako ekipa čeka da ja idem naprijed i to jedno 20-ak metara iza mene, i par puta se dogodilo da bi ja ušao u veći okršaj a oni bi ostali iza i malo čavrljali(očito bugovi, koji bi se trebali patchem riješit a možda i budu riješeni u full verziji)
Uglavnom, zadovoljan igrom, više mi je zanimljivija od mw2 što od same igre, pa do priče ako ništa drugo, priča se ne priča između loadanja levela već kroz igru i cutscene, što meni osobne više paše. Uglavnom, ovo mi je prvi BF koji uopće igram, pa možda neke stvari koje sam uzeo kao loše su nešto što je normalno u bf-u pa ja nisam upoznat sa time, al uglavnom svi znamo da je mp ono što se čeka i sa njim sa vrlo zadovoljan, a sp-em također(dok ne izađe igra, taman da ovaj tjedan polako guštam kampanju)
E pa tu za sound je malo komplicirano. U B:BC2 stvarno puske zvuce stvarnije i jos kad dode do sukoba pa sva ona pucnjava, nekako to u B:BC2 zvuci bolje, ali MW2 opet ima fantastican soundtrack, ona fenomenalna glazba, dok se B:BC2 s time bas ne moze pohvaliti.
Tako da, po mojem misljenju, B:BC2 ima bolji zvuk pusaka i toga, ali MW2 i bolji soundtrack, odnosno, pozadinsku glazbu. I eto nas opet, nerijeseno, tako da ne znam tko bi na kraju trebao dobiti vecu ocjenu po tom pitanju...
ma mene briga za sound track tak ne svira dok igram
Decki u kojem cete klanu igrat mp?
Pozdrav,da li ima mozda netko serial key ili ako ga jos nema kada ce izaci, i dali ce se moci igrati samo multyplayer na originalu?
Ti ocito lose ocjenjuju.
No necu previse komentirat.
Btw. gledao sam anketu negdje (nesmjem rec gdje) i ljudi su glasali koja je bolja igra, na izboru je MW2, BC2, i Other, glasalo je ukupno oko 400 ljudi(anketa je jos on), 120 za MW2, 220 za BC2, ostalo za Other.
MW2 ima vrlo dobar zvuk i sve, dok BC2 ima daleko bolju tu zvučnu atmosferu neznam zasto su dobili losiju ocjenu, kao i za grafiku malo bolje sredjeni cod4 (engine) vs bc2 gdje sve mozes srusit (i ostalo slicno Crysisu), meni je bolja grafika u BC2 i naravno da je zahtjevniji od MW2.
Besmisleno mi je ove dvije igre uspoređivat, jedino po prodaji i sl...
MW2 ima jedan od najboljih SP ikad, MP mu nije jača strana ima par zanimljivosti no jedino te drzi punjenje lvl. i odključavanje da igras dalje, i da atmosfera je pretjerano brza (nema mozganja).
lol grafika bolja na mw2
to se neko gadno napio quake engine a.k.a prahistorija iz 90 se nemoze mjerit uopce s frostbiteom
evo moram to reci al mw2 dosta lijepo izgleda al sve je to sminka i poliranje peglice ali je i bolje je optimiziran
uglavnom grafika na bc2 je ljepsa engine je 10 puta bolji a na mw2 je grafika manje lijepa engine je 10 puta gori ali je igra 5 puta bolje optimizirana
svejedno ak se grafika gleda bc2 je bolji u tom dijelu evo barem ja tako mislim
potpis :D
Pozdrav ljudi novi sam u ovoj temi !
Mene zanima dali se sa piratskom verzijom Battlefield: Bad Company 2 može igrati MP ???
Pozdrav ludi novi sam u ovoj temi !
Mene zanima dali se sa piratskom verzijom Battlefield: Bad Company 2 može igrati MP ???
novi si u temi ali barem si mogao procitati 2-3 stranice unatrag ...
Grafika mi je ok na bc2, ali i na njemu se vidi dosta mušica koje upadnu u oko, tipa ako gledate u pod na metar od sebe, sve izgleda detaljno, pogledajte 3 metra od sebe izgleda mutno. Počnite se približavat tom mutnom dijelu i odjednom se on razbistri(moram li opet naglasit da sam crysis fan?)Uglavnom, sitnice su to koje me ne smetaju(pogotovu u mp-u) ali ona destrukcija svega je ono što čini ogromnu razliku između mw2 i bc2. Što se optimiziranosti tiče, na mojoj konfi bc2 dere 50-75 frama sve na high(AA i AF isključeni) na 1280x1024 rezi stim da se događaju ponekad neke anomalije kad mi fps padne na nekih 20 frama ali na vrlo kratko vrijeme(manje od sekunde) te ponekad u žeščem dimu mi je bilo oko 35frama. Uglavnom vrlo dobro radi i s obzirom koliko toga se u igri dobije zbog engina(destrukcije i to) rađe onda preferiram veću zahtjevnost za razliku od mw2 koji vrti savršeno ali sve u igri je samo za gledat a ono što se uništi je obično žešče skriptirano)
lol grafika bolja na mw2
to se neko gadno napio quake engine a.k.a prahistorija iz 90 se nemoze mjerit uopce s frostbiteom
evo moram to reci al mw2 dosta lijepo izgleda al sve je to sminka i poliranje peglice ali je i bolje je optimiziran
uglavnom grafika na bc2 je ljepsa engine je 10 puta bolji a na mw2 je grafika manje lijepa engine je 10 puta gori ali je igra 5 puta bolje optimizirana
svejedno ak se grafika gleda bc2 je bolji u tom dijelu evo barem ja tako mislim
Pa grafika jest bolja, pogledaj bc2 ima 2 vrste kuća i još k tome je tako prazna kao da niko u njoj ne živi. Par puta u scenama se tenku gusjenice uopče nisu vrtjele.
I da malo previše ima scena pa igram igru 3 sata a dva sata gledam scene. Oružja su isto čudna kao da su plastična. Ima dosta toga. Za sada u prvim reviewu je mw2 bolji, a vidjet ćemo ostale reviewe.
A što se zvuka tiče po meni bolji je zvuk na bc2, ali u mw2 je isto dobro, ali kažem bc2 ima bolji zvuk.
Evo par slika iz sp-a. I da trebali su staviti da možeš upucati preko zida ako su već stavljali destrukciju.
Decki u kojem cete klanu igrat mp?
Pa *NOB* Mrcine naravno!
Ako ima zainteresiranih:
Jos cu razmislit mislio sam u warhead.I jel se to sad trebam prijavit ili dok dobijem igru.