Količina olova je ista kao na 2142, ako neko zapuca na tebe, imaš vremena okrenuti se i ubiti ga, što mi je ok. :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dajte ljudi pomoc, nisam shvatio kako ocistiti komp
OK... ne znam zašto, ali mod koji se sada igra je turbo nerealan, a to nije BF... U BF2 pucam 2 metka, meta pada, a ovdje i nakon bursta i 3 metka u glavi, veselo skakuće po snijegu...
Istina. Ja imam osjećaj da igram Battlefield Heroes. Tamo me nerviralo jer mi je sniperom trebalo 3-4x dobar pogodak da čovjek umre. Ovdje se ista stvar događa.
Inače ovaj mod mi je isto blesav. Onak, zadržavaju se ljudi na malom podrućju i dok se oslobodi drugi dio mape borba se shifta.
Ja i cimer čekamo BF3, možda nas tamo iznenade.
I da, nedostaje mi prone.
Prone me nervira i to šta čučanje nije toggle. Također, sve mi je GUMENO... pliva... čudan feeling skroz. Upalim BF2 i sve je OK, a ovdje, čudo...
Može li mi netko reći kakav je Battlefield:Bad Company i postati par screenshotova,a drugi dio nabavljam neki drugi dan.
Ljudi pomoc, imam najnovije drivere, sad sam provjerio, nece mi igrica i dalje.. Jos nerazumijem kako da pocistim komp u safe modu
Evo, ja sam bas probao igrati...nekih 1h. Fizika mi je stvarno dobra, grafika također. Bas me zanima kakva ce biti finalna verzija.
Zasto mi sada nece? Evo ss... Samo tako zapne, loading zapeo, ja cujem da sam u igri ali tako mi je
pomoc plz? kako ocistiti komp
OMG! Pa reinstaliraj Winse, nema boljeg ciscenja od toga.
E ekipa vi koji ste skinuli key za betu sa ovog linka sa predhodne stranice može mala pomoć bio sam sad na toj stranici i piše za betu
"Please use the form on the bottom of this page to signup for the beta keys"piše da koristim neki obrazac na dnu stranice ali tamo nema nikakvog obrasca.Šta da radim HELLP
to djete treba banat s ovog foruma... ako uhvatim koji key u 8, poslat cu nekom
OMG! Pa reinstaliraj Winse, nema boljeg ciscenja od toga.
Ma reinstalirat cu ti ja... Nije reko takvo ciscenje... Napravio sam sa TuneUpom CCleanerom i opet isto! Update drivera nemogu napravit zato sto su mi svi up to date.. Barem tako mislim.. Kad skinem one sa AMDove stranice neprikaze mi ekran nego samo nesta plavo i kod kruzora neke tockice... Sve pravo skinem
A sta ti nevalja uopce sa racunalom???
mozda virusi? Malwarebytes' Anti-Malware probaj s tim proskenirati ako je do toga...
A sta ti nevalja uopce sa racunalom???
mozda virusi? Malwarebytes' Anti-Malware probaj s tim proskenirati ako je do toga...
opet...
evo dosao je prvi update za betu ;)
prije nekih sat vremena
lol dok ja nabavim beta key izaci ce cijela igra :D
ajde ako netko uspije uhatiti viska beta kljuca nek mi proslijedi na petkovic1989@gmail.com
bio bi zahvalan :)
ako netko uhvati neka proslijedi na luka.silec@gmail.com
Hvala!
stranica bogovski steka
ovo je strasno jos ocitava :D
pala stranica LOL
hahahah
Evo
Tocno 12 minuta mi ocitava stranicu
totalno, kad je doslo 20:00:00 i stisnuo osvjezi stranicu gotovo je, nema :)
pise mi
Bad Request (Invalid Hostname)eto tako je i meni :)
pa pop***** cu
bas kad sam slobodan sad nece aaaaaaaaaaaa
ocito nitko nije uspio al ako je takoder nek da ako mu je visak petkovic1989@gmail.com
treba cekat sutra negdje ujutro, podne onda nema tolke navale( bar se nije onda stranica rusila)
Evo napokon sam uspio pise da jos ima 470 key-a pa sretno
ne kuzim,otovrim taj link i onda se sing up i baci me tamo nekam na control panel za profil,kak to treba?
Što donosi taj update?
Daj bog neku optimizaciju.
koja sam ja budala, ubio sam vec 2 keya jer kad sam stavio od hotmail, to mi stavi pod bezvrijedno i unutra ne pise nista