Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.631.488
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
Battlefield 4

Izgleda da smo bacali prevelik "hajp",pa smo se razocarali.

{#}

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
NiramX kaže...

Zaboravljate da su oni koji su isprobali igru na Gamescomu rekli da je tada bila bolja nego u sadašnjoj fazi. 

igra kao igra je takva i skroz je drugačija od bf3, a to kaj su oni rekli mogu okačit znaš di....

plus igrali su 64 igrača na lanu i imali su kompove od nekoliko desetaka tisuća kuna.

a takav jedan komp ima možda 5 ljudi na cijelom forumu.

nemojte ljudi gluposti pisat....

battlelog: CRO_ZeNGe
12 godina
Nitro233 kaže...

zanima me jedna stvar,je li istina da je na win8 framerate do 20 fps veci nego na windows 7?

Evo ja upravo instaliral win 8.1 i jos manje fps imam nego win 7. Sve uredno drivere itd.

16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ovi što cmizdre k'o pichke o sporosti trčanja, sve su ovi rusheri koji ne znaju igrati pa na brzinu hvataju killeve, na prepad uletavanjem u gužvu. :)

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
13 7 hvala 0
13 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...
NiramX kaže...

Zaboravljate da su oni koji su isprobali igru na Gamescomu rekli da je tada bila bolja nego u sadašnjoj fazi. 

igra kao igra je takva i skroz je drugačija od bf3, a to kaj su oni rekli mogu okačit znaš di....

plus igrali su 64 igrača na lanu i imali su kompove od nekoliko desetaka tisuća kuna.

a takav jedan komp ima možda 5 ljudi na cijelom forumu.

nemojte ljudi gluposti pisat....

A sve navedeno ima veze zato što? Finalna verzija će ionako biti optimizirana. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

mislim da ne treba raditi ovoliku dramu oko bf4.pa ne može igra koja će izići 2014 godine izgledati kao da je u najmanju ruku 2020 godina.još je i velika razlika između bf3 i bf4 od one koju sam ja očekivao.razlika je uočljiva između battlefielda 2142 npr i battlefielda 3,kao što će biti između bf3 i bf8 bubam napamet.želim reći da je ovo premalo razmaka između dva nastavka da bi se neke drastične stvari vidile i čudesa.i ja ju ne mogu pokrenuti pa opet ne plačem.

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
NiramX kaže...

Istina, ali tada su bili strogo kontrolirani uvijeti, configuracije koje su vjerovatno znatno jace nego sto vecina ljudi ima ili ce imati u iduce dvije godine.

[M|C] ex_Co7
13 godina
Battlefield 4

otključam napokon stingera i prvi put kad sam ga izvukel sa desnim klikom sam normalno videl,nisam ga uporabil bijah ubijen, i odonda kad stisnem desni klik samo vidim blago zoomiranu okolinu(ne vidim ciljnik od stingera) i cujem cudno zujanje i nemogu uopce ga koristit, dok rpg i dalje uredno funkcionira.

jel ima jos tko takav problem? bug vjerovatno {#}

Fanboyizam + Egoyzam = Everyday Reality
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ovi što cmizdre k'o pichke o sporosti trčanja, sve su ovi rusheri koji ne znaju igrati pa na brzinu hvataju killeve, na prepad uletavanjem u gužvu. :)

I svi tu su te rokali ko "pichku" u jos sporijem BF BC2... :D

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 18:49 (Co7).
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

jbga treba znat doć i u tu situaciju, onda neznam tko nezna igrat ,ovaj koji te je srushao ili ti njuber koji stojiš i neznaš kaj te spopalo {#}

realno, igra je brutalno sporija nego bf3, okreti, ciljanje, akcija....nije samo trčanje.

battlelog: CRO_ZeNGe
13 godina
protjeran
Co7 kaže...

Istina, ali tada su bili strogo kontrolirani uvijeti, configuracije koje su vjerovatno znatno jace nego sto vecina ljudi ima ili ce imati u iduce dvije godine.

Jedna riječ: optimizacija. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Da tromo je dosta,probajte perk na offensive stavit i bit cete brzi s sprintom,osjetno brzi

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
protjeran
Battlefield 4

realno  govoreci sporije igre idu u prilog igracima koji su sporiji, a brze igrre idu u prilog spretnijima i brzima. mene zivcira sto ui bf4 traje sve sto godina da napravi. prebacivanje na pistolj ili pusku ili bilo sto drugo toliko dugo traje da je to katastrofga. u bf3 bi uspio izvuci pistolj, pusku i mass i ispaliti po jedan metak dok u BF4 docekam da izvuce pistolj ili nesto drugo.

kada ispucam par metaka iz puske i pocnem repetirati i skuz  im protivnika switchnje na pistiolj pa ponovno na pusku da ponisti reload traje brat bratu 3x duze nego u bf3. da nespominjem nep+ostojeci recoil i xm25 m320 i te njuberske fore. jasno mi je samo da je ovo igra u kojoj skill nije vazan jer svi znaju pucati i svi imaju xxx vremena da stignu nesto odreagirati na tipkovnici ili misu. sto je po meni bezveze. za sto se uvjek ide na  rtuku losijim igracima. daj brate povecaj taj recoil pa da se vidi tko zan pucati a tko ne.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 19:07 (BFBeast).

8 2 hvala 1
15 godina

Mislim da se dobrano isplati priječi na win 8.1 pro 64-bita....dosa beta radi bolje...a koliko sam igrao par igara i tu se vidi pokoji fps više;-))a sami windowsi su meni strava..sve što je falilo u osmici ispravljeno je  u 8.1{#}

My way
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 19:02 (galinjo24).
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Probao ovu BETA-u dobrih 6 sati.

Odustao.

Ostavljam je na računalu u slučaju da izbace još jednu mapu, što će garant napraviti kroz tjedan dana.

BF4 kupujem ali i dalje tvrdim da je BC2 bolja i što je najbitnije, zabavnija igra od BF3 i kako za sad stvari stoje, možda čak i od BF4.

Znam da je u pitanju potpuno drugačija, 'cartoonish' igra koja nema ni 'O' od 'Ozbiljnosti' BF-a 3 & 4 ali

isto tako znam da je forsiranje te iste 'Ozbiljnosti' gadno osakatilo BF3 u pojedinim segmentima.

A to da nas lažu ko pse s tim destrukcijama još od BETA-e BF-a 3 je drugi par postola...

Nadalje, ako DICE i EA nisu sposobni ni u stanju rješiti random disconnectove u BF-u 3

i doslovno stavljaju de facto retardirana objašnjenja poput 'Something went wrong' te u samom enginu

igre ostavljaju prostor za sve od kratke neranjivosti, praznih i glitchanih prostora pa do famoznog 'BAD LUCK-a'...

naprosto se logično pitam vas ode, što mislite kako će s tehničke strane implementirat, rješit i održat

sve ove ludosti koje najavljuju poput PDA-ova, commander moda na mobitelu, geo lokacija itd..

Mislim da će mo kroz 2 mjeseca se nagledati takvih gamebreaking bugova da će to biti ruganje.

Van toga, isto jedva čekam prvi idućeg mjeseca jer iskreno volim navečer pogotovo kad je vani ledeno,

sist, zavalit se i odigrat par dobrih partija - kad se zvijezde, serveri i igrača ekipa poslože.

Ko se nađe s vlastitim razmišljanjem u ovom tekstu, zna na šta mislim.

Tolko od mene, sad na pivu, momci živili mi svi večeras 

{#}

Something witty.
Moj PC  
21 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Presador probao betu

Moj PC  
5 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
NiramX kaže...
Co7 kaže...

Jedna riječ: optimizacija. 

Ma jasno, ne sumnjam da ce to ici bolje kada izadje.
Nego samo sam odgovorio na ono da se BF4 vrio bolje kad su ga prvi put probali.

[M|C] ex_Co7
12 godina
protjeran
Battlefield 4

cekaj cekaj koja je ono destrukcija u ovoj igri. 3.5 ili?

destrukcija my ass pa nemozes unistiiti fucking lutku sa puskom niti je pomaci sa mjesta{#}. Odlicna destrukcija. spominju tu neki bozji levelution ili kako vec a nemozes pomaci obicnu plastzicnu lutku sa mjesta da mi nemsmeta.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 19:29 (BFBeast).

10 1 hvala 0
15 godina

http://prntscr.com/1vg3hu

Thank you EA/DICE...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jel mi može neko objasnit kak zapravo ti Field Upgrade-ovi rade.Pretpostavljam da na Squad score-u,ali nigdje nepise koliko bodva,killeva,asisteva za koji level??Jel zna neko?{#}

----------Jesse,we need to cook 8)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dj_renny kaže...

http://prntscr.com/1vg3hu

Thank you EA/DICE...

Koje windowse imas?Update-aj drivere od grafičke.I stavi u task manager-u BF4 na low priority.

----------Jesse,we need to cook 8)
13 godina
neaktivan
Hummer kaže...

Kakvo pljuvanje ? Ja samo sam rekao svoje iskustvo sa betom i sa BF3 koji imam premium.

Beta BF4 mi ide sasvim normalno na Windows 8, i to što meni ne paše je u samom gameplayu igre.

Što se tiće BF 4 prva stvar koja mi se ne sviđa da je levelution najveća glupost koju su mogli napraviti. Ta zgrada redovno padne u prvih 5 min igre.

2. stvar osim te zgrade dalje nekako ima puno manje zidova koje se može rasturiti od BF3.

3. igra jako prisiljava na to da squad igra zajedno, a to se sa random igračima ne može dogoditi jer kao i u bf3 uvjek uletim u squadove gdje svatko svira i pleše po svom

4. igranje snajperom je prelagano naspram bf3

Znači po meni loše stvari vezane uz sam gameplay. 

A BF3 se redovno crasha nakon 3 runde, i tako već 2 godine od izlaska. Tako da uvjek odigram 3 runde i radje izađem sam nego da me izbaci. 

Na forumu sam valjda da podjelim svoje iskustvo i mišljenje, a tebi ako smeta slobodno ignoriraj jer sam uvrjedio presveti gral. 

Uostalom igraj se i zabavi u onome što je tebi zabavno.

Ovo pljuvanje nije bilo upućeno doslovno tebi, ali svejedno nisi odgovrio konkretno na pitanje. Ne ja nisam fanboy nebrini, samo smatram da količina pljuvanja na temelju jedna mape nije potrebna ( opet naglašavam da nije tebi upućeno ).

1. Levolution si ocjenio na temelju jedne mape, super. 

2. Da te podsjetim na DLC AfterMath gdje je količina zgrada koja se može srušiti ista kao i kod Siege of Shangai ( Što znači kad bi samo odigrao dotični DLC rekao bi da ima manje destrukcije nego BC2).

3. Nije li cilj da surađujete u squadua, a ne da budeš one army man, i da bolje je izvedeno od BF3. Ako ne želiš igrati sa tom prelošom random ekipom, uvijek možeš naći neki TS, a bf4 ima mogućnost VOIP-a.

4. Igranje sa snajperom se lako može nerfati, balansirati... jer ovo je BETA.

Ne, BF3 se ne crasha redovito, u mojih 1000h koji sam preveo na BF3 ( ako zanemarimo moje probleme grafičkom ) imao sam minimalne probleme sa crashom.

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Windows 8 instaliran.....i......stari mojj...pa to je sada sasvim druga priča ;)

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
BFBeast kaže...

cekaj cekaj koja je ono destrukcija u ovoj igri. 3.5 ili?

destrukcija my ass pa nemozes unistiiti fucking lutku sa puskom niti je pomaci sa mjesta{#}. Odlicna destrukcija. spominju tu neki bozji levelution ili kako vec a nemozes pomaci obicnu plastzicnu lutku sa mjesta da mi nemsmeta.

Glavno da moram pljunut 3500 kn za novi procesor i maticnu a nista se nije promijenilo. Cak mogu rec da i losija grafika dok stavis sve na low. Da mi je znati na kaj se to tolko trosi taj procesor u tim novijim igrama.

15 godina
Battlefield 4

Ekipa skuzio sam zasto mi izbacuje onaj directx error, nesmijem alt tabat -.-'

Jel vi mozete alt tabat normalno?

Autoclimb kills more people than AIDS
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Svrzic kaže...

Ekipa skuzio sam zasto mi izbacuje onaj directx error, nesmijem alt tabat -.-'

Jel vi mozete alt tabat normalno?

ne,taj problem sam imo i u bf3,kad sam instaliro win 8.1 i poceo bf4 mislio sam da ce nestat problem al i dalje je ovjde,problem sam imo i za starom hd 4850 {#}

Origin/Battlelog:BumbleBee_HR xfire:optimus122
16 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Tonči kaže...

jbga treba znat doć i u tu situaciju, onda neznam tko nezna igrat ,ovaj koji te je srushao ili ti njuber koji stojiš i neznaš kaj te spopalo {#}

realno, igra je brutalno sporija nego bf3, okreti, ciljanje, akcija....nije samo trčanje.

Da, znači osim refleksa treba koristiti i mozak, što je ruku na srce, mnogima problem u BF communityju. Nešto slično kao i StarCraft: u toj igri se mnogo toga svodi na brzinu klikanja i spretnost prstiju (što diskriminira starije igrače kao i brze igre poput CoD-a i Quakea (još brže). S druge strane imamo strateške igre u kojima to ništa ne znači i koje zakidaju samo idiote. 

Smanjenje (iako nije tako veliko kako kenjuckate) brzine je dobra stvar: sada je itekako važno paziti na zaklon, paziti na smjerove napada, na količinu streljiva i ciljanje. Više nema pretrčavanja 10km u 10s i izbjegavanja rafala, više nema vađenja na brzinu skrivanjem iza zida nakon propalog sukoba i nema više ulijetanja među 3-4 u ubijanja svega u gužvi.

Super!

P.S. jedna dobra stvar je i da više na normalu aimbot i wallhack ne pomažu previše. Iznenađenje više ne znači kao prije i aimbot ne pomaže toliko.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 20:28 (Tonči).
17 godina
Battlefield 4

Evo nas u potpuno funkcionalnom osmeročlanom squadu !!

MUahahha

BF3: [G] Pamark

8 0 hvala 2
14 godina
Battlefield 4

Evo upravo igram u uber skvadu {#}{#}{#}

Battlelog: [G] pijana_carapa
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina

nije lose s obzirom na prvi put nakon jedno 2 mjeseca ne igranja :)

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/386556392676375616/324826049/

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice