Gdje je nestao recoil? Doslovno okečim do kraja šaržera i to je to.
Isključi norecoil cheat. :)
Gdje je nestao recoil? Doslovno okečim do kraja šaržera i to je to.
Isključi norecoil cheat. :)
juhuuuu ubio sam lika iako sam pod supression !
Granzon aka Pijana Carapa
Da.. dobro ste uigrani. Svaka čast.
Imajte milosti prema njubu idući put.
btw. evo par slika sa onim ingame grafom i opterećenjem procesora/grafičke. Detalji su podešeni uglavnom na High, osim Mesh i textura koji su na Ultra, Lighting je na medium, AA je Off i SSAO. Vsync je OFF, ali kroz user.cfg je podešen na max 61 FPS. Više manje se drži na 60.
Također mi se čini da korištenje nekog dodatnog overlay-a (npr u mojem slučaju PlayClaw) i povremenim uzimanjem screenshotova, a također i držanjem ovog grafa u donjem lijevom kutu upaljenim, da malo degradira preformanse.
Link na originalne slike: Link.
Jel neko zna kako se iz spectatora joinat na isti server kao soldat?
Drugo pitanje, ako kliknem u battlelog da se pridružim serveru nekom sa friend liste (žuta strelica uz ime), kako natjerati š*pka od BF4 da prestane razmišljati gdje da me smjesti ukoliko je taj squad već pun i da me pusti da si sam izaberem?
Kako su ljudi maloumni i glupi, da ne kažem i retardirani? Šta ne shvaćate da je faking verzija koju igramo u ovom trenutku u BETA verziji? Jeste ikad testirali BETA igrice? Klonite se pisanja i komentiranja i pljuvanja po igrici ako ste tolko maloumni i balavi da ne shvaćate razliku između BETA verzije i FINAL verzije, očito nikad niste igrali BETA verzije nečega, ne tako davno je bila ARMA, znači prokleta simulacija u testiranju(alpha), i bila je milijun puta gora nego ovo što mi sad igramo. I imajući u obziru da je ovo BETA verzija BF4, uopće nije loše, moglo je biti i puno gore, ovako se barem dobro nasmije čovjek kad vidi neke BUG-ove.
Čisti primjer jednog BUG-a, jučer dok sam igrao se spawnao brod na cesti, a tenk u vodi.
Ovaj je post za sve one osobe koje se u zadnje 3-4 stranice teme žale i hvale se kako brišu igricu jer je "smeće". Obrazujte se.
zar ima još netko da igra betu, meni nakon dva dana dosta ove mape za duže vrijeme
Osim što je i ostatak super, jedna od najboljih stvari je spectator mod. Cheateri lako padaju.
Kako su ljudi maloumni i glupi, da ne kažem i retardirani? Šta ne shvaćate da je faking verzija koju igramo u ovom trenutku u BETA verziji? Jeste ikad testirali BETA igrice? Klonite se pisanja i komentiranja i pljuvanja po igrici ako ste tolko maloumni i balavi da ne shvaćate razliku između BETA verzije i FINAL verzije, očito nikad niste igrali BETA verzije nečega, ne tako davno je bila ARMA, znači prokleta simulacija u testiranju(alpha), i bila je milijun puta gora nego ovo što mi sad igramo. I imajući u obziru da je ovo BETA verzija BF4, uopće nije loše, moglo je biti i puno gore, ovako se barem dobro nasmije čovjek kad vidi neke BUG-ove.
Čisti primjer jednog BUG-a, jučer dok sam igrao se spawnao brod na cesti, a tenk u vodi.
Ovaj je post za sve one osobe koje se u zadnje 3-4 stranice teme žale i hvale se kako brišu igricu jer je "smeće". Obrazujte se.
da, sigurno ce 2 tjedna prije release-a igru drasticno izmjeniti. ovo je vise marketinski trik nego beta, fyi.
da, sigurno ce 2 tjedna prije release-a igru drasticno izmjeniti. ovo je vise marketinski trik nego beta, fyi.
Sigurno će besplatno dat ti da igraš punu verziju igre. Good logic.
jednim dijelom si u pravu a opet.....mnoge finalne verzije su skoro iste kao beta i još kad vidiš da ima samo par tjedana do izlaska šta možeš očekivat
Ma nije toliko lose. Ali slazem se, trcanje i kretanje lika je milijun posto bolje u bf3 nego u 4. Ok sad ce se javit momci, ovako je realnije, je stoji. Ali ovo je igra. Poanta igre bi trebala biti zabava a ne ptsp. Bf4 nije losa igra, ali bf4 u usporedbi sa bf3 je shit. Neznam, pricekat cu 29, ako ce sve mape biti ko shangai, da mozes srusiti cak jednu zgradu, prodat cu accaount. Do tad cekam, pratim i nadam se boljem bfu.
Sigurno će besplatno dat ti da igraš punu verziju igre. Good logic.
ajde ramzo sad ponovo razmisli šta si napisao pa ćeš vidjet kakvu si super glupost napisao.
nemogu vjerovat šta čitam.
misliš li ti da oni namjerno nama daju tehnički slabiju igru tj nedovršeniju nego što imaju?dakle govorimo o tehničkoj strani(ne o svim puškama,gadgetima,mapama).njima je u cilju da nam u beti daju što ispoliraniju igru kako bi privukli što više igrača. nitko ovdje njih ne traži sve mape i oružja pa da mi dobijemu cijelu igru za džabe pa makar i na koji tjedan...nego mi ovdje pričamo o tehničkoj strani igre
bubnuo si i osto živ a govoriš tu o nekoj logici
Kako su ljudi maloumni i glupi, da ne kažem i retardirani? Šta ne shvaćate da je faking verzija koju igramo u ovom trenutku u BETA verziji?
Te maloumne i glupe price sam cuo vec i prije. Sve to lijepo na papiru izgleda ali istina je da igre danas izlaze u beti a ta njihova beta je u stvari alpha.
zanima me jedna stvar,je li istina da je na win8 framerate do 20 fps veci nego na windows 7?
A normalno je da igra neće izaći u ovakom stanju. Ali recomo da če random crash bugovi ostati kao i u BF3 jer to neznaju popraviti. A što se tiće samog gamplaya igra je krenula ka dosadnijem i monotonijem ratovanju od BF3. Bolje čekam Bad Company 3 pa se zabavim nego ovo mi preozbiljno.
Beta build koji igramo je dovršen puno prije nego je public beta uopće počela, dakle sve što sada vidiš je rad od prije ko zna koliko mjeseci.
Treba netko dignuti server u studenom, kako će se objektivno mjeriti tko ima veći?
Igram betu i pitam se hoće li svi ti novci koje sam ulupao u konfu biti pišanje niz vjetar budući da u beti jedva imam 30fps uz konstante dropove?Driveri ne pomažu nimalo.
Igram betu i pitam se hoće li svi ti novci koje sam ulupao u knofu biti pišanje niz vjetar budući da u beti jedva imam 30fps uz konstante dropove?Driveri ne pomažu nimalo.
Teško da ti radi lošije nego meni... a tako kažeš.
Igram betu i pitam se hoće li svi ti novci koje sam ulupao u knofu biti pišanje niz vjetar budući da u beti jedva imam 30fps uz konstante dropove?Driveri ne pomažu nimalo.
ja si planiram kupiti i5 3570k i GTX 770 pa si razmisljam hoce li se uopce isplatiti?
A normalno je da igra neće izaći u ovakom stanju. Ali recomo da če random crash bugovi ostati kao i u BF3 jer to neznaju popraviti. A što se tiće samog gamplaya igra je krenula ka dosadnijem i monotonijem ratovanju od BF3. Bolje čekam Bad Company 3 pa se zabavim nego ovo mi preozbiljno.
A koji su to random crash bugovi koji se događaju u BF3, a da oni neznaju popraviti jer logika nalaže da uspiju napraviti igru koji si ti vjerovatno igrao 1000h i onda se dogodio jedan crash nakon xy sati i oni su odmah nesposobni. Ovaj dio dosadniji mi nije jasan, šta se to promjenilo u odnosu na bf3 da je tako dosadnije? Meni i nema neke razlike, ima i meni nekih stvari koji živciraju ali na kraju meni se sviđa. Možda je ovo slučajno ali nekako sam dojma da većinom ovdje na forumu ljudi koji imaju slabiji PC uglavnom pljuju po igri.
Teško da ti radi lošije nego meni... a tako kažeš.
Dođi kod mene pa vidi...Imam očajne dropove. Sve na low postavljeno. Čak sam ručno poštelavao po profile datoteci..Smanjio rezu na 720p i onaj slider za sampling tekstura na 50%
zanima me jedna stvar,je li istina da je na win8 framerate do 20 fps veci nego na windows 7?
Kod mene ide mnogo bolje na osmici nego na sedmici. Nema spajkova i lagova. Daleko da imam 60 lock fps ko na BF3 ali šta je tu je.
Zadnji beta nvidia driveri, bf4.exe low priority u task manageru inače mi je cpu zakucan na 100% i ne igrivo je.
maloumni retardirani balavac ti u gacama...
slow motion gameplay nije bug koj ce ispraviti, osjecaj baratanja oruzjem koji je puno losiji nego u bf3 nije bug, minimapa koja je iz svakog nastavka u nastavak sve gora i gora isto tako nije bug, superneintuitivan customatizastion screen nije bug, balans oruzja i vozila kakav je trenutno je blago receno katastrofalan i ako to drasticno ne izmjene igra ce bit definitivno sranje...
i sta tebe pati da ljude kojima se nesto nesvida nazivas maloumnima, retardiranim, balavim...
A koji su to random crash bugovi koji se događaju u BF3, a da oni neznaju popraviti jer logika nalaže da uspiju napraviti igru koji si ti vjerovatno igrao 1000h i onda se dogodio jedan crash nakon xy sati i oni su odmah nesposobni. Ovaj dio dosadniji mi nije jasan, šta se to promjenilo u odnosu na bf3 da je tako dosadnije? Meni i nema neke razlike, ima i meni nekih stvari koji živciraju ali na kraju meni se sviđa. Možda je ovo slučajno ali nekako sam dojma da većinom ovdje na forumu ljudi koji imaju slabiji PC uglavnom pljuju po igri.
Kakvo pljuvanje ? Ja samo sam rekao svoje iskustvo sa betom i sa BF3 koji imam premium.
Beta BF4 mi ide sasvim normalno na Windows 8, i to što meni ne paše je u samom gameplayu igre.
Što se tiće BF 4 prva stvar koja mi se ne sviđa da je levelution najveća glupost koju su mogli napraviti. Ta zgrada redovno padne u prvih 5 min igre.
2. stvar osim te zgrade dalje nekako ima puno manje zidova koje se može rasturiti od BF3.
3. igra jako prisiljava na to da squad igra zajedno, a to se sa random igračima ne može dogoditi jer kao i u bf3 uvjek uletim u squadove gdje svatko svira i pleše po svom
4. igranje snajperom je prelagano naspram bf3
Znači po meni loše stvari vezane uz sam gameplay.
A BF3 se redovno crasha nakon 3 runde, i tako već 2 godine od izlaska. Tako da uvjek odigram 3 runde i radje izađem sam nego da me izbaci.
Na forumu sam valjda da podjelim svoje iskustvo i mišljenje, a tebi ako smeta slobodno ignoriraj jer sam uvrjedio presveti gral.
Uostalom igraj se i zabavi u onome što je tebi zabavno.
2. stvar osim te zgrade dalje nekako ima puno manje zidova koje se može rasturiti od BF3.
definitivno, toliko hypa oko neke destrukcije 3.0, a nakon sta zgrada padne vise destrukcije ima na seine crossingu(da ne spominjem BC2) nego na cijelom shangaiu
duboko se nadam da budu to promjenili do izlaska....
Igra je sranje to je napravljeno za njubare da mogu nekog ubit M16 iz BF3 je famas koji recoil ima za ova oružja.
niti ja nisam bas odusevljen igrom
planirao sam kupit novo racunalo i preorderat igru a sad se predomisljam
mislim znam da je beta ali bogami nije ni daleko od finalnog
imam osjecaj da ovdje prodaju muda pod bubrege
Zaboravljate da su oni koji su isprobali igru na Gamescomu rekli da je tada bila bolja nego u sadašnjoj fazi.
ma sve što su trebali je bilo napraviti/popraviti Bf3.
znači ovakav hitreg, ostavit recoil kakav je bio, čak i po meni ostavit suppresion(ali ne sa onakvom neprecizošću) jer ovaj trenutni je žalost, sunce da je kao sada iz bf4, te nove dodatke za battlelog, spectator mode, bolju eksploziju,levolution, brdo atečementa,camos, onda ovo kaj ima za vozila embeleme ,pa po puškama, ... itd i tak te sitnice, i po meni možda jedno od najvažnijih stvari je bilo ostaviti onakvu brzinu igranja(samog gameplaya) kakvu ima bf3 ,jer ovo je pretromo.
ne kažem da je kompletno sranje, ali moja očekivanja nije ispunila.