Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.211.769
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

Update je trebao biti od 7 do 9, valjda su decki malo zaspali pa je tek pocelo u 9 {#}

9+2 računaš cyber...dakle do 11 :)

Pisalo je CET.

Svejedno, proslo je i sve je (skoro) isto {#}

Tko ti je obozavatelj? Spominjao si Megatrona? :)

Jedan puno odrasliji, ali očito manje zreo. Nebitno.

Nego daj mi reci, što sad furaš ti u tenku?{#}

(da znam svoje gerila taktike promjeniti) :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
fila2208 kaže...

Tko ti je obozavatelj? Spominjao si Megatrona? :)

Jedan puno odrasliji, ali očito manje zreo. Nebitno.

Nego daj mi reci, što sad furaš ti u tenku?{#}

(da znam svoje gerila taktike promjeniti) :)

Haha, lol, sorry Megatron {#}

Ma, trebalo mi je dvije godine da se sjetim mjenjati postavke tenka ovisno o mapi {#}

Negativna strana toga je da kod pocetka mjenjam, obicno ostanem bez tenka.

Kad je puno pjesadije Reactive + Smoke + LMG.

(U rjetkim slucajevima, kad igram protiv retardiranog tima, kad mi netreba Rective stavim Proximity)

Mape s vozilima Reactive + Smoke + Guided.

Ovih dana isprobavam i HMG, koji je puno jaci, al jos uvijek nisam ni blizu s aimom nasim najboljim igracima, pa je prespor za moj postotak pogodaka {#}

A kad je Carapa dobre volje i ne smeta mu biti guzen zbog mene, onda imam i odlicnog gunnera/laser-designatora/repair-mana sa Proximityiem.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 12:18 (CyberDemonVZ).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

da ne dobijem opet privatnu poruku s lijepim zeljama:

Battlelog: LateralusX

6 0 hvala 1
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

A kad je Carapa dobre volje i ne smeta mu biti guzen zbog mene, onda imam i odlicnog gunnera/laser-designatora/repair-mana sa Proximityiem.

A jučer, stavim mine i ti tenkom u rikverc dođeš iznad njih, da si samo malo se pomaknuo ode cyber, ali ne, on odjednom gas i vozi dalje.

kasnije veki prođe kroz mine, ne eksplodiraju i ubije me sa rpg sa motora...želio sam obrisati igru kad se to desi.

Mine su užas zbugane :(

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ma, trebalo mi je dvije godine da se sjetim mjenjati postavke tenka ovisno o mapi {#}

Negativna strana toga je da kod pocetka mjenjam, obicno ostanem bez tenka.

Kad je puno pjesadije Reactive + Smoke + LMG.

(U rjetkim slucajevima, kad igram protiv retardiranog tima, kad mi netreba Rective stavim Proximity)

Mape s vozilima Reactive + Smoke + Guided.

Ovih dana isprobavam i HMG, koji je puno jaci, al jos uvijek nisam ni blizu s aimom nasim najboljim igracima, pa je prespor za moj postotak pogodaka {#}

HMG rulz{#} Samo spraksaj aim i vidjet ćeš, brutala, em za manja vozila, a za pješake da ne pričam, ja sam na hmg-u već god. dana najmanje, i stavljam guided samo u iznimnim situacijama. Inače ista stvar, reactive i smoke rula, gunnera nakurim na proximity i to je onda to :)

17 godina
neaktivan
LudaVjestica kaže...

edit: malo je preloša kvaliteta za gledat... umorile mi se oči nakon 2 minute...

Kad sam prebacivao u mp4 slučajno sam stavio nižu kvalitetu,sorry ..drugi put ću provjeriti ..majke mi ;)

All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner
14 godina
Battlefield 3

Ja na tenku uvijek koristim heavy m. gun iz razloga sta se nemoze overheat-at i samo drzis i rokas. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Nexus66 kaže...
LudaVjestica kaže...

edit: malo je preloša kvaliteta za gledat... umorile mi se oči nakon 2 minute...

Kad sam prebacivao u mp4 slučajno sam stavio nižu kvalitetu,sorry ..drugi put ću provjeriti ..majke mi ;)

Nex, daj mi reci sigurno imas i neke gameplaye iz zx spectrum vremena, kak si tek onda igral, hebo te. U naponu snage
14 godina
ivanec kaže...
Nexus66 kaže...
LudaVjestica kaže...

Nex, daj mi reci sigurno imas i neke gameplaye iz zx spectrum vremena, kak si tek onda igral, hebo te. U naponu snage

Nex je jedini tu od nas koji će u staračkom domu sa pelenama tražiti i baterije za Alien top of the class laptop i dalje ownati. Uglavnom jučer smo zaključili da se definitivno drogira jer igrati tako non stop u "tasmanijska neman" modu je nadljudski {#}

EDIT: danas sam išao bez čarapa na posao....

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 14:35 (Zero2).
15 godina

Poximity je must have za gunnera u tanku... Ja sam najčešće gunner dok kolega vozi sa reactivom smoke i HMG ito je ta kombinacija...Guided uzimamo najčešće na Caspianu gdje ima vozila...Ali na drugima nije toliko potrebno

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011
14 godina
CyberDemonVZ kaže...
...........

Dakle jedno 70% vremena kada smo u istom timu? :DDDDD

Ali lako je biti gunner dobrom šoferu koji zna iskoristiti zaklone i mijenjati položaj tenka.... ja u toj ulozi pljugam i to naveliko, ali zato kad treba popravljati.... uguzim se u guzicu tenka i ne izlazim od tamo :=)

Zero2 kaže...
..............
EDIT: danas sam išao bez čarapa na posao....

{#}{#}

Nego, daj mi reci, oćemo se i večeras "voljeti" {#}

Sve pohvale ekipi koja je sinoć igrala, bilo je zaista zabavno i uzbudljivo a jedina mi je zamjerka što mi afterburner zbog nekog razloga nije htio slikati Darkrideovo parkiranje određenog vozila pa nemam slika da podjelim s vama {#}

Battlelog: [G] pijana_carapa
13 godina
neaktivan
Granzon kaže...

Sve pohvale ekipi koja je sinoć igrala, bilo je zaista zabavno i uzbudljivo a jedina mi je zamjerka što mi afterburner zbog nekog razloga nije htio slikati Darkrideovo parkiranje određenog vozila pa nemam slika da podjelim s vama {#}

Misliš na ovo?{#}

14 godina
neaktivan
D4RKR1DE kaže...
Granzon kaže...

Misliš na ovo?{#}

WAT? kak si to uspio? {#}

13 godina
neaktivan
SuperDox kaže...

WAT? kak si to uspio? {#}

Ispao sam iz aviona! Al ozbiljno, sa padobranom sam tu sletio. {#} 

14 godina
D4RKR1DE kaže...

Misliš na ovo?{#}

{#}

Još uvijek umirem od smijeha na tu scenu {#}

A još je gora činjenica da smo ga jedno 5 minuta probavali srušiti bez da je itko uopće probao pucati po nama {#}

Eh, i super vožnja oklopnjaka sinoć.... ak ti ikad treba fizikalac za popravke.... samo se zbuksaj ispred mene i smatraj posao obavljenim :D

14 godina
neaktivan
Granzon kaže...
D4RKR1DE kaže...

Misliš na ovo?{#}

{#}

Još uvijek umirem od smijeha na tu scenu {#}

A još je gora činjenica da smo ga jedno 5 minuta probavali srušiti bez da je itko uopće probao pucati po nama {#}

Eh, i super vožnja oklopnjaka sinoć.... ak ti ikad treba fizikalac za popravke.... samo se zbuksaj ispred mene i smatraj posao obavljenim :D

Znaci veceras opet klasik poslije 20 h ?

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
ceco22 kaže...
Znaci veceras opet klasik poslije 20 h ?

Dobiješ isti odgovor od mene kao i kada ja pitam Cybera jel idemo u tenk {#}{#}

17 godina
neaktivan
D4RKR1DE kaže...

Misliš na ovo?{#}

Heh da imam i tu rundu snimljenu :).

Budem je sutra stavio na yubito ,onak needitiranu sirovu da se malo smijemo :) dok čekamo BF4

All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 19:50 (Nexus66).
17 godina
neaktivan
ivanec kaže...

Nisam ti ja TAAAKO star Ivanec :) , da me upoznaš sigurno mi nebi dao te godine ;)

Imam nekih starih filmeka ali ne baš sa spectruma :).Da motorika me još dobro služi , do kada će neznam :)

Nadam se bar do bf5 ili BC3 {#}

14 godina
Granzon kaže...

Dobiješ isti odgovor od mene kao i kada ja pitam Cybera jel idemo u tenk {#}{#}

{#}

14 godina
protjeran
Battlefield 3

K vragu, koliko teško može biti dobivanje EOD Bot killa?

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

0 0 hvala 0
16 godina
Odi na TDM i sam se zaleti u nekog, ili pak Metro Conquest
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto
17 godina
Nexus66 kaže...
ivanec kaže...

Nisam ti ja TAAAKO star Ivanec :) , da me upoznaš sigurno mi nebi dao te godine ;)

Imam nekih starih filmeka ali ne baš sa spectruma :).Da motorika me još dobro služi , do kada će neznam :)

Nadam se bar do bf5 ili BC3 {#}

Znam da već postoji Gerijatrija, ali primaju i tinejdžere, pa sam mislio da "osnujemo" SK (Stari Konji), primaju se iznad recimo, dobi prosječnog gamera, 37 godina.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
14 godina
protjeran
Mitch kaže...

Probao sam već toliko puta da uskoro neću moći spriječiti razbijanje monitora.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
14 godina
NiramX kaže...

Probao sam već toliko puta da uskoro neću moći spriječiti razbijanje monitora.

Imaj ga sa sobom.

Odi na Caspian.

Pronadji totalnog pocetnika camper sniper nooba.

Dodji ti do njega, ne s botom. Stani iza njega.

Lagano izvadi BOT.

Okreni "pucaljku" prema njemu i gotovo.

Nema voznje, nema lovaca, nema toga da vise ne znas kamo gledas, a kamo se vozis...

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 20:29 (CyberDemonVZ).
17 godina
Battlefield 3

A šta će tek poludit kad dođe do toga da treba 10 enemy equipment razbit sa botom {#} (BTW, priznaje ti destroy, pa i kill, ako razbiješ vozilo s putnicima)

Likove na mortaru je isto lako ubit kada dođeš iza/pored njih, sa tehnikom da ga "izvadiš", onako podlo iza njega.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
NiramX kaže...

K vragu, koliko teško može biti dobivanje EOD Bot killa?

Damavand peak conquest. Kad se dogodi clusterfuck u tunelima, prođi po sredini i dođi iza leđi protuivniku koji kampa po sred tunela i pali ih. Ja sam jednom uspio 4-5 killova samo tako :)

Nitko ni ne primjeti eod a i kad primjeti ignorira dosta često.

14 godina
protjeran
TomoR kaže...

A šta će tek poludit kad dođe do toga da treba 10 enemy equipment razbit sa botom {#} (BTW, priznaje ti destroy, pa i kill, ako razbiješ vozilo s putnicima)

Nemam ja živaca za to. Ovo mi je samo kraćenje vremena do dolaska BF4. 

16 godina
moderator
Battlefield 3
Ma ko svi normalni ljudi uzmi si jednog faggeta i zbustajte se :)
سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3
ERROR
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'NiramX' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Invalid Memory Image [130511]
{#}

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice