ahahaH ne mogu viditi sad preko mobitela chat xD. Ajmo sad napunit server posto sam ostavio tamo sad vojnika.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
bemti ja nemam pojma kako se stavlja taj vraziji pass server. Nadam se samo da ste uspjeli nesto sloziti. Ja sam zaspao cim sam vam dao podatke. :)
Ceco hvala na serveru, i sve stoji od onog što sam ti sinoć rekao za BF4 server.
I ciji je piso sada veci nakon "frendly" wara.
Ne piše se "frendly" nego "friendly".
Dobro je bilo da, šteta što nismo uspjeli server na unranked prebacit pa smo se morali borit malo s tim održavanjem reda na serveru :) U svakom slučaju hvala xxx i bilo je zabavno. Kad je 15 ljudi na svakoj strani i kažeš pravilo je da pravila nema naravno da će se nać netko tko će to možda i malo zloupotrijebit iz zajebancije.... nitko nije niš loše mislio :) Metro možda nije bio najsjajniji odabir, ali to je samo moje mišljenje. Ta mapa je eventualno za 5na5 dobra, ovo je više ličilo na stanje na 64slotnim serverima :D
Mi smo za da i sljedeći vikend tako nešto bacimo, pa bugovci vidite postoji li mogućnost da se možda vi organizirate i skupite...sjećam se da je zadnji put protiv vas isto bilo odlično!
Ceco hvala na serveru.
edit: poseban pozdrav onom iksiću koji me naziva kravom (s obzirom kako su me bugovci zvali, ovo je čak i fino)
Ma sve 5, stvar ti je i kad se kaže nema pravila, drži se fer playa koliko se može.Beacon nije bio fer, ali to je vjerovatno mali megatron koji djeli thumbove po forumu, pa je njemu oprošteno. Malo nam je to ušlo u glavu, nismo igrali dugo, jedva se skupili i malo podružili, na kraju sve super ispalo.
Što se tiče naziva, a gle vjerujem da svatko od nas na tuđem ts ima epitete/nazive koji su jako lijepi, ali to je to, to je ono kad si u borbi i samo znaš pizd.iti dok gubiš i onda se svašta kaže. Ne shvaćaj to ozbać :)
I ciji je piso sada veci nakon "frendly" wara.
Dama - jesi snimio mec ? Da i mi ostali vidimo sta ste radili Arabaranu da mu je tolko narastao : ) .
Neznam, bili ste mi previse uzbudeni pa samo pitam, jasno!?
znaci arabarnu je zena sada vise nego zadovlojna, napokon je pronasao pravi recept.
a ti svoju servisiraš sa emšesnajsticom ili famasom?
znaci arabarnu je zena sada vise nego zadovlojna, napokon je pronasao pravi recept.
Kakva samo moc prosuđivanja...
Yebiga,sigurno da je.. Sta kaze tvoja ? Jesi izvadio 'stvari na stol' ?
edit- mater,Zenge,odvalio sam na ovo
Pa ipak sam ja vidoviit ljudina, jesam vas se ja jos smijao o AMD optimazioja tebi i slicnima koji ste trabunajli gluposti . ako te nesto zanima slobodno pitaj
naravno sa famasom. i za sada je zadovoljna trebao ibi i ti probati. ako neces mogu ja.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/69584088/310445269/
Pa ipak sam ja vidoviit ljudina, jesam vas se ja jos smijao o AMD optimazioja tebi i slicnima koji ste trabunajli gluposti . ako te nesto zanima slobodno pitaj
mislim da ju ipak servira sa M4 ... m16 je ipak malo too much
Jel ti isto pomaže onaj pas kao što ti pomaže pri igranju ili pas dobije slobodno?
Dama - jesi snimio mec ? Da i mi ostali vidimo sta ste radili Arabaranu da mu je tolko narastao : ) .
A nisam. Totalno zaboravio na to. Ispao sam iz fazona.
edit: Ara nas je uvjeravao da mu je toliki još od ranije i da sinoćni meč nije toliko utjecao na veličinu.
A nisam. Totalno zaboravio na to. Ispao sam iz fazona.
edit: Ara nas je uvjeravao da mu je toliki još od ranije i da sinoćni meč nije toliko utjecao na veličinu.
Mislim da bi bilo najbolje da to Ara podkrijepi kojom ilustracijom . Kolega zubo bi sigurno to obradio u pravom smjeru ako ne vjeruje nek pita Sajbera : ) .
Mislim da bi bilo najbolje da to Ara podkrijepi kojom ilustracijom . Kolega zubo bi sigurno to obradio u pravom smjeru ako ne vjeruje nek pita Sajbera : ) .
Ne znam ja o cemu se prica...
Ovo je fakat bilo teško obranit, na drugoj bazi smo ih na nula sveli ali je puko MCOM - tuneli su ipak teški za uzeti.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/69591201/199586046/
Inače ne preferiram Rush sa toliko igrača, ali ovo kada bar pola ljudi zna šta treba raditi nije ni toliko loše. A ovaj prvi Attacker, baš ima slugu u SPAS-u...
Hahaha!
Pa kaj sam vam skrivil??? :))
Imam BF3 hoodie! :D
Da se poslikam?

Hahaha!
Pa kaj sam vam skrivil??? :))
Imam BF3 hoodie! :D
Da se poslikam?
Pics or it didnt happen :P
Sjeti se zadnji put sta je bilo od selfia
Moze, moze nova slika!
Photoshop mi je vec spreman! :)
Moze, moze nova slika!
Photoshop mi je vec spreman! :)
Cika zubo da zeku a dalje je njegova briga . Nego decko je malo sramezljiv pa mu je neugodnjak ovdje postat slike . Moze li kod tebe na PM ?
Ovo je fakat bilo teško obranit, na drugoj bazi smo ih na nula sveli ali je puko MCOM - tuneli su ipak teški za uzeti.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/69591201/199586046/
Inače ne preferiram Rush sa toliko igrača, ali ovo kada bar pola ljudi zna šta treba raditi nije ni toliko loše. A ovaj prvi Attacker, baš ima slugu u SPAS-u...
po meni najbolja najbolja mapa u BF 3 od (Vanila). Jednostavno guta sve modove, od squad rush-a do CQ 64. Steta sto dlc packovi ovako rasjeckaju mape, neke bi mape bile puno igranije da su bile vanila.
Ovo smatram velikom uvredom, kolega! 15,2cm, prosim lepo! Svaki metak se računa
Žene - množina. Rimuje se sa moja nožina
Problemo??
Ovo smatram velikom uvredom, kolega! 15,2cm, prosim lepo! Svaki metak se računa
Žene - množina. Rimuje se sa moja nožina
Problemo??
Objasnis ovo
Nema ljubavi do muške ljubavi! Ne kužim kakvo objašnjenje tu treba??
Nema ljubavi do muške ljubavi! Ne kužim kakvo objašnbjenje tu treba??
Tnx , moja muskost je sada na kusnji .
Niste u toku, spol odavno ne definiraju spolni organi vec psiha i/ili rezultati u bf3...