Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.217.955
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ahahaH ne mogu viditi sad preko mobitela chat xD. Ajmo sad napunit server posto sam ostavio tamo sad vojnika.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 3
ceco22 kaže...

bemti ja nemam pojma kako se stavlja taj vraziji pass server. Nadam se samo da ste uspjeli nesto sloziti. Ja sam zaspao cim sam vam dao podatke. :)

Ceco hvala na serveru, i sve stoji od onog što sam ti sinoć rekao za BF4 server.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
BFBeast kaže...

I ciji je piso sada veci nakon "frendly" wara.

Ne piše se "frendly" nego "friendly". 

15 godina
LudaVjestica kaže...

Dobro je bilo da, šteta što nismo uspjeli server na unranked prebacit pa smo se morali borit malo s tim održavanjem reda na serveru :) U svakom slučaju hvala xxx i bilo je zabavno. Kad je 15 ljudi na svakoj strani i kažeš pravilo je da pravila nema naravno da će se nać netko tko će to možda i  malo zloupotrijebit iz zajebancije.... nitko nije niš loše mislio :) Metro možda nije bio najsjajniji odabir, ali to je samo moje mišljenje. Ta mapa je eventualno za 5na5 dobra, ovo je više ličilo na stanje na 64slotnim serverima :D

Mi smo za da i sljedeći vikend tako nešto bacimo, pa bugovci vidite postoji li mogućnost da se možda vi organizirate i skupite...sjećam se da je zadnji put protiv vas isto bilo odlično!

Ceco hvala na serveru.

edit: poseban pozdrav onom iksiću  koji me naziva kravom (s obzirom kako su me bugovci zvali, ovo je čak i fino) {#}

Ma sve 5, stvar ti je i kad se kaže nema pravila, drži se fer playa koliko se može.Beacon nije bio fer, ali to je vjerovatno mali megatron koji djeli thumbove po forumu, pa je njemu oprošteno. Malo nam je to ušlo u glavu, nismo igrali dugo, jedva se skupili i malo podružili, na kraju sve super ispalo.

Što se tiče naziva, a gle vjerujem da svatko od nas na tuđem ts ima epitete/nazive koji su jako lijepi, ali to je to, to je ono kad si u borbi i samo znaš pizd.iti dok gubiš i onda se svašta kaže. Ne shvaćaj to ozbać :)

BFBeast kaže...

I ciji je piso sada veci nakon "frendly" wara.

I taman kad pomislim da si se oženio, odrastao, postao zreliji...ti napišeš glupost godine. 
Najveći pišo i dalje ima kako smo rekli arabaran, on je na 15cm, mi smo svi ispod prosjeka. Ko ne igra ESL i super pcw sa super ekipama, pišo neće da raste :(
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 9:44 (fila2208).
13 godina
odjavljen
Battlefield 3

Dama - jesi snimio mec ? Da i mi ostali vidimo sta ste radili Arabaranu da mu je tolko narastao : ) .

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Battlefield 3

Neznam, bili ste mi previse uzbudeni pa samo pitam, jasno!?

znaci arabarnu je zena sada vise nego zadovlojna, napokon je pronasao pravi recept.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 11:00 (BFBeast).

1 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

a ti svoju servisiraš sa emšesnajsticom ili famasom?

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
14 0 hvala 0
14 godina
BFBeast kaže...

znaci arabarnu je zena sada vise nego zadovlojna, napokon je pronasao pravi recept.

Kakva samo moc prosuđivanja... {#}

Yebiga,sigurno da je.. Sta kaze tvoja ? Jesi izvadio 'stvari na stol' ? 

edit- mater,Zenge,odvalio sam na ovo {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 11:03 (drahic).
12 godina
protjeran
drahic kaže...
BFBeast kaže...

Pa ipak sam ja vidoviit ljudina, jesam vas se ja jos smijao o AMD optimazioja tebi i slicnima koji ste trabunajli gluposti {#}. ako te nesto zanima slobodno pitaj

14 godina
Battlefield 3

..

Moj PC  
6 2 hvala 1
12 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...

naravno sa famasom. i za sada je zadovoljna trebao ibi i ti probati. ako neces mogu ja.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/69584088/310445269/

14 godina
BFBeast kaže...
drahic kaže...
BFBeast kaže...

Pa ipak sam ja vidoviit ljudina, jesam vas se ja jos smijao o AMD optimazioja tebi i slicnima koji ste trabunajli gluposti {#}. ako te nesto zanima slobodno pitaj

{#}{#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

mislim da ju ipak servira sa M4 ... m16 je ipak malo too much

http://www.youtube.com/heat4HD
15 godina
BFBeast kaže...

Jel ti isto pomaže onaj pas kao što ti pomaže pri igranju ili pas dobije slobodno?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
Alien 22 kaže...

Dama - jesi snimio mec ? Da i mi ostali vidimo sta ste radili Arabaranu da mu je tolko narastao : ) .

A nisam. Totalno zaboravio na to. Ispao sam iz fazona. {#}

edit: Ara nas je uvjeravao da mu je toliki još od ranije i da sinoćni meč nije toliko utjecao na veličinu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 12:56 (Soldier977).
13 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...
Alien 22 kaže...

A nisam. Totalno zaboravio na to. Ispao sam iz fazona. {#}

edit: Ara nas je uvjeravao da mu je toliki još od ranije i da sinoćni meč nije toliko utjecao na veličinu.

Mislim da bi bilo najbolje da to Ara podkrijepi kojom ilustracijom . Kolega zubo bi sigurno to obradio u pravom smjeru  ako ne vjeruje nek pita Sajbera : ) .

14 godina
Alien 22 kaže...

Mislim da bi bilo najbolje da to Ara podkrijepi kojom ilustracijom . Kolega zubo bi sigurno to obradio u pravom smjeru  ako ne vjeruje nek pita Sajbera : ) .

{#}

Ne znam ja o cemu se prica... {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
Battlefield 3

Ovo je fakat bilo teško obranit, na drugoj bazi smo ih na nula sveli ali je puko MCOM - tuneli su ipak teški za uzeti.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/69591201/199586046/

Inače ne preferiram Rush sa toliko igrača, ali ovo kada bar pola ljudi zna šta treba raditi nije ni toliko loše. A ovaj prvi Attacker, baš ima slugu u SPAS-u...

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

@ CyberDemonVZ

Nosiš li i ti doma ovakve papuče? {#}

papuce papuce
Moj PC  
16 0 hvala 4
14 godina
Battlefield 3

Hahaha!

Pa kaj sam vam skrivil??? :))

Imam BF3 hoodie! :D

Da se poslikam?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
10 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Hahaha!

Pa kaj sam vam skrivil??? :))

Imam BF3 hoodie! :D

Da se poslikam?

Pics or it didnt happen :P

14 godina
Battlefield 3

Sjeti se zadnji put sta je bilo od selfia {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Moze, moze nova slika!
Photoshop mi je vec spreman! :)

Moj PC  
9 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
Basta kaže...

Moze, moze nova slika!
Photoshop mi je vec spreman! :)

Cika zubo da zeku a dalje je njegova briga . Nego decko je malo sramezljiv {#} pa mu je neugodnjak ovdje postat slike . Moze li kod tebe na PM ? {#}

14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Ovo je fakat bilo teško obranit, na drugoj bazi smo ih na nula sveli ali je puko MCOM - tuneli su ipak teški za uzeti.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/69591201/199586046/

Inače ne preferiram Rush sa toliko igrača, ali ovo kada bar pola ljudi zna šta treba raditi nije ni toliko loše. A ovaj prvi Attacker, baš ima slugu u SPAS-u...

po meni najbolja najbolja mapa u BF 3 od (Vanila). Jednostavno guta sve modove, od squad rush-a do CQ 64. Steta sto dlc packovi ovako rasjeckaju mape, neke bi mape bile puno igranije da su bile vanila.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
16 godina
fila2208 kaže...

Najveći pišo i dalje ima kako smo rekli arabaran, on je na 15cm, mi smo svi ispod prosjeka. Ko ne igra ESL i super pcw sa super ekipama, pišo neće da raste :(

Ovo smatram velikom uvredom, kolega! 15,2cm, prosim lepo! Svaki metak se računa {#}

BFBeast kaže...

Žene - množina. Rimuje se sa moja nožina {#}

Alien 22 kaže...
Soldier977 kaže...

Problemo??

13 godina
odjavljen
Arabarran kaže...
fila2208 kaže...

Ovo smatram velikom uvredom, kolega! 15,2cm, prosim lepo! Svaki metak se računa {#}

BFBeast kaže...

Žene - množina. Rimuje se sa moja nožina {#}

Alien 22 kaže...
Soldier977 kaže...

Problemo??

Objasnis ovo

16 godina
Battlefield 3

Nema ljubavi do muške ljubavi! Ne kužim kakvo objašnjenje tu treba?? {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 20:28 (Arabarran).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Arabarran kaže...

Nema ljubavi do muške ljubavi! Ne kužim kakvo objašnbjenje tu treba?? {#}

Tnx , moja muskost je sada na kusnji {#} .

17 godina
Battlefield 3

Niste u toku, spol odavno ne definiraju spolni organi vec psiha i/ili rezultati u bf3...

Twitter: @191x7
Moj PC  
4 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice