Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.169.071
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Battlefield 3

Ova igra (supress pogotovo) je napravljena da njubovi mogu parirati pro 1337 ekipi.

Zato se Dannyju toliko sviđa ta komponenta.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
7 4 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
ZeNGe_CRO-mt kaže...

hahahaha evo sad im suppresion smeta.

pobogu ljudi moji dragi,slatki,neki ružni neki zgodni ,neki pametni neki malo manje:)

bf3 nije namjenjen za esports

i vi ga svim mogućim silama tamo gurate?

da maknu suppresion i da sve podrede assault klasi i inf igranju.

bravo {#}

govori ti veliki brat : nominiran si lupit se po glavi.

ps nečim tupim i laganim pokretom iz zgloba ne iz ramena {#}

ti stvarno nekuzis uvou igru. normalno da ce korisiti assault klasu na infantri mapi. omfg. da je recon clasa OP i da se 5 vs 5 igra na armored shiled hvala bogu da bi igrali sa snajperima. Ti si mi najbolji ti mislis da su svi ti igraci najbolji zato sto igraju sa m16. Taj bi te pojeo sa pistoljem.

12 godina
protjeran
Skilledžija kaže...

Ova igra (supress pogotovo) je napravljena da njubovi mogu parirati pro 1337 ekipi.

Zato se Dannyju toliko sviđa ta komponenta.

Kada danny to išprica oko igraca, nema isusa da ga ovaj vise ubije od tolike kolicine supresa. Cudi me samo sto nisam jos ocoravio. Vidjeti cete da ce se neki biser jos sjetiit tuziti Dice da je ocoravio od supresa.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 13:56 (AmDCluB).
15 godina
Battlefield 3

Evo ljudina je ipak poslao hiteg fix i svoj specijalni famas.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/61175037/349195466/

Prvo sam bio u timu preko, bacili ih u rejp, pa me prebacilo natrag u ovaj pa okrenuli na kraju za 27 tiketa.

Moram reć jedna od boljih rundi.

Hvala ljudina na hitregfixu i na famasu.

p.s. znam da igrači nisu ala jika ali moram i ja negdje učit igrat sa famasom.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 14:01 (fila2208).
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
AmDCluB kaže...

ti stvarno nekuzis uvou igru. normalno da ce korisiti assault klasu na infantri mapi. omfg. da je recon clasa OP i da se 5 vs 5 igra na armored shiled hvala bogu da bi igrali sa snajperima. Ti si mi najbolji ti mislis da su svi ti igraci najbolji zato sto igraju sa m16. Taj bi te pojeo sa pistoljem.

ti mene nisi skužio niti 0,001%

i ja igram manje-više sa m16 ali realno gledaj molim te ( na cjelokupnu igru, ne jedan mod i ne samo jednu klasu)

Battlelog CRO_ZeNGe
12 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Evo ljudina je ipak poslao hiteg fix i svoj specijalni famas.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/61175037/349195466/

Prvo sam bio u timu preko, bacili ih u rejp, pa me prebacilo natrag u ovaj pa okrenuli na kraju za 27 tiketa.

Moram reć jedna od boljih rundi.

Hvala ljudina na hitregfixu i na famasu.

p.s. znam da igrači nisu ala jika ali moram i ja negdje učit igrat sa famasom.

pa jesam ti reko da je dobar, trebao si i prije pitati.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 14:15 (AmDCluB).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Famasinjo je ZLO!

Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
AmDCluB kaže...

pa jesam ti reko da je dobar, trebao si i prije pitati.

Ma prejako, ma nisam znao, sramio sam se.

Sad samo rokaona.

Basta kaže...

Famasinjo je ZLO!

Yebeni laser! Samo pogledaš i klikneš.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 14:19 (fila2208).
17 godina
odjavljen
Basta kaže...

Famasinjo je ZLO!

Igrao sam jučer na kanalima protiv nekog lika što fura samo KH2002. Ima 100 SS sa puškom i gađa yebeno opako! Baš brutala...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Kazem da idu igrarlti drugu igru koja je iskljucivo radjena za natjecanje. I tu ni jedna druga igra nije ravna CS ,ako zelis pravu skill igru. BF je dobar ovakav kakav je, ja u BF 3 nemam ama bas nikakvi problema s tim da nekoga ubijem. Ali bi igra bila daleko ugodnija da maknu supres i prejako sunce. Odi odigrat BF 2 i zadnja dva BC2 serijala pa ces viditi o cemu je prica.
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

U bf 3 je sve bolje nego u csu, i itd igrama. Sve sta treba je killcam i spectator da bf4 bude kompetitivan jer gaming zajednicu ima. Cak veliki timovi (epsilon, eyeballersi itd) imaju timove u bf3, tako da se nemoze reci da to nije kompetitivna igra, dapace.

Moj PC  
2 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
Kazem da idu igrarlti drugu igru koja je iskljucivo radjena za natjecanje. I tu ni jedna druga igra nije ravna CS ,ako zelis pravu skill igru. BF je dobar ovakav kakav je, ja u BF 3 nemam ama bas nikakvi problema s tim da nekoga ubijem. Ali bi igra bila daleko ugodnija da maknu supres i prejako sunce. Odi odigrat BF 2 i zadnja dva BC2 serijala pa ces viditi o cemu je prica.

Uh... meni je bio vrhunski CS:S, AK-47 i rokačina :p

14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

U bf 3 je sve bolje nego u csu, i itd igrama. Sve sta treba je killcam i spectator da bf4 bude kompetitivan jer gaming zajednicu ima. Cak veliki timovi (epsilon, eyeballersi itd) imaju timove u bf3, tako da se nemoze reci da to nije kompetitivna igra, dapace.

hahahaha reci da se šališ.

znači bf4 fale killcam i spectator mode da bude kompetitivan ,a bf3 ima eyeballerse i esilon itd timove pa je radi toga kompetitivan?

{#}{#}

ovo je bolje nego dva i pol muškarca

{#}{#}

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
Battlefield 3

Ja se ponekad spojim na server gdje igra Cyber, jer jedino njega i imam za frenda od forumaša, i ne gledajući koji je server u pitanju jer očekujem po običaju neku mapu sa vozilima, upadnem na kanale TDM. Katastrofa. Loš hitreg zbog pingaša, Dado koji se šora oko kontenjera i neki Rambo koji smrdi na kilometar. Da nije bilo našeg zubara Baste popušili bi samo tako. Ubuduče provjeravam server jer se ovom nisam nadao od Cybera pošto nije bilo ni  t od tenka {#}.

K4lim3ro
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Battlefield 3

evo dobio sada poruku od pb-a kao i jedan kolega iz  klana. jel zna tko sta znaci?

http://image.svijethardvera.com/images/cudno.jpg

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 15:00 (AmDCluB).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
AmDCluB kaže...

evo dobio sada poruku od pb-a kao i jedan kolega iz  klana. jel zna tko sta znaci?

e da vdim sta pise mozda bi ti i rekao sta znaci

bf3: [G]carapa_junior
14 godina
neaktivan
AmDCluB kaže...

možda da uvećaš ili izrežeš pa uvećaš pa bi možda i nešto pročitali {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
12 godina
protjeran
carapa_junior kaže...
AmDCluB kaže...

e da vdim sta pise mozda bi ti i rekao sta znaci

ispravljeno, nezanm zasto resize napravi kada uploadam preko kompa.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma ja sam na CS 1.5 i CS 1.6. Ostavio jedno manje polovno auto. Zdenko, ako neka igra ima velik broj igraca ne znaci automatski da je dobra za natjecanje cak se ni COD ne moze usporediti sa CS serijalom. To su igre iskljucivo radjene za natjecanje, gdje je u prvom redu skill. Sa svakom puskom mozes biti dobar  i to koliko si dobar je razlika u svakom mecu.  Kill cam i spector mode bi bili odlicni, ali isto nemoj misliti da ce te sitnice uraditi neki ogroman preokret. BF 4 ako Bog da i ostane ovako kako se najavljuje ova ESL ekipa ce ostati na BF 3 ili preseliti negdi drugo. Najveca je mana BF serijala sto je trenutno IN. I kupila ga je i baka sa placa samo da je u modi. Ljudi su siti pomalo CoD serijala koji nije nista veliko napravio u vise od 5 godina, a EA naravno nije corava i prodaje muda pod bubrege dok to moze. I opet nije sve tako crno ,jer navodni COD ide opet na novi engine, zivi bili pa vidili.

.

Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
zdenko1991 kaže...

bf3 nije i nadam se da nikad nece postat kompetitiv igra 

za takvu vrstu ljudi, vecinom klinaca, zeljnih nekih e-pobjeda, e-ega.. postoji cod/cs

stvarno mi ni malo ne fali ona kolicina flejma, spominjanja majki i 2-3 haxora na svakom serveru 

15 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
drahic kaže...

^

Pa gdje ti vidis da je netko od njih napravio razliku u bitu i bajtu ?

Mozda je mislio da lik ima brzinu downloada 25mb/s doslovno

nije mi brzina downloada bila 25Mbps, vec uploada, DL je bio 60Mbps {#}

Battlelog: just_mau5
14 godina
neaktivan
AmDCluB kaže...

koliko mogu primetiti preko mobitela, PB ne moze uplodat Ss sa tvog kompjutera.

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Hax!

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

15 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
berto kaže...

Steta da nemaju jos flat za lte i malo bolju pokrivenost premda mislim da bi kod mene doma hvatalo

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
17 godina
AmDCluB kaže...

Izgleda da ti se naselilo neko smeće na komp (ovdje spominju rootkit), a možda su ti jednostavno pronašli tvoj "fix":

http://forums.gamersfirst.com/topic/176098-pb-error-invalid-memory-image-130511/

Ako nije neki rootkit, onda reinstaliraj PB.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 15:22 (TomoR).
15 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
berto kaže...

Steta da nemaju jos flat za lte i malo bolju pokrivenost premda mislim da bi kod mene doma hvatalo

pa ja imam vec 6 mjeseci flat {#}

ali sam sad u puli pa ovdje mi neide preko 2.5MB/s{#}

Battlelog: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 15:23 (berto).
12 godina
Battlefield 3

This kick is caused by a rootkit application running while playing on PunkBuster enabled servers. The name of the file is called oreans32.sys and it is located in C:\WINDOWS\System32\Drivers\ of your computer. Deleting that file and rebooting will allow you to play again.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
b00 kaže...

This kick is caused by a rootkit application running while playing on PunkBuster enabled servers. The name of the file is called oreans32.sys and it is located in C:\WINDOWS\System32\Drivers\ of your computer. Deleting that file and rebooting will allow you to play again.

sve super sve 5 ali ja nema takaw file u tome folderu.

14 godina
neaktivan
berto kaže...

pa ja imam vec 6 mjeseci flat {#}

ali sam sad u puli pa ovdje mi neide preko 2.5MB/s{#}

A kako?Gledao sam ponudu pred 20 dana i nije flat bila u ponudi.A da pokrivenost je slaba pa kad se maknes malo dalje od centra ne hvata 4g,Pula ga jos i nema vidim

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 15:37 (Blade Runner31).
13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
zdenko1991 kaže...

hahahaha reci da se šališ.

znači bf4 fale killcam i spectator mode da bude kompetitivan ,a bf3 ima eyeballerse i esilon itd timove pa je radi toga kompetitivan?

{#}{#}

ovo je bolje nego dva i pol muškarca

{#}{#}

Pa da, nekuzim kaj je smijesno? Pitaj sponsore sta fali bfu da bude kompetitivan, a opet na drugu gle kakve ekipe sve igraju bf, i koliki je broj lanova organiziran. Ne kuzim kaj ne kuzis?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice