Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.169.865
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
fila2208 kaže...

I još se sve puca iz hipa, tako da nema onog ads to hip mini gliča :)

jel taj glič radi npr na type88 ili lsat-u?

Radi na svim puškama, ali je na mitraljkama syeban, brzo raširi onaj crosshair i vrati ti na hip. Tj. puška sporije puca i ne stigneš nikog tako ubit.

Sa m16, aek, f2000 perfetkno ti da vremena da sprašiš još 3-4 metka prije neg se počne širit na početnu širnu za hip.

lol, pa nije sjeban nego taj glitch najbolje radi prvih 15.-stak metaka na svim puskama.

15 godina
AmDCluB kaže...

lol, pa nije sjeban nego taj glitch najbolje radi prvih 15.-stak metaka na svim puskama.

15? puno si rekao možda.

Cross se širi uvijek jedanko, a ako je puška sporija nećeš uspjeti toliko ispucati da ubiješ, još su mitraljke i neprecizne. Pri syeban nisam mislio da ne radi, nego nije efikasan kao i na m16.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
MARKOcVp kaže...
drahic kaže...

^

Pa gdje ti vidis da je netko od njih napravio razliku u bitu i bajtu ?

Mozda je mislio da lik ima brzinu downloada 25mb/s doslovno

https://www.hrvatskitelekom.hr/mobilne-usluge/mobilni-internet/extreme-mobile-net-faq

LTE tehnologija omogućuje maksimalne brzine prijenosa podataka do 150 Mbps što je i do 10x brže nego danas. T-Mobile 4G mreža trenutno podržava maksimalne brzine do 75 Mbps no budućnosti će te brzine biti i do 150 Mbps.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 12:31 (drahic).
15 godina
drahic kaže...

LTE tehnologija omogućuje maksimalne brzine prijenosa podataka do 150 Mbps što je i do 10x brže nego danas. T-Mobile 4G mreža trenutno podržava maksimalne brzine do 75 Mbps no budućnosti će te brzine biti i do 150 Mbps.

Zamisli 150Mbps, yebote, 18.75 MB/sec [Megabyte-per-second].

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
Ma jos ove nove mape na CS GO su odlicne, CQ DLC se moze naci u njima nekim djelom. Libery je najludja mapa ikad :D
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
ceco22 kaže...
Ma jos ove nove mape na CS GO su odlicne, CQ DLC se moze naci u njima nekim djelom. Libery je najludja mapa ikad :D

Stigle su nove mape jel....moram ću upalit to čudo, nisam dugo.

14 godina
neaktivan
drahic kaže...

https://www.hrvatskitelekom.hr/mobilne-usluge/mobilni-internet/extreme-mobile-net-faq

pa koji ruter podržava 4g (do tih brzina)?

šta uopće podržava 4g osim mobitela i možda neki tablet?

4g stick možda?

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
drahic kaže...

pa koji ruter podržava 4g (do tih brzina)?

šta uopće podržava 4g osim mobitela i možda neki tablet?

4g stick možda?

Sve je na linku...

T-mobile trenutno nudi Huawei usb stick za surfanje 4G mrežom, a u planu je uvođenje dodatnih uređaja koji podržavaju 4G mrežu.

14 godina
neaktivan
Odlicne su. Steta sto EA nikad nece nesto takvo dopustiti na svojim servisima. Zamisli samo da otvore opciju kreiranja mapa u BF serijalu. Poslije uvrste najigranije i najbolje ocjenjene na sluzbene.. Ufff pusti snovi.
15 godina
ceco22 kaže...
Odlicne su. Steta sto EA nikad nece nesto takvo dopustiti na svojim servisima. Zamisli samo da otvore opciju kreiranja mapa u BF serijalu. Poslije uvrste najigranije i najbolje ocjenjene na sluzbene.. Ufff pusti snovi.

Ne, zato jer si tako ne ostavljaju mjesta za svoje DLC-ove. Jer ekipa bi mogla halat mape od nekih talentiranih map makera i modera a ne kupovat dlc i to im je najveći bed.

CS je upravo radi takve politike imao najjači community. Kad vidim ekipu koja i danas hala 1.6 i source, to je onda to :)

No nećemo dalje u off, sry danny.{#}

17 godina
neaktivan
Naravno, EA je samo tu zbog para.
Boli njih kita i za komjuniti i za esport i za citere i za ostale tricarije...
14 godina
neaktivan
Da ,ali evo steam sada naplacuje nesto sitno te nove mape. S tim da ih mozes igrati i ako ne platis. Po mojem misljenju ima samo priliku i zaraditi. Jer ne placaju jedan cjeli tim da uradi mape, vec samo poberu najbolje od svega. Nesto sitno nagrade tvorce ,a oni i dalje imaju zivu igru dosta dugo.
12 godina
protjeran
Basta kaže...
Naravno, EA je samo tu zbog para.
Boli njih kita i za komjuniti i za esport i za citere i za ostale tricarije...

kada im mi to omogucujemo. da se svi zajedno udruzimo i da ih bojkotiramo tako da nekupimo bf4 dok nepoprave netcode i slicne stvari mi upravo radimo suprotno, neki fanboyevi su vec prednarucili bf4. pa ko nam je onda kriv.

vjeruj mi da nitko(jedno 70%ljudi) nekupi bf4 prvih mjesec dana dok nepoprave igru, trgli bi se oni i ucinili bi sve da rijese taj problem. ali zasto bi rijesavali kada se on ivec namire od preordera i z afinalni proizvod ih boli tuki kako ce ispasti.

to su najvise krivi fanbojevi. koji bi voljeli i battlefield i da na gov_etu pise battlefield oni bi se igrali sa njime.

Oni su ti koji bi trebaliu lizati ****** nama a ne mi njima. samo sto su ljudi naivni a oni im se iza leda negdje smiju. pa i ja bi se smijao da radim u Dice-u.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 12:59 (AmDCluB).
14 godina
neaktivan
Mozes misliti kako bi se trgali, isto kao sa MOH-om. MOH je 2008 bio najuspjesnija FPS igra od EA, da bi sa MOHW bio ugasen sav support nakon samo dva mjesca od izlaska. BF zbog toga sto je nikad nece imati savrsen hit reg, a sto vi probate napraviti od BF ono sto nije e to je drugi problem.
15 godina
Battlefield 3

Ne znam ljudina...evo ruku na srce, mislim da jedina pucačina koja me držala preko 800 sati na njoj je bf.

Cod i to sve da se  skupi ne znam jel ima 1000.

I vjerovatno nisam jedini...neki su počeli fps sa bf3...

Jednostavno su plasirali proizvod koji je jako dobar da se razumijemo, ima mane, ali je dobar i navlači. I bf4 će kupit svi, skoro svi odavde iz teme par dana prije izlaska, i nešto ekipe kad izađe.

Jednostavno je bf postao neki mini kult, bar među nama....

živi bili pa vidjeli.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
protjeran
ceco22 kaže...
Mozes misliti kako bi se trgali, isto kao sa MOH-om. MOH je 2008 bio najuspjesnija FPS igra od EA, da bi sa MOHW bio ugasen sav support nakon samo dva mjesca od izlaska. BF zbog toga sto je nikad nece imati savrsen hit reg, a sto vi probate napraviti od BF ono sto nije e to je drugi problem.

Dobro negovorim ja tu samo o hitregu. ima tu jos hrpu stvari za popraviti. vidim koliko slusaju community kada 90 posto ljudi tvrdi da je ovakav nacin supresiona(da ti metci skrecu za 90 stupnjeva) retardiran i oni nista neucine po tom pitanju negu su ga cak na svoju ruku jednim patchom cak i povecali. pa cekaj malo, pa ocito je da prave budale od igraca!! 

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 13:08 (AmDCluB).
17 godina
Battlefield 3

Ne znam dali je uopće moguće popravit hitreg u BF, odnosno da nema problema s njim u BF4?

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
AmDCluB kaže...

Dobro negovorim ja tu samo o hitregu. ima tu jos hrpu stvari za popraviti. vidim koliko slusaju community kada 90 posto ljudi tvrdi da je ovakav nacin supresiona(da ti metci skrecu za 90 stupnjeva) retardiran i oni nista neucine po tom pitanju negu su ga cak na svoju ruku jednim patchom cak i povecali. pa cekaj malo, pa ocito je da prave budale od igraca!! 

Supression je složen u jednu ruku da balansira i ojača support klasu, ali u 5v5 zna bit gnjavaža.

Zato se nadam da će odvojit esports ''mode'' od publica i složit to kako spada.

12 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Ne znam ljudina...evo ruku na srce, mislim da jedina pucačina koja me držala preko 800 sati na njoj je bf.

Jednostavno su plasirali proizvod koji je jako dobar da se razumijemo, ima mane, ali je dobar i navlači. I bf4 će kupit svi, skoro svi odavde iz teme par dana prije izlaska, i nešto ekipe kad izađe.

živi bili pa vidjeli.

e to ti ja govorim , svi ce kupiti bf4 prije nego sto ce izaci. pa jel se nemoze udruziti cijeli sviejt pa da barem 70% ljudi nekupi igru 1 mjesec. da se Dice malo zabrine. ali ne svi ce kupiti igru prije nego sto ce i izaci i mozes se slikati. a dotle mozemo igrati bf3

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 13:13 (AmDCluB).
14 godina
neaktivan
Sto se tice supresa za tu sam stvar da se izbaci u ovakom obliku u kakvom je sada.
15 godina
AmDCluB kaže...

e to ti ja govorim , svi ce kupiti bf4 prije nego sto ce izaci. pa jel se nemoze udruziti cijeli sviejt pa da barem 70% ljudi nekupi igru 1 mjesec. da se Dice malo zabrine. ali ne svi ce kupiti igru prije nego sto ce i izaci i mozes se slikati.

Ljduina u hr ima 4milje ljudi pa se ne možemo udružiti da nešto se učini po pitanju života u državi i povećanja kvalitete istog, a što da ti onda pričam.

12 godina
protjeran
ceco22 kaže...
Sto se tice supresa za tu sam stvar da se izbaci u ovakom obliku u kakvom je sada.

eto vidis, pa kazem da 90 posto ljudi govori da je supresion u ovakom stanju retardiran, a oni su ga na svoju  ruku jos povecavali. i kada su se ljudi bunili da vrate na prethodno stanje nisu htjeli nego su ga samo smanjili i to nisu bili u stanju napraviti u roku 2-3 dana nego smo morali cekati 3mjeseca na iduci patch. toliko o EA.

13 godina
Battlefield 3

Dosadni ste i glupa vam je rasprava.

O BF4 pišite u pripadajućem topicu.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 5 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

90% my ass.

Tko govori? Podjednako je ekipa zadovoljna i nezadovoljna time.

Supression:

20 Rula
14 Smrdi
23 Ljudina + Zdenko = <3
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...

živi bili pa vidjeli.

1000>800{#}

15 godina
PR0MATRAC kaže...
fila2208 kaže...

živi bili pa vidjeli.

1000>800{#}

Da, cod 2, 4, 5, 6 i blak koks 1 i 2 imam 1000h sve skupa.

bf3 samo jedna igra, imam 800+ sati.

Žišku?

13 godina
protjeran
fila2208 kaže...
PR0MATRAC kaže...
fila2208 kaže...

živi bili pa vidjeli.

1000>800{#}

Da, cod 2, 4, 5, 6 i blak koks 1 i 2 imam 1000h sve skupa.

bf3 samo jedna igra, imam 800+ sati.

Žišku?

Naravno da kuzim, velis da najvise volis btf3 ali da u drugim fps-ovima imas vise sati.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

hahahaha evo sad im suppresion smeta.

pobogu ljudi moji dragi,slatki,neki ružni neki zgodni ,neki pametni neki malo manje:)

bf3 nije namjenjen za esports

i vi ga svim mogućim silama tamo gurate?

da maknu suppresion i da sve podrede assault klasi i inf igranju.

bravo {#}

govori ti veliki brat : nominiran si lupit se po glavi.

ps nečim tupim i laganim pokretom iz zgloba ne iz ramena {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 13:45 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
10 0 hvala 1
12 godina
ceco22 kaže...

joj ceco laganini si naporan vec sa time "idi igraj cod/cs" cim neko kaze da je los hitreg

jel to rijesenje? ako nesto nevalja u igri otic igrat drugu igru?

ovo je fps igra, pucacina, za oprostit je slabu fiziku vozila, mozda ne dovoljnu destruktabilnost i razne stvari (ovo sam samo naveo primjere kaj bi bilo kad bi bilo, po mom misljenju odlicna je i fizika vozila i destruktabilnost), ali da u pucacini pucanje ne radi kako spada pa preko toga se nemoze prec

i btw. kad ste kod suppresiona. meni je to odlicna stvar i nadam se da ce ostat zauvijek u bf.

bilo je rasprava tamo u bf4 temi da je suppresion maknut, taj zakljucak je bio donesen prema gledanju sp videa. jucer i danas sam igro co-op u bf3 i takoder suppresiona tamo nema. tako da nista ne znaci sta ga nema u bf4 sp

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 13:43 (b00).
14 godina
protjeran
fila2208 kaže...
drahic kaže...

Zamisli 150Mbps, yebote, 18.75 MB/sec [Megabyte-per-second].

Onda se ovi ne bi zalili na hitreg {#}

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice