Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.082.731
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 3
Friday kaže...

Kupi bratu SSD, sad je već krajnje vrijeme...

{#}

MOže, ali ako ti meni kupiš jedan {#}

BF3 Battlelog: pijana_carapa
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Ja bi najrađe 32 ili 40, pa onda mix mod(CTF,CQ,Rush) i mix svih mapa ;)

Ma ok je 64, onda ni ne moram ciljati s tenkom, kamo god pogodim dobijem kill.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
12 godina
protjeran
Imam i5 na 2,7, 8 gb rama, ssd, 5750 ddr 5 =85 do 100 fps bez problema!
13 godina
neaktivan
PR0MATRAC kaže...

Cekajte malo, nije mi jasno kako ste se svi slozili da njemu treba novi procesor da bi mu se povecao FPS - U kombinaciji HD 7770 i Phenoma 955 njemu treba Definitivno nova grafa !!! Netreba uopce objasnjavati da je 7770 preslaba u ovoj kombinaciji, ovo sto ste mu preporucili je totalno krivo i ako to napravi nece dobit nista - ovog phenoma treba klokati na 3.8 ghz i kupit hd 7850 i nju klokati na 1150 i imat ce ogroman boost - ovi predlozeni fx 6 procesori u gamingu nedaju mnogo bolje performanse od phenoma - @ fila nije tocno da load mapa ovisi o hdd - to je tocno u slucaju ssd-a ali inace najvise ovisi o ram memorji - ja imam hdd star 6 godina i hyper x rame pod XMP-om i gotovo sam uvijek medju prvima na mapi...

A sve zavisi. Meni je prelazak sa Q8400 na i5 3570k značio udvostručenje fps-a. sa 50-100 na 120-200. Imam GTX560ti, procesor mi je bio usko grlo. Treba najprije vidjeti šta od tog dvoje guši igru, ne razumijem se u amd procesore. 

edit: govorim naravno o postavkama sve na low.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.4.2013 12:45 (D4RKR1DE).
13 godina
protjeran
D4RKR1DE kaže...
PR0MATRAC kaže...

Cekajte malo, nije mi jasno kako ste se svi slozili da njemu treba novi procesor da bi mu se povecao FPS - U kombinaciji HD 7770 i Phenoma 955 njemu treba Definitivno nova grafa !!! Netreba uopce objasnjavati da je 7770 preslaba u ovoj kombinaciji, ovo sto ste mu preporucili je totalno krivo i ako to napravi nece dobit nista - ovog phenoma treba klokati na 3.8 ghz i kupit hd 7850 i nju klokati na 1150 i imat ce ogroman boost - ovi predlozeni fx 6 procesori u gamingu nedaju mnogo bolje performanse od phenoma - @ fila nije tocno da load mapa ovisi o hdd - to je tocno u slucaju ssd-a ali inace najvise ovisi o ram memorji - ja imam hdd star 6 godina i hyper x rame pod XMP-om i gotovo sam uvijek medju prvima na mapi...

A sve zavisi. Meni je prelazak sa Q8400 na i5 3570k značio udvostručenje fps-a. sa 50-100 na 120-200. Imam GTX560ti, procesor mi je bio usko grlo. Treba najprije vidjeti šta od tog dvoje guši igru, ne razumijem se u amd procesore. 

edit: govorim naravno o postavkama sve na low.

Ok dakle, Gtx 560ti je grafa koja izvrsno preferira Battlefield 3 i mnogo je jaca od hd 7770 pogotovo u BTF 3 bench ,hd 7770 je grafa koja naizgled ima solidne performanse, ali za osobe koje nisu bas previse upucene u specifikacije hd 7770, velika mana je 128 bitna mem sabrinica koja ce uskoro a i vec sada pravit probleme sa bandwithom i visoki stock kokovi koji su takvi da se nadoknadi arhitekturalna slabost katrice a da se ipak dobije na preformansama,

@ fila - sorry ali prema tvom postu se vidi da nerazumijes o cemu ja govorim, ti govoris o kolicini ram memorije koju imas i oslobodio si, povecao - ali za brzinu uctavanaja nije kljuc  kolicina ram memorije nego brzina(uz dovoljnu kolicinu), ja sam napisao da mi je ram memorija pod XMP-om i predposatvio sam da ces ti  a i drugi ovdje znalci znati da pod xmp-om ram memorija radi na svojoj najvecoj brzini ovisno o maticnoj ploci ali ti ocito to nisi predpostavio, inace jos jednostavnije a zasto se forsira povecanje frekvencija ram memorije stalno - upravo iz razloga koji sam napsio prije pet postova kada mi je gey napisao da pricam gluposti jer ni on ocito nezna o cemu sam pisao - btw iz tema a tako i ove sam se doista povukao - pogledaj teme o karticama i hardwareu softwareu opcenito pa ces vidjeti da me nema vec stranicamam - nema se vremena frenede moj - dobar si mi ali imam osjecaj da me nevolis ko prije - ja tebe i dalje 

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.4.2013 13:15 (PR0MATRAC).
12 godina
fila2208 kaže...
PR0MATRAC kaže...
 @ fila nije tocno da load mapa ovisi o hdd - to je tocno u slucaju ssd-a ali inace najvise ovisi o ram memorji - ja imam hdd star 6 godina i hyper x rame pod XMP-om i gotovo sam uvijek medju prvima na mapi...

Zanimljivo. evo npr. ja sam nedavno sa 32bitnog winsa prešao na 64bitni i malo si ram oslobodio. Dakle prije sam imao 2.75 usable, sad imam 4.

Loading isti, korištenje rama u igri apsolutno isto. Nisam vidio nikakav pomak niti boost radi toga.

Dakle govorim konkretno u svom slučaju a sad...znam samo da ekipa koja je uzela ssd praktički nema loada.

Ugl. kakogod...zar  se nisi ti povukao iz teme?

Ja sam presao sa 3gb ddr2 na 4 gb ddr3 i osjetio veliki pomak u loadu tako da memorija jako utjece, sa ddr2 dok se meni load-ala mapa moji su vec osvojili prvu zastavu a sad uvjek moram cekat ono odbrojavanje unutar mape
13 godina
protjeran
SiNkE.Zgb kaže...
fila2208 kaže...
PR0MATRAC kaže...
 @ fila nije tocno da load mapa ovisi o hdd - to je tocno u slucaju ssd-a ali inace najvise ovisi o ram memorji - ja imam hdd star 6 godina i hyper x rame pod XMP-om i gotovo sam uvijek medju prvima na mapi...

Zanimljivo. evo npr. ja sam nedavno sa 32bitnog winsa prešao na 64bitni i malo si ram oslobodio. Dakle prije sam imao 2.75 usable, sad imam 4.

Loading isti, korištenje rama u igri apsolutno isto. Nisam vidio nikakav pomak niti boost radi toga.

Dakle govorim konkretno u svom slučaju a sad...znam samo da ekipa koja je uzela ssd praktički nema loada.

Ugl. kakogod...zar  se nisi ti povukao iz teme?

Ja sam presao sa 3gb ddr2 na 4 gb ddr3 i osjetio veliki pomak u loadu tako da memorija jako utjece, sa ddr2 dok se meni load-ala mapa moji su vec osvojili prvu zastavu a sad uvjek moram cekat ono odbrojavanje unutar mape

Hvala drug - ja sam uvijek u pravu - samo eto ljudi su takvi kakvi jesu

12 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Haha, tko je ovaj totalno skuliran tip s kojim si pričao? LOL

Šta god kažeš tip apsolutno smirenim glasom veli "it's okay bro". {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/PuRe_SonaR/

Ahahaha, da.Volim s njim igrat, jer mi uvijek kaze: 'no stress bro, keep it calm' i to svojim hladnokrvno-mirnim glasom, pa sam miran. :D

http://soundclick.com/alph4dawg
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dukept strima.

http://pt.twitch.tv/dukept87

Na lanu je. To je lik za kojeg puno ljudi misle da je cheater.

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Dukept strima.

Jbt igra čovjek na 3000 dpi-a i ingame sens 20 (karikiram), al stvarno ima velik sens.

Battlelog: Xtream_gjurki
13 godina
neaktivan
Volvox kaže...
zdenko1991 kaže...

Dukept strima.

Jbt igra čovjek na 3000 dpi-a i ingame sens 20 (karikiram), al stvarno ima velik sens.

Da, i stoji mu. Ja nemogu tak.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

I REJPAJU GA HAHAH

kakva je to ekipa ako ga rejpa a ljudi smatraju da je on cheater

1 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
live4cro kaže...

I REJPAJU GA HAHAH

kakva je to ekipa ako ga rejpa a ljudi smatraju da je on cheater

Mozda je samo u losem teamu.

Battlelog: Xtream_gjurki
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
TehDawg kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/PuRe_SonaR/

Ahahaha, da.Volim s njim igrat, jer mi uvijek kaze: 'no stress bro, keep it calm' i to svojim hladnokrvno-mirnim glasom, pa sam miran. :D

e da smo svi takvi koliko bi ljepse bilo igrat a ne ova galama kod nas vecine,ustvari ESL_Pro igraju fino sto se price tice

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
17 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...
...

Čemu novi avatar???

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
zdenko1991 kaže...
...

Čemu novi avatar???

Bas je dobar

17 godina
odjavljen
Blade Runner31 kaže...
Friday kaže...
zdenko1991 kaže...
...

Čemu novi avatar???

Bas je dobar

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
zdenko1991 kaže...
...

Čemu novi avatar???

Tak. Fora je.

17 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...
Friday kaže...
zdenko1991 kaže...
...

Čemu novi avatar???

Tak. Fora je.

Imaš pripremljen i neki sa PB logom? Jer tko zna do kad ćeš biti u pisu...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel ima netko problem s BCHR??Nemogu se ulogirat,kaze internal server error

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
zdenko1991 kaže...
Friday kaže...
zdenko1991 kaže...
...

Čemu novi avatar???

Tak. Fora je.

Imaš pripremljen i neki sa PB logom? Jer tko zna do kad ćeš biti u pisu...

Nemam

15 godina
zdenko1991 kaže...

Dukept strima.

Opa novi avatar, onaj iz teretane, još ti se znoj na licu vidi :P

seksi zdenkić

ontopic:

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.4.2013 16:21 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Gleda san to davno, koji kralj, natječe se u nečemu za što nije sposoban, onako nerazvijen, mali, ide prepone trčat, hahahahah bolje da se saginja ispod njih :D

[M|C] 7emper_fi
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.4.2013 17:06 (nooir).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
zdenko1991 kaže...
Friday kaže...
zdenko1991 kaže...
...

Čemu novi avatar???

Tak. Fora je.

Bolje stavi sliku od staroga. To je opaka njuška.

BF3: _P3rky_xXx
17 godina
odjavljen
Perki kaže...
zdenko1991 kaže...
Friday kaže...
zdenko1991 kaže...
...

Čemu novi avatar???

Tak. Fora je.

Bolje stavi sliku od staroga. To je opaka njuška.

Da si tražio sliku od sestre... ali od starog??? {#}

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
Friday kaže...
zdenko1991 kaže...
...

Čemu novi avatar???

Novi početak?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

tema uistinu umire...basta,kakva je buducnost?:/

battlelog:KICKASS_HR

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
kurt kaže...

tema uistinu umire...basta,kakva je buducnost?:/

Čovjek vozi 240, ne stigne sada pisati...

Freak Show Inc.
12 godina
Blade Runner31 kaže...

Jel ima netko problem s BCHR??Nemogu se ulogirat,kaze internal server error

Radi BCHR,ali ne radi samo forum sekcija... I to bas kad je otvoren topic o Coroni..  :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice