Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.084.677
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 3
ceco22 kaže...

Ovo je test za novi maticni server od 53Tema, jos ide vec dobro popularni 53Damavand i ovaj sto je sad End Game imam namjeru upogoniti ako nas bude vise za u klasik CQ 600 tiketa najbolje mape. A veceras sam nocna, tek sutra slobodan :)

Samo prijedlog da smanjis breoj ticketa na defaultni broj.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma ak nisam mvp - haxori bmk {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 4 hvala 0
13 godina
Volvox kaže...
ElektričnaOvca kaže...

Pa da. Ja bih recimo, u slučaju da neki telac hoće moje podatke kako bi rješavao stvari ''na ruke'', proslijedio njegov upit organima zaduženim za takve oblike ponašanja - mislim da je to primjereno za ovaj stupanj civilizacijskog razvoja, iako sam svjestan da ima još onih koji nisu odmakli previše od pećine svojih predaka. Na to si mislio, jelda?

Pa čekaj, ovaj njemu prvo govori da mi može lagano popušit kitu. Da mu je to uživo rekao bilo bi svega, da je bilo kome to rekao, najlakše je tipkat ovdje i glumit baju i vrjeđat.

Zar ne postoji fina linija između ''popuši mi'' i fizičkog obračuna - postoji čitav spektar ponašanja na koja se možeš odlučiti, fizički obračun je negdje na kraju istog. U slučaju da to ne vidiš tako i verbalni konflikt ti opravdava fizički obračun pod normalno, dolazimo do pećine.  No dobro, bezveze mi je razvlačiti ovo jer se ni ne radi o meni. 

Tread softly because you tread on my dreams.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

sta se balavcu objasnjavas. cim pocne spika samo reci di sve je jasno, lol

[19xx] C3c1l
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
MaggotMeister je cheater!
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ako ti tako kažeš sve je moguće {#} Čitaš iz dlanova, kave i to? Kolika ti je satnica? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ARazer kaže...

Ako ti tako kažeš sve je moguće {#} Čitaš iz dlanova, kave i to? Kolika ti je satnica? {#}

Nema tih para! Ja to radim za ovaj napaćeni narod! {#}

13 godina
protjeran
Battlefield 3

Otkrivanje Corone da je chiterchina dovede do toga da se Zdenko i Feget skoro potuku,    OK.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.4.2013 22:12 (PR0MATRAC).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Heat, imas Facebook?

Onaj video gdi te lik skine u helicu sa snajperom je upravo postao hit na glavnoj Battlefield stranici. Vec ima skoro 900 komentara.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
6 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Odlučite {#}

Moj PC  
4 2 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

danny?pirat(pro)??

ko će pohaxat ovo?{#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.4.2013 23:19 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
0 6 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Imam namjeru malo pojačat komp(večinom zbog Battlefield-a) pa me zanima, procesor ili grafička?

Koja od ove dvije komponente će mi recimo više povečat FPS tj. koju od ove dvije komponente da zamjenim boljom(nažalost ne mogu oboje)? Trenutnu grafu i proc pogledajte pod 'Moj PC'

Tu sam i kad misliš da nisam!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.4.2013 0:13 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Imam namjeru malo pojačat komp(večinom zbog Battlefield-a) pa me zanima, procesor ili grafička?

Koja od ove dvije komponente će mi recimo više povečat FPS tj. koju od ove dvije komponente da zamjenim boljom(nažalost ne mogu oboje)? Trenutnu grafu i proc pogledajte pod 'Moj PC'

imho, proc, jer igra jede proc da to nije normalno, ako imaš kvalitetan proc, gura onda sve i eksplozije i igrače i sve. Postavke grafike ionako na low izgledaju solidno, ali bitan je fluidan i konzistentan framerate koji će održvati dobar proc.

Dakle proc...neki skilanderi će ti reći i INtel proc :)

Jack Sparrow kaže...
fila2208 kaže...

Nemoj bit ljut jer ti nedam svoj fcb account, ja ti ne volim dečke znaš.

A meni si govorio da voliš. To je to sad prekidamo!

Kuky tebe volim na poseban način i uvijek ćeš imati dio mog hladnog metalnog srca.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.4.2013 0:17 (fila2208).
13 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Pa ja mislim da nebi trebao niti jednu, to ti je sasvim dovoljno, al mislim da ce ti graficka vise znacit, pogotovo ako zelis snimat ili nesto. Ali sad ako stavis sve na low(kako se i bf igra zbog boljeg hitrega i ostalih po*darija) trebao bi imat minimalno 60 fps-a, šta je sasvim dovoljno. Pogledaj moju konfu, imam slabiju grafu od tebe, a bolji proc i radi mi na nekih 60-70 fps-a, zavisi kako i di, snimat mogu dosta tesko, lagga igra.

Bolje si uzmi SSD za te novce, brze ce ti se loadat i bolje ce igra radit.

EDIT: eventualno clockaj proc ako imas neki dobar hladnjak, mislim da se taj tvoj model da dosta dić, nisam siguran, pa vidi kako ce onda radit:)

Battlelog: Xtream_gjurki
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.4.2013 0:19 (Volvox).
15 godina
Volvox kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Pa ja mislim da nebi trebao niti jednu, to ti je sasvim dovoljno, al mislim da ce ti graficka vise znacit, pogotovo ako zelis snimat ili nesto. Ali sad ako stavis sve na low(kako se i bf igra zbog boljeg hitrega i ostalih po*darija) trebao bi imat minimalno 60 fps-a, šta je sasvim dovoljno. Pogledaj moju konfu, imam slabiju grafu od tebe, a bolji proc i radi mi na nekih 60-70 fps-a, zavisi kako i di, snimat mogu dosta tesko, lagga igra.

Bolje si uzmi SSD za te novce, brze ce ti se loadat i bolje ce igra radit.

EDIT: eventualno clockaj proc ako imas neki dobar hladnjak, mislim da se taj tvoj model da dosta dić, nisam siguran, pa vidi kako ce onda radit:)

Stvar je u tome da večinu vremena nemam ni tolko FPS-a, na nekim mapama mi pada do 25-30 pogotovo na rush mapama gdje ima dosta igrača i sveg ostalog oko tebe.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.4.2013 0:23 (Nisam Ja,Nisi Ti).
13 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Stvar je u tome da večinu vremena nemam ni tolko FPS-a, na nekim mapama mi pada do 25-30 pogotovo na rush mapama gdje ima dosta igrača i sveg ostalog oko tebe.

Hmm, a onda definitivno proc, jer imaš bolju grafu od mene, nači da te proc je*e, jer ja imam na svim mapama oko 60 fps-a, na ovima sa 64 igrača imam 50, ispod toga nikad ne ide, tako da onda definitivno proc, il ga probaj clockat prvo da vidiš kako ce radit(naravno ako imaš hladnjak dobar), pa ako bude dobro sa clockanim radilo nemoraš mjenjat:)

15 godina
Volvox kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Hmm, a onda definitivno proc, jer imaš bolju grafu od mene, nači da te proc je*e, jer ja imam na svim mapama oko 60 fps-a, na ovima sa 64 igrača imam 50, ispod toga nikad ne ide, tako da onda definitivno proc, il ga probaj clockat prvo da vidiš kako ce radit(naravno ako imaš hladnjak dobar), pa ako bude dobro sa clockanim radilo nemoraš mjenjat:)

Imam Thermaltake Contac 30 cooler.

btw. ovo mi je ocjena kompa - http://pokit.org/get/img/99b9a88bfa22ab24a16f5882c7bca509.jpg

Hard je dosta loš. Dal on igra veliku ulogu kod FPS-a?

15 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

O hardu ovisi load mapa prije runde.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

btw. ovo mi je ocjena kompa - http://pokit.org/get/img/99b9a88bfa22ab24a16f5882c7bca509.jpg

Mah, taj windowsov sve bez HDD-ove ocjenjuje slabo, nema ti HDD-a kojeg ocjenjuje preko 6, zato jer je to rezervirano za SSD, ja imam WD Caviar Black 1TB, to je kao najbolji HDD, najbrži bla bla, i isto imam 5,9 ocjenjen, tako da nek te to ne brine:) Realno, ako imas HDD, overall score ti nemoze bi preko 5,9 :)), a mozes imat 4 titanice unutra i 10 jezgri :)

I da mogao bi ga dignut sa tim hladnjakom, odi u one teme za overclock pa pitaj malo ove koji se kuze u overclocking neka ti objasne šta i kako:)

15 godina
Volvox kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Mah, taj windowsov sve bez HDD-ove ocjenjuje slabo, nema ti HDD-a kojeg ocjenjuje preko 6, zato jer je to rezervirano za SSD, ja imam WD Caviar Black 1TB, to je kao najbolji HDD, najbrži bla bla, i isto imam 5,9 ocjenjen, tako da nek te to ne brine:) Realno, ako imas HDD, overall score ti nemoze bi preko 5,9 :)), a mozes imat 4 titanice unutra i 10 jezgri :)

I da mogao bi ga dignut sa tim hladnjakom, odi u one teme za overclock pa pitaj malo ove koji se kuze u overclocking neka ti objasne šta i kako:)

Ok, hvala!

I samo još ako može preporuka nekog AMD precesora do 1000-1100 KN.

13 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Ok, hvala!

Eh to ti nebi znao:) Nisam baš u toku:) imaš ovaj phenom 965 za 700 kn ja mislim, to ti je malo jače od mog i dobro bi radila igrica, ali vjerojatno ima još boljih za manju cijenu, neka neko drugi odgovori, jer stvarno nisam dugo gledao šta je novo izašlo i čega sve ima:)

16 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže..

FX6300

http://www.protis.hr/products/details/amd-cpu-desktop-fxseries-x6-6300-35ghz-14mb-95w-am3-box/63851

13 godina
neaktivan
Gey_stormzjeah kaže...

cuvaj novce za dobar i5 ili i7, okani se amd krseva. prelazak sa 945 na 965 nikakva razlika. pa to mozes klockati i ovoga 945 na toliko i isti vreag. izbjegavaj krsaste amd-e

I onda još 600 kn matična i na kraju će 2500 kn potrosit da dobije 20 fps-a u igri.

Nek uzme neki amd-ov, a ima ih dobrih, mozda ne ko i7 ali služe svrsi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

JJedan epic versus od sinoc.Imali smo prelos team i bilo je ekstremno tesko, ali...iznenadjenje na kraju. :) I hitreg mi je proradio u pola runde! :D

http://soundclick.com/alph4dawg
Moj PC  
4 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Haha, tko je ovaj totalno skuliran tip s kojim si pričao? LOL

Šta god kažeš tip apsolutno smirenim glasom veli "it's okay bro". {#}

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Ja bih rekao SSD. PII 945 i HD 7770 su taman kombinacija. A to za framedropove, nešto ti ne štima - jer ja takve padove nemam a također imam PII 945 i HD 7770. Možda novi grafički driveri i driveri za AMD čipset?

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
191x7 kaže...

Ja bih rekao SSD. PII 945 i HD 7770 su taman kombinacija. A to za framedropove, nešto ti ne štima - jer ja takve padove nemam a također imam PII 945 i HD 7770. Možda novi grafički driveri i driveri za AMD čipset?

Probat ću, hvala.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozdrav,

imam mali problem, dakle nedostaju mi u battlelogu neki premium assignementi (riješeni i ne riješeni). Sinoć je bilo sve u redu, danas uđem u battlog i to jedva jer nešto nije radio betterbettlog i nakon toga se pojavio navedeni problem. Znači ništa nije dirano u postavkama.

Zahvaljujem Vam unaprijed,

Riješenje: Evo samo sam ponovo instalirao zadnji battlog web plugin i sve navedeno je vidljivo. Eto možda nekom pomogne.

-Arroyo settler-
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.4.2013 2:38 (Xenomorph).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Ova tema je tako mrtva...

Šta se događa? Zar neko mora popit ban da bi se pisalo?

Iskoristio bih priliku da zahvalim Vjestici, Darkrideu i još nekim članovima CHC-a na večerašnjoj rundi ESL Versusa.

Twitter: @191x7
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.4.2013 3:58 (191x7).
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

@191x7  možda  je  malo  rano?

Vjerujem da večina normalnih ljudi sad spava ili prči.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
7 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice