Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.073.881
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
ceco22 kaže...
MARKOcVp kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/59966492/799899501/

Admini me optuzili me da sam citer, jos me i izvrijeđaju, aj da sam i to dozivio {#}

Samo me zanima koji admini posto sam ja jedini admin, a nisam igrao :D

a ovi ostali sto imaju CRO tag i 53 u usernamu

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
17 godina
ceco22 kaže...
MARKOcVp kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/59966492/799899501/

Admini me optuzili me da sam citer, jos me i izvrijeđaju, aj da sam i to dozivio {#}

Jesi, ali izgleda da si se tek spojio u rundu. A to da se ekipa pravi adminima, e to se i na našim serverima zna desiti (tipa, oš ban i sl.)

14 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
ceco22 kaže...

a ovi ostali sto imaju CRO tag i 53 u usernamu

To ti je modni dodatak za vise od 2o igraca :) Ali samo nas par ima gey silu na serverima.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.4.2013 16:52 (ceco22).
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Jesi, ali izgleda da si se tek spojio u rundu. A to da se ekipa pravi adminima, e to se i na našim serverima zna desiti (tipa, oš ban i sl.)

ma ja sam tada slinio na cicam neke tete koja je imala kul dog tag za skinut. Ja sam jutros ostavio igraca na serveru da se puni i pobjegao u krpe ;)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
b00 kaže...

nemogu ne odgovorit na ovakav komentar. apsolutno niti jedan argument ti ne stoji.

ti si igrao codove na krekanim serverima, 1000 sati, public, ti nisi uopce kompetentan da radis razliku izmedu bf i cod, ti nisi iskusio od call of duty-a niti c. 

djece ima u svakoj igri, kako u bf tako i u codu, zato postoji komanda kojom chat iskljucis. tokom cb ili esl pisanje u chat se kaznjava (na cb puno stroze) , isto tak ima serververa di je neko od admina stalno pristutan, ali jbg za igranje cba ili za igranje na takvim kvalitetnim serverima treba original, a tebi je bf3 prva org igra. 

neznam koji si cod igro, ali cod4 ima 11 game typeove, + mali milijon custom modova tipa codjumper, zombiji i sl., bf ih ima 14, od toga 5 vrsta conquesta.

u svakom codu postoji nesto novo, bas kao i u bf tako da niti po tom pitanju cod nije nista losiji.

cod i bf su dvije razlicite igre, nebo i zemlja, nemozes ih usporedivat, nemozes govorit koja je bolja, bf3 je slicniji gta 4 nego codu.

stvar je ukusa, a o ukusima se ne raspravlja.

moze se raspravljat o nedostacima igre, tipa losem hitregu u bf, ali da kazes da je cod losiji zato kaj nema tenkove, avione i helikoptere, to nejde. to je STVAR UKUSA a ne nedostatak igre.

jesam li gdje u svom postu napisao da je cod lošiji od bf-a ???

nisam igrao kompetitivno zato jer me to u ono vrijeme nije privlačilo i mogućnosti interneta i obeza oko srednje škole, isto tako igrao sam iz zabave, a i trenutno je tako, esl ni ne igram, to je jednostavno moj izbor, meni osobno esl nije zanimljiv kada imaš toliko mapa i opcija u bf-u, šteta je da se ne iskoriste i želim igrati puni potencijal igre

svatko igra ono što mu odgovara, meni jednostavno bf je od prvog dana bolje legao nego iti jedan cod do sad

istina je da nisam igrao na službenim serverima, jer tad se nije imalo para da se kupuju igre i da se imaju sve blagodati što nude serveri kako treba, stoga je tu bilo da se igra na krekanima pošto druge opcije nije bilo, jedino sam Black Ops 1 igrao službeno preko bratovog steama

s obzirom da sam igrao gotovo svaki cod preko mp-a, mislim da ipak da mogu reći da sam iskusio c od cod, je da nije bilo kompetitivno, ali kao što sam napisao, tada nije bilo mogućnosti

cod 4 sam dok je došao preko xfire-a izigrao ko majmuna, i potrošio sati da neznam ni sam, najmanje sam igrao mw3, koji mi je bio kao ekspanzija za mw2, nije mi bio previše zanimljiv

da djece ima u obje igre svjestan sam, ali nemožeš pobit činjenicu da u cod serijalu je pun k klinaca, što se najlakše vidi po rejđanju po chatu i slično, da ne spominjem brojni videi u kojima se tokom igre cod-a javljaju djeca i isto tako deru u mikrofon i vrijeđaju onoga sa druge strane, psuju i tko zna što govore, ja to još u tolikoj mjeri i takvim riječima nisam doživio u bf-u

meni jednostavno bf ima puno bolji koncept, mogućnost da razvališ zgradu, s*ebeš protivniku zaklon ili otvoriš si novi put mi je neusporedivo sa skriptiranim mapama cod-a koje su iz serijala u serijal gotovo iste samo promijenjen dizajn, dodaju neke nove mogućnosti, ali ništa groundbreaking, s obzirom na mogućnosti igara danas, da svaka igra bude sa takvim mapama mi je jednostavno smiješno

ne vrijeđam nikoga tko igra cod, poštujem sve i nikome se ne rugam, isto tako nisam rekao da je igra lošija, cod ima svoju vojsku igraća, ali gledajući u globalu koje mogućnosti pruža i koja ga publika igra u usporedbi sa battlefieldom je lako vidljiva razlika, te kao što sam rekao za mene jednostavno bf puno bolje šljaka i zabavniji mi je od cod-a

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

zasto mi u igri pise samo ova dvojka umjesto ranka 47?

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.4.2013 19:23 (skillerZJEEE).

0 1 hvala 0
12 godina
matija656 kaže...

da napiso si..... 

napiso si da cod igraju djeca, da su mape iste, da nema game typova, to naravno znaci da igra nevalja. (nemoze valjat ako je 10 godina sve isto) i opet ponavljas "skriptiranim mapama cod-a koje su iz serijala u serijal gotovo iste samo promijenjen dizajn," WTF DID YOU JUST SAY???????????  sta ti to znci da su mape iste? ima snjeznih mapa, ima mapa di pada kiša, ima ogromnih mapa di ti treba 5 minuta da sa spawna na spawn dotrcis.. neznam uopce kako bi odgovorio na ovo........  

meni je bf3 najbolja igra koju sam ikad igro, bolje mi lezi od bilo kojeg coda, uzasno mi je zanimljiva, ali nikad necu rec da cod nevalja i uvijek cu iznosit cinjenice i pobit sve te vase nevazece argumente.

13 godina
protjeran
skillerZJEEE kaže...

zasto mi u igri pise samo ova dvojka umjesto ranka 47?

Zato sto si tek colonel 2, tj 45lvl + 2

tj tek poslje 45.svl se proje coloneli, ides do colonela 100, rank 145

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
15 godina
b00 kaže...
matija656 kaže...

da napiso si..... 

napiso si da cod igraju djeca, da su mape iste, da nema game typova, to naravno znaci da igra nevalja. (nemoze valjat ako je 10 godina sve isto) i opet ponavljas "skriptiranim mapama cod-a koje su iz serijala u serijal gotovo iste samo promijenjen dizajn," WTF DID YOU JUST SAY???????????  sta ti to znci da su mape iste? ima snjeznih mapa, ima mapa di pada kiša, ima ogromnih mapa di ti treba 5 minuta da sa spawna na spawn dotrcis.. neznam uopce kako bi odgovorio na ovo........  

meni je bf3 najbolja igra koju sam ikad igro, bolje mi lezi od bilo kojeg coda, uzasno mi je zanimljiva, ali nikad necu rec da cod nevalja i uvijek cu iznosit cinjenice i pobit sve te vase nevazece argumente.

ja sam samo iznio svoje stavove i mišljenje

meni osobno mape u codu nisu toliko zanimljive kao u bf-u, istina da se razlikuju po tipu i mogućnostima, ali sada kada sam se naviknuo na bf i mogućnosti koje njihove mape nude nemam ono mišljenje od prije o njima

hbg to je moje mišljenje

17 godina
I CoD i BF su drlog; nista nije ravno CTF-u u originalnom UT-u :)
17 godina
Basta kaže...

Glupost. CTF iz UT2k3 je ravan CTF-u u originalnom UT-u.

Twitter: @191x7
15 godina
Basta kaže...

to dok je bilo aktualno ja sam još bio mali pišonja i ganjao se na biciklu vani

16 godina
neaktivan
Basta kaže...

ma opcenito ctf je smece... bolje da malo reorganiziraju to da vise nema tolikih spawn kamperčina

npr svaki team ima 3 site-a, ali na samo jednom se spawna zastavica, i svaki put se negdje drugdje random spawna... primjer samo..

http://www.youtube.com/heat4HD
17 godina
191x7 kaže...

Koliko godina si imao 2000.?

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sad kad BF3 ulazi u završnu fazu života i kad svi znamo manje više sve, koji vam je DLC bio najbolji? Nakon svih dojmova i 10-aka sati provedenih na svakoj mapi, mogu reći da sam zadovoljan pruženom kvalitetom i ukupnim sadržajem. U početku npr. nisam bio najsretniji sa CQ-om, ali s vremenom mi je i taj DLC prirastao srcu, a Ziba mi je postala jedna od dražih mapa. Iako su mi DLC-ovi ujednačeni što se tiče kvalitete, ipak bih izdvojio B2K kao najbolji. Krkland je mapa kojoj se najviše veselim, a nekako mi se čini da su svi modovi koji su igrivi na tim mapama bolji.

15 B2K
4 CQ
5 AK
19 AM
14 EG
KILL! Have no fear!
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

After.

Edit:

Upps, bio na mobitelu pa nisam vidio anketu...

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.4.2013 21:45 (Basta).
17 godina
Basta kaže...
191x7 kaže...

Koliko godina si imao 2000.?

13?

Twitter: @191x7
15 godina

E, viljuška, dobro došao!

Baš sam se neku noć pitao na TS-u ko je ta nova viljušja {#}

Samo stisnu zube i buši! {#}

LOL, našao je s kim će se prepucavati za početak! Dobro da nije deinstalirao igru već {#}

Ali ako ja stisnem zube,onda ti nećeš moći bušiti (you see what i did there) {#}

Ništa od deinstalacije igre,prerano je još za to,konjski živci su kod mene

13 godina
dudo986 kaže...

Ali ako ja stisnem zube,onda ti nećeš moći bušiti 

Može..... s prijeda.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
Battlefield 3

Jeste glasali svi za pirate?

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Nisu svi netko je i za Bruce Lee-a {#}

Bruce Lee Bruce Lee
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Izgleda da me nisu izabrali za EU parlament, tako da ostajem ovdje i šiljim BF do daljnjega. Nema mi druge. 

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

uletio neki unknown padobranac koji ima miljon sati cod-a {#} nije još niti kupio bf3 ,a on bi već na esl i anr-u brijo i rejpo ekipu rofl

cod  pro skillz one shot head shot 360 backflip 50-50 grind {#}

kaj se desilo temi dok me nije bilo?

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Dobra rima ;)

Danny, Basta i ekipa, vidim da ste momci izgubili od CROG-ovaca. Kako komentirate poraz?

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
17 godina
odjavljen
1.Lovac kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Dobra rima ;)

Danny, Basta i ekipa, vidim da ste momci izgubili od CROG-ovaca. Kako komentirate poraz?

Mislim ovako nekako...

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Friday kaže...

Mislim ovako nekako...

Zar je toliko loše bilo :P

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
17 godina
odjavljen
1.Lovac kaže...
Friday kaže...

Mislim ovako nekako...

Ne znam, ja ne igram za njih ali znaš kako se kod nas porazi doživljavaju... {#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
1.Lovac kaže...
Friday kaže...

Mislim ovako nekako...

Ne znam, ja ne igram za njih ali znaš kako se kod nas porazi doživljavaju... {#}

Bilo je i boljih rundi...u svim aspektima.

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.4.2013 11:37 (Zero2).
16 godina
1.Lovac kaže...

Ma ti si jedan lažov. Ja tebe pamtim cijelo vrijeme kao lažova i vodečih falsifikatora svega. Ti si jedan pokvareni lažov, monstrum. I stalno lažeš. I napravio si sada opet predstavu ovdje jer to je tvoj cilj. Ti si provokator, ti si MUČKI PROVOKATOR.

Eto takav je otprilike komentar Danny ostavio na pitanje o porazu kad sam ga upitao.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.4.2013 11:42 (Jack Sparrow).
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...
1.Lovac kaže...

Ma ti si jedan lažov. Ja tebe pamtim cijelo vrijeme kao lažova i vodečih falsifikatora svega. Ti si jedan pokvareni lažov, monstrum. I stalno lažeš. I napravio si sada opet predstavu ovdje jer to je tvoj cilj. Ti si provokator, ti si MUČKI PROVOKATOR.

Eto takav je otprilike komentar Danny ostavio na pitanje o porazu kad sam ga upitao.{#}

Znači trolčić kad tebi paše a kad bi čitao nešto suvislo onda nama kenjaš... {#}

Freak Show Inc.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice