Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.076.690
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Battlefield 3

Ok. hvala. dobra vijest.nadam se da nije. Ja sam samo rekao kaj se coda tice

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.4.2013 22:48 (Sandro HR Zagorje).
12 godina
zdenko1991 kaže...
Sandro HR Zagorje kaže...

Ne bini ti za mene... Gledaj svoja posla

Joj. Gle. Bf3 ti je pri kraju. Svi sve znaju. Ako mislis da ces tamo uciti grdo ces se razocarat, i jos ces biti dokecan sa hrpom socnih uvreda od strane vlastitih team mate. Zivcirat ces sebe i njih. Versus je vrlo jednostavno lose

mjest za pocet. Pocni na anr serveru cisto da vidis sa kime ces imat posla, dat cu ti link, onda odi esl.

potpisujem ovo od rijeci do rijeci, govoreci iz iskustva

krenuo sam prije mjesec dana sa bf3, na publicu su mi odma digli zivce kao sto i ti spominjes helici i tenkovi i oso sam na esl.. i evo danas sam bas reko da vise necu igrat jel nemam zivaca, gdje god izvirim mrtav sam, a gdje god da ja trazim nigdje nikoga i popijem metak sa leda.. pucam po liku koji trci on sve prima i ne pada, mene dotakne metak 100hp ode ode odma.   jbga igra je stara 2 godine i mene jedu ovdje ko sta bi ja njih na cod2 :D

zato sada rokam pomalo pub cekajuci bf4 pa da tamo krenem od pocetka 

ako ti planiras isto bf4 igrat i bit tamo dobar igrac moras kupit bf3, jel bf3 i cod4 su nebo i zemlja i za bf ti definitivno treba predznanje.. ja jos uvijek 50% bf nisam iskusio.. a bf svoje fore prenosi iz serijala u serijal, u codu tih fora nema.. dobis pusku i pucaj

17 godina
odjavljen

Ok. hvala. dobra vijest.nadam se da nije. Ja sam samo rekao kaj se coda tice

Nemoj pričati o COD-u tako lako, gotovo rekreativno, u ovoj temi. U Italiji bi te ubili i za manje od toga.

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 3
pola vas je tu cod njubara, sramite se, ja sam ga prestao igrat tamo sa MW2 i razočaranjem u Black Ops cocks
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
bik kaže...
pola vas je tu cod njubara, sramite se, ja sam ga prestao igrat tamo sa MW2 i razočaranjem u Black Ops cocks

Ok, prvo preciziraj riječ njub, bar u ovom kontekstu.

Drugo, kako misliš da si prestao igrat nakon MW2 ako si razočaran sa Black Ops? Znači da si i to igrao.

Ako nisi, onda si ti noob jer bi samo neka njubara pljuvala po stvari koju nije probala.

Osobno sam igrao sve nastavke osim BO2, zadnji multy je bio CoD2 i ostat će to, ovo što je to sad postalo je po meni blago rečeno "čudno".

Ja sam sa one strane koja više voli BF...A još ne shvaćam da ti nekom možeš reć da se srami nakon što si sam odigrao 7 nastavaka CoD-a. (od 9)

Po svemu, ti si ista ta CoD njubara od koje toliko zazireš. Ili si samo glup. Jbg, ne znam šta da ti drugo kažem.

BF3 nick: mrxa [CROG]
16 godina

lol jedan se upeco , mislio sam da nece nitko :D 

COD NJUBEEEE

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.4.2013 0:12 (bik).
14 godina
neaktivan

NESTO smo si ljubomorni. Nikakav esl ja nisam siguran. Imam 3k sati coda(igram od 2009)i znam kad je netko degen.

a esl je MAGNET za degene, naravno po pitanju COD4.

Sto se mene tice nisam ljubomoran, jer ja spadam u ovu grupu public/glitch/degen. Samo ti govorim da ovoj sapunici zvanoj Battlefiled 3 sa vise epizoda nego Santa Bara i zapletima vecim nego Larini Vjetrovi nauceno jedno. A to je da prsati macho Pro ekspert bossovi koji su vrijedjali, ako bi dobili epitet PROSJECNOG taslaçije. Vracali su uvrede i druge nazivali prosjecnim, degenima, low hebacima i pozivali se na svoje crne knjizice sa vise od 2000h hebacine u serijalu Cice od Dragane ili ti ga CoD. E onda su nastali problemi kada je gosp. dipl. mg. ggc.pb. dr. Anecvahu Acip utvrdio da navedeni uopce nisu hebaci, i da je jedini pravi PrO macho hebac u BF 3 bug temi samo Pirat iako nekad pere samo lijevu stranu tijela. Ali se nisu predali, te gurali ruku u vatru da su oni hebaci i da navedeni gosp. nije uhvatio njihovu crnu knjizicu vec udruzene zlocinacke grupe skvotera iz McDonaldsa. Uglavnom ako zelis biti igrac ESL BF 3 moras pogledati svih 2000 stranica Bug BF 3 sapunice da tocno znas o cemu se tu radi i zasto se Pirata ne smije dirati u cjeloj toj sapunici. Jer postoje naznake da je Pirat ustvari Jelena Veljaca Bug BF 3 sapunice te da nije samo jedini PrO hebac vec i scenarist cjelog serijala.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.4.2013 1:22 (ceco22).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Strgao sam se na br.1 {#}

Moj PC  
18 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Arabarran kaže...

Onaj deformirani lik mi je najbolja stvar :P

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
15 godina
neaktivan

Kako sam se lijepo iznenadio veceras, krenem da odigram jednu kad ono sve na acountu izbrisano+ ime promijenjeno,a suport nemozes dobit, nabijem EA na k. sami problemi sa njima.

EDIT/ i nakon 20min razbijanja glave kako, sto, gdje, sve se vrati u normalu. Jbt osijedit cu uz ovu igru.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.4.2013 3:03 (Y2K2).
17 godina
odjavljen
1.Lovac kaže...
Arabarran kaže...

Onaj deformirani lik mi je najbolja stvar :P

Ja sam umro kad sam ga vidio kako hoda. A kad mu je prišao bliže i kad sam vidio one buljave oči skoro mi je kava iz usta izletjela na monitor {#}

Freak Show Inc.
17 godina
dudo986 kaže...

Vidim da tema propada,sat vremena ništa od postanja,pa reko da se javim i spasim situaciju {#}

Sinoć sam se malo napucavao oko zastava po AnR-u sa domaćim dečkima,točnije vi ste napucavali mene,al dobro :)

Basta,maus,mystiq,dama,frank,xyan i ostali

S obzirom da mi je ovo prva igra koju sam si priuštio u životu,ja sam zadovoljan,a bit će i bolje. Inače u igri sam vilyuska_HR

Samo vas molim ubuduće,ako je moguće kad me nanišanite da promašite prva 2,3 metka, da mi date kolku tolku šansu,a kasnije šta bude(ako je to moguće radi aimbota kojeg imate) {#}

Unaprijed zahvaljujem,baš ste ljubezni

E, viljuška, dobro došao!

Baš sam se neku noć pitao na TS-u ko je ta nova viljušja {#}

Samo stisnu zube i buši! {#}

17 godina
odjavljen
Basta kaže...
dudo986 kaže...

Vidim da tema propada,sat vremena ništa od postanja,pa reko da se javim i spasim situaciju {#}

Sinoć sam se malo napucavao oko zastava po AnR-u sa domaćim dečkima,točnije vi ste napucavali mene,al dobro :)

Basta,maus,mystiq,dama,frank,xyan i ostali

S obzirom da mi je ovo prva igra koju sam si priuštio u životu,ja sam zadovoljan,a bit će i bolje. Inače u igri sam vilyuska_HR

Samo vas molim ubuduće,ako je moguće kad me nanišanite da promašite prva 2,3 metka, da mi date kolku tolku šansu,a kasnije šta bude(ako je to moguće radi aimbota kojeg imate) {#}

Unaprijed zahvaljujem,baš ste ljubezni

E, viljuška, dobro došao!

Baš sam se neku noć pitao na TS-u ko je ta nova viljušja {#}

Samo stisnu zube i buši! {#}

LOL, našao je s kim će se prepucavati za početak! Dobro da nije deinstalirao igru već {#}

Freak Show Inc.
17 godina
Arabarran kaže...

ROFLMAO za broj 1.

Fakin mutant  {#}

Na AnR-u je žurka za mlade pice :p

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Dosta priče. Ajmo palit roštilj, trudnica već brunda... {#}

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/59966492/799899501/

Admini me optuzili me da sam citer, jos me i izvrijeđaju, aj da sam i to dozivio {#}

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.4.2013 10:57 (MARKOcVp).
Moj PC  
3 2 hvala 0
17 godina
Friday kaže...

Ja sam upacao krdo mesine i startam u 16:02 :p

BBQ FTW {#}

17 godina
odjavljen
Basta kaže...
Friday kaže...

Ja sam upacao krdo mesine i startam u 16:02 :p

BBQ FTW {#}

u 16:02? To neki bizarni zubarski običaj, ili?

Freak Show Inc.
15 godina
bik kaže...

znači po tome bih ja tu trebao biti jedan od najvećih, pošto sam odigrao svaki cod, kako sp tako i mp, jedino nisam blops2

prvi bf koji sam zaigrao u mp je bio bad company 2 nešto malo na bratovom acc, prva igra ikad koju sam kupio je bio bf 3

ne sramim se priznati da sam novi u ovome svemu, sve o igri i funkcioniranju modova sam učio sa bf3, ali sada do 40 orlića, sam toliko zavolio ovu igru i naučio neke stvari, da kad god pogledam cod video, izgleda mi čudno, nikad nisam razumio brata zašto je toliko preferirao bf dok sam ja igrao cod

a isto tako jedan od razloga zašto sam prešao na bf, je i taj da izbjegnem djecu i stalno plakanje po chatu ako je netko bolji od tebe, od strane klinaca i konstantnog nazivanja noob

cod povijest će ostati uvijek dio mene, nije mi žao što sam potrošio gotovo 1000 sati na njihove serijale, ako ne i više, bio prozivan čiterom puno puta, ali jednostavno svaka igra je kod njih gotovo ista, mapa ova ona, mod taj taj, 15 igrača i samo puške i napucavanje, za razliku od bf-a koji uvijek radi neke inovacije

koliko god cod bio cod, igranjem njega ipak naučiš kako se pozicinirat na mapi, koristit zvuk oko sebe i svoju okolinu, tako da malo tko, tko je ovdje prešao sa cod-a se nemože smatrati noobom, meni je osobno pomogao da lakše shvatim bf i postanem bolji u njemu

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
17 godina
Friday kaže...

u 16:02? To neki bizarni zubarski običaj, ili?

Da, to je stari Keltski paganski obicaj - ognjiste se pali nakon dve sjene od prolaska zadnjeg ekvinocija {#}

Ustvari, ne volim tocnost i 0 ne kraju, pa zato :p

17 godina
odjavljen
Basta kaže...

Ustvari, ne volim tocnost i 0 ne kraju, pa zato :p

Pacijenti su ti jako sretni sigurno {#}

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...

Pfff... pa kad si vidio da doktor dodje na vrijeme!?

Moram drzati do moralnog integriteta i osnovnih principa profesije! {#}

13 godina
Battlefield 3

No ajde, odoh i ja na rostiljcic kod brata.

Vidimo se navecer ako cu biti u stanju drzati mis.

{#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Basta kaže...
Friday kaže...

Pfff... pa kad si vidio da doktor dodje na vrijeme!?

Moram drzati do moralnog integriteta i osnovnih principa profesije! {#}

Jasno ti je da ti nisi doktor,zar ne?! Ti si zubar {#}

{#}

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Potpis. Teško je krenut u igri koja je dugo vani, prosto iz razloga jer ima ekipe koja ju je razvalila, i sad dođeš mlad nadobudan jer imaš pola miljuna sati u codu, pa te našamara neki papus, miagi, henkaa itd i onda dođeš ovdje i linkaš njegov profil i vičeš reportajte reportajte ljudi pomagajteeee

Papus brate, PAPUS!!

battlelog: Xtream_Nick
17 godina
Arabarran kaže...

{#}

Ja nanosim bol i uzimam pare, a ti to zovi kako god hoces :)

16 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

Admini me optuzili me da sam citer, jos me i izvrijeđaju, aj da sam i to dozivio {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
12 godina
matija656 kaže...
bik kaže...

znači po tome bih ja tu trebao biti jedan od najvećih, pošto sam odigrao svaki cod, kako sp tako i mp, jedino nisam blops2

prvi bf koji sam zaigrao u mp je bio bad company 2 nešto malo na bratovom acc, prva igra ikad koju sam kupio je bio bf 3

ne sramim se priznati da sam novi u ovome svemu, sve o igri i funkcioniranju modova sam učio sa bf3, ali sada do 40 orlića, sam toliko zavolio ovu igru i naučio neke stvari, da kad god pogledam cod video, izgleda mi čudno, nikad nisam razumio brata zašto je toliko preferirao bf dok sam ja igrao cod

a isto tako jedan od razloga zašto sam prešao na bf, je i taj da izbjegnem djecu i stalno plakanje po chatu ako je netko bolji od tebe, od strane klinaca i konstantnog nazivanja noob

cod povijest će ostati uvijek dio mene, nije mi žao što sam potrošio gotovo 1000 sati na njihove serijale, ako ne i više, bio prozivan čiterom puno puta, ali jednostavno svaka igra je kod njih gotovo ista, mapa ova ona, mod taj taj, 15 igrača i samo puške i napucavanje, za razliku od bf-a koji uvijek radi neke inovacije

koliko god cod bio cod, igranjem njega ipak naučiš kako se pozicinirat na mapi, koristit zvuk oko sebe i svoju okolinu, tako da malo tko, tko je ovdje prešao sa cod-a se nemože smatrati noobom, meni je osobno pomogao da lakše shvatim bf i postanem bolji u njemu

nemogu ne odgovorit na ovakav komentar. apsolutno niti jedan argument ti ne stoji.

ti si igrao codove na krekanim serverima, 1000 sati, public, ti nisi uopce kompetentan da radis razliku izmedu bf i cod, ti nisi iskusio od call of duty-a niti c. 

djece ima u svakoj igri, kako u bf tako i u codu, zato postoji komanda kojom chat iskljucis. tokom cb ili esl pisanje u chat se kaznjava (na cb puno stroze) , isto tak ima serververa di je neko od admina stalno pristutan, ali jbg za igranje cba ili za igranje na takvim kvalitetnim serverima treba original, a tebi je bf3 prva org igra. 

neznam koji si cod igro, ali cod4 ima 11 game typeove, + mali milijon custom modova tipa codjumper, zombiji i sl., bf ih ima 14, od toga 5 vrsta conquesta.

u svakom codu postoji nesto novo, bas kao i u bf tako da niti po tom pitanju cod nije nista losiji.

cod i bf su dvije razlicite igre, nebo i zemlja, nemozes ih usporedivat, nemozes govorit koja je bolja, bf3 je slicniji gta 4 nego codu.

stvar je ukusa, a o ukusima se ne raspravlja.

moze se raspravljat o nedostacima igre, tipa losem hitregu u bf, ali da kazes da je cod losiji zato kaj nema tenkove, avione i helikoptere, to nejde. to je STVAR UKUSA a ne nedostatak igre.

14 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

Samo me zanima koji admini posto sam ja jedini admin, a nisam igrao :D

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
16 godina
neaktivan
Basta kaže...
Arabarran kaže...

{#}

Ja nanosim bol i uzimam pare, a ti to zovi kako god hoces :)

Daamn!

ja se ponadao da ćeš postat video di sam sebi čupaš zub {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice