Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.072.617
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Battlefield 3

edit.

Nisam vidio post iznad,pa kad si vec tako pametan pa nam reci koji to timovi koriste modifikacije u igri,pa ne zelite igrati sa njima?

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 15:24 (Doca15).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
Pa sta cu noobovim pisat nick a oni koji trebaju ga znaju! zato nubare lolajte i trolajte tu lolololo omfg noob
13 godina
Battlefield 3

nismo ti mi krivi sto si los u igri,to si si sam kriv{#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Igram kak igram al ne trebam twik ni ostala sranja ko noobovi
13 godina
neaktivan
SKiLLer kaže...
Sorry ti zdenko nisam najbolji igrac al ne trebam tvoje modifikacije da bi igral! zadovoljan sam i tak! samo velim da se zna koji igraci koriste nesto i s tim timovima necemo igrat iako cemo dobit negativne bodove! pozzz

Kakav ti imas gubitnicki mentalitet. Pa ima wire, jel snimam? Sta bi ti jos? Sredi se, los si i gotovo. Necete dobit negativne bodove, dobro strah vas je i sta sad? Te sili ko da igras protiv nas! Zapamti, nemozes biti bolji ako igras samo protiv losijih od sebe.

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mir u ludnici

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
14 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

jezertigajde, ovdje će biti uskoro kartona kao da je Howard Webb postao mod.

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovaj video pustim prije svake bitke Srbende u akciji Bišarke POSLUŠATI OBAVEZNO!!! {#}

Za sve GAMERE!!

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Koja rasprava...meni je najjače, sad nevezano za ovdje ovu raspravu, ali hrpa ekipe ma e brate, zna za tvik, zna za gubitak paketa,ma zna sve, majstori,čarobnajci i znalci, sve znaju...ali brate kad treba sredit ip, sredit nešto na windousima ili tako nešto sjede pred računalom nebi li se samo popravilo.

Ma lol, rasprava o gubitku paketa a ne zna što znači IP.

Predobro, samo tako nastavite, uživam čitati kad ljudi pišu o svemu, samo ne o onome što znaju.

Jer kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju, jel tako?

ready for thumbs down, enjoy  :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
5 4 hvala 2
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Koja rasprava...meni je najjače, sad nevezano za ovdje ovu raspravu, ali hrpa ekipe ma e brate, zna za tvik, zna za gubitak paketa,ma zna sve, majstori,čarobnajci i znalci, sve znaju...ali brate kad treba sredit ip, sredit nešto na windousima ili tako nešto sjede pred računalom nebi li se samo popravilo.

Predobro, samo tako nastavite, uživam čitati kad ljudi pišu o svemu, samo ne o onome što znaju.

Jer kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju, jel tako ...{#}

15 godina
PR0MATRAC kaže...
fila2208 kaže...

Jer kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju, jel tako ...{#}

Pa e gledam ovih zadnjih par strana ma daj,...sviseru o tweakovima? Kakvim tweakovima, pa nije to neki tweakani aimbot ili wallhack.

Ja imam tweak, imam, da mi proc unaprijed  preiprema manje frejmova, da stavi sve na minimum, da isljuči dx11 itd.

I sad ako to netko ne zna napravit njegov problem. Mreni taj tweak omogućuje donekle solidan gameplay. ALi ne on 300 framoeva ali ne zna si tweakat pa ga sad mučikad ga netko na 30fps razbije jer on ima tweak.

DAj ne plačite i obrazujte se malo pa nećete toliko plakat da te netko owna radi tweaka, lol.

i najjače mi je kad netko napiše neku pomoć ili da neki program onda ga se branda tvikerom i ismijava, a isti taj što ga proziva tvikerom je prvi instalirao to i tvikao si samo da bude bolji.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 16:47 (fila2208).
12 godina
protjeran
Citaj sta se nesmije koristit u cfg na esl u! a ti zdenko nemam pojima o cem pricas niko nije reko da te se.neko boji nego da.necemo igrat sa twikerima a ti sta proc.twikas valjda ne kuzis o.cemu se opce.radi! procitaj pravila esl hr lige!
12 godina
protjeran
A sta se tice.moje igre i mojih statca cisto su realni ako.igras s cistom igrom! Sutra.budu stavili .medu pravila da nesmijemo ubijat zdenka i ekipu ahahaha
13 godina
Battlefield 3

ti si stvarno očajan,pa niko te ni ne doživljava

evo ovo nesmije biti u cfg.fileu,jel ti znas sta te commande uopce znače ili se samo praviš pametan.

WorldRender.FxaaEnable WorldRender.MotionBlurEnable WorldRender.MotionBlurMax WorldRender.MotionBlurScale WorldRender.MotionBlurNoiseScale WorldRender.MotionBlurQuality WorldRender.MotionBlurMaxSampleCount WorldRender.MotionFrameAveraeCount

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo ovo su zabranjene komande u CFG-u na BF3 Hr ladderu.

WorldRender.FxaaEnable

WorldRender.MotionBlurEnable

WorldRender.MotionBlurMax

WorldRender.MotionBlurScale

WorldRender.MotionBlurNoiseScale

WorldRender.MotionBlurQuality

WorldRender.MotionBlurMaxSampleCount

WorldRender.MotionFrameAveraeCount

Jel moze netko napisati cemu koje sluzi?

Battlelog: D-Ki11a
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

neznam ni ja tocno ali mislim da je fxaa isto kao onaj fxaa injector,motion blur se nesmije imat jer su rekli kao da smanjuje surpress u igri ,a ovo average framecount je lockanje frejmova mislim.Ali nek neko ko zna napise sta tocno znace.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

neznam ni ja tocno ali mislim da je fxaa isto kao onaj fxaa injector,motion blur se nesmije imat jer su rekli kao da smanjuje surpress u igri ,a ovo average framecount je lockanje frejmova mislim.Ali nek neko ko zna napise sta tocno znace.{#}

Ovo je lock FPS-a ako se ne varam  GameTime.MaxVariableFps

Meni je lockan na 200, niti ne znam zasto LoL.

Battlelog: D-Ki11a
12 godina
protjeran
Pitaj sigurno neko zna! al to ti je jedan dio! sta se pravite pametni znamo manje vise svi sta.se koristi! od makro naredbi ahk. Injektora itd. A to mozete provjerit po esl forumima pa na dalje!
15 godina
SKiLLer kaže...
Pitaj sigurno neko zna! al to ti je jedan dio! sta se pravite pametni znamo manje vise svi sta.se koristi! od makro naredbi ahk. Injektora itd. A to mozete provjerit po esl forumima pa na dalje!

jedva čekam da te vidim u esl ladderu i zaigram protiv tebe,uništit ću te samo sa tweakovima, ja neću ni igrat, baš tweakam komp da sam igra.Usnimio sam universe u njega i igra kao papus sam, samo gledam gameplay.

uostalom koji si ti klan? nisi postojao na forumu tu do neki dan.

12 godina
protjeran
Da tolko ne twikas komp i malo citas bi znal! a ovako te pometem kad ocu!
13 godina
Battlefield 3

da toliko ne plačeš i vajnas mozda bi bio bolji u igri {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Da nisam cesto na forumu al pratim kaj se dogada! onda dodem napisem neke provokacije kaj se tice twikanja i ostalih sranja pa da vidim ko se najbolje buni i brani i to mi je dosta da saznam neke novine!
Onda odem na esl u nadi da cu vidjet koji ljudi su tamo dobili ban i potvrdujem svoje misljenje! i to je to! ostali bez zamjere hvala pozz
13 godina
Battlefield 3

kad deš na esl shvatiš kolko si loš. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Ne dok dodem na forum svatim kolko ima glupih ljudi! a ti ako oces igrat samo se javi tu sam za tebe
17 godina
Battlefield 3

Ima li tko problema sa ruskom verzijom? Javlja mi "game data corrupt" i ništa ne pomaže prema uputama sa cjs-keys.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SKiLLer kaže...

Ja stvarno neznam sta se koristi, pa ako ti nije problem da napises bilo bi super... Od macroa mi nepada napamet ni jedan koristan, a pod "injektorima" neznam na sta mislis...
Battlelog: xXxtream_mau5
15 godina
SKiLLer kaže...
Da tolko ne twikas komp i malo citas bi znal! a ovako te pometem kad ocu!

BE HAPPY xD : )
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Odlicne partije na BUG serveru :).

Tko nije jos, neka se slobodno pridruzi!

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 18:04 (Co7).
Moj PC  
3 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Odlicne partije na BUG serveru :).

Tko nije jos, neka se slobodno pridruzi!

Nanovo uskrsnuo, Bug server 3.0? Nije da se bunim, vec mi je u favoritima! Vidimo se {#}

Nego tko ga je ponovo pokrenuo? 

13 godina
neaktivan
SKiLLer kaže...
Ne dok dodem na forum svatim kolko ima glupih ljudi! a ti ako oces igrat samo se javi tu sam za tebe

U crogu ima dobrih djecaka, ali ti uspjesno sramotis klan i sebe. Posto ne citas pp, ima li ko iz croga u zagrebu?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice