edit.
Nisam vidio post iznad,pa kad si vec tako pametan pa nam reci koji to timovi koriste modifikacije u igri,pa ne zelite igrati sa njima?
edit.
Nisam vidio post iznad,pa kad si vec tako pametan pa nam reci koji to timovi koriste modifikacije u igri,pa ne zelite igrati sa njima?
nismo ti mi krivi sto si los u igri,to si si sam kriv
Kakav ti imas gubitnicki mentalitet. Pa ima wire, jel snimam? Sta bi ti jos? Sredi se, los si i gotovo. Necete dobit negativne bodove, dobro strah vas je i sta sad? Te sili ko da igras protiv nas! Zapamti, nemozes biti bolji ako igras samo protiv losijih od sebe.
Mir u ludnici
jezertigajde, ovdje će biti uskoro kartona kao da je Howard Webb postao mod.
Koja rasprava...meni je najjače, sad nevezano za ovdje ovu raspravu, ali hrpa ekipe ma e brate, zna za tvik, zna za gubitak paketa,ma zna sve, majstori,čarobnajci i znalci, sve znaju...ali brate kad treba sredit ip, sredit nešto na windousima ili tako nešto sjede pred računalom nebi li se samo popravilo.
Ma lol, rasprava o gubitku paketa a ne zna što znači IP.
Predobro, samo tako nastavite, uživam čitati kad ljudi pišu o svemu, samo ne o onome što znaju.
Jer kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju, jel tako?
ready for thumbs down, enjoy :)
Koja rasprava...meni je najjače, sad nevezano za ovdje ovu raspravu, ali hrpa ekipe ma e brate, zna za tvik, zna za gubitak paketa,ma zna sve, majstori,čarobnajci i znalci, sve znaju...ali brate kad treba sredit ip, sredit nešto na windousima ili tako nešto sjede pred računalom nebi li se samo popravilo.
Predobro, samo tako nastavite, uživam čitati kad ljudi pišu o svemu, samo ne o onome što znaju.
Jer kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju, jel tako ...
Jer kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju, jel tako ...
Pa e gledam ovih zadnjih par strana ma daj,...sviseru o tweakovima? Kakvim tweakovima, pa nije to neki tweakani aimbot ili wallhack.
Ja imam tweak, imam, da mi proc unaprijed preiprema manje frejmova, da stavi sve na minimum, da isljuči dx11 itd.
I sad ako to netko ne zna napravit njegov problem. Mreni taj tweak omogućuje donekle solidan gameplay. ALi ne on 300 framoeva ali ne zna si tweakat pa ga sad mučikad ga netko na 30fps razbije jer on ima tweak.
DAj ne plačite i obrazujte se malo pa nećete toliko plakat da te netko owna radi tweaka, lol.
i najjače mi je kad netko napiše neku pomoć ili da neki program onda ga se branda tvikerom i ismijava, a isti taj što ga proziva tvikerom je prvi instalirao to i tvikao si samo da bude bolji.
ti si stvarno očajan,pa niko te ni ne doživljava
evo ovo nesmije biti u cfg.fileu,jel ti znas sta te commande uopce znače ili se samo praviš pametan.
WorldRender.FxaaEnable WorldRender.MotionBlurEnable WorldRender.MotionBlurMax WorldRender.MotionBlurScale WorldRender.MotionBlurNoiseScale WorldRender.MotionBlurQuality WorldRender.MotionBlurMaxSampleCount WorldRender.MotionFrameAveraeCount
Evo ovo su zabranjene komande u CFG-u na BF3 Hr ladderu.
WorldRender.FxaaEnable
WorldRender.MotionBlurEnable
WorldRender.MotionBlurMax
WorldRender.MotionBlurScale
WorldRender.MotionBlurNoiseScale
WorldRender.MotionBlurQuality
WorldRender.MotionBlurMaxSampleCount
WorldRender.MotionFrameAveraeCount
Jel moze netko napisati cemu koje sluzi?
neznam ni ja tocno ali mislim da je fxaa isto kao onaj fxaa injector,motion blur se nesmije imat jer su rekli kao da smanjuje surpress u igri ,a ovo average framecount je lockanje frejmova mislim.Ali nek neko ko zna napise sta tocno znace.
neznam ni ja tocno ali mislim da je fxaa isto kao onaj fxaa injector,motion blur se nesmije imat jer su rekli kao da smanjuje surpress u igri ,a ovo average framecount je lockanje frejmova mislim.Ali nek neko ko zna napise sta tocno znace.
Ovo je lock FPS-a ako se ne varam GameTime.MaxVariableFps
Meni je lockan na 200, niti ne znam zasto LoL.
jedva čekam da te vidim u esl ladderu i zaigram protiv tebe,uništit ću te samo sa tweakovima, ja neću ni igrat, baš tweakam komp da sam igra.Usnimio sam universe u njega i igra kao papus sam, samo gledam gameplay.
uostalom koji si ti klan? nisi postojao na forumu tu do neki dan.
da toliko ne plačeš i vajnas mozda bi bio bolji u igri
kad deš na esl shvatiš kolko si loš.
Ima li tko problema sa ruskom verzijom? Javlja mi "game data corrupt" i ništa ne pomaže prema uputama sa cjs-keys.
Ja stvarno neznam sta se koristi, pa ako ti nije problem da napises bilo bi super... Od macroa mi nepada napamet ni jedan koristan, a pod "injektorima" neznam na sta mislis...
U crogu ima dobrih djecaka, ali ti uspjesno sramotis klan i sebe. Posto ne citas pp, ima li ko iz croga u zagrebu?