Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.075.650
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Battlefield 3 in a nutshell

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
21 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
zdenko1991 kaže...
Hedrick kaže...
digitall1982 kaže...

ok, ali koliko vidim tu moram imat svoju ekipu jel tako? ne mogu upast ovako kao s marsa

e...i moraš skinit neke cfg. filove i onako neke stvari da ti smanje recoil puške inaće nemaš šanse. Po mogučnosti skini i wallhack nekakav da znaš di se ko nalazi. {#} Bez da to napraviš nemoraš to igrat uopće.

Lol? Gluposti, samo ti treba mozak. Pro i casual. 2 pojma. Pro - posveti se eslu i kompetitivnom igranju. Casual - igra igru iz zabave i briga ga za sve. Pro odnosno esl igrac dominira na mapama koje pozna, dok casual ne, zato sto se ni ne trudi upoznati mapu. Pro igra igru sportski, casual igra da se igra. Na eslu ima manje cheatera nego na pubu. 

He who dares, wins
12 godina
protjeran
Da je zdenko upravu nije sigurno od esl dolaze citeri esl ja glavna baza di igraci modificiraju igru tu radnju nazivaju twikom a ne citom makar md5 tool to drugacije objasnjava! zabog cega je propala hr liga pa zar stvarno mislite da jedan klan ima tolko dobrih igraca a ostali smo kao nubovi ma daj o cemu pricate!
13 godina
Battlefield 3

da moguce je...{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Ne da je moguce nego je tak! pogledaj koja su tek sad pravila uveli na esl u ustvari vidi linkove koje salju.za tu ligu hr kaj se ne smije koristit. Neznam za ostale igrace al ja ne.koristim te skripte nit sam ih ikad koristil! Neznam ko jos misli da config file nije twik ili ti modifikacija igre! ?
17 godina
odjavljen
SKiLLer kaže...
Ne da je moguce nego je tak! pogledaj koja su tek sad pravila uveli na esl u ustvari vidi linkove koje salju.za tu ligu hr kaj se ne smije koristit. Neznam za ostale igrace al ja ne.koristim te skripte nit sam ih ikad koristil! Neznam ko jos misli da config file nije twik ili ti modifikacija igre! ?

Skileru ne generaliziraj. Ja koristim cfg file i u njemu je samo fps lock, ništa drugo.

Freak Show Inc.
12 godina
protjeran
To si mozes i bez cfg filea slozit!
14 godina
neaktivan
Vjerovatno je netko vec pitao al nisam bas pratio temu. Dali ce bit moguce igrat ctf na svim mapama il samo na end gameu? Tnx.
Battlelog ~ UrbanFsk
17 godina
odjavljen
SKiLLer kaže...

Pa mogu i igrati sa mišem po 30 kn ali imam g700 ipak...

Freak Show Inc.
12 godina
protjeran
bravo za tebe al ne pricamo o misevima! macro je vec druga tema
13 godina
Battlefield 3

a o cemu onda pricas? {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SKiLLer kaže...

Kako?

Battlelog: xXxtream_mau5
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sta kako pa bf3settings editor

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Sta kako pa bf3settings editor

ma bravo, sta mislis kako settings editor radi nego na nacin da kreira user.cfg

ovo se ne odnosi na tebe direktno, ali toliko lupetate a nemate pojma sta je user.cfg, to je najobicniji .txt fajl koj igra automatski loada prilikom ucitavanja mape, ista stvar kao da naredbe koje su u .cfg-u upisujes rucno u konzolu svaki put kad pokrenes igru, a ne neke "skripte", "modifikacije igre", i neznam kakve sve gluposti...a tko misli i dalje da je to varanje neka se obrati dice-u i pita ih zasto su ostavili mogucnost upisivanja tih naredbi u konzolu, ali ljudi ce uvijek nac razlog zasto su losiji pa makar to bilo zato jer protivnik ima user.cfg {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 14:29 (berto).
12 godina
protjeran
Ostavili su zato jer ih boli kita za to! Njima bitnija zarada a ne modiferi! A ti po netu cjeli dan trazis kaj bus si upisal u svoj cfg ili ahk itd umjesto da se zabavljas
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Tko želi nek se pridruži ekipi s mini lana, dok ne zaključamo nešto kasnije.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/d712990c-9457-4353-adee-06e5c99d4299/

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SKiLLer kaže...
Ostavili su zato jer ih boli kita za to! Njima bitnija zarada a ne modiferi! A ti po netu cjeli dan trazis kaj bus si upisal u svoj cfg ili ahk itd umjesto da se zabavljas

ma bravo{#} ali nisi odgovorio kako zakljucas fps bez .cfg fajla?

17 godina
neaktivan
berto kaže...
SKiLLer kaže...

ma bravo{#} ali nisi odgovorio kako zakljucas fps bez .cfg fajla?

Afterburner.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
13 godina
neaktivan
SKiLLer kaže...

Ti nisi tocan, sorry.

12 godina
protjeran
To ti je nepotrbno ako vec sve znas posurfaj po netu pa si nadi i ostalo! Nisam ja rekel da je editor zabranjen nego naredbe koje se upisuju!
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Afterburner.

twikeru!!!!  {#}

ali da, trebao bi instalirati jos jedan nepotrebni program na komp da bi napravio isto sta mogu sa 2 rijeci u .txt fajlu

13 godina
neaktivan
SKiLLer kaže...
To ti je nepotrbno ako vec sve znas posurfaj po netu pa si nadi i ostalo! Nisam ja rekel da je editor zabranjen nego naredbe koje se upisuju!

????????????? OMFG

12 godina
protjeran
??????? Omfg to si stavi u cfg mozda te pb ne ocita odm ko ljudinu al stavi na 9999999 vremenski
13 godina
Battlefield 3
Losim igracima je uvijek neko drugi kirv,vidite da je to neki jako ocajan igrac pa trazi razlog za svoje lose igranje,samo ime mu govori,ociti troll.Vidite da ni nezna sta govori,ja neznam ko je pokrenuo pricu oko ljudine ali nije dobio nikakav nan od pb lol. :D
Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
protjeran
Los igrac a lol igram bf od kad postoji isto vrijedi i za esl i vidim sta se moze sta se nemoze! koji krele sta koristi itd,.
13 godina
neaktivan

Da sorry. Ti si najbolji, svi bolji od tebe su cheateri. Ok.

12 godina
protjeran
Ma to sve nema veze opce igrat cemo bf i dalje i dolazit ce citeri i twikeri, krelci i oni koji se zovu pro bla bla takve rasprave idu u nedogled pa zato pozzz vidimo se na esl u
13 godina
Battlefield 3
Ako vec igras tolko puno esl.a pa nam reci lijepo svoj nickname.aha pa zaboravio sam obican troll si.:D
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Sorry ti zdenko nisam najbolji igrac al ne trebam tvoje modifikacije da bi igral! zadovoljan sam i tak! samo velim da se zna koji igraci koriste nesto i s tim timovima necemo igrat iako cemo dobit negativne bodove! pozzz
12 godina
protjeran
Trolllooollll omfg kak veli zdenko pa pitaj? ! Igram za crog clan i nick mi je killerovski!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice