sta toliko polemike oko kvitova. pa ljudima se neda igrati pa izadu. meni je ove igra vise preko glave pa je igram preko one stvari i rijetko koju partiju dovrsim do kraja jer mi dosadi, pa odem nesto drugo na internetu raditi.
sta toliko polemike oko kvitova. pa ljudima se neda igrati pa izadu. meni je ove igra vise preko glave pa je igram preko one stvari i rijetko koju partiju dovrsim do kraja jer mi dosadi, pa odem nesto drugo na internetu raditi.
Također, ja izlazim kad mi je dosta, ne kad završava runda(osim ako je <20 ticketa), a i imao sam problema s kompom pa mi se BF crashao nakon svake 2min
2.31 mu je k/d od accounta, 3.34 je samo od reseta statsa. A 2.31 nije neki spektakularan kd.
No to nije bitno, imho, više mi je čudno što ima još par dobroznanih sumnjivaca na frend listi, kojima sam rekao da će kad tad pasti i njihova pretplata....
Dečki imaju tipičan profil čiterskog smeća - bahaćenje u chatu, oneshot killovi sa m16a3, ubijanje 3-4 lika u 1-2 sekunde iz nemogućih pozicija, točno znaju u svakom trenutku kad je tko i gdje na mapi itd. Imenovati neću, samo si ostavljam prostor za likovanje kad popadaju, kad tad. Ali kažem, čudno je kako u tako malo frendova ima baš njih na listi....
Ma, kad me takav doda odmah sam sumnjičav, ima malo frenodova na listi a neke super scoreove a nitko nikad nije čuo za njega (lol nema ga na bug, ne postoji)
Nezz i zaboli me osobno, meni je osobno simpatično kako ima 33% kvitova...ali dobro
dodao me neki simpatični čiko
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/HRZAAA/
prvi pogled na statse rekao sam da je chit, ali ne tvrdi da je 4 god uz igrama i da rastura, ajde stručnjaci daj ga malo proučite
Cheat
1.Igra public, pa zato nitko nije cuo za njega, a bug bas i nije mjesto di bi se neko reklamirao i raspravlja sa trolovima kao ti.
2.Uzimajuci u obizr moju statistiku i iskustvo prikupljeno na pabu i eslu, mislim da sam naspram tebe itekako strucan u prosudivanju tko je cheater. Malo pogledaj moje pa svoje statse i vidi ko je "strucniji".
3.Pis nema skaute svako je dobrrodaso i skill nije bitan. Cak je i los igrac dobrodasao, znas netko kao ti. Ako decko zeli neka dode na forum i prijavi se, pa ce vijece staraca odluciti Bolji od mene
Vidi cheat o meter moj. Dobar je, ali mora jos puno jesti ;)
Antraks ovo je tvoja stranica 1979.
ups onda je od Maggota
Pa to je onaj bug za padobran knife, ako mapa ne dopusta izbacivanje neprijatelja ubijes animacijom od prije npr. ammo, medic, eod, mortar, tenk itd.
Tenk??????
Jep... ja sam par puta crko od smijeha kad sam to uradio na Bazaru.. kad sam tipa udario sa lavom XD
Pa to je onaj bug za padobran knife, ako mapa ne dopusta izbacivanje neprijatelja ubijes animacijom od prije npr. ammo, medic, eod, mortar, tenk itd.
Tenk??????
Jep... ja sam par puta crko od smijeha kad sam to uradio na Bazaru.. kad sam tipa udario sa lavom XD
Da bar ;(
Moja je bila prije 4 stranice :)
fap fap :D
zanima me na koliko držite fov ,
ja sam ovih dana nekaj malo isprobavao različite kombinacije,
pa eto čisto informativno,
ja ga drzim na 110,jesam ja jedini koji ima iznad 100?:P
Ja sam neko vrijeme tako imao, igra djeluje puno brža.
cim je veci FOV,to ti djeluje da brze trcis,probaj staviti na 175(mislim da je to max)...
Ja isto smatran da in samo ti fališ, makar na ta "dva dana". Lol.
E pisovci jel onaj mirko iz filip i jakova ili tu oko zadra???
2.31 mu je k/d od accounta, 3.34 je samo od reseta statsa. A 2.31 nije neki spektakularan kd.
No to nije bitno, imho, više mi je čudno što ima još par dobroznanih sumnjivaca na frend listi, kojima sam rekao da će kad tad pasti i njihova pretplata....
Dečki imaju tipičan profil čiterskog smeća - bahaćenje u chatu, oneshot killovi sa m16a3, ubijanje 3-4 lika u 1-2 sekunde iz nemogućih pozicija, točno znaju u svakom trenutku kad je tko i gdje na mapi itd. Imenovati neću, samo si ostavljam prostor za likovanje kad popadaju, kad tad. Ali kažem, čudno je kako u tako malo frendova ima baš njih na listi....
Decko nije cheater, to mu je prvi i jedini acc na bf3 sa time da je nedavno poceo igrati, likove koje prozivas u njegovim frend listama (jednostavno sam se pronasao u tom djelu texta,jer uvijek kada se nademo na serveru dolazi do verbalnih sukoba) takoder nisu/ ili nismo cheateri, nego smo ekipa koja je dosla sa css.a /cs 1.6 na bf3) i nismo ti koji smo odjednom poceli igrati fps igre... evo dati cu ti moj primjer
steamcommunity.com/id/ledeni
February 22, 2007
22.0 hrs / 4,718 hrs
P.S
U 45H igre do orla - mora da je jako nadaren. Meni koji sam skiller teški (doslovno, nešto preko 100 Kg) trebalo je skoro duplo a odavno sam napunio gaming punoljetnost (18+ godina aktivnog gaminga).
Ja sam u 3 dana dosao do 1 orla ili ranka 45 ako mislim da sam ispravno rekao.
Tako ako nemas cvrste argumente iza svojih rijeci bolje nemoj prozivati. LP FREEZY
Ma čiter 100% !
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/54765627/1/299434675/
probao PP-19 nakon skoro godinu dana i ta je puskica jos sasvim OK....
Decko nije cheater, to mu je prvi i jedini acc na bf3 sa time da je nedavno poceo igrati, likove koje prozivas u njegovim frend listama (jednostavno sam se pronasao u tom djelu texta,jer uvijek kada se nademo na serveru dolazi do verbalnih sukoba) takoder nisu/ ili nismo cheateri, nego smo ekipa koja je dosla sa css.a /cs 1.6 na bf3) i nismo ti koji smo odjednom poceli igrati fps igre... evo dati cu ti moj primjer
steamcommunity.com/id/ledeni
February 22, 2007
22.0 hrs / 4,718 hrs
Ja sam u 3 dana dosao do 1 orla ili ranka 45 ako mislim da sam ispravno rekao.
Tako ako nemas cvrste argumente iza svojih rijeci bolje nemoj prozivati. LP FREEZY
Jasno da si se ti pronašao u tom dijelu teksta. Samo polako, doći će i tvoje vrijeme....
Ja igram online fps-ove 10ak godina, a gejmam 20 punih, tako da ti taj argument 'odjednom' ne prolazi u mom slučaju.
A imho, s nikim u zadnjih pol godine nemam (ne ja, nego moji svi dečki na ts-u rageaju, znači nemam jedini takav dojam/stav), toliko vrlo vrlo čudnih situacija.
Meni je jasno da ima vrhunskih igrača, ali da 'smrdiš' (bez uvrede, to se tak kaže) 15-orici ljudi, od kojih pojedini imaju staža u igrama koliko ti godina, to već dosta govori.
No, rekoh, ja nisam htio nikog imenovat, a ti si se sam našao u mom tekstu, ja ponavljam, vrijeme će pokazati, samo lagano....
LP.
Kaj ste napravili da radi, meni još uvek ne radi ,izbacuje me sa servera ili mi crasha igru i ne pomaže osim cltr alt i delete da izađem, nedavno sam kupijo igricu pred 7 dana premium i igra mi je sve bolja mape su ogromne igra je odlićna ,imam tomson 782 i ruter i mislim da nemogu otvarat portove na njemu ,može mala pomoć !!
Kaj ste napravili da radi, meni još uvek ne radi ,izbacuje me sa servera ili mi crasha igru i ne pomaže osim cltr alt i delete da izađem, nedavno sam kupijo igru pred 7 dana premium i igra mi je sve bolja mape su ogromne igra je odlična ,imam tomson 782 i ruter i mislim da ne mogu otvarat portove na njemu ,može mala pomoć !!
Ajde napiši nam što si sve probao da ti proradi pa ćemo zajedničkim snagama probat napravit da radi.
ja sam isto kupio nedugo nakon izlaska istu tu po visokoj cijeni,nisam bio pri sebi nikako,teški zajeb...danas se kupi po ajmo reć normalnoj cijeni
Ontopic: baštard svaka čast na fešti i ekipi, mislim da svaki klan treba tome težiti, druženju i prijateljstvu,a igra je drugi plan.
Kad je druženje u pitanju i kad dođe do toga normalno da se neće ponit kompovi pa dva dana negdi igrat bez minute pauze. A klanovi se i sastave iz svih dijelova hrvatske i rastu PRVENSTVENO radi igranja i igranje je u prvome planu. Ja san u klanu radi igranja a druženje dođe kasnije, ako je ekipa dobra i ako su voljni se družit. Zato te fore "druženje" i gaming klanovi trebaju težiti druženju nisu dobro sročene... Ne mogu se ja iz Zadra družit s nekim iz Osijeka ili Vinkovaca i Rovinja. Kad bi ovisija o tome i težija tome ajme... I ostavit igru u drugi plan a na TS u dva tri sata "družit" se pričajući. WTF...
Nemoj mislit da te napadan, samo oću reć da se puno njih fura na prvo "druženje" i zeka peka (lol) onda igranje... NE, igranje zajedno sa time. Ko to još bez igre traži online klanove radi jednom godišnje druženja sa random likovima. Lol.
Osim zdenka koji je pro i gazi preko ljudi da dođe do uspjeha.
Ontopic: baštard svaka čast na fešti i ekipi, mislim da svaki klan treba tome težiti, druženju i prijateljstvu,a igra je drugi plan.
Kad je druženje u pitanju i kad dođe do toga normalno da se neće ponit kompovi pa dva dana negdi igrat bez minute pauze. A klanovi se i sastave iz svih dijelova hrvatske i rastu PRVENSTVENO radi igranja i igranje je u prvome planu. Ja san u klanu radi igranja a druženje dođe kasnije, ako je ekipa dobra i ako su voljni se družit. Zato te fore "druženje" i gaming klanovi trebaju težiti druženju nisu dobro sročene... Ne mogu se ja iz Zadra družit s nekim iz Osijeka ili Vinkovaca i Rovinja. Kad bi ovisija o tome i težija tome ajme... I ostavit igru u drugi plan a na TS u dva tri sata "družit" se pričajući. WTF...
Nemoj mislit da te napadan, samo oću reć da se puno njih fura na prvo "druženje" i zeka peka (lol) onda igranje... NE, igranje zajedno sa time. Ko to još bez igre traži online klanove radi jednom godišnje druženja sa random likovima. Lol.
Pa naravano da se sve to rkoz igru razvije, nitko se ne pridruži klanu jer nema prijatelja...dobro možda zdenko eventualno.
Ne znam šta stalno ti to ka imaš neko svaćanje ozbiljno i strogo. Znaš šta sam mislija reć, da je bitno i lijepo da se klan tako nađe i podruži, da postan poznanici i uvijek se jedan drugom jave kad su blizu a ne da klan ima 100 članova koji se ne poznaju ili ne podnose.
I mnogi na ts pričaju o svemu, o životu i događjima, nismo jednom poltiku raspravljali dok igramo ili pričali o temam iz društvenog života. Ako ti nije druženje i zezancija onda ne znam šta je, igramo public onako tek toliko da igramo da imamo kud sa rukama dok pričamo.
Ugl. nisam svatija ka napad ali si preozbiljno svatija šta sam htio reć onime, da klan mora težit nekom priajteljskom okruženju a ne da se bičevima tjeraju na esl i warove i deru jedni na druge kao kreteni, to je po meni...kh khm jadno, ali ko voli patit i da ga tlače...nek izvoli.
Živija mi semper sto godin ka ajduk :)
Pa naravano da se sve to rkoz igru razvije, nitko se ne pridruži klanu jer nema prijatelja...dobro možda zdenko eventualno.
A što voliš prcat Zdenca to ja za ne vjerovat. X-D
Ne znam šta stalno ti to ka imaš neko svaćanje ozbiljno i strogo. Znaš šta sam mislija reć, da je bitno i lijepo da se klan tako nađe i podruži, da postan poznanici i uvijek se jedan drugom jave kad su blizu a ne da klan ima 100 članova koji se ne poznaju ili ne podnose.
I mnogi na ts pričaju o svemu, o životu i događjima, nismo jednom poltiku raspravljali dok igramo ili pričali o temam iz društvenog života. Ako ti nije druženje i zezancija onda ne znam šta je, igramo public onako tek toliko da igramo da imamo kud sa rukama dok pričamo.
Ugl. nisam svatija ka napad ali si preozbiljno svatija šta sam htio reć onime, da klan mora težit nekom priajteljskom okruženju a ne da se bičevima tjeraju na esl i warove i deru jedni na druge kao kreteni, to je po meni...kh khm jadno, ali ko voli patit i da ga tlače...nek izvoli.
Živija mi semper sto godin ka ajduk :)
Isuse boze dijete drago o cemu ti lupetas, koji bic? Koji khm khm prijatelji mali sta ti je?Moli te naporan si i dosadan nadi si posao i pricaj sa svoim "prijateljim" lol. Boze dragi odrasti vise.