Šta bi to trebalo značiti???
Da si prljavi crnac.
Jao, znaš šta bi to značilo...
Šta bi to trebalo značiti???
Da si prljavi crnac.
Jao, znaš šta bi to značilo...
Trebo sam vjerojatno maznut BF3 premium 1.12. -50% na Originu. Danas su sniženi CQ i Armored kill na 7.5€. Već imam B2K. Jel se isplati kupovat ta 2 DLC-a il da pričekam opet neko sniženje premiuma?
Zato si dobio lošiji Premium.
Nekuzim zasto bih dobijo losiji premium? haha
Xbow?
Xbow?
Jeb me pas ako xbow u far cry 3 nije bolji
Probao na 64 igrača servere, previše igrača, previše clusterfuckova nemreš se okrenut da metak ne dobiješ.
32 igrača taman, odlično. Ima mjesta za disat ali i akcija je uvijek oko točaka i na nekim djelovima. ekipa lijepo trči, prate, čak me i revao neki lik par puta. Vozio sam onaj kombi koji voziš i gunnaš, lol ludnica je.
ugl. odigrao jednu kvalitetnu rundu na epicentru, svakako odlično, setting je fenomenalan, hrpa kamenja, ljudi izviru kao gljive, samo glave bereš :)
E sad imaoci ruske verzije: jel' vrijedi sva ta zajebancija 100.- kn (ili mozda i manje)?
Pa RU verzija se mogla kupiti za 115kn, a na Originu je kostala preko 350kn.
Kopiranje 2-3 fajla za 250 kuna?
Po meni se definitivno isplatilo!
Kad već tako uspoređuješ, preorder ENG verzije, limited edition, dakle sa b2k, koštao je tada 200kn okruglo.
Tako da, get the math :)
Moje vrijeme, a pogotovo živci, vrijede prilično više od tih 85kn.
No, svako svoje zna....
Kaj vi mislite o ovome? ;)
Treba ispod zgrade potrazit tog sportasa,bit ce skocio jer nije pro
Kaj vi mislite o ovome? ;)
Treba ispod zgrade potrazit tog sportasa,bit ce skocio jer nije pro
Jel to Luda Vjestica?
Jel to Luda Vjestica?
Ni Luda Vjestica nije toliko luda da skace s tavke zgrade, to je Faith.
Jel vrijedi odigrati Mirrors Edge?
Valjda misliš bez foreskina.
trenutno M16A3 sa silenceron, izbjegavan ranged combat i mogu reć samo da owna.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/50057425/1/334214332/
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/49930552/1/334214332/
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/49801658/1/334214332/
MProbao sam ja i repair isto mi je bilo evo sad sam pokrenuo origin i opet mio skida pa cu pustit neka skine opet...nekuzim zasto al ajd...
Ni Luda Vjestica nije toliko luda da skace s tavke zgrade, to je Faith.
Haha dobro kazes ali fora su napustene cipelicke
kaj je ovo,skida mi aftermatch od 3889MB i još BF3 rusia extended edit. od 4096MB
Dobio sam anketno pitanje da glasam jel bi preporučio origin,lupio sam im ne tj. nulu
Probao na 64 igrača servere, previše igrača, previše clusterfuckova nemreš se okrenut da metak ne dobiješ.
32 igrača taman, odlično. Ima mjesta za disat ali i akcija je uvijek oko točaka i na nekim djelovima. ekipa lijepo trči, prate, čak me i revao neki lik par puta. Vozio sam onaj kombi koji voziš i gunnaš, lol ludnica je.
ugl. odigrao jednu kvalitetnu rundu na epicentru, svakako odlično, setting je fenomenalan, hrpa kamenja, ljudi izviru kao gljive, samo glave bereš :)
I kako ti vrti? Ja sam samo igrao do 32 igraća i svaki qonquest mi dosta šteka osim one manje mape di je B u kanalizaciji.
I kako ti vrti? Ja sam samo igrao do 32 igraća i svaki qonquest mi dosta šteka osim one manje mape di je B u kanalizaciji.
E da to sam zab reć. Pa odlično, oduševljen sam, u zatvorenim prostorima dobijem do 35, u djelovima bez akcije, čak je skočilo do 45 nisam mogao vjerovati.
ugl. igrivo je na 32 igrača, i to jako lijepo, mislim ima štucanja ali zadovoljan sam jer sam bio jako skeptičan.
btw talah market samo scavenger? omg ne, predobra mapa
Volim Aftermath, ovi helikopteri se jednostavno prehebenozabavni
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/50098754/1/353106036/
E da to sam zab reć. Pa odlično, oduševljen sam, u zatvorenim prostorima dobijem do 35, u djelovima bez akcije, čak je skočilo do 45 nisam mogao vjerovati.
ugl. igrivo je na 32 igrača, i to jako lijepo, mislim ima štucanja ali zadovoljan sam jer sam bio jako skeptičan.
Ma,meni isto skoći preko 35,ali ćim je kakva akcija pada na 10-15. Čak iako ne padnu opet imam onaj stuttering. Banana!
Rushevi su uber...gužva, flankovi...ludnica su, pogotovo talah market, milja prolaza na sve strane, super.
Ma,meni isto skoći preko 35,ali ćim je kakva akcija pada na 10-15. Čak iako ne padnu opet imam onaj stuttering. Banana!
jep, zna biti nezgodno, meni je banana kada naletim na cijeli squad pa mi padne sa 100 na 80
health jelte
ja neznan koju pič*u materinu mi origin non-stop ide u offline mode i kad stisnen "go online" ne hebe me 2%.
Predobre su ove nove mape, predobre! Tako su pažljivo napravljene, prekrasni detalji, milijun prolaza i isto toliko različitih taktika za napraviti nešto. Nevjerojatno. Baš sam prezadovoljan!
Predobre su ove nove mape, predobre! Tako su pažljivo napravljene, prekrasni detalji, milijun prolaza i isto toliko različitih taktika za napraviti nešto. Nevjerojatno. Baš sam prezadovoljan!
A jel ti se desi da cesto zapnes a neznas za sta?
Aftermath je super
ali Alan Kertz je moron
on nakon godinu dana nije shvatio da na 80% bf3 inf mapa M16 hebe mrtvu mamu... nema potrebe traziti drugu taktku, 70 oruzja uopce nema svrhu... i svaka runda izgleda isto... retard
evo mene, znam da sam rekao da vise necu sudjleovati u temi ali sam morao ovo reci.
Ovaj DLC me je jednostavno odusevio. to je stil mapa kakve ja volim. a ovaj scavanger mod mi je do jaja mogao bi ga igrati cijelu vjecnost-jer nema kampanja i igra se brzo.
DICE svaka cast. obozavam ovaj DLC.
xXx- bilo bi super kada bi samo scavanger bio na serveru.
Lijep pozdrav od Ljudine.