Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.081.245
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Battlefield 3

Čestitke Hrca!!

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Hrca cestitke {#}

S obzirom da nema spavanja u naredno vrijeme,mozes bit 'online' cijelo vrijeme {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 3
BoobZ kaže...

jutros mi se skidao neki patch od 3,8 gb, zna li netko o čmu je riječ? nemam premium nego socijalni BF3 {#}

To je patch od prije koji dan, ako neko vrijeme nisi bio online.

Patch od 4 giga ispravlja 3-4 greskice u igri. Tako ti to ide s Battlefieldom.

Hrca, cestitke!!!

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
Friday kaže...

Pošto je Hrca pobrao crveni prije par dana, imam dužnost kao familija: Hrca je upravo dovršio jedan asajnment, unlockao je jedno malo ljudsko biće... {#}

Znam da ga svi "znate" pa eto, red je da se dobra vijest objavi.

To je odlično. Sve čestitke Hrca...............

Dama_The_Crow
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

GZ Hrca. Biću odmah miš u ruke, neovisno o tome jel muško il žensko i odmah na Battlefield tati iz krila. 

Treba ih učit dok su još mali.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ej ljudi vam rade Aftermath mape jer meni nece skinuo sam ih i kad se idem spojit na server otvori mi se igra i stalno pise loading a nikako da pokrene..je i kod vas ista stvar ili vam radi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Dino.Randic kaže...

Ej ljudi vam rade Aftermath mape jer meni nece skinuo sam ih i kad se idem spojit na server otvori mi se igra i stalno pise loading a nikako da pokrene..je i kod vas ista stvar ili vam radi?

Ne, jos nikome ne radi.

Bar koliko vidim po prosle 2-3 stranice.

14 godina
Danny_HR kaže...

GZ Hrca. Biću odmah miš u ruke, neovisno o tome jel muško il žensko i odmah na Battlefield tati iz krila. 

Treba ih učit dok su još mali.

Već ga vidim kako tepa:

Ako je curica

Samo ti puuuuno vježbaj i postaćeš sigurno bolja od Lude Vještice

Ako je dečko:

Samo ti puuuuno vježbaj i jednog dana ćeš možda ali moooooožda postati dobar ko tata

{#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 13:33 (Zero2).
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

neznan za vas al meni sinoc kad sam dosa doma je uredno skinulo i pokrenulo(nije da se hvalim :P ).... x-bow je vec pao nakon 3 pobjede u scavenger modu za kojeg imam samo rijeci hvale iako sam ga igra na serveru s 48 ljudi za sta i nije bas napravljen.....

naime svako tolko bi mi se dogodilo da se spawnam doslovno medju petoricom omrazenih dusmana, a i nakon tih nekoliko partija sam podijelio svoj dogtag okolo ljudima vise nego u zadnjih par mjeseci :C

sto se tice mapa odma mi se svidila ona market(ili kako se vec zove)  jer mi je prva od urbanih mapa u igri za koju neman osjecaj da se sastoji od "tunelica za napucavanje" plus ona kombinacija starih zgrada i novogradnje mi je zakon ^^

Aftermath ocjena: 6 od 5

2 1 hvala 0
13 godina
Dino.Randic kaže...

Jos si tu?

Ma svima radi igra i to jos od jucer!

Imas mozda rusku verziju?

Ako da, treba ti novi patch. Morat ces se potruditi i pronaci na proslim stranicama.

Nekima radi onaj s CJS stranice, a nekima ona koji je kolega forumas linkao u svojoj poruci.

A ako imas EU verziju, onda probaj Repair instalacije, restart Origina, pa cak i kompa.

I onda probaj.

17 godina
Battlefield 3

Evo da sad ne tražim po prošlim stranicama kopirat ću svoj tekst s jednog drugog foruma:

Danas (03/12/12) izašao je novi patch za Battlefield 3. Nakon ažuriranja igre igračima s ruskom verzijom igra je prestala raditi.
Moj fix za taj problem nalazi se na ovome linku: http://speedy.sh/sA5dC/BF3-03.12.12.-RUS-to-ENG-fix.zip
Jednostavno se instalira, radi 100% bez ikakvih problema, svi zvukovi su prisutni i sve je na engleskom.
FIX na CJS CD Keys razlikuje se od ovoga. Njihov traži promjene u registru Windowsa, ne funkcionira uvijek a nekima uopće ni ne radi.

Pošto Speedyshare reativno brzo ukloni downloade neregistriranima (a registraciju naplaćuje) uploadao sam i na Mediafire: 
http://www.mediafire.com/?nldggjs3qbw8614

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
Battlefield 3

E sad imaoci ruske verzije: jel' vrijedi sva ta zajebancija 100.- kn (ili mozda i manje)? {#}

***** Maxxy *****
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Maxxy kaže...

E sad imaoci ruske verzije: jel' vrijedi sva ta zajebancija 100.- kn (ili mozda i manje)? {#}

da.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
Maxxy kaže...

Pa RU verzija se mogla kupiti za 115kn, a na Originu je kostala preko 350kn.

Kopiranje 2-3 fajla za 250 kuna? {#}

Po meni se definitivno isplatilo!

13 godina
CyberDemonVZ kaže...
Maxxy kaže...

Pa RU verzija se mogla kupiti za 115kn, a na Originu je kostala preko 350kn.

Kopiranje 2-3 fajla za 250 kuna? {#}

Po meni se definitivno isplatilo!

danas je na originu battlefield 3 na 50% popusta, provjerit cu dal je i na indijskom pa javim

na indijskom nije, tamo je 21 euro standardna cijena

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 14:27 (BoobZ).
13 godina
BoobZ kaže...

danas je na originu battlefield 3 na 50% popusta, provjerit cu dal je i na indijskom pa javim

Hvala na informaciji! Vjerojatno ce nekome dobro doci.

Nego, koliko znam, svi ovdje su kupovali Premium preko Indije kojem nije vazno gdje je kupljen jer se koristi jezik same igre.

Sto kad se igra kupi preko Indije? Tesko da se dobije EU verzija.

Ili? International? Ili se opet mora prebacivati na engleski?

17 godina
Battlefield 3

da sam ja znao za ovaj fazon sa indijom ne bi rusa ni kupovao... kod indijaca je engleski jezik...

jbg bili su dugo engleska kolonija...

ovako sam kupio ruski preorder i indijski premium i prosao jeftinije cca 50€ nego da sam kupovao sve po propisima...

ali od sada kupujem sve indijsko :)

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Kao što netko već reče - zar tih 100 kn uštede vrijedi zayebacije svaki puta kad se nešto update-a?

Freak Show Inc.

5 1 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

meni nije 100 meni je 400 kuna ustede...

i da... isplati se... nemam problem sa razumjevanjem uputstva i slicno... i nikad nisam imao crni loading ekran , bf3 stoped working i slicne gluposti...

-BiH-slackspace

3 0 hvala 0
17 godina
Friday kaže...

Kao što netko već reče - zar tih 100 kn uštede vrijedi zayebacije svaki puta kad se nešto update-a?

Ja sam igru dobio. Valjda je onome tko ju je davao bilo jeftinije uzet rusku verziju.

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
17 godina
odjavljen
ovajonaj kaže...

meni nije 100 meni je 400 kuna ustede...

i da... isplati se... nemam problem sa razumjevanjem uputstva i slicno... i nikad nisam imao crni loading ekran , bf3 stoped working i slicne gluposti...

Samo čekaj...

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

mozemo ni netko u BOX poslati kako kupujete igre preko indije, hvala :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ToMisLaW kaže...

mozemo ni netko u BOX poslati kako kupujete igre preko indije, hvala :D

Daj BOX!

Freak Show Inc.
16 godina

Svaka im dala, Scavenger mod je superiška...

Mape super, najupečatljivi dlc do sada svakako.

IGRA ili IGRICA, isti je k***c...odrastite i prestanite se živcirat oko gluposti. Nitko vam nije opsovao majku.
13 godina
CyberDemonVZ kaže...
BoobZ kaže...

Hvala na informaciji! Vjerojatno ce nekome dobro doci.

Nego, koliko znam, svi ovdje su kupovali Premium preko Indije kojem nije vazno gdje je kupljen jer se koristi jezik same igre.

Sto kad se igra kupi preko Indije? Tesko da se dobije EU verzija.

Ili? International? Ili se opet mora prebacivati na engleski?

preko indije su sve igre sa US English jezikom, kupio sam nekoliko igara po zaista smiješnim cijenama i nema nikakvih problema.

15 godina
Friday kaže...

Vrijedi...ja sam uštedio hm, kupio sam za 270karkand verziju na ruskom jer je engleske nestalo, ali sam zabunom dobio dva ključa. Jedan sam prodao nekom liku za 100kn.

dakle 170kn zasad i onda premium preko indije za nekih isto 160kn mislim, dakle sve to za 330, ajmo reć uz sve troškove i sve to, 350kn zaokružit. 

Za kopiranje 2-3 fajla svaki update (4puta godišnje, dakle svaka tri mjeseca patch ide zar ne?)

Ugl. zadovoljan sam, kad vidim da je netko dao preko 700kn za to sve, i onda da ne može igrat ili nešto dođe mi žao. Zato sam i uzeo što jeftinije ako ne budem mogao igrati(hardver) da ne ispušim prejako :)

ugl. majka rusija :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja sam dao 100€ i zato imam bolji Premium nego vi.

Moj queue bolje radi, provjereno.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

11 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

ja sam na originu platio 30 eura :D posto sam taman presao sa plejke na PC i bila akcija za black friday :D

17 godina
odjavljen
ToMisLaW kaže...
Danny_HR kaže...

ja sam na originu platio 30 eura :D posto sam taman presao sa plejke na PC i bila akcija za black friday :D

Šta bi to trebalo značiti???

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

Zato si dobio lošiji Premium.

Friday kaže...

Šta bi to trebalo značiti???

Da si prljavi crnac.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice