Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.081.115
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
Danny_HR kaže...
Friday kaže...

Šta bi to trebalo značiti???

Da si prljavi crnac.

Jao, znaš šta bi to značilo... {#}

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Trebo sam vjerojatno maznut BF3 premium 1.12. -50% na Originu. Danas su sniženi CQ i Armored kill na 7.5€. Već imam B2K. Jel se isplati kupovat ta 2 DLC-a il da pričekam opet neko sniženje premiuma?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Zato si dobio lošiji Premium.

Nekuzim zasto bih dobijo losiji premium? haha

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 16:22 (ToMisLaW).
16 godina
Malo cu offtopicarit :

Sta koristite od assault riflea sad?
Znam da je prije bio IN m16a3, šta je sad?
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
M16a3 sa hevy barelom XD. Ali ako ti je recoil prevelik, odnosno trzanje puske, uzmi m416. Probaj obe bez foregripa tako da ti je spread metaka manji, pa da mos ljepo i po 20 metaka sprayat u rafalu.
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Mitch kaže...

Xbow?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Mitch kaže...

Xbow?

Jeb me pas ako xbow u far cry 3 nije bolji

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
16 godina

Kaj vi mislite o ovome? ;)

IGRA ili IGRICA, isti je k***c...odrastite i prestanite se živcirat oko gluposti. Nitko vam nije opsovao majku.
15 godina
Battlefield 3

Probao na 64 igrača servere, previše igrača, previše clusterfuckova nemreš se okrenut da metak ne dobiješ.

32 igrača taman, odlično. Ima mjesta za disat ali i akcija je uvijek oko točaka i na nekim djelovima. ekipa lijepo trči, prate, čak me i revao neki lik par puta. Vozio sam onaj kombi koji voziš i gunnaš, lol ludnica je.

ugl. odigrao jednu kvalitetnu rundu na epicentru, svakako odlično, setting je fenomenalan, hrpa kamenja, ljudi izviru kao gljive, samo glave bereš :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
Maxxy kaže...

E sad imaoci ruske verzije: jel' vrijedi sva ta zajebancija 100.- kn (ili mozda i manje)? {#}

Pa RU verzija se mogla kupiti za 115kn, a na Originu je kostala preko 350kn.

Kopiranje 2-3 fajla za 250 kuna? {#}

Po meni se definitivno isplatilo!

Kad već tako uspoređuješ, preorder ENG verzije, limited edition, dakle sa b2k, koštao je tada 200kn okruglo.

Tako da, get the math :)

Moje vrijeme, a pogotovo živci, vrijede prilično više od tih 85kn.

No, svako svoje zna....

14 godina
neaktivan
mrxa1 kaže...

Treba ispod zgrade potrazit tog sportasa,bit ce skocio jer nije pro {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 17:05 (Blade Runner31).
17 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
mrxa1 kaže...

Battlelog: LateralusX
14 godina
neaktivan
Lateralus kaže...
Blade Runner31 kaže...
mrxa1 kaže...

Jel to Luda Vjestica?

17 godina
Blade Runner31 kaže...

Jel to Luda Vjestica?

Ni Luda Vjestica nije toliko luda da skace s tavke zgrade, to je Faith.

Jel vrijedi odigrati Mirrors Edge?

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
13 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
M16a3 sa hevy barelom XD. Ali ako ti je recoil prevelik, odnosno trzanje puske, uzmi m416. Probaj obe bez foregripa tako da ti je spread metaka manji, pa da mos ljepo i po 20 metaka sprayat u rafalu.

Valjda misliš bez foreskina.

KILL! Have no fear!
15 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Malo cu offtopicarit :

Sta koristite od assault riflea sad?

trenutno M16A3 sa silenceron, izbjegavan ranged combat i mogu reć samo da owna.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/50057425/1/334214332/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/49930552/1/334214332/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/49801658/1/334214332/

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
odjavljen
Battlefield 3

MProbao sam ja i repair isto mi je bilo evo sad sam pokrenuo origin i opet mio skida pa cu pustit neka skine opet...nekuzim zasto al ajd...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Ni Luda Vjestica nije toliko luda da skace s tavke zgrade, to je Faith.

Haha dobro kazes ali fora su napustene cipelicke

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

kaj je ovo,skida mi aftermatch od 3889MB i još BF3 rusia extended edit. od 4096MB {#}{#}

Dobio sam anketno pitanje da glasam jel bi preporučio origin,lupio sam im ne tj. nulu{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Probao na 64 igrača servere, previše igrača, previše clusterfuckova nemreš se okrenut da metak ne dobiješ.

32 igrača taman, odlično. Ima mjesta za disat ali i akcija je uvijek oko točaka i na nekim djelovima. ekipa lijepo trči, prate, čak me i revao neki lik par puta. Vozio sam onaj kombi koji voziš i gunnaš, lol ludnica je.

ugl. odigrao jednu kvalitetnu rundu na epicentru, svakako odlično, setting je fenomenalan, hrpa kamenja, ljudi izviru kao gljive, samo glave bereš :)

I kako ti vrti? Ja sam samo igrao do 32 igraća i svaki qonquest mi dosta šteka osim one manje mape di je B u kanalizaciji.

15 godina
Arabarran kaže...
fila2208 kaže...

I kako ti vrti? Ja sam samo igrao do 32 igraća i svaki qonquest mi dosta šteka osim one manje mape di je B u kanalizaciji.

E da to sam zab reć. Pa odlično, oduševljen sam, u zatvorenim prostorima dobijem do 35, u djelovima bez akcije, čak je skočilo do 45 nisam mogao vjerovati.

ugl. igrivo je na 32 igrača, i to jako lijepo, mislim ima štucanja ali zadovoljan sam jer sam bio jako skeptičan.

btw talah market samo scavenger? omg ne, predobra mapa

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 20:10 (fila2208).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Volim Aftermath{#}, ovi helikopteri se jednostavno prehebenozabavni{#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/50098754/1/353106036/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Arabarran kaže...
fila2208 kaže...

E da to sam zab reć. Pa odlično, oduševljen sam, u zatvorenim prostorima dobijem do 35, u djelovima bez akcije, čak je skočilo do 45 nisam mogao vjerovati.

ugl. igrivo je na 32 igrača, i to jako lijepo, mislim ima štucanja ali zadovoljan sam jer sam bio jako skeptičan.

Ma,meni isto skoći preko 35,ali ćim je kakva akcija pada na 10-15. Čak iako ne padnu opet imam onaj stuttering. Banana!

15 godina
Battlefield 3

Rushevi su uber...gužva, flankovi...ludnica su, pogotovo talah market, milja prolaza na sve strane, super.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Arabarran kaže...
fila2208 kaže...
Arabarran kaže...
fila2208 kaže...

Ma,meni isto skoći preko 35,ali ćim je kakva akcija pada na 10-15. Čak iako ne padnu opet imam onaj stuttering. Banana!

jep, zna biti nezgodno, meni je banana kada naletim na cijeli squad  pa mi padne sa 100 na 80

health jelte {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 22:44 (fear619).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja neznan koju pič*u materinu mi origin non-stop ide u offline mode i kad stisnen "go online" ne hebe me 2%.

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Predobre su ove nove mape, predobre! Tako su pažljivo napravljene, prekrasni detalji, milijun prolaza i isto toliko različitih taktika za napraviti nešto. Nevjerojatno. Baš sam prezadovoljan!

Freak Show Inc.

16 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Friday kaže...

Predobre su ove nove mape, predobre! Tako su pažljivo napravljene, prekrasni detalji, milijun prolaza i isto toliko različitih taktika za napraviti nešto. Nevjerojatno. Baš sam prezadovoljan!

A jel ti se desi da cesto zapnes a neznas za sta?

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 23:16 (Blade Runner31).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Aftermath je super {#}

ali Alan Kertz je moron {#}
on nakon godinu dana nije shvatio da na 80% bf3 inf mapa M16 hebe mrtvu mamu... nema potrebe traziti drugu taktku, 70 oruzja uopce nema svrhu... i svaka runda izgleda isto... retard

Battlelog: LateralusX

7 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

evo mene, znam da sam rekao da vise necu sudjleovati u temi ali sam morao ovo reci.

Ovaj DLC me je jednostavno odusevio. to je stil mapa kakve ja volim. a ovaj scavanger mod mi je do jaja mogao bi ga igrati cijelu vjecnost-jer nema kampanja i igra se brzo. 

DICE svaka cast. obozavam ovaj DLC.

xXx- bilo bi super kada bi samo scavanger bio na serveru. 

Lijep pozdrav od Ljudine.

Battlelog: ljudina
Moj PC  
7 4 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice