Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.167.506
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...
ceco22 kaže...

3:57 ono sto sam napravio u sieni.. lol chucky je u onoj rundi pao 8puta :D i na firestormu 3 .. pa mi je se krio po instalacijama.. :D tu su vam manje vise svi receni.. ali ima i dosta toga netocno.. mozes zaklat mortar, mozes zaklat u cucnju, mozes zaklat u vodi... cak i u zraku... uglavnom kad ciljate drzite malo nisen od glave lijevo ili desno, kako vam vise odgovara... ukupno 120 tagova za veceras meni dosta... :D laku noc svima Kuky neka sila sa tobom ;D kod ovog sprint klanja se znas teleportirat i po 15 metara

Uglavnom glitchaš i abjuzaš. Svaka čast na tome što nemaš niti morala ni časti pa ni u običnoj virtualnoj igri.

I niis napvraio ovo što veliš da jesi. Priklao si chukya i onda se odbio od njega skroz iza mene. ja sam pucao u tebe dok si klao, bio si nuništiv, meci su išli u zid iza. Nakon toga vadim rafficu i spraya te ti me recneš i to je to. Što god da si napravio nije normalno.

Ontopic: koje gaženje na serveru večeras. Primjetio sam kao da se nešto mijenja i balansira, ali uvijek je g, hr, chc i pis preko lol. Ovi jadnici tj. mi koji ostanemo preko....smijeh. Danas trčimo ja max i raza skvad uzimamo pointove, i čim uzmeš ideš dalje već point iza leđa pada iako su kao naši tamo. Sad caspian, danny rejp sa heli, nitko ne uzima stinger, ja kretn uzimam i ginem dok lockam čak me i scarface zaklao dok sam lockao...mislim stvarno, nije da vajnam, bmk za statse i za lose, ali dajte ljudi pa niste public kreteni, većina ste domaći orlići i po stotke i opet se ponašate kao kreteni, samo ćuć sa medicom i to je to. Jadno stavrno.

Skraćeno za TLDRovce: boo hoo, QQ.

I nisu "public kreteni", public igrači su. Ne kužim kaj si mislio s time. Ja još uvijek nisam naišao na impresivni hrvatski klan, sve nešto casual i igra iz zezancije. Nije da ima išta loše u tome, al neznam kaj si mislio s time. Colonel 100 znači samo da si dugo igro, to ne znači ništa, a još manje znači to da su "domaći orlići".

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2012 0:35 (omgwtfbbq).
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

čak me i scarface zaklao dok sam lockao...mislim stvarno, nije da vajnam, bmk za statse i za 

Lulz sto bi ovo trebalo znaciti cak i ja xD, salim se nego kako je j*ebeno igrati na 100 fpsa ovo je za nepovjerovati kada se sjetim kako sam se prije patio ovo je zakon

btw Danny si naucio da ne pucas na mene dok sam ti ledima okrenut ^^

LoL-scarface797(EU-West)
17 godina
protjeran
Basta kaže...
hellbyte0 kaže...

Stari pitaj bastu prije par mjeseci kako sam ga na čudan način nožem picnuo.{#}

Živa istina, sjećam se toga kao da je bilo jučer!

Bio je to prohladan i pomalo tmuran dan na Krkandu. Izmoren nakon nadasve kakvoćnog uništavanja neprijateljske žive sile i nadirućih dušmana, sklonio sam se na trenutak u jednu od kuća koja nadgleda C. Rekoh sam sebi, da ohanem malo i odmorim umorne noge od još novih i nedovoljno razgaženih čizama Made in Borovo. Ali avaj, taman u taj zao čas, krećući se u rozim papučama i nečujnim ninja koracima preko polomljenog stakla, hellbyte se odjednom nađe iza mene. Pokušah eskivirati i izbjeći zlu kob, ali bilo je uzaludno jerbo me onaj njegov švicarski perorez zahvati pola centimetra ispod trećeg rebra. Odmah mi se smračilo pred očima i sve je bilo gotovo  u sekundi... Kasnije sam se probudio u nekoj drugoj kući, sav čio i odmoran - ali jedino što mi je falilo je bio dog tag!

Uglavnom, još i danas ponekad tijekom quality timea sa ženom/ljubavnicom/pacijenticom u određenim pozama osjetim iznenadnu i oštru bol u predjelu ispod trećeg rebra... Eto ti što ti je BF3!

{#}

Hahaha mislim da je taj događaj bio odigran na sharaki a ne na krklandu, bar kolko se sjećam.{#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mene ceco sinoć zakolje, kad u killcamu ceco se spušta sa padobranon! I was like:

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2012 8:31 (Hedrick).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hellbyte0 kaže...

Hahaha mislim da je taj događaj bio odigran na sharaki a ne na krklandu, bar kolko se sjećam.{#}

Heh, ma mislim da je zapravo bilo na Kanalima i neka kombinacija delay-glitch-timelapse-wtf buga, ali ponijela me inspiracija, tj. umjetnicka sloboda {#}

17 godina
odjavljen
omgwtfbbq kaže...

Ja još uvijek nisam naišao na impresivni hrvatski klan

Probaj igrati protiv pisovaca na bazaru. Čak ne moraju ni biti u najjačem sastavu.

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Vidio sam na jednom serveru neki plugin koji ispiše poruku kad se netko prebaci u drugi tim. Uglavnom tip se prebacio i ispisalo je nešto tipa "XYXZX switched to winning team". Možda bi to trebali staviti na Bug server pa onda razapeti ove koji se switchaju {#}

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Vidio sam na jednom serveru neki plugin koji ispiše poruku kad se netko prebaci u drugi tim. Uglavnom tip se prebacio i ispisalo je nešto tipa "XYXZX switched to winning team". Možda bi to trebali staviti na Bug server pa onda razapeti ove koji se switchaju {#}

mislim da to danny ima u ovom pluginu, samo treba ukljuciti. Ma dobro, nije to za razapeti XD ja ionak na bugu igram radi zabave, ne radi statsa ili cega drugog

15 godina
thesekiman kaže...

E to sam viđavao da sad sve više servera to ima. Treba treba to svakako pa da svi vide ko su ti.

xyan kaže...
thesekiman kaže...

Vidio sam na jednom serveru neki plugin koji ispiše poruku kad se netko prebaci u drugi tim. Uglavnom tip se prebacio i ispisalo je nešto tipa "XYXZX switched to winning team". Možda bi to trebali staviti na Bug server pa onda razapeti ove koji se switchaju {#}

mislim da to danny ima u ovom pluginu, samo treba ukljuciti. Ma dobro, nije to za razapeti XD ja ionak na bugu igram radi zabave, ne radi statsa ili cega drugog

Ne igraš ti, ne igra nitko,a li svi svako malo tipkaju rank. Lucky mali je pao na 4 mjesto sinoć,...užasno čovječe pa  nije dečko to zaslužio.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2012 10:52 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

lol, da bas ce se netko potruditi i napraviti pravi plugin za taj rank. A ne ovaj koji se racuna na temelju sati provedenih tam, odnosno ukupnuh bodova napravljenih na serveru

i da, zabava na bugu izgleda ovak

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
xyan kaže...

lol, da bas ce se netko potruditi i napraviti pravi plugin za taj rank. A ne ovaj koji se racuna na temelju sati provedenih tam, odnosno ukupnuh bodova napravljenih na serveru

i da, zabava na bugu izgleda ovak

Ma nij ebitno kakav je plugin, ali većina ljudi koja priča kao da ih ne brinu statsi brinu ih. Jučer na sieni kad je bio rejpić hrpa ih je izašlo da si sačuva statse, a da ne pričam o switchajnju. I onda svi svako malo rank da vide di su. Nema ništa loše u tome, dapače potiče te igrat ako želiš bit bolji, ali velim, nekad treba prvi bit tim pa onda statsi.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ide netko na server, ajmo se malo igrat.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ja dodjem večeras da me malo proroštate. Nije mi to to kad prodje dan, a da me ne boli bulja.
Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Na bugu je super zezancija neki rade što trebaju neki ništa al ok..ali Xyan koliko ti moš kenjat u onaj chat to nisu istine. {#}

Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Nemojte ništa balansirati tokom paritje. Uvijek je jedna ekipa jača jedna slabija i to je normalno. Samo stavite balans broja igrača da se ne desi da jedna ekipa ima po 5 njih više.{#}

[URL=http://www.pis-klan.com][IMG]http://img571.imageshack.us/img571/4862/ub10.jpg[/img][/URL]
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ARazer kaže...

Na bugu je super zezancija neki rade što trebaju neki ništa al ok..ali Xyan koliko ti moš kenjat u onaj chat to nisu istine. {#}

Čovik kenja sa pravon.

Fr4nk_Horrig4n
17 godina
odjavljen
CroMystiq kaže...

Nemojte ništa balansirati tokom paritje. Uvijek je jedna ekipa jača jedna slabija i to je normalno. Samo stavite balans broja igrača da se ne desi da jedna ekipa ima po 5 njih više.{#}

Ma ja ne bih ništa balansirao. Uglavnom igraju poznati ljudi i trebali bi sami procjeniti switch-anje...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo ja sam jucer od punjenja Bug servera igrao sam u svojoj ekipi... i onda sam se bacio puske... i cakija u ruke... ispricavam se ekipi kojoj i nisam bio zbog toga od neke pomoci....

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...

evo ja sam jucer od punjenja Bug servera igrao sam u svojoj ekipi... i onda sam se bacio puske... i cakija u ruke... ispricavam se ekipi kojoj i nisam bio zbog toga od neke pomoci....

Ti si bio zadužen za unošenje nervoze u neprijateljske redove - mission accomplished {#}

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel mi može neko objasnit statistiku ovog igrača na kojeg sam naišao:

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
the_dammed kaže...

Ima fetiš na broj 999.

Fr4nk_Horrig4n
17 godina
odjavljen
Hedrick kaže...
the_dammed kaže...

Ima fetiš na broj 999.

Ili je samo glup {#}

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Friday kaže...

Ili je samo glup {#}

Hej! I ja to radim {#}{#}

Meni je to zabava, neka vrsta assigmenta :)

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
15 godina
CroMystiq kaže...

Ne treba nam automatski balanser, ali trebali bi se ljudi sami balansirat. Ako su na jednoj strani 3 klana, čemu onda još i 4. se prebacuje tamo?

17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
CroMystiq kaže...

Ne treba nam automatski balanser, ali trebali bi se ljudi sami balansirat. Ako su na jednoj strani 3 klana, čemu onda još i 4. se prebacuje tamo?

Da, još ako su pisovci...

Prije mjesec-dva igrao na damavandu. S druge strane (između ostalih) i udarna postava pisovaca. Ubili me valjda 500 puta. Pita me hrca poslije "pa zašto si otišao u pola partije?". Bitch please, idem sjest na kaktus bit će jednako zabavno...

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo pokusati cu najbolje objasniti problem koji imam,znaci dok sam u igri monitor mi kada se dobro zagleda kao lagano treperi sa jedva vidiljivim bijelim horizontalnim crtama koje se najbolje primjete u mracnijem okruzenju,dok kada sam uzeo SS to nestane,kako rijesiti problem?Hvala

LoL-scarface797(EU-West)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

meanwhile ON BUG :p

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2012 13:18 (Co7).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
the_dammed kaže...

lik čeka double xp event da može nakupiti milijardu bodova. to je jedino objašnjenje.

KILL! Have no fear!
15 godina
Friday kaže...

Da, još ako su pisovci...

Prije mjesec-dva igrao na damavandu. S druge strane (između ostalih) i udarna postava pisovaca. Ubili me valjda 500 puta. Pita me hrca poslije "pa zašto si otišao u pola partije?". Bitch please, idem sjest na kaktus bit će jednako zabavno...

Pa e, nisu oni krivi što su dobri, ali niš im nebi bilo da odu u slabiji tim da izjednače snage na serveru pa i njima bude zanimljivije. KAd vidim da su g i hr na jednoj strani idem odmah na drugu, ja i max igramo sami i yebemo mačku mater. Dobro bi došao bar još jedan klan, još jedan skvad koji zna šta radi.

Co7 kaže...

meanwhile ON BUG :p

Jednostavno ne shvaćam. Vjerovatno interna ili?

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma pogledaj specijalizacije :)

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
7 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice