Uglavnom glitchaš i abjuzaš. Svaka čast na tome što nemaš niti morala ni časti pa ni u običnoj virtualnoj igri.
I niis napvraio ovo što veliš da jesi. Priklao si chukya i onda se odbio od njega skroz iza mene. ja sam pucao u tebe dok si klao, bio si nuništiv, meci su išli u zid iza. Nakon toga vadim rafficu i spraya te ti me recneš i to je to. Što god da si napravio nije normalno.
Ontopic: koje gaženje na serveru večeras. Primjetio sam kao da se nešto mijenja i balansira, ali uvijek je g, hr, chc i pis preko lol. Ovi jadnici tj. mi koji ostanemo preko....smijeh. Danas trčimo ja max i raza skvad uzimamo pointove, i čim uzmeš ideš dalje već point iza leđa pada iako su kao naši tamo. Sad caspian, danny rejp sa heli, nitko ne uzima stinger, ja kretn uzimam i ginem dok lockam čak me i scarface zaklao dok sam lockao...mislim stvarno, nije da vajnam, bmk za statse i za lose, ali dajte ljudi pa niste public kreteni, većina ste domaći orlići i po stotke i opet se ponašate kao kreteni, samo ćuć sa medicom i to je to. Jadno stavrno.
Skraćeno za TLDRovce: boo hoo, QQ.
I nisu "public kreteni", public igrači su. Ne kužim kaj si mislio s time. Ja još uvijek nisam naišao na impresivni hrvatski klan, sve nešto casual i igra iz zezancije. Nije da ima išta loše u tome, al neznam kaj si mislio s time. Colonel 100 znači samo da si dugo igro, to ne znači ništa, a još manje znači to da su "domaći orlići".