opce nemogu na battlelog otici,kao i dosta moje ekipe :S ... a live mi je prije pol ure valjaj
edit radi opet
opce nemogu na battlelog otici,kao i dosta moje ekipe :S ... a live mi je prije pol ure valjaj
edit radi opet
evo mene za 3-4h na dabl xp iventu :DD 3GB apdejta i 190kb/sec... malo mi je presporo :)
Cijeli dan opet nešto hebe battlelog i EA. Sad kad je konačno battlelog proradio sruši se server na zadnjih 20 ticketa, od 1000. A taman napravi 99. kill.
Ma nek ide sve u kitu.
Cijeli dan opet nešto hebe battlelog i EA. Sad kad je konačno battlelog proradio sruši se server na zadnjih 20 ticketa, od 1000. A taman napravi 99. kill.
Ma nek ide sve u kitu.
normalno mi cijeli dan radi bl :S
E pa blago tebi onda. ;)
Meni jučer i danas samo lagovi, i to na serverima koje i posjećujem zbog dobre konekcije
Ma taj Dice, najbolje bi bilo da nista vise ne diraju, svakim novim patchom nešto s.j.ebu
Pozz kupio sam igru u milleniuma i sve napravio kako treba i samo ness.. jel se vaama instaliralo preko origina il koji ku*ac?
pls pomoc
Pozz kupio sam igru u milleniuma i sve napravio kako treba i samo ness.. jel se vaama instaliralo preko origina il koji ku*ac?
pls pomoc
Naravno da se instalira preko Origina.
pls pomoc
Koji trollerski nick. LOL
protjeran.... pitam se zasto? hahhaha
astra kad ce taj video???
Zaboravio stavit uploadat nocas,budem veceras...
igra tko...pokušao na 5 servera...lag je ubitačan i nakon nekoliko minuta "you are disconected from EA"...za poludjet...konačno uhvatim malo mira i vremena i opet mi EA neda da igram
kod mene sad sve ide ko po loju
meni je sve radilo cijeli dan,osim šta sam u jednom trenutku osjetio lagani lag....sad sve najnormalnije
bok skileri,evo izgleda da je skill ostao
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/41812680/1/336431208/
a sad lagano pauza do Armored Killa :)
noob
Mislim da je ovo prvi puta da u ovoj temi već 2 sata nije napisan post (a nije još ni ponoć). Berete bodove gamadi jedna
Jel nekoga jos muci lagg? Ja sam sinoc poceo jednu rundu i bilo je neigrivo....
Jel nekoga jos muci lagg? Ja sam sinoc poceo jednu rundu i bilo je neigrivo....
Sinoć je bilo najgore do sada
Ceco, ja sam adslu i to mi se počelo dešavati. Kada uradim trace route do npr google ovog servera na samom routeru mi ping 150 A dalje normalan. Znači otišao modem :-) Zamijenio ga i sad sve za pet. Znači probajte tracert uraditi i vidi pingove.
Ne znam, u zadnje vrijeme slabo igram, a kad igram obično odem na veliki CQ 64. Dado i ja u heli, Kalko, pirat il Kuky pokrivaju nebo i radimo kaos. :)