Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.077.835
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Sta vi mislite kad ce ispraviti ovaj problem s aktivacijom ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Uffff, kako me zivcira kad cekam 01:00 da probam igru koja se tolko ceka i kaze mi da moram key aktivirat koji sam vec aktiviro, a ovi se ispricavaju zbog problema, ali to se valjda moglo ocekivat.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
meni kaze da se vec koristi ovaj kljuc. nadam se da ce sutra barem registracija raditi.
13 godina
protjeran
eurozeus kaže...
meni kaze da se vec koristi ovaj kljuc. nadam se da ce sutra barem registracija raditi.

ni meni onaj key za limited edition za karkand i PWP ne radi kaze da je iskoristen vec WTF? dobio ga prije 20min na mail

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovo je Epic nakon par sati igranja mp-a ide malo sp-a da vidim kakv je i to.I onda na pocetku opercaije SWORDBREAKER dok jos oni sjede u nekom vozilu svira jedna pjesma.Ko pogodi dobije keks

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

Meni radi PWP...

سمندری ڈاکو
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Battlefield 3

Ovaj IR scope je čista perverzija {#}

''Mulder, toads just fell from the sky!'' ''I guess their parachutes didn't open.''
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
marko778 kaže...

Uffff, kako me zivcira kad cekam 01:00 da probam igru koja se tolko ceka i kaze mi da moram key aktivirat koji sam vec aktiviro, a ovi se ispricavaju zbog problema, ali to se valjda moglo ocekivat.

Tako je i meni bilo,al onda kasnije oko 2 sam sasvim normalno usao :D

You can run, but you'll only die tired! RM ftw
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel ima jos neko problem sa crnim ekranom? Nikako nece uc na server.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja sam par pota usao ali sto puta ne

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefielda 3 kaže...

ni meni onaj key za limited edition za karkand i PWP ne radi kaze da je iskoristen vec WTF? dobio ga prije 20min na mail

To se dešava kada se rugaš drugima. {#}

Bila je zanimljiva zadnja partija danas na BUG-u.

2vs5 (jedan je zbrisao) 2vs5 (jedan je zbrisao)

15 godina
Battlefield 3

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Boxman13/

aktivirana je igra i zadovoljan sam .LN

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

mene stalno izbaci kaze your conection from server has timed aut i to svaki put kad pocnem drugu,koj je vrag

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2011 5:36 (Blade Runner31).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

jos uvjek kod za LE i PWP  ne radi a kupio sam org prek orgina ? pise da je vec iskoristen ne kuzim?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dječaci, ako ima nekog blizu računala a da ga ne koristi trenutno, ubacite se na server da ga nafilamo. Privremeno sam isključio idle kick, pa samo stojte gore neko vrijeme.

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
14 godina
Pa jos uvijek imahu problema sa aktivacijom
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovaj battlefield je tako sjeban i zajeban

stalno me izbacuje van "battlefield 3 stopd working"

nemogu ni normalnu rundu odigrat

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3
Konstantno mi se pojavljuje Battlefield stoped working....jeli zna ko u cemu bi trebao bit problem?hvala

2 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Može li netko napraviti posebnu temu sa problemima i mogućim rješenjima za ove sve pi*darije oko BF3, da ne moramo spamati temu oko nekog problema? I svatko tko nađe neko rješenje nekog problema samo tamo posta i mirna Bosna {#}

Meni se sinoć skinulo (valjda) pa danas ranije s posla i derem na BUG serveru. I da, skidalo mi je negdje 1,1-1,3 MB/s na 4Mbit vezi {#}{#}

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Minoza kaže...
Battlefielda 3 kaže...

To se dešava kada se rugaš drugima. {#}

Bila je zanimljiva zadnja partija danas na BUG-u.

Ovaj MadTom_HR sam ja - to mi je bila prva partija, ušo negdje napola (ni znao gdje idem ni otkud će me napucat...), i bio sam prvo u timu protiv Minoze - kad je ostao sam odlučio sam se prebaciti (no igra mi još bješe na ruskom), tako da sam se napatio s ćirilicom dok se nisam uspio prebaciti... Zašto server nema autobalance???

Inače, Minoza me jednom lijepo napucao na spawnu prije nego sam uopće uspio dići pušku...

Siguran sam da ću biti bolji nakon nekoliko partija, ono što sam do sad vidio me grafički oduševilo, osjećaj je dobar, jedino mi je bilo malo čudno voditi vojnika u usporedbi s BC2.

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
16 godina
neaktivan
"We have resolved the networking issues that were affecting PC users. Multilplayer and Origin authentication services have returned to normal"

Tako kazu na twitteru, prije 3 sata...
Work less, play more.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ajme meni što je multi zarazan!Jučer sam se jedva prisilio otići spavat :)

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

eh papci jedni svi ste keyeve dobili, a valjda cu i ja danas preuzest igru u mileniuma.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dery, athlon, danas pravimo masakr, samo je pitanje mjesta. Hoce li to biti u poslovnici Milleniuma ili na Bug Serveru.
Work less, play more.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Napokon proradilo :)

Nego zanima kad ativiram key za BTK dodatak nigde mi ne pise da ga imam pa neznam jel onda aktiviran il nije di to mogu pogledat??

0 0 hvala 0
15 godina
Šef kaže...
Dery, athlon, danas pravimo masakr, samo je pitanje mjesta. Hoce li to biti u poslovnici Milleniuma ili na Bug Serveru.

tako dobro rećeno :D,bilo bi im bolje da kad navratim nakon skole nadem jedan LE

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo dosao sad CityEx kod mene, BF3 u rukama, ali samo PWP, nista od BTK sa obicnom verzijom (GMC)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
xyan kaže...

Evo dosao sad CityEx kod mene, BF3 u rukama, ali samo PWP, nista od BTK sa obicnom verzijom (GMC)

A odaklen si pajdo ? :-) Evo ja strpljivo čekam,u trogiru.

15 godina
athlon64 kaže...
Šef kaže...

tako dobro rećeno :D,bilo bi im bolje da kad navratim nakon skole nadem jedan LE

DOBIO SAM PORUKU IZ MILENIUMA!! , stiga jeeee, izgleda da veceras ipak radimo rusvaj na bug serveru :D

13 godina
neaktivan
xyan kaže...

Ja sam dobil key jucer navecer od basehosta sa BTK verzijom samo ne kuzim kad ga aktiviram na originu mi se pojavi pod MY Games samo Bf3 nigde ne pise nista o BTK pa sad ne kuzim jel to sve zajedno sa igrom ili??

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice