Sta vi mislite kad ce ispraviti ovaj problem s aktivacijom ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uffff, kako me zivcira kad cekam 01:00 da probam igru koja se tolko ceka i kaze mi da moram key aktivirat koji sam vec aktiviro, a ovi se ispricavaju zbog problema, ali to se valjda moglo ocekivat.
ni meni onaj key za limited edition za karkand i PWP ne radi kaze da je iskoristen vec WTF? dobio ga prije 20min na mail
Ovo je Epic nakon par sati igranja mp-a ide malo sp-a da vidim kakv je i to.I onda na pocetku opercaije SWORDBREAKER dok jos oni sjede u nekom vozilu svira jedna pjesma.Ko pogodi dobije keks
Ovaj IR scope je čista perverzija
Uffff, kako me zivcira kad cekam 01:00 da probam igru koja se tolko ceka i kaze mi da moram key aktivirat koji sam vec aktiviro, a ovi se ispricavaju zbog problema, ali to se valjda moglo ocekivat.
Tako je i meni bilo,al onda kasnije oko 2 sam sasvim normalno usao :D
Jel ima jos neko problem sa crnim ekranom? Nikako nece uc na server.
ja sam par pota usao ali sto puta ne
mene stalno izbaci kaze your conection from server has timed aut i to svaki put kad pocnem drugu,koj je vrag
jos uvjek kod za LE i PWP ne radi a kupio sam org prek orgina ? pise da je vec iskoristen ne kuzim?
Dječaci, ako ima nekog blizu računala a da ga ne koristi trenutno, ubacite se na server da ga nafilamo. Privremeno sam isključio idle kick, pa samo stojte gore neko vrijeme.
Ovaj battlefield je tako sjeban i zajeban
stalno me izbacuje van "battlefield 3 stopd working"
nemogu ni normalnu rundu odigrat
Može li netko napraviti posebnu temu sa problemima i mogućim rješenjima za ove sve pi*darije oko BF3, da ne moramo spamati temu oko nekog problema? I svatko tko nađe neko rješenje nekog problema samo tamo posta i mirna Bosna
Meni se sinoć skinulo (valjda) pa danas ranije s posla i derem na BUG serveru. I da, skidalo mi je negdje 1,1-1,3 MB/s na 4Mbit vezi
ni meni onaj key za limited edition za karkand i PWP ne radi kaze da je iskoristen vec WTF? dobio ga prije 20min na mail
To se dešava kada se rugaš drugima.
Bila je zanimljiva zadnja partija danas na BUG-u.
Ovaj MadTom_HR sam ja - to mi je bila prva partija, ušo negdje napola (ni znao gdje idem ni otkud će me napucat...), i bio sam prvo u timu protiv Minoze - kad je ostao sam odlučio sam se prebaciti (no igra mi još bješe na ruskom), tako da sam se napatio s ćirilicom dok se nisam uspio prebaciti... Zašto server nema autobalance???
Inače, Minoza me jednom lijepo napucao na spawnu prije nego sam uopće uspio dići pušku...
Siguran sam da ću biti bolji nakon nekoliko partija, ono što sam do sad vidio me grafički oduševilo, osjećaj je dobar, jedino mi je bilo malo čudno voditi vojnika u usporedbi s BC2.
Tako kazu na twitteru, prije 3 sata...

Ajme meni što je multi zarazan!Jučer sam se jedva prisilio otići spavat :)
eh papci jedni svi ste keyeve dobili, a valjda cu i ja danas preuzest igru u mileniuma.

Napokon proradilo :)
Nego zanima kad ativiram key za BTK dodatak nigde mi ne pise da ga imam pa neznam jel onda aktiviran il nije di to mogu pogledat??
tako dobro rećeno :D,bilo bi im bolje da kad navratim nakon skole nadem jedan LE
Evo dosao sad CityEx kod mene, BF3 u rukama, ali samo PWP, nista od BTK sa obicnom verzijom (GMC)
Evo dosao sad CityEx kod mene, BF3 u rukama, ali samo PWP, nista od BTK sa obicnom verzijom (GMC)
A odaklen si pajdo ? :-) Evo ja strpljivo čekam,u trogiru.
tako dobro rećeno :D,bilo bi im bolje da kad navratim nakon skole nadem jedan LE
DOBIO SAM PORUKU IZ MILENIUMA!! , stiga jeeee, izgleda da veceras ipak radimo rusvaj na bug serveru :D
Ja sam dobil key jucer navecer od basehosta sa BTK verzijom samo ne kuzim kad ga aktiviram na originu mi se pojavi pod MY Games samo Bf3 nigde ne pise nista o BTK pa sad ne kuzim jel to sve zajedno sa igrom ili??