Ako treba nalazit ću ti primjere do sutra ekipe koja sigurno nisu čiteri i igraju kako kažeš SVE i imaju spm preko 700. Zato ne laprdaj o nećemu o čemu nemaš blage veze. Jer zbog tvojih postova i posta onog haxora koji pokušava doći do spm 750, bolji igrači mogu dobiti etiketu čitera u ovom communityu...
ja ne kažem,ponavljam da su svi čiteri iznad 700 spm,ali večina je,a i ti mi nemožeš tvrdit ili dokazat da je netko čiter ili nije,jer nakon ovog svega nikom ne vjerujem boli me qurac šta ti misliš ili itko ,pa pogledaj tko ti lajka tvoj laprdije.čiter
bože sačuvaj šta ti želiš dokazat jer smo preduboko ušli u polemiziranje,ja sam satvio listu svojih nekih frendova koji su otpilike tu negdje sa furyom po score-u,a svi ostali daleko više imaju sati ,a da ne kažem kako netko od njih sa do 200 sati više ima manje killova kao i socre-a,a vjerujem da je awrpigcro TVOJ frend iz TVOG/VAŠEG klana pa nebi rekao da dečko loše igra, ili isto kao i 3rdman ili kako se već zove,daj sagledaj malo činjenice koje sam naveo.
čudi me kako si tako neuk.
a ponavljam ti tvoji frendovi frendići,pokaži ih koji su,ko igra to SVE da ima brutalne score-ove,ja vjerujem da ti "neki" igraju jako dobro i to sve,niko ne kaže da su čiteri točno ti određeni ljudi,ne pirčaj gluposti,ja nisam tu da nalazim čitere po ovom komjuitiju ali dok netko radi budalu od svih nas ,to mi ide na qurac,
sva sreća pa još IMA ČITERA u ovom komjunitiju,ali vrijeme će pokataz svoj ,neboj se.