Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.179.543
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Bongiaro kaže...

Ako treba nalazit ću ti primjere do sutra ekipe koja sigurno nisu čiteri i igraju kako kažeš SVE i imaju spm preko 700. Zato ne laprdaj o nećemu o čemu nemaš blage veze. Jer zbog tvojih postova i posta onog haxora koji pokušava doći do spm 750, bolji igrači mogu dobiti etiketu čitera u ovom communityu... 

ja ne kažem,ponavljam da su svi čiteri iznad 700 spm,ali večina je,a i ti mi nemožeš tvrdit ili dokazat da je netko čiter ili nije,jer nakon ovog svega nikom ne vjerujem boli me qurac šta ti misliš ili itko ,pa pogledaj tko ti lajka tvoj laprdije.čiter

bože sačuvaj šta ti želiš dokazat jer smo preduboko ušli u polemiziranje,ja sam satvio listu svojih nekih frendova koji su otpilike tu negdje sa furyom po score-u,a svi ostali daleko više imaju sati ,a da ne kažem kako netko od njih sa do 200 sati više ima manje killova kao i socre-a,a vjerujem da je awrpigcro TVOJ frend iz TVOG/VAŠEG klana pa nebi rekao da dečko loše igra, ili isto kao i 3rdman ili kako se već zove,daj sagledaj malo činjenice koje sam naveo.

čudi me kako si tako neuk.

a ponavljam ti tvoji frendovi frendići,pokaži ih koji su,ko igra to SVE da ima brutalne score-ove,ja vjerujem da ti "neki" igraju jako dobro i to sve,niko ne kaže da su čiteri točno ti određeni ljudi,ne pirčaj gluposti,ja nisam tu da nalazim čitere po ovom komjuitiju ali dok netko radi budalu od svih nas ,to mi ide na qurac,

sva sreća pa još IMA ČITERA u ovom komjunitiju,ali vrijeme će pokataz svoj ,neboj se.

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

dajte odhebite više sa tim prepucavanjima oko čitova i tih gluposti

spamate u temu bezveze i nabijate postove, modovi de riješite ovo

ako vam je to toliko zanimljivije od pričanja o novom dlc-u, mogučim načinima  igre i kako se kome što sviđa u njemu, onda si otvorite hebenu temu Battlefield 3 čiteri i tamo se hebite i prepucavajte, a ovu temu ostavite normalnim ljudima...

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Boli me mozak od boostanja virtualnog tukija i djetinjastih ispada koje ovdje čitam.

NEWSFLASH:

• klanovi su za p*čkice
  • biti dobar u igri nije neki poseban uspjeh niti je nešto čime se treba hvaliti
  • vaš uspjeh u nekom virtualnom natjecanju ne vrijedi pišljiva boba
  • klanovi su za p*čkice
  • previše ste zabrijali na čitere, koga briga
  • klanovi su za p*čkice

Previše ste zabrijali na čitere, zaboli vas kita tko je čiter a tko nije. Jbt stvorili ste neku napetost u kompletnoj našoj BF zajednici, a zašto? Zato što vas boli akd vas netko ubije?! WTF ljudi?

I da, ako nisam naglasio, klanovi su za p*čkice.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

18 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Dan 23 - 10:27

U standardni nivo testosterona primjerci su opet počeli pokazivati oblik prikrivene agresije. Još uvijek nije moguće napraviti vezu između inteligencije te trenutka u kojem će mehanizmi pasivne agresije popustiti pred mehanizmima čiste agresije. 

Akcija: dati primjercima bananu i pomno pratiti promjene u neverbalnoj i verbalnoj komunikaciji

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
15 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Molio bih od admina kojima se redovno uvlachim u analni otvor da baniraju Zenge-cro lika jer mi ide na hebeni .urac sa svojim uvlachenjem u  analne otvore cheatera!

Nadalje, ovo je samo vrh sante koju ja zovem "hebena santa hebenih hrvatskih no fukkin lifera". Hrvatski skilleri vs chetaeri :  40% - 60%

Padat ce ih josh pa da ih ovom prilikom podsjetim da redovno updejtaju svoj hack, jer nakon updejta bf3 to se jednostavno fakin mora.

A najmilije mom gubavom oku je kad padnu ovi koji meni/nama/zajednici govore da smo whineri i njubare. E pa popushite mi malog bratwurst chobana koji je prije toga bio u velikoj vagini vashe djevojke. 

Najintrigantije je kad ljudi imaju 25 i vishe godina i koriste pomagala da bi bili prvi u nechemu shto praktichki ne postoji, na turniru koji ne znachi ama bash nishta i medju ekipom iz u.rane vukojebine. Zamisli kakav JADNIK morash bit u pravom zivotu (kojeg nemash, il je zanimljiv kao pipa iznad sudopera koja polagano kaplje). Zamisli kakav gubitnik morash bit da bi se tako dokazivao u hebenoj fakin u.ranoj video igri... eeeeej, IGRI!!!

Ja hrvatske lige vishe ne moslim posjecivat. 

Ja aorisno kupih igru da se zabavim a ne da se za.ebavam sa no fakin liferima i likovima sa preuranjenom ejakulacijom iz pe.isa koji u erektivnom stanju ne doseze duzinu mog noznog palca!

Fak you very much i ko vas faka u bulju, dupe oliti analni otvor (koji je, sam po sebi, bog i batina, al u vashem sluchaju otvor za umetanje tudjih ulashtenih penisica)

Haj fajv i fak ju josh jedared!

Over and out!

PS Ko obrishe post nek mu majka nikad ne pomogla u cuvanju djeteta i nek mu djevojka rodi albino crnca!

Yes you are indeed a few, but I am the ONE!

13 0 hvala 1
13 godina
protjeran
ceco22 kaže...
ne znam Neno ,ali da su mene uhvatli u varanju, na forumu u btw. kojem vise visis od mene i kojem si dokazivao da si novi PRO igrac ne bi od stida se udostojio logirat tu na forum a ne probao jos nesto dokazat... A mozda je tu krije caka u hakiranju... A sto se tice ne patim za nicim na ovom forumu vec on sluzi za ono sto bi i trebao: dobivanje informacija..
P.S. Ne volim krafne sa marmeladom draze su mi cokoladom i vanilijom, a bio bi lud to u hercegovini jesti pored sira iz misine i babinog domaceg prsuta... :)

Rekoh,nemam se cega stidjeti...Niti cu ja te ljude ikada upoznati u real life,niti mi je njihovi misljenje bitno.. Kad bi ljude sa foruma i njihova misljenja ozbiljno shvacao kao Ex i neki onda bi se zapitao da li sam normalan i koja je svrha zivota.. Ovako logiram se,malo sprdam,trolam,kad mi dosadi odlogiram se i to je to... ;) Ali ovdje ima stvarno ljudi koji su zagrizli na svoj "status" i ugled na Bug forumu i dal cu dobiti thumb up ili down... Mislim,presmijesno,nista vise...
14 godina
neaktivan
maggotmaster kaže...

Molio bih od admina kojima se redovno uvlachim u analni otvor da baniraju Zenge-cro lika jer mi ide na hebeni .urac sa svojim uvlachenjem u  analne otvore cheatera!

reci ti meni tvoj točan problem vezano za mene? o čemu ti pričaš? totalno te ne razumijem,evo sad stvarno i ozbiljno.

kakve analne otvore čitera? te asocijacije i takvu spiku kao kod tebe nisam čuo od osnovnoškolskih dana,

molim te lijepo da me ignoriraš kao autora ili čega već i lagano odhebeš od mene,to ti je pod sljedeće,

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
protjeran
Battlefield 3

MAJKO VOLIM TE!

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...
maggotmaster kaže...

reci ti meni tvoj točan problem vezano za mene? o čemu ti pričaš? totalno te ne razumijem,evo sad stvarno i ozbiljno.

kakve analne otvore čitera? te asocijacije i takvu spiku kao kod tebe nisam čuo od osnovnoškolskih dana,

molim te lijepo da me ignoriraš kao autora ili čega već i lagano odhebeš od mene,to ti je pod sljedeće,

da te ignoriram kao "autora" ??? A chega si ti autor? jedino mozda svojih sranja po forumu ovdje....

od tebe cu odjeb.t kad zbaniraju tvoju u.ranu bulju odavdje... have a nice fakin day SOB 

14 godina
neaktivan
maggotmaster kaže...

MAJKO VOLIM TE!

odi igrat wow i tamo živi svoj fucking rl ako imaš nekakvih problema samnom slobodno javi,da vidiš kako nema problema u sekundi

vidiš i sad ću ja dobit crveni garant!

ja sam te pitao,jer vidim da me spominješ,pa valjda je s nekim razlogom?

šta ti je smetalo toliko šta sam ja napisao?? nemoj  da te peckaju stvari koje se tiču igrice i čitera

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 10:41 (ZeNGe_CRO-mt).
15 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ja ne kažem,ponavljam da su svi čiteri iznad 700 spm,ali večina je

Jucer sam postao dvije slike ovog ludjaka iz Rumunjske, a nije citer. Lik ima 56 000 killova tenkom, i dal postoji ili uopce treba cit za tenk? Tenk ubija i nema recoila od 0m pa do krajnjeg dometa projektila jednako. U close quartersu nema k/d 119:1 kao u tenku na Seine Crosing, ali to nadomjescuje satima igranja.

Dobro kako je lega prokomentirao lik je no-lifer van BF-a.

to je isto kao da real madrid kupi kopačke koje same trče a lokomotiva mora imati kopačke stare tri generacije
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

koliko vidim ti si miljama ispod mene,kako načinom izražavanja tako i svojim životom.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
theKos kaže...

Čiter, pogledajte kojom brzinom mu se mu se health vraća. Malo prebrzo?

Pa brate,normal mode... ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Megot, Zenge, skulirajte se jer bi mogli na hlađenje ako nastavite prepirku. Svoje ljubavne poruke ostavite za privatne poruke.

Neću više upozoravati.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

2 0 hvala 1
16 godina
Kad bi se ovih 1276 strana podijelilo na spam i non-spam, ostalo bi vjerojatno dvije strane non-spam postova.

A sto se vise tema siri, siguran sam da ce se uskoro napravit nova a izbrisat ova.

Nabavite si FB, twitter i slicna sr.anja za ovakve prepirke, jedini razlog za sto doticne mreze sluze.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
Battlefield 3

bf3 nemojte naganjati bodove i kd omjer nego uživajte i zezajte se jer ako nije tako onda imate problem

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ha onda Neno stvarno nemam sta reci, sve si rekao sam o sebi... Sad me ne cudi sto si izdao vlastitu ekipu i kao sto si tu stotinu puta pisao svoju malu obitelj... I tu pises lazes sam sebe, sumnjam da bi netko mogao u to povjerovat. Tu cak i McDonalds izgleda kao remek djelo. Jer nemas stida tj. Savjesti... I stvarno te ne bi volio poznavat kao osobu, jer ti ne bi bilo lako okrenut ledja... Ja kad bi to uradio 53 s kojima sam postao vise od on line prijatelja u zemlju bi propao...
P.S. Danny je uglavnom napisao dosta toga s cim se slazem citeri me najmanje zanimaju cak znam ostati do kraja na serveru bez obzira jel citer na mojoj ili tudjoj strani( mogu potvrdit megamass i kuky), ali me boli kad jedan obicni jadni dokazani skrti citer tu dokazuje kao da nista lose nije uradio...
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
protjeran
Battlefield 3
Maggote nemoj tako..Narusit ces si ugled ovdje na forumu i neces nikada dobiti zvjezdicu za uvlacenje u guzu... ;) Moras biti fin,uvlaciti se u guzu vodjama klanova,postivati pravila i ici svima "uz dlaku"... ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
maggotmaster kaže...
Danny_HR kaže...

Megot, Zenge, skulirajte se jer bi mogli na hlađenje ako nastavite prepirku. Svoje ljubavne poruke ostavite za privatne poruke.

Neću više upozoravati.

samo deri crvene, ja sam ovdje ionako svake pete pa desete i trolam sve u 16

kolko god oni kartona tebi dali, ti ces imat bf3 :(

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

0 0 hvala 0
13 godina
Cyber_Freak kaže...
Maggote nemoj tako..Narusit ces si ugled ovdje na forumu i neces nikada dobiti zvjezdicu za uvlacenje u guzu... ;) Moras biti fin,uvlaciti se u guzu vodjama klanova,postivati pravila i ici svima "uz dlaku"... ;)

On je perfidan uvlakač, nije njubara kao neki.

On to rješava na TS-u, kao pravi se glup i prolazi mu sve.... evo, Danny ga opet nije banirao... Danny čut ćeš me o ovome!!

[19xx] 4ntraks
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kako je jucer bilo LEGENDARNO igrati gun master mod sa ekipom :)!

Doslovno smo vristali od smijeha.

To je odlican mod ako ga igras sa frendovima, inace totalna debilana.

A sto se tice RL/Virtualni svijet...

Koja je razlika izmedju pecanja, promatranja ptica ili igranja BF-a?

Po meni su to debilna razgranicenja, radis ono sto te uveseljava!

Hvala bogu mene masu stvari uveseljava, i imam masu zanimacija ali ne vidim i jednu kao inferiornu u odnosu na drugu.
Po cemu je voznja motora bolja od igranja bf-a?
Drugacija je, i oboje volim.

Jedno od najljepsih sjecanja(cure ostavimo po strani) ,

odlicne zajebancije i druzenja su LAN partiji sto sam organizirao sa najboljim prijateljima i poznanicima...

Po cemu je ovo drugacije?

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 11:03 (Co7).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ceco22 kaže...
ha onda Neno stvarno nemam sta reci, sve si rekao sam o sebi... Sad me ne cudi sto si izdao vlastitu ekipu i kao sto si tu stotinu puta pisao svoju malu obitelj... I tu pises lazes sam sebe, sumnjam da bi netko mogao u to povjerovat. Tu cak i McDonalds izgleda kao remek djelo. Jer nemas stida tj. Savjesti... I stvarno te ne bi volio poznavat kao osobu, jer ti ne bi bilo lako okrenut ledja... Ja kad bi to uradio 53 s kojima sam postao vise od on line prijatelja u zemlju bi propao...
P.S. Danny je uglavnom napisao dosta toga s cim se slazem citeri me najmanje zanimaju cak znam ostati do kraja na serveru bez obzira jel citer na mojoj ili tudjoj strani( mogu potvrdit megamass i kuky), ali me boli kad jedan obicni jadni dokazani skrti citer tu dokazuje kao da nista lose nije uradio...

Ja sam sa svojom ekipom sa TS-a i iz klana dobar.. Izvinio sam im se,rekao sta je bilo,izasao iz BF3 xXx klana i to je to.. Pa nije nama zivot BF3 kao tebi i nekima... Ne mora znaciti ako sam dobio ban na PB da je nase druzenje zavrseno.. U tome je stvar..Previse si zagrizao na ovu igricu koja izgleda da ti zivot znaci,a tako se ponasas od prvog dana kad sam te upoznao.. I ti si klasicni ulizivac,nista vise... Decki iz xXx klana,to su jako dobri decki,bolje za gaming ne moze nitko pozeliti,kao prijatelje i kao igrace.. Zafrkancije i sale nikada ne nedostaje.. Ne sluzi nama TS samo za igranje BF3,nego za druzenje i pomaganje drugima ako netko ima neki problem.. Znaju me,i znaju da volim da se sprdam,trolam,flame-am itd.. A i znaju da sam drugacija osoba od one na TS i u real lifeu (oni koji su me upoznali) od ove na forumu... Forum mi dodje za "opustanje" zivaca,nista vise.. ;) I gdje si ti to procitao da ja nesto dokazujem?U vezi cega? O cemu ti? PB mi je uhvatio cheat,dobio sam ban,citer sam i end of story.. Nemam vise sta u vezi sebe dokazivati ili se opravdavati jer je to uzaludno.. Nista od ovoga ne bih sad pisao da se Ex i Furyo nisu nasladjivali mome banu.. Ali posto sam znas kako je bilo,ne pada mi napamet da polustim.. Ima da im krv na slamku pijem polako... ;) A to sta bi ti volio,ma sta me boli patka...
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 11:21 (Cyber_Freak).
13 godina
Danny_HR kaže...

Boli me mozak od boostanja virtualnog tukija i djetinjastih ispada koje ovdje čitam.

NEWSFLASH:

• klanovi su za p*čkice
  • biti dobar u igri nije neki poseban uspjeh niti je nešto čime se treba hvaliti
  • vaš uspjeh u nekom virtualnom natjecanju ne vrijedi pišljiva boba
  • klanovi su za p*čkice
  • previše ste zabrijali na čitere, koga briga
  • klanovi su za p*čkice

Previše ste zabrijali na čitere, zaboli vas kita tko je čiter a tko nije. Jbt stvorili ste neku napetost u kompletnoj našoj BF zajednici, a zašto? Zato što vas boli akd vas netko ubije?! WTF ljudi?

I da, ako nisam naglasio, klanovi su za p*čkice.

Zaboravil si napisat da je normal mod isto za p*čkice.{#}

BF3: Bombovich
14 godina
dery kaže...

bf3 nemojte naganjati bodove i kd omjer nego uživajte i zezajte se jer ako nije tako onda imate problem

Upravo to što veliš

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ stock XXWLPG 4.0.3 with Fluxxi kernel
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

neno dragi fejk si i smaras, ajde igraj se sa svojim novim bf accoutom

7 0 hvala 0
15 godina

Sorry što upadam u ovu čitersku raspravu al nešto me zanima.

Jel ova user.cfg fora iz ovog Vodića za optimizaciju BF3-a legalna? Jel se to smije raditi? Ono nisam to nikad radio i čačkao po tome pa me zanima da ne bio imo problema sa PB-om...

14 godina
protjeran
Switch kaže...

Sorry što upadam u ovu čitersku raspravu al nešto me zanima.

Jel ova user.cfg fora iz ovog Vodića za optimizaciju BF3-a legalna? Jel se to smije raditi? Ono nisam to nikad radio i čačkao po tome pa me zanima da ne bio imo problema sa PB-om...

Pa to je sve legalo ja sam si tako povecao fov na 100 sto preko igre nemozes jer je limitiran na 90

Battlelog: ljudina
14 godina
neaktivan
switch.. Bila je legalna u BFT,bc2.. Tamo sam se igrao sa time jer sam bio na laptopu, sad je mi nepotrebno pa nisam gledao... Ali bi i dalje trebala biti legalna jer nemas program u kojem ti to pomaze.....
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
neaktivan
Mitch kaže..

Hm da imaš pravo. Evo ti dečko iz Rijeke koji uopće ne igra infantry only pa opet ima kdr 3,17 i SPM 767. 

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Larsy051/stats/271879311/

Ima 3,5 milijuna score na vozilima, 7 puta vise nego na assault, a opet ima 18% accuracy što je podosta loše ako ne igra vozilima

edit - salim se, lik ima najvise jet killova na svijetu

mora da se salis ili sta? bitch please....pa taj nema vise od dackille, valjda, a kamoli na svijetu

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

i da. EX jadan si, bolje ti je da vjezbas igrati nego sheres po forumu, svi koji te podrzavaju su jadni i svi koji seru po nama su jadni. eto to. sad si dobio svoje, i svi ostali. a sad nas se ostavite. i kćeri i sinova. 

Moj PC  
1 4 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice