Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.081.087
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Battlefield 3

Nemora nista znacit,ali opet postoji mogucnost.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
HUGE RESPECT: woodgamesfx, captain_soap_McTawish, rustweaver, royalhero, tracerCPP,Indestructible
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 12:30 (FireMan97).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Battlefield 3

Jao ljudi, tako vam treba kad idete muljati sa proxyjima, umjesto da kupite normalnim putem... od dilera... za 20% cijene... ukraden...

8 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...

Koristiš li prefire?

nema nikakve veze o čemu raspravljamo.

neda mi se pričat o hc-u,ne igram ga.ko ga igra nek ga igra ,ja o tome imam svoje mišljenje.

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
fila2208 kaže...

Koristiš li prefire?

neda mi se pričat o hc-u,ne igram ga.ko ga igra nek ga igra ,ja o tome imam svoje mišljenje.

Znaš li što je prefire?

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
fila2208 kaže...

Koristiš li prefire?

Znaš li što je prefire?

prefire je posuđenica engleskoj jezika.

šta želiš tu dokazivat?ne kužim

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
Battlefield 3

Hehe, opet novi 3rd person bug:

EDIT: Je'l prefire kada ranije (prerano) počneš špricat {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 12:45 (TomoR).
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imam problem sa BF3 radi se ruskoj verziji!

Nisam vec dugo palio igru i danas sam skino sve updateove i sad kad idem igrat mi pise da trebam prvo instalirat igru a ona je vec instalirana o cemu se radi?

17 godina
Demzi94 kaže...

Imam problem sa BF3 radi se ruskoj verziji!

Nisam vec dugo palio igru i danas sam skino sve updateove i sad kad idem igrat mi pise da trebam prvo instalirat igru a ona je vec instalirana o cemu se radi?

Probaj u Originu desni klik na ikonu igre pa Repair Install.

Nakon toga skini mali lang patch za RU na ENG (prvi post u ovoj tmei ima link). Sretno

15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Između ostalog, ali malo je reći da je samo posuđenica.

Rekao si da pucaš u ljude koje vidiš, ja sam samo pitao dali koristiš prefire na što si ti rekao da to nema veze sa temom a ima jer sam ti podvukao i napisao na to jel koristiš prefire?

samo sam te lijepo pitao ne razumijem di je problem.

16 godina
drahic kaže...

Decki,sad me zove frend da je isao kupit preko indijskog proxya,i da je uzeo ali su mu vratili novce nazad na racun, i uzeli mu premium nazad.

Kaze da ce mi kasnije poslat link nekog topica gdje su ljudima vracali novce od razlicitih kupnji (proxya) i uzimali nazad premium.

Koliko je to istina,vrijeme ce pokazat.

Sretno svima!

EDIT-

Poslat ce mi frend jos jedan link,jer mislim da to nije taj link koji sam nasao na netu.

Linkovi

http://www.reddit.com/r/battlefield3/comments/uq1q6/if_you_bought_battlefield_premium_with_a_proxy/

tko jamio je jamio{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 12:56 (Jack Sparrow).
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Između ostalog, ali malo je reći da je samo posuđenica.

Rekao si da pucaš u ljude koje vidiš, ja sam samo pitao dali koristiš prefire na što si ti rekao da to nema veze sa temom a ima jer sam ti podvukao i napisao na to jel koristiš prefire?

samo sam te lijepo pitao ne razumijem di je problem.

pa kažem ti da nema veze sa onim s čim je on nabrojao.ako sam u primjer bazaaru i frajer je zbuksan preko puta kuhinje u ono buksici,ja znam da je tranu zaletim se i prije kuta počnjem pucat po njemu,to nije isto kao kada ekipa nasumično baca bombe ,roka sa m320.to nema veze s prefire-om.

no problem. :))

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
drahic kaže...

Decki,sad me zove frend da je isao kupit preko indijskog proxya,i da je uzeo ali su mu vratili novce nazad na racun, i uzeli mu premium nazad.

Kaze da ce mi kasnije poslat link nekog topica gdje su ljudima vracali novce od razlicitih kupnji (proxya) i uzimali nazad premium.

Koliko je to istina,vrijeme ce pokazat.

Sretno svima!

EDIT-

Poslat ce mi frend jos jedan link,jer mislim da to nije taj link koji sam nasao na netu.

Linkovi

http://www.reddit.com/r/battlefield3/comments/uq1q6/if_you_bought_battlefield_premium_with_a_proxy/

Ekipa, brace yourselves {#}

[M|C] 7emper_fi
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
HUGE RESPECT: woodgamesfx, captain_soap_McTawish, rustweaver, royalhero, tracerCPP,Indestructible
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 13:24 (FireMan97).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Braćo Indijci, držite se :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

netko me konstantno prijavljuje moderatorima i dijele mi crvene kartone!

molim vas prestanite.

hvala

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
4 1 hvala 2
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ljudovi jel vama radi report opcija na profilu igraca meni ne... poslije zadnjeg patcha... uvijek dobijem eror..

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

ljudovi jel vama radi report opcija na profilu igraca meni ne... poslije zadnjeg patcha... uvijek dobijem eror..

niti meni ne radi

17 godina
Battlefield 3

Hm nikad mi ovo neće bit jasno.

Znači ured je da kompanije zatvaraju tvornice,sele ih na istok i izrabljuju radnu snagu u recimo Kini do te mjere da ljudi izvrše samoubojstvo ali nije ured da ja pokušam kupit igru u Indiji ili Brazilu jer je jeftinije!?

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

to sve stoji šta kaže vakaka.sad se probaj prebacit na drugu stranu,znači proizvođača. ako ćeš dopustit to,šta ćeš onda napravit u slučaju di je ekipa kupovala po stvarnoj cijeni preko origina?? vratit pola para??ili smo mi/oni glupi pa prođe prođe nikom ništa. nikako nije razumno.

sad sljedeće ako i dopustiš to s indijom,ne pije vodu iz 100 razloga koje ti neću nabrajat niti mi se neda,samo ću ti jednu stvar reć.

ti da imaš firmu isto bi želio ili bi bio primoran da ona funckionira na vrhunskom nivou,želiš plaćat svoje radnike,ulagat u inovacije,nove proizvode,samim time i ispitivanje tržišta kako,držanje cijelog pogona,kao i održavanje istog,reklame,marketing, mali milijon stvari....a takve stvari kao indija si ovako velika firma nesmije dopustit.

to je politika protiv koje mi možemo samo pričat,naglasak na SAMO.

ja sam eto da nikog ne diraju,dobili su pare bar koliko toliko,al to sam samo ja.politika je za*ebana stvar još pogotovo kad si političar u Hrvatskoj tad zna bit mnogo za*bana :))

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

to sve stoji šta kaže vakaka.sad se probaj prebacit na drugu stranu,znači proizvođača. ako ćeš dopustit to,šta ćeš onda napravit u slučaju di je ekipa kupovala po stvarnoj cijeni preko origina?? vratit pola para??ili smo mi/oni glupi pa prođe prođe nikom ništa. nikako nije razumno.

sad sljedeće ako i dopustiš to s indijom,ne pije vodu iz 100 razloga koje ti neću nabrajat niti mi se neda,samo ću ti jednu stvar reć.

ti da imaš firmu isto bi želio ili bi bio primoran da ona funckionira na vrhunskom nivou,želiš plaćat svoje radnike,ulagat u inovacije,nove proizvode,samim time i ispitivanje tržišta kako,držanje cijelog pogona,kao i održavanje istog,reklame,marketing, mali milijon stvari....a takve stvari kao indija si ovako velika firma nesmije dopustit.

to je politika protiv koje mi možemo samo pričat,naglasak na SAMO.

ja sam eto da nikog ne diraju,dobili su pare bar koliko toliko,al to sam samo ja.politika je za*ebana stvar još pogotovo kad si političar u Hrvatskoj tad zna bit mnogo za*bana :))

Normalno da će firma objavit da se neslaže s tim zbog "pada" prihoda i u zadnjem redu zbog kupaca koji su nabavili englesku verziju.

Nego nije mi jasno kako mi kao ljudi gledamo na to, jedni druge kudimo jer smo ljubomorni što je se netko snašao i prošao jeftinije.

Ako budem nabavio taj premium bit će engleska verzija i platit punu cijenu jer mogu to sebi priuštit, neda mi se zezat s tim proxy sra*ima.

Ovi koji bi isto htjeli a nisu pri novcu pa su se pokušali snać, pa neka su, svaka im čast ako su uspili i nek im je sa srićom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 14:02 (Vakaka).
15 godina
neaktivan

Smijesno je koliko je ovdje ljudi bilo protiv bilo kakvog premiuma a sad najednom su svi za, i sto ocito ovdje ljude nije nimalo briga za ostale koji nemogu iskesirat odmah 50E(sto sam se uvelike iznenadio za neke ljude ovdje) za premium pa se pokusavaju snac na drugi nacin.

Al jbg ovo je hrvatska zemlja bogastva i uzitaka nemos ni ocekivat drugacije.

jebes skill kad ga mozes kupit http://www.pbbans.com/mbi-viewban-2dfca045-vb263088.html
17 godina
moderator
Y2K2 kaže...

Smijesno je koliko je ovdje ljudi bilo protiv bilo kakvog premiuma a sad najednom su svi za, i sto ocito ovdje ljude nije nimalo briga za ostale koji nemogu iskesirat odmah 50E(sto sam se uvelike iznenadio za neke ljude ovdje) za premium pa se pokusavaju snac na drugi nacin.

Pretpostavljam (po tvom TD :D) da misliš na mene? Ako je tako, promašio si bit mog posta.

15 godina
Vakaka kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Normalno da će firma objavit da se neslaže s tim zbog "pada" prihoda i u zadnjem redu zbog kupaca koji su nabavili englesku verziju.

Nego nije mi jasno kako mi kao ljudi gledamo na to, jedni druge kudimo jer smo ljubomorni što je se netko snašao i prošao jeftinije.

Ako budem nabavio taj premium bit će engleska verzija i platit punu cijenu jer mogu to sebi priuštit, neda mi se zezat s tim proxy sra*ima.

Ovi koji bi isto htjeli a nisu pri novcu pa su se pokušali snać, pa neka su, svaka im čast ako su uspili i nek im je sa srićom.

Napokon netko normalan kome nije balkan u glavi. Točno to, meni je presmiješno kako iz nekih govori zavist i ljubomora jer su dali ~400kn a nisu probali proxy i sad bi najrađe da se nas sve bana koji se snalazimo kako znamo. Nitko nikome ne određuje što i kako da kupi i zbilja nebi bilo u redu naravano da netko plati manje a prođe bolje od onoga ko prati više. ALi zar i nije u pravom životu nekad ono jeftinije možda bolje nego ono skuplje...netko tko malo istraži tržište za mnaje para si složi bolji komp od onoga ko npr uleti u store i veli daj mi razera. Velim umjesto da ljude boli rac i budu sretni jer dosta ljudi je uzelo premium, svi ćemo se skupa družiti, ne, oni su ljubomorni jedni na druge.. To je taj naš mentalitet.

Ja sam probao i zasad radi, ako banaju, vrate pare neka, probao sam vidio, možda kad kapne koja para (opljačkam kiosk i to) uzmem i ja pravi premium. Dotad sjedim u mraku i zaključavam vrata da ne dođe neki dice inkasator. :)

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

drito,nebi me čudilo da je netko sa ovog foruma drukao dice-u jer je on platio 400 ,a vi 150 :)

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
7 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Ja trenutno nemam 50€,ali necu se zaje***** sa proxyima.Dokle ce ta ponuda vrijediti?

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

drito,nebi me čudilo da je netko sa ovog foruma drukao dice-u jer je on platio 400 ,a vi 150 :)

Moguće, report fino i sigurno e ovaj vam je uzeo preko indije banajte ga.

16 godina
DrNasty kaže...

Jao ljudi, tako vam treba kad idete muljati sa proxyjima, umjesto da kupite normalnim putem... od dilera... za 20% cijene... ukraden...

Zašto ne bi mi njih muljali kad oni nas guze sa ovom cifrom od 50€ koja nema veze sa zdravim razumom.Ne boj se za njih dapaće bilo bi njima drago i vrlo je poželjno da ih tako zayebe par miljardi ljudi,pa računaj to puta 20€

kradem mine iz minskog polja
14 godina
neaktivan
dery kaže...

Zašto ne bi mi njih muljali kad oni nas guze sa ovom cifrom od 50€ koja nema veze sa zdravim razumom.Ne boj se za njih dapaće bilo bi njima drago i vrlo je poželjno da ih tako zayebe par miljardi ljudi,pa računaj to puta 20€

nije miljarda,a nije niti miljon,nema veze shvaćam šta si htio reć ,a sad pomnoži broj osoba koji su kupavali po cijeni od 20 EUR ,i na to dodaj razliku od 30EUR pa ćeš vidjet računicu... neznam baš da bi im bilo drago,ajd nemoj pričat gluposti

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
moderator
dery kaže...

Zato što to nije fer. Trebaš biti pošten i otići u key store i kupiti key koji je uslikan i zna mu se porijeklo, po pravoj cijeni (kad se budu prodavali ključevi za premium). Tako radi pošten svijet. Ova muljanja sa proxyjima su jako nepoštena.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice