AC - 130 Armoured Kill. Il ce imat miljardu mamaca (protiv topa LOL) il nece dugo letjet zrakom... prelaka meta za fajtere.
Jer ja to vidim snjeg? Yea :) snježne mape.
Krivo vidiš,to je pijesak
AC - 130 Armoured Kill. Il ce imat miljardu mamaca (protiv topa LOL) il nece dugo letjet zrakom... prelaka meta za fajtere.
Jer ja to vidim snjeg? Yea :) snježne mape.
Mozes meni uplatiti pa ti ja uzmem.
Samo mi moras dati podatke za login na Battlelog.
a možemo se i to dogovorit,kad ces ti uzimat sebi? Btw da nebi dice primjetio login sa 2 mjesta i ugasio mi account xd.
Na planini, nadam se da će biti neka potpuno snježna mapa. Onda bi bio snowball :-)
a možemo se i to dogovorit,kad ces ti uzimat sebi? Btw da nebi dice primjetio login sa 2 mjesta i ugasio mi account xd.
Mozes se ti logirat i sa mjeseca, boli dice k. za to.
Mozes se ti logirat i sa mjeseca, boli dice k. za to.
a to je,vidit cu onda,dogovorim se s njim preko pm-a
Ja ću uzimat i sebi pa ako neko hoće a nema karticu ili paypal nek se javi u piksu maka
Možemo se dogovorit. Provizija je piva uzivo!
Slažem se vidim lik mu bježi, ovaj ga pusti neka ga netko drugi ubije. I dođe do lika koji gleda na krovu, umjesto da mu headshot skelji on krene po tijelu i crkne.
Pitanje, ako kupim premium recimo na ruskoj origin stranici (a imam za odabir engleski jezik kada stavljam u cart), da li ce skinuti close quarters isto na ruskom? (ako ej netko imao iskustva sa B2K)
igra je bila preorderana sa ENG origin.
ps igra dodje tamo 35 eura=270 kn
postupak je jako lagan, mogu ovdje objasniti nije problem, samo me J da ne bude na ruskom...
ako uzmem premiem jeli mi to donosi svih 5dlceva(jer jos nemam b2k)
premium je nevezan za btk,on donosi ova 4 dlc-a
da, b2k dobijes odmah, closeQ dobijes u utorak slijedeci tjedan (12.6.2012.) i ostale kada izadju
da, b2k dobijes odmah, closeQ dobijes u utorak slijedeci tjedan (12.6.2012.) i ostale kada izadju
wtf pa zašto onda mi koji imamo btk ne dobijemo popust?? kupujem dlc koji sam vec kupia...
wtf pa zašto onda mi koji imamo btk ne dobijemo popust?? kupujem dlc koji sam vec kupia...
To se i ja pitam, ja sam kupio BTK i sada ga opet moram plaaćati sa premiumom.
Pitanje, ako kupim premium recimo na ruskoj origin stranici (a imam za odabir engleski jezik kada stavljam u cart), da li ce skinuti close quarters isto na ruskom? (ako ej netko imao iskustva sa B2K)
postupak je jako lagan, mogu ovdje objasniti nije problem, samo me J da ne bude na ruskom...
Na tvom mjestu se nebih zajeba.vao što ako ti blokiraju acc? Neznam nije vrijedno tih 100 kn..
Ima li kakav čifutarium account za nas čifute kojima je ovo sve skupo i bezveze?
Par unofficial patch notesa
Just like every other patch that has came out, our lovely lil subreddit has done a wonderful job of finding the unlisted patch changes.
Lets keep it up. Post them here and I will edit this thread to list them, as we find them.
Thanks.
MG36 & QBB-95- Did not receive extended magazine fix. (may need possible unlock)
New Gun - M230 LVG - Grenade Launcher
Can filter for full servers
RPK extended mag removed
Assignments are now a tab at the end of game menu
IAR has extended mag unlock
Defib animation change (still works the same)
Soflam sensitivity changed
Battlelog: Accuracy stat is no longer global accuracy. Now reflects your average weapon accuracy.
Premium gun assignments come with camo unlocked
When a flag is being attacked, it now flashes like an MCOM does instead of just blinking.
Players icon are smaller on the minimap with the color blind mode
Helo's gunner flares now visible
M98 can now destroy land mines
Can no longer dmg jets on runway
Possible unconfirmed changes:
AA now has higher damage against infantry
Blue post filter reduction
I još par Armored Kill screenshotova
http://www.fpsgeneral.com/screenshots/battlefield-3/armored-kill-e3
Jel to vrijedi i za mene?
BF3 Limited Edition? ^^
Baš me zanima na kolko je dignut magazin IAR-a.
vjerojatno jer će 4 DLC-a, dakle bez BtK, (kupovana zasebno) koštati 60 $/EUR (15 $/EUR komad). Al nećeš imati queue prioritization (za to možda bude zaseban DLC :P )
Jel to vrijedi i za mene?
BF3 Limited Edition? ^^
Hoće mi tko odgovoriti?
Tko dobiva te DLC-ove?
vjerojatno jer će 4 DLC-a, dakle bez BtK, (kupovana zasebno) koštati 60 $/EUR (15 $/EUR komad). Al nećeš imati queue prioritization (za to možda bude zaseban DLC :P )
a s obzirom da bi kupova sve dlc-ove ovo mi se isplati,samo opet,iritantno.
Na tvom mjestu se nebih zajeba.vao što ako ti blokiraju acc? Neznam nije vrijedno tih 100 kn..
Thx na odgovoru!
Da li zna nekoga kome su blokirali account zbog toga?
Kako to oni uopce smiju ako sam ja recimo u rusiji na putu i tamo kupim igru i dodjem nazad u HR i igram, nemaju pravo me blokirati?
.
Onda ostaje SKSNasty :-).
Imam BF3 LE i nakon update-a su mi u battlelog-u vidljive 4 nove mape.Dali to znači da ću ih imati ibez kupovine Premiuma?
Imam BF3 LE i nakon update-a su mi u battlelog-u vidljive 4 nove mape.Dali to znači da ću ih imati ibez kupovine Premiuma?
Ili ces morat kupit premium ili samo CQ DLC.
Ako kupis Premiuim CQ ces igrat od 12.6 a ako kupis samo CQ igrat ces tek 26.06
ima ko problem da nevidi ping nakon ovog patcha?
Update battleloga napravi.