Mislim Hrvati koji varaju su stvarno debili. Evo sam ubravo dobio kick od strane admina nekog servera jer sam Hrvat -.-'
Da se admin mozda ne preziva Nikolic? ;)
Mislim Hrvati koji varaju su stvarno debili. Evo sam ubravo dobio kick od strane admina nekog servera jer sam Hrvat -.-'
nema on genetske predispozicije protiv Hrvata, ali Vukovar je srpski grad! koja budala
Pozdrav ljudi!
Evo i ja kupio battlefield 3 :)
Šta je origin offline?
milslim kupim igru i ne mogu igrat...
Pozdrav ljudi!
Evo i ja kupio battlefield 3 :)
Šta je origin offline?
milslim kupim igru i ne mogu igrat...
Izbacuje li neki error ili jednostavno ne radi? Meni sve radi normalno, tako da mislim da je kod njih sve uredu
daj pa koji je ovo racku? Većina servera sad ima neki glupi autbalancer. ne onaj klasični, već neki da te prebaci na kraju runde. Debilizam, igram cijelu rundu, imam 36-13 ide mi solidno i onda na kraju scoreboard your team lost, prebaci me u losing team. Debilana i to žešća.
Uskoro se pridružujem ekipi sa baga :)
šta mislite kako će je gurat ova mašina na razoluciji 1440x900
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3.0GHz
RAM: 4GB @ 900MHz
GPU: XFX HD5670 1GB GDDR5
btw ako neko želi BF3 LE key neka se javi privatnom porukom
Ajmo decki i cure...
2x xp week :)
do koliko sati traje 2xp?
Nikako. Frend sa 9800GT jedva igra na low na 1024x768, a 9800GT je cak i nesto jaca
Nikako. Frend sa 9800GT jedva igra na low na 1024x768, a 9800GT je cak i nesto jaca
Ja sam sa 9800GT 1GB i C2D 8400 na stocku igrao na low na 1680*1050, mp sa oko 40 prosječnih fpsa.. istina sad imam 5750 1GB DDR5 i morao sam ju clockat da mi ne bi trzalo na low, makar mi je malo čudno da se tako "loše" ponaša kad je malo i bolja od 9800, doduše dx11 je pa može bit do toga..
Ako moja kante moze solidno vrtit na low-med postavkama na nekih 30-40 fps-a ( rez 1280x1024).
Ja sam sa 9800GT 1GB i C2D 8400 na stocku igrao na low na 1680*1050, mp sa oko 40 prosječnih fpsa.. istina sad imam 5750 1GB DDR5 i morao sam ju clockat da mi ne bi trzalo na low, makar mi je malo čudno da se tako "loše" ponaša kad je malo i bolja od 9800, doduše dx11 je pa može bit do toga..
ima slabiji sistem od mene
http://www.anandtech.com/bench/Product/53?vs=66
Pogledaj moj PC. Igram s njim BF3, ponekad zna zalegati, ali inače radi ok. Već sam 450sati igre nakupio na njemu.
Zaključak: radit će sigurno, na low bez problema
Zaključak: radit će sigurno, na low bez problema
battlefield i na low postavkama izgleda senzacionalno. tazliku koju sam primjetio izmedju low i ultra je ta da na ultra postavkama sami "detalji" u igrici su jasnije izvedeni - primjerice znakovi dont swim sharks, i takve stvarcice. totalno nebitno za gameplay. detalji tekstura i ostalo gotovo pa da su jednaki. jedino mesh nek je na cim visim postavkama. i ja sam igram na low-u, smanjio sam rezoluciju na 1680x1050 i mali preporod sam dozivio
Jedna danas na United Noobs serveru.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/32855175/1/322217663/
ma radi sad, false alarm:D
još 1h i skinut će se update, pa krečem špilat :D
igrao sam bbc2 par mjeseci, ali na ps3-u.
pretpostavljam da će ovo bit potpuno novo iskustvo :D
battlefield i na low postavkama izgleda senzacionalno. tazliku koju sam primjetio izmedju low i ultra je ta da na ultra postavkama sami "detalji" u igrici su jasnije izvedeni - primjerice znakovi dont swim sharks, i takve stvarcice. totalno nebitno za gameplay. detalji tekstura i ostalo gotovo pa da su jednaki. jedino mesh nek je na cim visim postavkama. i ja sam igram na low-u, smanjio sam rezoluciju na 1680x1050 i mali preporod sam dozivio
istina da, kod frenda sam igrao na high/ultra na 1080p, i nije neka razlika, naravno ljepše je ali opet ne drastično, a to je koliko znam napravljeno zato da ljudi koji stave na low ne bi imali prednosti kao npr. da nema nekog grma, stabla, kamena.. zbog čega ubiti igrica i je zahtjevna na low
edit: i ovisi naravno da li je grafa dx11 ili dx10
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/32879927/1/349195466/
Odlična runda sa gospodom Switch, Macovd i Cervantes93 koji je kasnije nestao. Ne kurčim se nego stavljam tek toliko kako smo nas skvad, nas 4 bez ikakve komunikacije smo razbili, a prošlu su na metrou rejpali cijeli tim.
Ovakve runde mi daju volju da igram ovu igru.
Ljudovi jel zeli ko napraviti kombinovani team za 8vs8 conquest classic? da bacimo tonight...
Pogledaj moj PC. Igram s njim BF3, ponekad zna zalegati, ali inače radi ok. Već sam 450sati igre nakupio na njemu.
Pogledaj moju. Medium, s novim driverima, nema laga ni malo
Odlična zdravica sa ekipom na metrou. Dva puta smo ih stjerali u kut. Odma na početku, i onda zadnjih 5 minuta su bili izmedju caffea i ticket halla :D
Kuky_cro i Fallen angel :P
stalno mi como rose divlja i blica,jel vama? dal postoji rješenja
događa se uvijek kad se spawnam
Meni se to isto povremeno događa. Nisam našla način za to riješit. Al već sam se pomirila s tim i escape mi je postao automatski, iako se naravno dogodi da zbog toga umrem.
Mislila sam da je to možda jer sam praktički stalno na Q pa možda ako držim Q u trenutku kad umrem, onda nakon spawna bude taj como rose... al ne znam. U svakom slučaju ako nađeš rješenje javi!
Pozz
Evo ako moze rjesenje za moj problem sa bf
Naime donedavno mi je bf3 radio sve je islo odlicno no nakon sto sam skinio origin update, ulogirao sam se na origin, i pokusao pokrenuti bf3. Origin mi izbaci Launching Battlefield 3 ali nakon cca 5 sekundi nista se nedogodi odlucim sacekat ali nista. Na originu pise da igram bf ali mi se on uopce ne pali. Pokusao sam se ulogirat na battlelog i odatle ga pokrenit nista. probo sam iz samog origina nista . Molim vas za rjesenje :)
LP
Pozz
Evo ako moze rjesenje za moj problem sa bf
Naime donedavno mi je bf3 radio sve je islo odlicno no nakon sto sam skinio origin update, ulogirao sam se na origin, i pokusao pokrenuti bf3. Origin mi izbaci Launching Battlefield 3 ali nakon cca 5 sekundi nista se nedogodi odlucim sacekat ali nista. Na originu pise da igram bf ali mi se on uopce ne pali. Pokusao sam se ulogirat na battlelog i odatle ga pokrenit nista. probo sam iz samog origina nista . Molim vas za rjesenje :)
LP
Reinstal/fix?
Meni se to isto povremeno događa. Nisam našla način za to riješit. Al već sam se pomirila s tim i escape mi je postao automatski, iako se naravno dogodi da zbog toga umrem.
Mislila sam da je to možda jer sam praktički stalno na Q pa možda ako držim Q u trenutku kad umrem, onda nakon spawna bude taj como rose... al ne znam. U svakom slučaju ako nađeš rješenje javi!
meni jos niti jednom.. zanimljivo.. divljaju mi doduse ikone od suboraca na mapi prilikom spawna..