Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.202.030
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Ahhh vidim sad da jesi..steta :/

bas glupost..
Battlelog ~ UrbanFsk
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ako mi zbog slike obrisu statistiku... ili je ban trajan.. necu vise nista kupit od njih ma da mi zivot ovisi o tome..... a sumnjam i kako je se to dogodlilo.... neki dan su me tipovi reportali za varanje... pa kad nisu nista nasli udarili su na sliku.... :///

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
A dobro, ak je samo statistika onda oke. Bar ces imat novu motivaciju za igranje i popravak statistike xD

Al ak ti stvarno obrisu acc zbog slike onda su fakat debili..
Battlelog ~ UrbanFsk
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo sta mi tip odgovori nakon dva sata provjera... i cekanja {#}

Kartik:
I wish I could answer your question now. But we are not sure because it was sent by account management team.
Kartik:
We are in account billing and tech support./
Kartik:
We are really sorry to hear about this happening to you. I can understand your frustration. However, the best way to send an E-mail to us using help.ea.com for dispute.
you:
ok.. so I need sent only e-mail on this help.ea.com ?
Kartik:
Yes,
Kartik:
And wait for their response.
Kartik:
Soon they will communicated with you through E-mail.
Kartik:
Thank you for contacting EA. Is there anything else I can help you with today?
you:
ok thanks a lot for your time

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pa to je to, oni su samo tech i customer support kak je i reko. Ja sam mislio da si se ti javio nekome adekvatnom za rjesavanje problema.

Salji mail tam kam ti je reko uz isprike i micanje slike ako je potrebno i mislim da ce se rjesit. Ovaj kojeg si ti dobio ti nemre pomoc ni da hoce..Ispravak, taj ni sebi nemre pomoc lol
Battlelog ~ UrbanFsk
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

da ali mi je mogao i to odmah reci a ne me saltat sa jednog supporta na drugi i tako dvije ure.... doslo je do toga da sam mu morao reci skoro koji br. cipela imam..... poslao sad cekam....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Znaci sad apstiniras par dana xD
Battlelog ~ UrbanFsk
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma ostrim cakiju i idem po Justina u Kanadu...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lol, nemoj se zahebavat jer ce ti stvarno obrisat acc xD
Battlelog ~ UrbanFsk
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ocito ti odgovori idu malo sporije.... idem u krpe u nadi da mi budu to rjesili... a taman poslije sisa nikki belucci... mislio koju rundu bacit kad ono ......

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

pih izgubi barca sinoc, ajmooooooooooooo na jutarnju rundu izbacivanja agresije

Ja se vozija jednog lika u jeepu i on je isto bija u jeepu ali US na Kharg islandu.Moj jeep je ima 4 c4 na sebi.I ja ga 9-10 min pratija vozija za njim dok nije u zid udrija ja izlet
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Lol bas mi je kul ta slika,kakav šupak moraš biti da prijaviš nekoga zbog (ovakve) slike.

Btw je li mozes stavit link bez ove statistike,bilo bi shema imati na mobitelu.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
NFSPredator0010 kaže...

Lol bas mi je kul ta slika,kakav šupak moraš biti da prijaviš nekoga zbog (ovakve) slike.

Pa očito krši pravila EA. Uostalom nekako nebih rekao da baš smije imati tuđu sliku, a još manje da ju smije korsititi na taj način kao što to on ima.

Jedino je malo gay što su mu zblokirali odmah račun umjesto da su mu prvo poslali upozorenje na mail, pa onda ako ne promijeni ban.

btw...ceco svi znamo da si citer i da si radi toga dobio ban, samo što se sad pokušavaš izvući na sliku{#}

16 godina
Sale_ds kaže...
Uskoro mi stize novi komad hardvera koji ce zauvjek promijeniti pristup igri... ;)

Šta si napokon kupio monitor?

Znaš i da ga moraš upaliti,inače ti je isto koda igraš bez njega {#}

16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
NFSPredator0010 kaže...

Pa očito krši pravila EA. Uostalom nekako nebih rekao da baš smije imati tuđu sliku, a još manje da ju smije korsititi na taj način kao što to on ima.

Jedino je malo gay što su mu zblokirali odmah račun umjesto da su mu prvo poslali upozorenje na mail, pa onda ako ne promijeni ban.

btw...ceco svi znamo da si citer i da si radi toga dobio ban, samo što se sad pokušavaš izvući na sliku{#}

Pa normalno da ih krši,ali sumnjam da su ga otkrili ovi iz EA,kao što i sam kaže

"... neki dan su me tipovi reportali za varanje... pa kad nisu nista nasli udarili su na sliku.... :///"

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
16 godina
Battlefield 3

Pa da naravno da nije Ea sam od sebe. Kad ga je lik prijavio odmah su i sliku uočili.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

@ceco

E svašta. J*bla ih "demokracija" i kapitalizam,  pfuj....

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

justin te reportao...

BF3 FlamingKing
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

sorry na {#}

Ali bih li ja mogao igrati na medium BF3 na 19" 1440x900 rezoluciji sa ovom grafičkom?

Ostala konfiguracija je pod Moj PC, s tim da računate sa 8 GB ovih rama!

Hvala!

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

lol ceco nemaš sreće

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Bernard Huky Hux kaže...

sorry na {#}

Ali bih li ja mogao igrati na medium BF3 na 19" 1440x900 rezoluciji sa ovom grafičkom?

Ostala konfiguracija je pod Moj PC, s tim da računate sa 8 GB ovih rama!

Hvala!

bez brige{#}

14 godina
Battlefield 3

Idi na chat njihov i probaj dobit nekog ko ima indijsko ime. Znaci,netko tko nije tipicni amer,tipa Joe,Jerry,Michael ili tako nesto,nego tipa Baahir,Kali, i tog tipa.

Zasto? zato sta sam citao da oni rade sta god hoces,jer ih boli tuki. Odbaniravaju acc,nekima su davali B2K ekspanziju itd.

Ako na prvom chatu ne dobijes to ime,samo zatvori chat i probaj ponovo.

I da,reci, da ti acc baniran ali da nemas pojma zasto. Obavezno promijeni sliku sada i stavi nesto bzvz.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Gunner11 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Tanguska i skill mi baš ne idu zajedno.{#}

Naravno da to ide zajedno. Skiller uđe u tangusku i šta dobiješ?! = Tanguska noob! {#}

{#}

pero_HR
13 godina
Battlefield 3
Pozdrav svima, u zadnje vrijeme mi se stalno desava da mi BF3 prestane raditi, nakon mozda nekih 20 ili 30 minuta igranja (ne mora da znaci da je uvijek toliko nekad duze nekad manje) uglavnom desi mi se da mi igra samo zakoci, i onda moram spustiti da bi vidio poruku BF has stop working (ili tako nest),mijenjao sam drivere za graficku (Radeon HD5850) ali isti slucaj, probo sam i ono sa onim TM pored imena u regeditu,ali ne pomaze.
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

:)

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
Co7 kaže...

:)

Imas killeva nozem taman za trostruki na qrcu te nosam{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 15:02 (Jack Sparrow).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
sad imam geforce9800 gt i intel dual core E8400 3.00GHz
BF3 radi ali nije to to ... sa sniperom kad naciljam pogotovo na metrou akosam blizu one vatre u tunelu onda jako pocne stekati i kod nekih mapa bas onako zesce torkira, ima ko neki savjet o nekom procesoru i grafi koji da kupim ? sad ne big htio pretjerivati sa nekim svemirskim grafickama , razmisljao sam o gtx560 TI OC i o i5 ?
vidio sam ima puno razlicitih tig gtx560 pa neznam koja je bolaj i koju d radje uzmem ?

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
sokre2896 kaže...
sad imam geforce9800 gt i intel dual core E8400 3.00GHz
BF3 radi ali nije to to ... sa sniperom kad naciljam pogotovo na metrou akosam blizu one vatre u tunelu onda jako pocne stekati i kod nekih mapa bas onako zesce torkira, ima ko neki savjet o nekom procesoru i grafi koji da kupim ? sad ne big htio pretjerivati sa nekim svemirskim grafickama , razmisljao sam o gtx560 TI OC i o i5 ?
vidio sam ima puno razlicitih tig gtx560 pa neznam koja je bolaj i koju d radje uzmem ?

jedino je sigurno, samo nemoj 560 seriju.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

skinuli ban hvala... k...c

Moj PC  
4 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice