bas glupost..

ako mi zbog slike obrisu statistiku... ili je ban trajan.. necu vise nista kupit od njih ma da mi zivot ovisi o tome..... a sumnjam i kako je se to dogodlilo.... neki dan su me tipovi reportali za varanje... pa kad nisu nista nasli udarili su na sliku.... :///
evo sta mi tip odgovori nakon dva sata provjera... i cekanja
Kartik:
I wish I could answer your question now. But we are not sure because it was sent by account management team.
Kartik:
We are in account billing and tech support./
Kartik:
We are really sorry to hear about this happening to you. I can understand your frustration. However, the best way to send an E-mail to us using help.ea.com for dispute.
you:
ok.. so I need sent only e-mail on this help.ea.com ?
Kartik:
Yes,
Kartik:
And wait for their response.
Kartik:
Soon they will communicated with you through E-mail.
Kartik:
Thank you for contacting EA. Is there anything else I can help you with today?
you:
ok thanks a lot for your time
da ali mi je mogao i to odmah reci a ne me saltat sa jednog supporta na drugi i tako dvije ure.... doslo je do toga da sam mu morao reci skoro koji br. cipela imam..... poslao sad cekam....
ma ostrim cakiju i idem po Justina u Kanadu...
ocito ti odgovori idu malo sporije.... idem u krpe u nadi da mi budu to rjesili... a taman poslije sisa nikki belucci... mislio koju rundu bacit kad ono ......
pih izgubi barca sinoc, ajmooooooooooooo na jutarnju rundu izbacivanja agresije
Lol bas mi je kul ta slika,kakav šupak moraš biti da prijaviš nekoga zbog (ovakve) slike.
Btw je li mozes stavit link bez ove statistike,bilo bi shema imati na mobitelu.
Lol bas mi je kul ta slika,kakav šupak moraš biti da prijaviš nekoga zbog (ovakve) slike.
Pa očito krši pravila EA. Uostalom nekako nebih rekao da baš smije imati tuđu sliku, a još manje da ju smije korsititi na taj način kao što to on ima.
Jedino je malo gay što su mu zblokirali odmah račun umjesto da su mu prvo poslali upozorenje na mail, pa onda ako ne promijeni ban.
btw...ceco svi znamo da si citer i da si radi toga dobio ban, samo što se sad pokušavaš izvući na sliku
Šta si napokon kupio monitor?
Znaš i da ga moraš upaliti,inače ti je isto koda igraš bez njega
Pa očito krši pravila EA. Uostalom nekako nebih rekao da baš smije imati tuđu sliku, a još manje da ju smije korsititi na taj način kao što to on ima.
Jedino je malo gay što su mu zblokirali odmah račun umjesto da su mu prvo poslali upozorenje na mail, pa onda ako ne promijeni ban.
btw...ceco svi znamo da si citer i da si radi toga dobio ban, samo što se sad pokušavaš izvući na sliku
Pa normalno da ih krši,ali sumnjam da su ga otkrili ovi iz EA,kao što i sam kaže
"... neki dan su me tipovi reportali za varanje... pa kad nisu nista nasli udarili su na sliku.... :///"
Pa da naravno da nije Ea sam od sebe. Kad ga je lik prijavio odmah su i sliku uočili.
@ceco
E svašta. J*bla ih "demokracija" i kapitalizam, pfuj....
justin te reportao...
sorry na
Ali bih li ja mogao igrati na medium BF3 na 19" 1440x900 rezoluciji sa ovom grafičkom?
Ostala konfiguracija je pod Moj PC, s tim da računate sa 8 GB ovih rama!
Hvala!
lol ceco nemaš sreće
sorry na
Ali bih li ja mogao igrati na medium BF3 na 19" 1440x900 rezoluciji sa ovom grafičkom?
Ostala konfiguracija je pod Moj PC, s tim da računate sa 8 GB ovih rama!
Hvala!
bez brige
Idi na chat njihov i probaj dobit nekog ko ima indijsko ime. Znaci,netko tko nije tipicni amer,tipa Joe,Jerry,Michael ili tako nesto,nego tipa Baahir,Kali, i tog tipa.
Zasto? zato sta sam citao da oni rade sta god hoces,jer ih boli tuki. Odbaniravaju acc,nekima su davali B2K ekspanziju itd.
Ako na prvom chatu ne dobijes to ime,samo zatvori chat i probaj ponovo.
I da,reci, da ti acc baniran ali da nemas pojma zasto. Obavezno promijeni sliku sada i stavi nesto bzvz.
Tanguska i skill mi baš ne idu zajedno.
Naravno da to ide zajedno. Skiller uđe u tangusku i šta dobiješ?! = Tanguska noob!
jedino je sigurno, samo nemoj 560 seriju.
skinuli ban hvala... k...c