Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.085.002
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
nooir kaže...
Sa moba pisen pa mi ne daje tekst kad editiran por. Nek mod. ih spoji.
Pa dobro kad budete mogli javite se, izazvani ste. I da neno, di ja to reagean? Sto je vama ljudi? Uvik isti postovi sa istin tendencijama i simpatijama unfuckingbelieveable. Sad vidin zasto dosta ljudi ni ne dolazi tu, sve se interpretira krivo, mehanizmi samoobrane strasni jaooo.

Ok u pravu si...

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nije da sam se ja potrgao od letenja u BF-u ali ono.....

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Bettlefeild 3 je totalno sranje nakon ovog pach imal iko da hoce mjenjat igru za igru odricem ga se

lisnjic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zasto ak su vec slozili taj commo rose jos uvijek postoji da sa q mozes rikvestat npr.ammo?Zar nije bila ideja da se kompletno izbaci q naredbe i uvede commo rose 2.0?

Sa commo rose bi onda znao da me netko svjedno trazi ammo,a ovak ispada da te na random ekipa trazi ammo sam zato jer je planirao spotat nekog dok si mu ti slucajno uletio i automatski aktivirao rikvest koj je bio sasvim nesvjestan.

I opet nebude nitko to koristio nego ce bit samo q za rikvestove,koje nebude nitko shvacao ozbiljno jer ce svi mislit da je zapravo on planirao spotat nekog.

Isto tak mi je glupo kad kaze need backup!Od kud,di sta?Zasto nepostoji nekakva strelica koja te barem usmjeri prema tom covjeku koj je rikvestao pomoc i jos da ga dodatno oznaci.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 0:49 (kach).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
jos jednom kazem da je ovaj patch po meni bio nepotreban, jer su unistili igru. Ima 5stvari koje su mi ispale pozitivne, a ostatak je sve veliki fail. Kako stvar stoji svakako sam mislio rusiti windows kad podignem ssd, pa necu ni instalirat vise ovaj cirkus. Vracam se u potpunosti na BC2 , igri koja te bar cini sretnim, a ne onoj u kojoj si i prije patcha gubio zivce zbog gluposti.
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
@berto, nisan zna za razliku tiketa jer san dosa na pocetak meca, nismo razg prije, al to nije ni bitno,tako je dogovoreno i tocka, a taj rezultat san spomenia radi jazavaca ka arazer, koji prica da nan profesori morete bit, dobri ste igraci ali niko nikome ne moze profesor bit niti,virujen,bi iko zelija bit.
[M|C] 7emper_fi
15 godina
Battlefield 3

Cijeli dan nisam mogao igrati pa eto navratio večeras malo. Odigrao 2-3 runde...ne znam što misliti zbilja ne znam.

Evo nečeg čeg se sjetim ovako:

commo rose isti rac, beskorisan sa hrpu neppotrebnih naredbi i malo ljepši,

recoil svih pušaka podignut što je i dobro i loše, treba se naviknut na sve to, ali u načelu je to ok

ne vidim previše razlike između moje postave prije sa m16 i silencer i sada, ubija, i djelim hedare previše, nisam ja tako dobar streijelac, ali svaki drugi kill je nekako hedara...valjda recoil

popravljanje tenka je jedan dan posla što je ok...ali jedan hit, i ideš u racku što opet ne znam koliko je dobro...

novi zvukovi su ok...ali ono, čemu mjenjati nešto što je ionako nebitno,

mapa je qurac opet, neprecizna, barem meni, u sva tri moda, koji su pratički isti qurac, fuj,

par puta ubijen kroz zid, ali baš kroz krvavi zid, reko okej

opet sam umro kad sam legnuo iza zida dakle nisu popravili delay, iako moram priznat da ljepše meci pogađaju nekako

maknuli su frog prone ili kako već hoćete i to nikad neću prežaliti, debili yebeni prokleti bili na uskrs 2012.

kao da brže diže scopane puške, možda je do mene

par puta mi se desilo da gađam lika i aposultno ne dobijem ni jedan hit marker, pucao sam iz hipa sa 10 m, ali opet wtfffff, ni jedan hit?

nisam stigao puške testirat osim scar, pekcheneg i m16., čini se okej mada moram još malo igrat da vidim

strojnice na tenkovima su preciznije i jače (barem meni)

soflam  se vidi bolje što je win

havoca nisam probao, vele mi ovi moji letači da je fin sada...rakete su jače i ovaj moj jedan je presretan jer ubiaj sve iz prve tenkove

mitraljka na avionu užaš veli mi ovaj moj maverick

tenk na tenk dvoboj brže završava što je ok 

ali kad gađam tenk bazukom kao da mu opet treba pun rac

javelin je sada bog i batina, mislim debili, čemu buffat buffano!!!! retardi

...i još dosta toga, prvi dojmovi su to

ukupan dojam: ne znam. Usrali su dosta dobrih stvari, mislim čemu dirati taj frog prone leap i to ili takvo što.Čemu ikone za oživit ekipu koje su 3/4 mape da ne vidim protivnike koz njih??? debilzam.  Vau zvukovi, kul, da skužimo da su nešto promjenili. E i sad vidiš ping, napokon, da izgleda da su kao nešto i promjenili. Izmjena malo menu i to...ne znam, moram sutra još igrati, ali sve u svemu nisam a kao što vidim nisam jedini....

šta vas najviše smeta, šta mislite da su još trebali ili nisu trebali promjeniti?

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 1:31 (fila2208).
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

@semper fi

Pa sta uopce reagiras na takve stvari, mislim da nitko od nas koji smo igrali nije reko nista slicno, istina da se tokom meca svasta kaze sa obje strane ali to je u zaru borbe...

Meni osobno je veci gust odigrat jedan mec kao sta je bio taj (nebitno ko dobio ko izgubio dok god je napeto) nego cijeli tijedan igrat na public serverima, pogotovo onima sa 64 isgraca di neznas vise ko pije ko placa...

Nadam se da cemo ubrzo to ponovit {#}

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 1:27 (berto).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

cut

Kakav je novi commo rose?

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 1:31 (gringo88).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

svi koji imaju rusku verziju: dali čujete vojnike, commo-rose voice komande, kada ste uzeli zastavu, kada nekog spotate poslije novog patcha i onog blackscreen fixa?

jer kod mene je sve tiho ko da sa duhovima igram...

Battlelog: wip3out_HR
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
diy_jova kaže...

svi koji imaju rusku verziju: dali čujete vojnike, commo-rose voice komande, kada ste uzeli zastavu, kada nekog spotate poslije novog patcha i onog blackscreen fixa?

Pa logično kada si fajl od 1.2 gb zamjenio novim od 2.3 mb...i sad nemaš nikakov voice overa....treba neki ofišalni od gigu i neš samo updejtani.

Da se razumijemo imam isti problem.

Ima li koja dobra duša da upa svoje english localization oba fajla, dakle ono od gigu i nešto...zahvalan do neba.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 2:05 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Uspio odigrat danas tek nekih sat vremena tak da nemrem sudit o patchu. Sutra imam maratonsku vecer bf'a sa frendom pa cemo vidjet. :D

Veli frend da su val u*rali totalno, a ja kaj sam igro sa m4a3, m4a1, aekom i usasom mi se cini skoro isto. Minimalne promjene, kaj ja znam...treba vise vremena da se ljudi prilagode, bit ce to na kraju ok kad izdaju patch xD lol
Battlelog ~ UrbanFsk
14 godina
neaktivan
Fila, pogledaj za to na torrentima, trevalo bi bit. Ak ne onda na stranici od cjs'a ima 100%. Od tam sam ja skinuo jos davnih dana.

I nije mi jasno kak nemate voiceover, meni sve radi. Ste merge'ali foldere il kaj?
Battlelog ~ UrbanFsk
14 godina
neaktivan
berto kaže...

@semper fi

Pa sta uopce reagiras na takve stvari, mislim da nitko od nas koji smo igrali nije reko nista slicno, istina da se tokom meca svasta kaze sa obje strane ali to je u zaru borbe...

Meni osobno je veci gust odigrat jedan mec kao sta je bio taj (nebitno ko dobio ko izgubio dok god je napeto) nego cijeli tijedan igrat na public serverima, pogotovo onima sa 64 isgraca di neznas vise ko pije ko placa...

Nadam se da cemo ubrzo to ponovit {#}

Slažen se {#}

Što se tiče patcha, za ozbiljnbije igranje silencer ne dolazi u obzir, osim ako ćeš gađat na 20ak metara. Znači favorit je flash suppressor i/ili heavy barell. Po meni flash supresor je malo bolji jer smanjuje recoil i (isto ko i HB) daje bonus na aimed fire. Bez foregripa na Ak-74, L85 A2 i M16A3, burstevi od 5-7 metaka M16, 10ak metaka L85 A2 (brutalna puška) i 5-7 metaka (svi skoro u točku idu, još bolesnije) sa AK47 sa HB ili FS. E da KH 2002 je odličan ko voli burst fire, predobar je. I AEK je dobar sa HB, nisu ga uništili kako se mislilo.

Patch u principu nije loš, triba se naviknit, ima piz*arija ali eto, takav je život...

[M|C] 7emper_fi
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
diy_jova kaže...

Pa logično kada si fajl od 1.2 gb zamjenio novim od 2.3 mb...i sad nemaš nikakov voice overa....treba neki ofišalni od gigu i neš samo updejtani.

Da se razumijemo imam isti problem.

Ima li koja dobra duša da upa svoje english localization oba fajla, dakle ono od gigu i nešto...zahvalan do neba.

Sale_ds kaže...
Fila, pogledaj za to na torrentima, trevalo bi bit. Ak ne onda na stranici od cjs'a ima 100%. Od tam sam ja skinuo jos davnih dana.

I nije mi jasno kak nemate voiceover, meni sve radi. Ste merge'ali foldere il kaj?

Meni isto najnormalnije radi voiceover... RU + EN patch (onaj mali 2MB il kolko već)...

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 3:50 (Minoza).
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

I AIMbot nišani ;)

[G]Diretore_BB
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

m27 iar mi je nestala,nisam uopće igrao sa njom,jučer malo i danas je nema

imam 67940/6000 i piše mi -7940 until rank up,šta je to sad?

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 8:11 (M4X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ono što sam ja primjetio,čini mi se da nisu ništa poduzeli s bug-ovima,samo su poštelali oružja i njihove karakteristike kao i vozila.

Poginem,reviva me medic pred sam kraj i zapnem u spawn menu-u,pokušavam revivat tipa na čistom podu,neće nikako a što su rekli da će popraviti,ljudi se još uvijek žale za Loading screen,izgleda da se na MAV može kad se legne,tako je rekao netko na Twiteru,nisam provjeravao,umro sam kad sam skočio s 2 metra visine(HC mod).

I još uvijek ne vidim vojnike na 100+ metara {#} .

Tv missile mi je zakon,rastura ko lud.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni se jako sviđa Havoc sada, poboljšali su ga da mi se ponekad čini da je okretiniji od Vipera (ispravite me ako nisam upravu).

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni je patch odličan, nisam još naletio na nešto što mi se ne sviđa.

---

Inače, moram zahvaliti Alienu na jučerašnjem BF momentu.

Naime pičimo nas dva u BTR-u i šiljimo, odlučim da ćemo rejpati bazu i zapnem između 2 kamena i ne mogu ni makac. Odluči Alien u tipičnom A Je To stilu pokrenuti akciju, čak sam i onu mjuzu čuo (majke mi). Ode on i vraća se s malim bagerom i pogura me van.

Only in Battlefield.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 8:59 (Danny_HR).

19 0 hvala 1
14 godina
Tako i treba.Realnije da nemoze biti
robimarko@gmail.com
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

ali meni nije jasno zašto nemam m27 iar

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ARazer kaže...
a pravi se javio..dobili ste ih na mapama sa vozilima..iskreno,cujem da neki od tvog clana igra za hrvatsku il tako nes,pa ako tako igrate onda nebudete daleko..a i ti si vidim imao dobar score. pa dečki iz xxx vam mogu bit profesori al naravno vi ste najbolji.

Lol.

Ti si najjaci.

Pogledaj nas filmici, pa vidi kako ja hodam. Toliko mi je legalo da sam sam sebe ubio sa granatom dva puta.

Ali sta ja tebi imam objasnjavati, ti si pro!

[M|C] ex_Co7
16 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...

i btw,dogovor je bio sa ex_Co7 2 runde razlika ticketa i da jedan od vasih ne moze poslije 21:00 igrati,zato smo si tako tempirali vrijeme...

Znaci to za tickete i runde pitaj njega... {#}

Istina, oni su trazili da igramo tri runde.

Ja sam taj koji je rekao da to nema smisla, jer sam mislio da ce biti 2:0 ili za njih ili za nas.

Ako se kojim slucajem dogodi da jednu pobjede oni a jednu mi, onda ce ticketi odluciti.

Jedan od razloga zasto sam to tako stavio je zbog CB, a i smatrao sam da nema smisla dogovarati da odigramo tri unaprijed.

Pogrijesio sam :).

[M|C] ex_Co7
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

sinoc odigrao mozda uru vrimena, izbacilo me 3 puta(naravno svaki put kad me krene)

vidija nekoliko 0% health vojnika kao trce, nekoliko desetaka losih hit detect situacija... rage-anje klan igraca...

uglavnom ostalo vise manje isto sve... nakon zadnjeg 3. nasumicnog izbacivanja sa servera, skocija mi tlak, izasa iz igre i upalija BC2, i zabavlja se sljedecu uru...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Battlefield 3

Ja sam jučer 2h ganjao 3 killa sa DPV buggyjem, da završim posljednji assignment (još samo malo na sharki mapi fali). Satrao sam se, dok se ja dovezem pa prebacim na mitraljez i nanišanim, obično me skinu, ošla statistika u pm, pogotovo jer me ko za inat bacalo na rusku stranu, pa sam morao krasti protivničke buggyje.

Što se patcha tiče, meni je sve isto, sa par boljih stvari (skino sam iglom vipera par puta, plesao sam victory dance). Ne znam što se žale na prigušivač, isti k.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 9:40 (DrNasty).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3
I koji je na kraju jucerasnji zakljucak sto se tice puski? M16a3 je izgleda i dalje "mama" sto se tice klase Assaulta.. Cito sam jucer da je i AN-94 malo poboljsana?
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
Cito sam jucer da je i AN-94 malo poboljsana?

To bi vrijetilo testirati ;)

[G]Diretore_BB
13 godina
Battlefield 3

AN-94 je i ranije bio OK kome se dalo s njim igrat. Mislim, dok ne odključaš neki nišan za njega, onaj iron sight je horror. Kako je to oružje pandan KH2002, ipak mislim ja je KH bolje koristit.

I ne znam šta ljudi kukakju oko suppressora. Ja ne vidim razliku od prije.

I jedino mi nije jasno, kako sam jučer igrao sa G3A3, koji je sada odličan, kako nisam ni single hit marka dobio kada sam s njim šutao hip fire na 5-10m??? Znači stavio sam na njega flesh suppressor, foregrip. (?) Redovno su me roknuli kada netko iskoči ispred mene iako ranije počnem pucati..... Ni hit mark ne dobijem....

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam jučer igrao kao i inače sa M416 i OK je. Probao sam prvo bez supressora i bilo mi je čudno pa sam vratio supressor i bilo je skoro kao i prije. Malo je veći recoil ali šta je tu je, nisam ja Spray&Pray-aš pa mi ne igra ulogu :)

[G]Diretore_BB
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice