Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.085.247
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
BugUser kaže...

pozdrav tražim novi updet za mf3 tj patch za rusku verziju danas mi se updetovao bf3 pa trebam patch za rusku verziju hvala

Samo da si procitao koji post na prosloj stranici bis ga nasao.

hrvatska alternativa lockerza ref link http://pecalica.hr/users/add/81dace4627790513b38372aa9027e1eb
13 godina
Battlefield 3

sve su usrali., ne znam više s kojom bi puskom igrao{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 16:18 (letece_prase).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Granzon kaže...

Jesam li ja jedini kojemu je M16A3 jednostavno nestao u battlelogu?

U igri mi uredno registrira kill sa njim ali u battlelogu mi ga registrira kao M16A4 a po novom vidim da vise i ne postoji A3 verzija nego samo A4.

Edit: evo i slika

istina, kod mene je isto..

15 godina

Jeli tko zna di se kupuju ti shortcutovi? Ili sam ja corav :)

ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
etnes kaže...
Granzon kaže...
...

Čudna stvar je što je nestao još prije patcha, vidio sam to jos u ponedjeljak kada su bili oni updati battleloga ali kao i većina drugih nisam to registrirao. Baš me zanima jel EA izbacio jos koju stvar a da igrači to neznaju.

Kakva je trenutno situacija u igri? Patch mi se skida pa nisam probao, ali da li postoji A3 verzija u igri?

BF3 Battlelog: pijana_carapa
15 godina
neaktivan

I poslije ovog patcha igra mi puca cim se probam spojit na server, {#} ih onaj update za battlelog morali su nesta {#} nebi oni bili DICE da nesta ne {#} svaki put.

=XII=SandMan....
15 godina

Koji je sad attachment najbolji za M16A3? Suppresor je sada žešće smeće, baca metke na sve strane. Vidim sad većina stavlja onaj flash suppresor no hip fire je smanjen s tim...neam pojma sad više.

14 godina
neaktivan
Granzon kaže...
etnes kaže...
Granzon kaže...
...

Čudna stvar je što je nestao još prije patcha, vidio sam to jos u ponedjeljak kada su bili oni updati battleloga ali kao i većina drugih nisam to registrirao. Baš me zanima jel EA izbacio jos koju stvar a da igrači to neznaju.

Kakva je trenutno situacija u igri? Patch mi se skida pa nisam probao, ali da li postoji A3 verzija u igri?

nekim čudom u igri i dalje piše m16a3 ... i sve su mi postavke od pušaka pomješanje, tako da prije nego što kreneš igrat, sredi si puške

14 godina
Battlefield 3

Primjetio sam malo prije na xxx serveru u rush-u da treba 2-3 sekunde dulje da se aktivira m-com. Malo zahebano stajat par sekundi dulje pod paljbom

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Granzon kaže...

Jesam li ja jedini kojemu je M16A3 jednostavno nestao u battlelogu?

U igri mi uredno registrira kill sa njim ali u battlelogu mi ga registrira kao M16A4 a po novom vidim da vise i ne postoji A3 verzija nego samo A4.

Edit: evo i slika

Prije je postoja samo M16A3 u statistikama. U principu nije ni bitno.

Supressor je nerfan, teže je ubit na daljinu i recoil koda je malo veći, al opet može se igrat, ali zato flash suppresor owna sada, i heavy barrel je poboljšan. Forgrip u principu svejedno ali ako se kombinira sa silenceron nikakvih bonusa puška nema osim skrivenosti na mapi, dok foregrip u kombinaciji sa Flash supp ili heavy barelon ne poništava učinke. Prone je poboljšan, lakše se diže s poda i sl. radnje. Secondary weapon se puno brže minja, općenito boje su puno bolje onaj plavi ton je smanjen, tac lights su nerfali čini mi se, mini map je bolji, nije više plava boja out of bounds nego neka narančasto crvena neman pojma... L85A2 je bolji nego prije kao i abakan, as val koda ima manji firerate ali nisan siguran, samo osjećaj, dok su stavili extended mags, i recoil je jači malo...

[M|C] 7emper_fi
16 godina
neaktivan
Basta kaže...

Meni pase patch; M16A3 i dalje ubija opako - samo treba znat pucat :p

I meni pase, pogotovo RPK, i dalje ubija opako i sad jos ima extended magazines sa 200 metaka. Svidja mi se kako DICE razmislja {#}.

16 godina
Battlefield 3

Stacionarni AA izgleda ima malo veći domet i radar na mini mapi, F-35 je malo lakši za upravljanje (na većoj visini se može prikočiti bez onog hovera)

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dal bi na ovome moga pokrenuti BF3 bez problema:

CPU:Intel Core B950 procesor(2,1GHz, 2M cache)

GPU:NVidia GT 520M, up to 2741MB TurboCache

RAM:4GB

HDD:750GB

0 0 hvala 0
15 godina
dax-lax kaže...

Primjetio sam malo prije na xxx serveru u rush-u da treba 2-3 sekunde dulje da se aktivira m-com. Malo zahebano stajat par sekundi dulje pod paljbom

To je bio Squad Rush na serveru, na njemu ti i treba malo duže da se arma.

15 godina
Battlefield 3

HOHOHO grip ne radi i silencer isto?zato moju 870ku ne diraju,mwahahaha.Yao Ming face....

BF3 FlamingKing
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pirat kaže...
ceco22 kaže...

. c4 nestaje trenutno nakon smrti

Pa to je dobro,to su dečki i tražili na bf forumu.

Ako nisi uspio zalijepiti C4 na tenk i aktivirati dok si živ znači da si fejlao.

Bilo je potpuno glupo što si zalijepio c4 >umro(fejlao,nisi uspio) > respawnao se i onda aktivirao i možda uništio tenk.

To ti sinoć nije smetalo na metrou doduše s ljudima a ne tenkovima u glavnoj ulozi {#}, a switchanje timova da ne spominjem 

13 godina
Battlefield 3

Ja koliko sam primjetio nakon patcha,igra mi nekako je ugladenija,kao da je moj lik malo izdrzljiviji,jedino sto sada ne cujem onu groznu eksploziju kada me rokne tenk,dok ja trcim.

E sada odo na Bugov server,da vidim jel mogu na servere sa rotiranjem mapa(nadam se da je to patch popravio),ako je NAHEBALI STE! hahahahah.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
iggy kaže...

To ti sinoć nije smetalo na metrou doduše s ljudima a ne tenkovima u glavnoj ulozi {#}, a switchanje timova da ne spominjem 

Kao što sam ti još jučer u igri napisao to se dalo napraviti samo još jučer,jer je danas peč to popravio,pa je trebalo iskoristiti.

I jučer sam samo to radio na metrou,cijelu rundu{#}

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

odigrao sam nekoliko rundi, i malo mi je čudno. sve klase su ok osim recona. neznam kaj su s tom klasom radili al mi jednostavno nije jasno zakaj nikog nemogu ubiti. potrošio sam 5 metaka prije nego me neki lik ubio i svi su išli RAVNO U NJEGOVO TIJELO, a ja ga nisam ni ranio (lik je bio udaljen od mene oko 60m i imao sam 8x optiku). na Seni jednostavno ne mogu napravit hs preko rijeke, a ciljnik mi je točno postavljen za glavu. nisam noob, još sam jučer na istom serveru radio hs-ove ko od šale, a sad sam napravio samo 2 ili 3. točno pratim putanju metka koji ide ravno u neprijatelja i onda jednostavno nestane, kao da ga uopće nema. izgleda da je sniper postao uklet.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

problem novi :

poslije updatea , (imam rusku verziju) loada se crni ekran, cujem zvukove ali nema slike :)

znam da je tako bilo i sa prošlim patchom, ali se nemogu sjetiti što sam napravio :S da je prodadilo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Heat seekeri ne radi protiv Jetov-a. Sad bi oni manje iskusni mogli iskoristiti priliku pa probat ubrat koji kill.

I lista nekih od ne navedenih promjena

1. Can make more than 8 squads.
  2. Colorblindness mode extends to the minimap.
  3. Minimap settings are saved between deaths.
  4. TV missile seems to kill tanks in one shot (going to test this more, I've killed three).
  5. All smoke trails seems to be different.
  6. Loadouts reset for everything on all classes.
  7. You can now see your own ping (http://i.imgur.com/GJ6Pf.jpg)
  8. new more crisp sound for M98B sniper riffle.
  9. Minimap opacity is now exposed.
  10. New effects for rockets and missiles from heli.
  11. Gunner on the LAV/Tank has a heavier sound.
  12. TV Missile is easier to see when coming towards a heli
  13. Helicopters are hard to keep in the air for any amount of time (though this could be from people using stingers and IGLAs to test them out).
  14. .44 magnum has a different sound.
  15. Both stationary and mobile AA have much more visible tracers.
  16. Helicopter Air to Air missles appear to have no effect on jets, exploding before impact every single time.
  17. Base anti air now has Air radar.
  18. Minimap seems to be slightly bigger.
  19. Color blind mode outlines icons on the minimap.
  20. Friendly laser no longer blinds you (same for flashlight?).
  21. Blue tint toned down by quite and bit and contrast increased.
  22. Chopper Miniguns now drop bullet casing (like alpha/beta?). (Very cool.)
  23. Chopper Miniguns now toggle zoom if you have ADS set to toggle.
  24. Laser designation on all vehicles shows up now.
  25. Changed bipod view when not aiming down the sights. http://i.imgur.com/B7n6x.jpg
  26. You can keybind your bipod to a separate key now.
  27. SL has an extra 'Give Order' option on their commo rose. http://i.imgur.com/A4vgD.jpg
  28. US Assault's skin colour in first person matches the rest of the model
  29. Jet cannon tracers are more noticeable as well
  30. You can't reload while aiming down the sights
  31. There are now two entries for throttle down in the key bindings screen.
  32. Medic revive icons are gargantuan on the minimap now
  33. flag letters are on the minimap. http://i.imgur.com/nUBLc.jpg , http://i.imgur.com/w7BoL.jpg
  34. The revive window is now longer, people have been revived while in deployment options.
  35. Bullet velocity on sniper rifles may have been increased. This means less leading of the target.
  36. MG36 iron sights now remain when optics are attached (like G36C).
  37. PP-19 laser "line" no longer appears under the LAM (graphic fix).
  38. Parachuting speed has been increased.
  39. Your now a green arrow on the minimap.
  40. Minimap opacity has been increased.
  41. Breaking barbed fences, has a new sound.
  42. New Helicopter sounds.
  43. Comorose, now tracks the mouse from the centre.
  44. On the spawn select screen, the jet spawn now has a white icon, to go with the jet name. (Image coming soon).
  45. You can now leave the game, at the end load screen.
  46. KORN / AT has a more visible smoke trail, different sound and seems to travel faster.
  47. Sniper rifle bullets from the 98B and L96 (havent tested others) seem to be bigger on screen than before. This makes it harder to adjust the next shot. (http://i.imgur.com/Tiw3w.jpg ,
  48. You can now start playing, if the needed player count is not fullfilled. (http://imgur.com/iAPrw)
  49. If a tank's CCTV locks onto you, you can see the red laser just like the SOFLAM.
  50. You can now break the top of lamposts, on Kharg Island and many other maps.
  51. Jeeps now have horns Beep, *Beep (
  52. You can ADS and hold Q simultaneously, woo! (Previously pressing Q while aiming would stop your aiming).
  53. When capturing a flag, you can now see if you Squad Leader has marked it as an objective. (http://i.imgur.com/yE895.jpg)
  54. Canister shell has been nerfed.
  55. The squad bug for Squad Deathmatch has been finally fixed. You should never be able to be on the "Alpha" team, but not in the "Alpha" squad ever again.
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 19:02 (thesekiman).
Moj PC  
1 0 hvala 13
14 godina
neaktivan
ja znam zasada da je ovaj patch donio puno vise loseg nego dobroga. Odigrao sam svega 5 rundi i nije dovoljno mozda za prosudit. Ali vozila su sad banana. Ja jednim stingerom sam rusio potpuno zdrav heli i obrnuto. Tenkove sam rusio sa 3/4 rpg. Recoil je na puskam ogavan. Uglavnom zasada vise negativni stvari nego pozitivni. Ali ima jedan drag bug kad nakon kraja runde XD
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
If you do not turn on to politics, politics will turn on you
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

što ovo bi...??

Pao server od grmljavine ili od navale...{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Milka30 kaže...

Ja koliko sam primjetio nakon patcha,igra mi nekako je ugladenija,kao da je moj lik malo izdrzljiviji,jedino sto sada ne cujem onu groznu eksploziju kada me rokne tenk,dok ja trcim.

E sada odo na Bugov server,da vidim jel mogu na servere sa rotiranjem mapa(nadam se da je to patch popravio),ako je NAHEBALI STE! hahahahah.

Ipak se moram demantirati-sada nakon 2-3 sata igranja.

Meni su zvukovi u manje-vise totalnoj BANANI(vjerovatno je do drivera-koji su update),ali ok.

Protivnicki tenk vs moj tenk;roknuo me jednim shotom i to 3 puta???Sta to oni koriste??

Zaista su pretjerali sa RPG-ovima.

Avion me je roknuo JEDNOM RAKETOM,dok sam bio u tenku iako je imao onaj rocket pods,a ja reactive armor-ukupno 2 puta,na Bugovom serveru-Hmm?!

Bug "Black screen whan server changing maps" nije rijesen!

Stingeri mi koliko sada vidim su gotovo neupotrebljivi,jer im je domet lockanja drasticno smanjen,a dmg izgleda isti!

Health vojnika je izgleda povecan-ili je DMG oruzija smanjen.

Par puta mi se desilo da krepam od bilo koga,onako brzo,bez ikakve explozije,karakteristicnog"krvavog ekrana",zvuka...sto se prije nikada nije desavalo!

Sve u svemu,SVAKA CAST DICE-od groznog ste napravili jos gore iako sam mislio da gore ne moze.Samo tako nastavite,vjerujte niti carape od vas necu kupiti

ako se odlucite ih praviti!

14 godina

.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 21:01 (Berkut).
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Baš pogledao video clan wara xxx i mc. Zanimljivo jako zanimljivo, i puno toga za naučiti u svakom slučaju. Dečki iz xxx, odlično su pokrivali jedni druge, po meni uz nenu odličnu ulogu je odigrao dečko sa m249. Supressao i živcirao dok su ovi čistili i svaki jedan drugom čuvali stalno leđa. Velim lijepo odigrano, bez živčanjenja, piždenja i zbilja onako vidi se da ste radili na formaciji.

Drago mi je isto da ste vi dobili, jer igrate hc, i još ste na normal dobili što samo pokazuje nešto...što o tome neću sad.

Što sam primjetio i smješno mi je. Killcam je smiješno imat u takvim mečevima, previše pomaže i klasično softcore: pucamo se ranimo se i povučemo, bacimo si hp, napunimo se i tako opet dok netko ne dobije head. Meni je to iskreno bezveze, jer ono, treba to netko umrijet a ne da razmjenimo 4-5 klipova prije neg neko pukne hedaru. Velim tako je smišljen softcore i sve to stoji, nećemo opet ratovat oko toga no meni se to ne sviđa.

Ali u redu, velim odlični snimci o obe ekipe, pregledati još koji put, naučiti nešto pa možda i skupiti hrabrosti da se priključim nekom klanu i probam.

Zanima me da li je i drugi bez zivciranja, onaj kada su izgubili?

[M|C] ex_Co7
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovaj patch je j***** sranje, nevjerojatno. LAVem me unisti bez problema, ja u tenku sa reactivom, ono wtf!?! ja pogodim 2x smawom, nista tenku, a kad sam ja u tenku 2 rpga gotov sam...{#}{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sto smo trazili dobili smo... Trazili smo patch i dobili samo sto je pogorsao stvari 3x .... Ono sto je bilo dobro unistio...
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
a pravi se javio..dobili ste ih na mapama sa vozilima..iskreno,cujem da neki od tvog clana igra za hrvatsku il tako nes,pa ako tako igrate onda nebudete daleko..a i ti si vidim imao dobar score. pa dečki iz xxx vam mogu bit profesori al naravno vi ste najbolji.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice