Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.078.993
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 3
Cyber_Freak kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Meni je trebalo 5 dana igranja, svaki dan hrpu partija ko engineer dok mi nije uspjelo :)

Sreca... mozda ti uspije iz prve, mozda tek nakon 20-taj partija :)

Ma bravo,dobit cete posebnu nagradu od DICE-a za to..Ostavite podatke u reziji samo.. Lool,pa sta se lozite ovo je samo igra..A i bas nekog boli patka kako si assigmente obavio,bitno da si ih obavio.. Cime se vi zamarate boze moj... ;) Get a life? Edit: Evo sad sam bas pogledao svoje assigmentse..Obavio sam 3 / 10. :) I sta sad? Who cares...

Oho, cemu ovakva reakcija na dvije normalne recenice? {#}

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
13 godina
Zero2 kaže...

Pitanje....imaš tenk i sa jedne strane enemy švasa i uništava a s druge frendly švasa i popravlja...ko će pobjedit?

Hm, mi ne znamo kako su u DICE-u izprogramirali torch :)

Normalno, logicki je da rade isti damage i popravljanje, tako da bi bilo izjednaceno.

17 godina
Zero2 kaže...

Pitanje....imaš tenk i sa jedne strane enemy švasa i uništava a s druge frendly švasa i popravlja...ko će pobjedit?

Friendly.

Jer će otići zašvasati prvo ovog koji popravlja i onda nastaviti po svom poslu (sve pod uvjetom da to preživi, hehe) {#}

14 godina
neaktivan
u bc2 je bilo puno lakse unistiti vozilo sa repair tool....
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
TomoR kaže...
Zero2 kaže...

Friendly.

Jer će otići zašvasati prvo ovog koji popravlja i onda nastaviti po svom poslu (sve pod uvjetom da to preživi, hehe) {#}

Ako je tako mislim da treba otvoriti topic na battlelog forumu jer mislim da je to ne fer i da treba balans napravit bolji jer zake bi...

You should never underestimate the predictability of stupidity
17 godina
Zero2 kaže...
TomoR kaže...
Zero2 kaže...

Friendly.

Ako je tako mislim da treba otvoriti topic na battlelog forumu jer mislim da je to ne fer i da treba balans napravit bolji jer zake bi...

Joj, pa ovdje sve treba nacrtati. Pa da objasnim:

Da sam ja taj koji pokušavam sa repair toolom uništiti vozilo i vidim da mu "health" ne pada, posumnjao bih da je netko s druge strane koji popravlja. Pa bih prvo "popravio" tog koji popravlja i onda nastavio drmat po vozilu.

A inače, onaj koji popravlja i onaj koji "kvari" vozilo bi vjerojatno držali vozilo u "ravnoteži. No, rijetko tko izlazi iz vozila popravljat prije nego padne ispod 50% (osim ako je čista situacija za popravak) - u tom slučaju bi vozilo samo od sebe dalje gubilo "health" i uništilo bi se.

14 godina
Ali....lampa...
You should never underestimate the predictability of stupidity
14 godina
daj kad vidim nekog s lampom cili ekran mi se zabijeli
AMD u <3 Intel u C===3
13 godina
Battlefield 3

Malo off topic, ali posto Danny nece napisat ovdje {#}:

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/bug-online-game-server-bf3/122152.aspx?page=16&jumpto=2628658&sort=asc&view=flat

BUG BF3 server vracen na 140% ticketa.

Mozda ima ljudi koji ne prate onu tema, a igraju na BUG-u.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Možete umjesto po nekom vozilu zveknut i po SOFLAM-u sa Repair tool-om! Tako sam barem ja uspio riješit taj assignment... ne znam da li je to bio neki bug, ali uspio sam... i puno brže ga uništiš, naravno.

I am grateful that I am not as judgmental as all those censorious, self-righteous people around me. If I want your opinion... I'll ask you to fill out the necessary forms.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Danas skoro uspio Završit Fixing it assigment.Naša je dnog snajpera koji za svoja leđa ne je*e dva posto ja u prone i udri sa vatrom.Na moju nesreću na njega se spawnao njegov squadmate i bum ubiše me.Ffffffuuuuuuuu
Gaming is my drug.The more i take it the more i am addicted
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Hahah a nemos nikako reci da im reklame nisu dobre 

"Do you want to go with daddy baby?"... "Yeah you do!" :D

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2012 14:23 (Calinjos).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tako i ja kad ocu kukya sjebat neki se spawna kod njega
AMD u <3 Intel u C===3
15 godina
Battlefield 3

Zanima me ima li kakva povezanost sa nama koji ne igramo, tj. punkbuster nam ne da.

Dakl ja imam rusku verziju, samo sam ključ kupio. Vi drugi, jeste vi uzeli hard copy ili isto preko ključa? Zanima me zašto dio igrača ne može igrat, a dio može. Nema smisla.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Zanima me ima li kakva povezanost sa nama koji ne igramo, tj. punkbuster nam ne da.

Dakl ja imam rusku verziju, samo sam ključ kupio. Vi drugi, jeste vi uzeli hard copy ili isto preko ključa? Zanima me zašto dio igrača ne može igrat, a dio može. Nema smisla.

Koji windows imas? 32 bit ili 64 bit?
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
17 godina
fila2208 kaže...

Mislim da to nema veze, i ja imam RU ključ varijantu, pa mi je jučer radilo. Nadam se da se to neće promijeniti na gore s dolaskom kući...

Imam legalne Win7 x64, sa svim sigurnosnim patchevima do sad izašlim (navodno neki imaju problema s ilegalnim varijantama Winsa, ne ajudiciram, samo komentiram)

17 godina
Battlefield 3

ja koliko sam vidio samo korisnici sa windowsom x32 imaju tja punkbuster problem... niko sa x64 verzijom nema problem sa punkbusterom...

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Pa zato što imaju problema sa ovim punkbusterom koji je*e sve koji igraju bf3.Možda je i problem do verzije same igre tj.Ruska i engleska.Ali nisam siguran ja u to {#}

17 godina
Battlefield 3

od kako sam preorderao pa do danas ja uopste nemam problema sa igrom, a imam rusku extended verziju, x64 bitnu sedmicu, MSE antivirus, 4gb rama i sve ostalo sto pise pod "Moj PC" itd...

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Ja sam to dobio na Gulf of Omanu, Rush. Zalegao iza zida kod prvog objectivea i šiljio po amtracu. Još uz to dobio 2 killa. :)

Sretniče! {#}

17 godina
neaktivan

Ne spamaj ovdje sa CoD! {#}

Reklama je bas za isprane mozgove.

15 godina
Battlefield 3

Za sve one koji su u problemima s punkbusterom mogu potvrditi da je sve ok na X64 Windowsima. Naime imam i jedne i druge (X86,X64) backupirane Acronisom-s BF3 unutar backupa, ali većinom koristim 32-bitne. Pošto me stalno izbacivalo i svi već opisani problemi, digao sam X64, update-ao pb i radi sve 5.

Znači nije do vašeg hardware-a(zašto nekog kicka, a nekog ne) bez obzira koji imali..stvar je u software-u.. tj vašem dotičnom OS-u..pozdrav..

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2012 17:24 (Crojumper).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

k mu j. m. bugovitu

ovakav poluproizvod treba zabraniti u ljepoj nasoj

udruga prava potrosaca bi imala kaj reci ovim govnima

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Dosla 6950 radeonka 1gb dual fan,sto znaci da sam dosao i ja,uzet vam vase dog tagove. :D

Moj PC  
8 0 hvala 1
15 godina
drahic kaže...

Dosla 6950 radeonka 1gb dual fan,sto znaci da sam dosao i ja,uzet vam vase dog tagove. :D

jeli igraš već s njom? možeš samo reći na kojim postavkama kvalitete igraš MP,jer vjerojatno uzimam tu grafičku.

I ima li BIOS switch? {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2012 18:18 (antimadridista).
13 godina
protjeran
drahic kaže...

Vidit čemo vidit {#}

16 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Evo nešto gledam ove assignmente i nikako ne kontam kako ću uništiti neprijateljsko vozilo sa repair torchem osim ako se s nekim ne dogovorim da mi pusti?

He he, ja sam se Amtracom zaletio u tenka koji je bio guzicom naslonjen do zida, tako da ovaj s tenkom nije mogao pobjec, i kako je bio kaos na serveru  lipo sam ga na miru uspio izbuzat s repairom. Mislim da je to bas bilo na BUG serveru na mapi Tehran Highway Rush, onaj prvi nalet.

14 godina
antimadridista kaže...
drahic kaže...

jeli igraš već s njom? možeš samo reći na kojim postavkama kvalitete igraš MP,jer vjerojatno uzimam tu grafičku.

I ima li BIOS switch? {#}

Imam ju ja. Sve na ultra osim AA. 

Origin/Battlelog: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel nestao problem sa PB-om?

Police in Helicopters searching for marijuana-Police on Marijuana searching for the helicopters

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

ja cu kasnije da reinstaliram bf3 valjda ce tad nestati pb problem :D

EDIT: evo meni je pomogla reinstalacija nema vise PB problema :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2012 21:10 (DangerousB).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice