Ovisnost je čudna stvar
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moguce da vas antivirus muci,instalirajte si microsoft security essentials ili avast.Valjda ce vam napokon normalno onda igra proraditi.
Očito me ovaj put sreća pomazila - jučer navečer sam normalno igrao na PB enabled serverima bez da sam išta ručno update-ati morao.
A imam Aviru.
Ali svakako provjerite da nemate istovremeno uključen MS security essentials i još neki drugi AV. Mogli bi se tuć.
Ajmo na servah miceki.
ja imam MSE i igrao sam sinoc normalno...jes da sam igrao samo sat vremena al me nije izbacivalo niti sam radio pb update...

I u mene ista stvar samo nisam imao ni problema sa bindanjem tipaka, da kucnem u drvo da ne ureknem ( samo u mene je avira)
ovo je užas...na svaki server koji se jojnam rejpaju nam bazu...autobalance je totalno beskoristan jer premješta samo igrača koji s zadnji jojnal,a o hakerima da ni ne pričam
ovo je užas...na svaki server koji se jojnam rejpaju nam bazu...autobalance je totalno beskoristan jer premješta samo igrača koji s zadnji jojnal,a o hakerima da ni ne pričam
Odi lijepo na BUG, tam nema bejsrejpa.
Na BUG-u je BaseGangBang.

ima jedan hehehe_hehehell...u tri dana sam ga videl 3 put,a haker je,u jednom trenu je bil najbolji na svijetu po accuracyju,pa nek tebi izgleda nevino!
Pazite ovoga: tip je odigrao 6 rundi, ispalio 500 metaka, ubio 1500 ljudi i ima quits 75 %... Ma ja mislim da nije čiter. Barem mi tako izgleda.
Ma vidiš da se čovjek trudi održati 666,6% accuracy
Evo još jedan i njegov prijatelj s magičnim mecima (ukupno 14 killova a Combat efficiency medalja, 0 knife killova...) - to je ona ekipa kad se pojave na serveru ostali padaju mrtvi od sramote, i isto vole quitat, ili ih kickaju...
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/bukr_187ci/stats/187018445/
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/realspite-ost/stats/340659324/
Evo i gore spomenutog...
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/hehehe_hehehell/stats/378090424/
Evo nešto gledam ove assignmente i nikako ne kontam kako ću uništiti neprijateljsko vozilo sa repair torchem osim ako se s nekim ne dogovorim da mi pusti?
tu treba imat malo srece.... tak sam ja uspio i to iz prvog pokusaja. vidim moji ga rokaju ja sprint do njega i samo sam ga dodirnuo let lampom i odmah je grunuo (vjerovatno je imao 2-3% helatha)... ali to je samoubilacka misija.
Hehe,ova reklama je kao ona u vezi caja za mrsavljenje.Kad popijes 3 salice izgubis 10 kila,yeah right... ;)

Evo nešto gledam ove assignmente i nikako ne kontam kako ću uništiti neprijateljsko vozilo sa repair torchem osim ako se s nekim ne dogovorim da mi pusti?
99% ih ja na taj nacin to i odradilo... ;) A to ti i jeste najlakse..Nadjes nekoga,odes na prazan server i odradis to za minut...

99% ih ja na taj nacin to i odradilo... ;) A to ti i jeste najlakse..Nadjes nekoga,odes na prazan server i odradis to za minut...
ja ne bih mogao zivjeti sa sobom da sam to na neposten nacin stekao
a ne ozbiljno, pa nije ti to uopste tesko... sto neko kaze samo izaberes pravi trenutak dok ga tvoji lupaju sa rpgovima i priskocis i zavrsis posao... Ja sam do sad unistio nekoliko vozila tako i prije i poslije pojave ovih assignmenta...
Ja sam svoje vozilo uništio u "pravoj borbi" repair torchem, ali ako vam je toliko teško, odite na praznu mapu Conquest Assault, Wake Island (ili bilo koja druga mapa gdje ima dostupan protivnički AMTRAC), kada krenete s broda na malom atolu se nalazi protivnički AMTRAC (ako sam fulao stranu, switchajte team...) i njega praznog uništite repair tool-om, brojat će vam se za achievement.
To je zbog toga jer je AMTRAC uvijek označen kao protivnički, i u njega ne možete ući ako niste u "pravom" timu. Ostala vozila se mogu "krasti" pa to kod njih ne pali.
a ne ozbiljno, pa nije ti to uopste tesko... sto neko kaze samo izaberes pravi trenutak dok ga tvoji lupaju sa rpgovima i priskocis i zavrsis posao... Ja sam do sad unistio nekoliko vozila tako i prije i poslije pojave ovih assignmenta...
Tocno to!
Meni je trebalo 5 dana igranja, svaki dan hrpu partija ko engineer dok mi nije uspjelo :)
Sreca... mozda ti uspije iz prve, mozda tek nakon 20-taj partija :)
ja sam rijetko igrao supportom i onda nisam imao otkljucan ni c4 tako da nemam naviku lijepiti c4 po tenkovima nego jurisam kao inzinjer tj. prvo ga izlupam rpg-om ili javelin-om i onda se prikradem i busim sa torchom dok tenk ne explodira ili dok ovaj ne izadje pa ja onda uskocim i uzmem mu tenk tako da taj asignment nisam ni ganjao jednostavno se desilo u normalnom igranju...
Pitanje....imaš tenk i sa jedne strane enemy švasa i uništava a s druge frendly švasa i popravlja...ko će pobjedit?
Ja sam to dobio na Gulf of Omanu, Rush. Zalegao iza zida kod prvog objectivea i šiljio po amtracu. Još uz to dobio 2 killa. :)
Tocno to!
Meni je trebalo 5 dana igranja, svaki dan hrpu partija ko engineer dok mi nije uspjelo :)
Ma bravo,dobit cete posebnu nagradu od DICE-a za to..Ostavite podatke u reziji samo.. Lool,pa sta se lozite ovo je samo igra..A i bas nekog boli patka kako si assigmente obavio,bitno da si ih obavio.. Cime se vi zamarate boze moj... ;) Get a life? Edit: Evo sad sam bas pogledao svoje assigmentse..Obavio sam 3 / 10. :) I sta sad? Who cares...

Tocno to!
Ma bravo,dobit cete posebnu nagradu od DICE-a za to..Ostavite podatke u reziji samo.. Lool,pa sta se lozite ovo je samo igra..A i bas nekog boli patka kako si assigmente obavio,bitno da si ih obavio.. Cime se vi zamarate boze moj... ;) Get a life? Edit: Evi sad sam bas pogledao svoje assigmentse..Obavio sam 3 / 10. :) I sta sad? Who cares...
Pa poanta je u tome da nekima (kao i meni) to predstavlja izazov. Ne radim to radi nekoga, već radi sebe, igram da se zabavim, ne da zabavim nekog drugog. Dakle radi se o osobnoj satesfakciji, ništa drugo.
Pozz mene ijoš baca igra van zbog PB-a(mislio da će se neš sredit preko noći)..
PB test mi obavi bez ikakvih grešaka i imamam najnoviju verziju v.2287 za 32 bitne win...
Ne kužim što mi je raditi da igra proradi....help...!!!!