Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.079.391
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

Ovisnost je čudna stvar {#}

Diretore_BB
17 godina
moderator
Vakaka kaže...
DrNasty kaže...

Fck yea.

Gdje su sad oni što su me zayebavali, sad kad pušku imam?

Ta nisu ti resetirali statse, šta je bilo?

Ma kao koristio neke hackove, aimbotove, cheatove, a nisam majkemi :D

Šalim se, tek sam sinoć kupio igru.

17 godina
kach kaže...

Moguce da vas antivirus muci,instalirajte si microsoft security essentials ili avast.Valjda ce vam napokon normalno onda igra proraditi.

Očito me ovaj put sreća pomazila - jučer navečer sam normalno igrao na PB enabled serverima bez da sam išta ručno update-ati morao.

A imam Aviru.

Ali svakako provjerite da nemate istovremeno uključen MS security essentials i još neki drugi AV. Mogli bi se tuć.

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ajmo na servah miceki.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

ja imam MSE i igrao sam sinoc normalno...jes da sam igrao samo sat vremena al me nije izbacivalo niti sam radio pb update...

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
15 godina
Ja isto imam MSE i mislim da sam jedan od sretnika koji nikada nikakav problem sa igrom nije imao. Ne racunam probleme sa bindanjem tipaka u Aplhi i Beti. Igra je po meni bas kakva treba biti. Leti na mom PCu na 1920x1200 sa med postavkama i neke stvari na high, mesh na ultra, bez AA i HBAOa na oko 50+ FPS stabilno i izgleda izvrsno.
ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
hahahaha meni na low laga nez je do neta ili do neceg drugog.
AMD u <3 Intel u C===3
13 godina
protjeran
Lag is a bitch Deal with it
Gaming is my drug.The more i take it the more i am addicted
15 godina
neaktivan
sardax kaže...
Ja isto imam MSE i mislim da sam jedan od sretnika koji nikada nikakav problem sa igrom nije imao. Ne racunam probleme sa bindanjem tipaka u Aplhi i Beti. Igra je po meni bas kakva treba biti. Leti na mom PCu na 1920x1200 sa med postavkama i neke stvari na high, mesh na ultra, bez AA i HBAOa na oko 50+ FPS stabilno i izgleda izvrsno.

I u mene ista stvar samo nisam imao ni problema sa bindanjem tipaka, da kucnem u drvo da ne ureknem ( samo u mene je avira)

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2012 11:22 (zeus-mo).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ovo je užas...na svaki server koji se jojnam rejpaju nam bazu...autobalance je totalno beskoristan jer premješta samo igrača koji s zadnji jojnal,a o hakerima da ni ne pričam {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kurt kaže...

ovo je užas...na svaki server koji se jojnam rejpaju nam bazu...autobalance je totalno beskoristan jer premješta samo igrača koji s zadnji jojnal,a o hakerima da ni ne pričam {#}

Odi lijepo na BUG, tam nema bejsrejpa. {#}

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
14 godina
Danny_HR kaže...
kurt kaže...

Na BUG-u je BaseGangBang.

You should never underestimate the predictability of stupidity
17 godina
Battlefield 3

Pazite ovoga: tip je odigrao 6 rundi, ispalio 500 metaka, ubio 1500 ljudi i ima quits 75 %... Ma ja mislim da nije čiter. Barem mi tako izgleda.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Ma nije čiter nego je sa jednim metkom ubio troje ljudi.To svak može. :-)
Gaming is my drug.The more i take it the more i am addicted
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ima jedan hehehe_hehehell...u tri dana sam ga videl 3 put,a haker je,u jednom trenu je bil najbolji na svijetu po accuracyju,pa nek tebi izgleda nevino!

0 0 hvala 0
17 godina
cinco44 kaže...

Pazite ovoga: tip je odigrao 6 rundi, ispalio 500 metaka, ubio 1500 ljudi i ima quits 75 %... Ma ja mislim da nije čiter. Barem mi tako izgleda.

Ma vidiš da se čovjek trudi održati 666,6% accuracy {#}

Evo još jedan i njegov prijatelj s magičnim mecima (ukupno 14 killova a Combat efficiency medalja, 0 knife killova...) - to je ona ekipa kad se pojave na serveru ostali padaju mrtvi od sramote, i isto vole quitat, ili ih kickaju...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/bukr_187ci/stats/187018445/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/realspite-ost/stats/340659324/

Evo i gore spomenutog...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/hehehe_hehehell/stats/378090424/

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2012 12:06 (TomoR).
13 godina
Battlefield 3

Evo nešto gledam ove assignmente i nikako ne kontam kako ću uništiti neprijateljsko vozilo sa repair torchem osim ako se s nekim ne dogovorim da mi pusti?

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

tu treba imat malo srece.... tak sam ja uspio i to iz prvog pokusaja. vidim moji ga rokaju ja sprint do njega i samo sam ga dodirnuo let lampom i odmah je grunuo (vjerovatno je imao 2-3% helatha)... ali to je samoubilacka misija.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
kurt kaže...

Hehe,ova reklama je kao ona u vezi caja za mrsavljenje.Kad popijes 3 salice izgubis 10 kila,yeah right... ;)
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
13 godina
protjeran
Soldier977 kaže...

Evo nešto gledam ove assignmente i nikako ne kontam kako ću uništiti neprijateljsko vozilo sa repair torchem osim ako se s nekim ne dogovorim da mi pusti?

99% ih ja na taj nacin to i odradilo... ;) A to ti i jeste najlakse..Nadjes nekoga,odes na prazan server i odradis to za minut...
17 godina
Cyber_Freak kaže...
Soldier977 kaže...

99% ih ja na taj nacin to i odradilo... ;) A to ti i jeste najlakse..Nadjes nekoga,odes na prazan server i odradis to za minut...

ja ne bih mogao zivjeti sa sobom da sam to na neposten nacin stekao {#}

a ne ozbiljno, pa nije ti to uopste tesko... sto neko kaze samo izaberes pravi trenutak dok ga tvoji lupaju sa rpgovima i priskocis i zavrsis posao... Ja sam do sad unistio nekoliko vozila tako i prije i poslije pojave ovih assignmenta...

-BiH-slackspace
17 godina
Cyber_Freak kaže...
Soldier977 kaže...

Ja sam svoje vozilo uništio u "pravoj borbi" repair torchem, ali ako vam je toliko teško, odite na praznu mapu Conquest Assault, Wake Island (ili bilo koja druga mapa gdje ima dostupan protivnički AMTRAC), kada krenete s broda na malom atolu se nalazi protivnički AMTRAC (ako sam fulao stranu, switchajte team...) i njega praznog uništite repair tool-om, brojat će vam se za achievement.

To je zbog toga jer je AMTRAC uvijek označen kao protivnički, i u njega ne možete ući ako niste u "pravom" timu. Ostala vozila se mogu "krasti" pa to kod njih ne pali.

13 godina
ovajonaj kaže...

ja ne bih mogao zivjeti sa sobom da sam to na neposten nacin stekao{#}

a ne ozbiljno, pa nije ti to uopste tesko... sto neko kaze samo izaberes pravi trenutak dok ga tvoji lupaju sa rpgovima i priskocis i zavrsis posao... Ja sam do sad unistio nekoliko vozila tako i prije i poslije pojave ovih assignmenta...

Tocno to!

Meni je trebalo 5 dana igranja, svaki dan hrpu partija ko engineer dok mi nije uspjelo :)

Sreca... mozda ti uspije iz prve, mozda tek nakon 20-taj partija :)

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
17 godina

ja sam rijetko igrao supportom i onda nisam imao otkljucan ni c4 tako da nemam naviku lijepiti c4 po tenkovima nego jurisam kao inzinjer tj. prvo ga  izlupam rpg-om ili javelin-om i onda se prikradem i busim sa torchom dok tenk ne explodira ili dok ovaj ne izadje pa ja onda uskocim i uzmem mu tenk tako da taj asignment nisam ni ganjao jednostavno se desilo u normalnom igranju...

-BiH-slackspace
14 godina
Battlefield 3

Pitanje....imaš tenk i sa jedne strane enemy švasa i uništava a s druge frendly švasa i popravlja...ko će pobjedit?

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
Soldier977 kaže...

Ja sam to dobio na Gulf of Omanu, Rush. Zalegao iza zida kod prvog objectivea i šiljio po amtracu. Još uz to dobio 2 killa. :)

13 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
ovajonaj kaže...

Tocno to!

Meni je trebalo 5 dana igranja, svaki dan hrpu partija ko engineer dok mi nije uspjelo :)

Ma bravo,dobit cete posebnu nagradu od DICE-a za to..Ostavite podatke u reziji samo.. Lool,pa sta se lozite ovo je samo igra..A i bas nekog boli patka kako si assigmente obavio,bitno da si ih obavio.. Cime se vi zamarate boze moj... ;) Get a life? Edit: Evo sad sam bas pogledao svoje assigmentse..Obavio sam 3 / 10. :) I sta sad? Who cares...
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2012 13:26 (Cyber_Freak).
15 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
CyberDemonVZ kaže...
ovajonaj kaže...

Tocno to!

Ma bravo,dobit cete posebnu nagradu od DICE-a za to..Ostavite podatke u reziji samo.. Lool,pa sta se lozite ovo je samo igra..A i bas nekog boli patka kako si assigmente obavio,bitno da si ih obavio.. Cime se vi zamarate boze moj... ;) Get a life? Edit: Evi sad sam bas pogledao svoje assigmentse..Obavio sam 3 / 10. :) I sta sad? Who cares...

Pa poanta je u tome da nekima (kao i meni) to predstavlja izazov. Ne radim to radi nekoga, već radi sebe, igram da se zabavim, ne da zabavim nekog drugog. Dakle radi se o osobnoj satesfakciji, ništa drugo.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2012 13:26 (Minoza).
14 godina
Battlefield 3

Pozz mene ijoš baca igra van zbog PB-a(mislio da će se neš sredit preko noći)..

PB test mi obavi bez ikakvih grešaka i imamam najnoviju verziju v.2287 za 32 bitne win...

Ne kužim što mi je raditi da igra proradi....help...!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3
Ma razumijem ja tebe Minoza frende,ali ici sad u neke dublje detalje,to nije onda satisfakcija nego opsesija... ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice