Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.188.904
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Vash kaže...

Slažem se ako žele što vjernije prenijeti karakteristike oružja, al jbg neke puške su jednostavno bolje od drugih i gotovo.

A barem u BF serijalu svi uvijek igraju sa svime. Dok si noob i pokušavaš što prije otključati stvari forsat ćeš najbolje oružje kojeg se možeš dokopat, ali ubrzo svi prijeđu na pumpanje svih oružja, tako da je to balansiranje čista retardacija.

pa  u tome i je fora. neke puške i jesu bolje od drugih. i to bi se u igri i trebalo vidjet. a sad je drugo to koliko će se to izrabljivat. ja koristim P90, G35C, AEK i sve ostale puške koje mi daju prednost. nisam lud da koristim pušku s kojom nemogu ništa pogodit.

14 godina
Battlefield 3

Evo svjeze iz moje male kucne radionice{#}

Tek toliko da se zna;za ovo sam upropastio cjeli godišnji{#}

Moj PC  
8 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
da vas pitam iz koliko ste vi RL oruzja pucali... ? Sve puske imaju mane i prednosti... To je ono sto mi je se prvo svidjalo u bf serijalu... Sto su se uvijek razlike osjetile ... Npr. Meni je uzi bio skinut u orginalu u BC2...a ovako ova igrica sve vise lici vrazjem COD-u
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Hoću reć da svakome puška sa kojom jako dugo igra dopi*di.

Ja sam u BC2 sa AN94 natukao 7 i pol platina u killovima, pa mi je dosadila i prešao sam na ostale pumpat platine.

Svaka puška u BF3 je dovoljno dobra da možeš sa njom ownat ako se privikneš na nju.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

nije mi se dalo sve gledati ali cini mi se da si ti snimio 100 knife killova :) mora da ti je jako zabavno u zivotu hehe

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
smiglcro kaže...

nije mi se dalo sve gledati ali cini mi se da si ti snimio 100 knife killova :) mora da ti je jako zabavno u zivotu hehe

Iz pocetka je to bila oklada,koju sam odbio,jer tko ce ko ludak trcati i klati ljude,pri tome popustit more i more metaka.

No iznenadno su me na godisnji poslali i ko za kuhac,gripa me smlatila,pa si rekoh-odo probati!

Kvaka je u tome sto je gripa prosla a manija za klanjem me uhvatila i eto rezultata.

No video se isplati gledati-barem zbog pjesme!

14 godina
neaktivan
upravo to... Sto se mene tice najbolje su mi prve puske koje smo dobili na pocetku igre... Sad svaku pusku probam nagurati na 500 jer se tada dobije master dogtag(platina iz bc2) i tada prelazim na sljedecu... Sad sam trenutno na kh2002 i mogu reci svakom minutom mi je to bolja puska... Sve dok to nekom ne bude smetalo pa ce to isto "balansirat" a sto me mogu ubit kroz zid ili obrnuto to neka ostave jer je to posteno.
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

ma stalno nesto balansiraju ta oruzja, sada kada izbalansiraju aek i aks74u onda ce se ove ostale puske cinite jace nego te dvije i onda ajde opet balance oruzja i nakraju ce doci do toga da ce mi trebati 30 metaka da netko padne, jeba...la ih igrica umjesto da popravljaju bugove i ostale gluposti koje me smetaju njima je prioritet balansiranje oruzja.

Isto kak si IRNV sj***. Da li ima uopce sad netko da igra s njime, osim mozda na Tehranu?

14 godina
neaktivan
@milka kad se naucis na noz lakse je njime ubijat nego sa puskom... Meni rijetko koja mapa nema bar 4komda... Ali imam problema sa frapsom pa nikad zavrsit video...
15 godina
neaktivan
Vash kaže...

Svaka puška u BF3 je dovoljno dobra da možeš sa njom ownat ako se privikneš na nju.

Upravo to no svakoj pušci koju igrač odabere, također treba prilagoditi i vlastiti stil igre.

Čisto za primjer, ako koristim UMP, konstantno ću biti blizu akcije i protivnika

i dovoditi se u taj položaj da mogu iz blizine sasuti rafal.

Sa M249 ću zalegnuti, staviti bipod i sa sigurne udaljenosti pokrivati suigrače

i određeni dio mape. Sa Pechengom ide foregrip & holo i forsiranje close quarters.

Sa shotgunovima sigurno nećete pucati s 20 metara po protivniku.

U tom vidu, da, sa svakom puškom se može ownati kad se privikne i prilagodi.

Real life? Good graphics but shitty gameplay.
14 godina
neaktivan
upravo to... Oni ljencinama rade posao jer su ovi prelijeni se prilagoditi... Ovako ce igrica postati jos dosadnija....
13 godina

@šef

fuj vaš F squad siluje vozilima., a ovi njemci il talijani sta su vec iz E squada su non stop 2 snajpera imali i jednog assalta koji ih je non stop dizao. ubijem oba snajpa pistolerom, a onda mi se ovaj stvori iza coska pokosi me pa ih ponovo digne i opet sve ispocetka

. mucna partija totalno

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 13:36 (letece_prase).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

IRNV je odličan gadget i često sam ga koristio prije, makar moram priznati da sam odustao od njega jer mi zaglupljuje igru.

Jednostavno je prelako, vidiš protivnika odmah, i to poništava napredak u grafici, osvjetljenju i kamuflaži. Sada fakat treba paziti jer je užasno lako previditi neprijatelja ili doslovno nagaziti na njega ako je miran i ne odaje položaj. 

I da, slažem se, najveći problem je što ljudi hoće sa svim oružjima igrati jednako, što je presmiješno.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 13:40 (Vash).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Životna dilema...

30 AEK-971
3 F2000
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 13:39 (NiramX).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

How about both?

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vash kaže...

IRNV je odličan gadget i često sam ga koristio prije, makar moram priznati da sam odustao od njega jer mi zaglupljuje igru.

Jednostavno je prelako, vidiš protivnika odmah, i to poništava napredak u grafici, osvjetljenju i kamuflaži. Sada fakat treba paziti jer je užasno lako previditi neprijatelja ili doslovno nagaziti na njega ako je miran i ne odaje položaj. 

Meni je sad nakon patcha totalno beskoristan, jer na vise od 30m ne vidis nista

16 godina
letece_prase kaže...

@šef

fuj vaš F squad siluje vozilima., a ovi njemci il talijani sta su vec iz E squada su non stop 2 snajpera imali i jednog assalta koji ih je non stop dizao. ubijem oba snajpa pistolerom, a onda mi se ovaj stvori iza coska pokosi me pa ih ponovo digne i opet sve ispocetka

. mucna partija totalno

A čuj, pa to je battlefield, ne? U njemu su vozila uvijek bila dio igre i potpuno je ok što vozila dominiraju bojnim poljem. Barem meni ;)

17 godina
Milka30 kaže...
smiglcro kaže...

Iz pocetka je to bila oklada,koju sam odbio,jer tko ce ko ludak trcati i klati ljude,pri tome popustit more i more metaka.

No iznenadno su me na godisnji poslali i ko za kuhac,gripa me smlatila,pa si rekoh-odo probati!

Kvaka je u tome sto je gripa prosla a manija za klanjem me uhvatila i eto rezultata.

No video se isplati gledati-barem zbog pjesme!

Svaka čast. Volim knife killove! A osim toga, vidim da si se zabavljao i ozdravio - tako da to nikako nije propušteni godišnji!

14 godina
Jack Sparrow kaže...

A čuj, pa to je battlefield, ne? U njemu su vozila uvijek bila dio igre i potpuno je ok što vozila dominiraju bojnim poljem. Barem meni ;)

Istina.....koliko god ih proklinjem ponekad. Ali isto tako (provjereno) svaki tenk, LAV....nema šanse protiv uigranog SQ koji ima 3 ili 4 inžinjerca. 

Nekad je ekipa prilagođavala stil igranja pojedinom oružju, danas je obrnuto...ekipa vajna i traži da se oružja prilagođava stilu igranja. Znam kako je ekipa ludila na quick scope (bilo u COD-u bilo u BC2)..da je nerealan..da je daje prednost...bla bla.

Pa bem mu ko ti brani da utrošiš 100 sati i ispraksiraš se i ti gaziš ekipu...lakše je otvoriti topic na forumu i tražiti argumente zakaj to nije fer...

Mene isto Butcher žifcira u tom heliju ali kad ga vidim kak se skriva od mog locka treba čovijeku dati počast jer nitko mu to nije poklonil..več je to ispraksiral..utrošil vrijeme i zašto da ja sad ludim po forumu da je heli OP.

EDIT: Butcher je totalno random odabrani jer mi je prvi pal na pamet ;)

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 14:18 (Zero2).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dušice, hote na server, bar stanite u idle da se napuni... :)

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 14:23 (Šef).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
ceco22 kaže...
@milka kad se naucis na noz lakse je njime ubijat nego sa puskom... Meni rijetko koja mapa nema bar 4komda... Ali imam problema sa frapsom pa nikad zavrsit video...

Mogu ti reci da ima nesta u tome,zaista je lakse klati nego rokati,pogotovo u Rush-u,gdje ima recimo 16 igraca,uvjek bude pola debila koji kampaju do iznemoglosti.Lagano prisuljas se iza leda i Rambo se u tebi budi!

TomoR kaže...

Svaka čast. Volim knife killove! A osim toga, vidim da si se zabavljao i ozdravio - tako da to nikako nije propušteni godišnji!

Igrati Battlefield mi je uvjek zadovoljstvo.Svaka cast CoD-u,ali ovo je igra gdje igra team,ti igras za team,ti uzivas u tome!

Klanjem i neprestanim suljanjem definitivno nisam puno pomogao svome timu dok sam ovo snimao,no cilj opravdava sredstvo!

Zahebavajuci se ovime,sasvim "slucajno sam otkrio" Famas,u kombinaciji sa onim "ekserima"+punjenje od 11 metaka i Holo optika,

ova puska rastura i cesto sa njom igram u Rush mapama.

Probao sam koristiti i frag punjenje ili onaj kao projektil,ali cesto ubijajuci u close combat-u ubijem i sebe,tako da su "ekseri"zakon!{#}

14 godina
neaktivan
Milka30 kaže...
ceco22 kaže...

Mogu ti reci da ima nesta u tome,zaista je lakse klati nego rokati,pogotovo u Rush-u,gdje ima recimo 16 igraca,uvjek bude pola debila koji kampaju do iznemoglosti.Lagano prisuljas se iza leda i Rambo se u tebi budi!

TomoR kaže...

Igrati Battlefield mi je uvjek zadovoljstvo.Svaka cast CoD-u,ali ovo je igra gdje igra team,ti igras za team,ti uzivas u tome!

Klanjem i neprestanim suljanjem definitivno nisam puno pomogao svome timu dok sam ovo snimao,no cilj opravdava sredstvo!

Zahebavajuci se ovime,sasvim "slucajno sam otkrio" Famas,u kombinaciji sa onim "ekserima"+punjenje od 11 metaka i Holo optika,

ova puska rastura i cesto sa njom igram u Rush mapama.

Probao sam koristiti i frag punjenje ili onaj kao projektil,ali cesto ubijajuci u close combat-u ubijem i sebe,tako da su "ekseri"zakon!{#}

ili si mislio USAS :P

14 godina
ceco22 kaže...

ili si mislio USAS :P

Ma da taj USAS 12 {#}!

Ah vidis da sam slab sa tim Engleskim rjecnikom i poznavanju termina opreme i nadogradnje iz igre!

Cim ja kazem za 12G Flechette(evo sada provjerio na battlelogu),da su ekseri...nema tu kruha!

Nije žvaka za seljaka!

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

pozz ekipa.

Evo ja sam relativno novi u BF3, igram MP svega nekoliko dana , pretežiti DM jer ove ostale kategorije borbe  nisam nisam baš još prokužio... 

Imam par pitanja ako mi  može netko odgovoriti pošto sam novi s tim terminima.

1. Što znače ti Ticketi?...vidim da se to dosta spominje , pa ako mi netko može malo objasniti. thx.

2. I sljedece, bez timskog igranja teško da možeš preživjeti duže od 2 min. , pa me zanima kako se najbolje komunicira s ekipom? slušalice, ili? ima ovih brzih poruka sam vidio ( fallow me, need backup) to funkcionira ili ?

3.i još nešto, kad primjetiš neprijatelja, da ga označiš na mapi da je vidljiv, jel teba nešto pritisnuti ili je dovoljno da ga nanišaniš?( i upucaš najbolje:))

thx

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Koristi q za spot. Ticketi su ti bodovi, i svatko uzme jedan svojoj ekipi kad se stvori, ili kad njegova ekipa ima manje zastavica. Nađi ekipu i tim, dulje ćeš živjeti.

BTw jedno pitanje; na kojem su principu odabrani oni strašni dečki koji predstavljaju nas na kupu nacija???

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hery kaže...

pozz ekipa.

Evo ja sam relativno novi u BF3, igram MP svega nekoliko dana , pretežiti DM jer ove ostale kategorije borbe  nisam nisam baš još prokužio... 

Imam par pitanja ako mi  može netko odgovoriti pošto sam novi s tim terminima.

1. Što znače ti Ticketi?...vidim da se to dosta spominje , pa ako mi netko može malo objasniti. thx.

2. I sljedece, bez timskog igranja teško da možeš preživjeti duže od 2 min. , pa me zanima kako se najbolje komunicira s ekipom? slušalice, ili? ima ovih brzih poruka sam vidio ( fallow me, need backup) to funkcionira ili ?

3.i još nešto, kad primjetiš neprijatelja, da ga označiš na mapi da je vidljiv, jel teba nešto pritisnuti ili je dovoljno da ga nanišaniš?( i upucaš najbolje:))

thx

1. Ticketi=životi (kumulativno za ekipu)

U Rushu napadači imaju određen broj života da stave bombe na mcommove i raznesu ih. Kada medic oživi palog igrača, vrati ticket koji bi tim izgubio smrću igrača.

U conquestu uz smrt igraća, ticketi se gube i ako protivnički tim kontrolira više zastava od tvog tima.

2. Imaš negdje na temi teamspeak od ekipa koje igraju skupa, makar možeš jednostavno pratit iskusnije igrače pa im pomagati i učiti od njih.

3. Q ti je spotanje neprijatelja. označiš ga sa trokutićem na mapi i u igri. Obavezno konstantno koristi (nakon 5 brzih pritisaka na Q, treba proći određeno vrijeme dok možeš opet spotati), spotaj ljude, heliće, avione (da olakšaš pilotima), tenkove... Ljudi koji ne spotaju su zadnje njubare i mućka đubrad provokatorska.

15 godina
neaktivan
Vash kaže...
Hery kaže...
(...)

1. Ticketi=životi (kumulativno za ekipu)

*Ticketi=spawnovi (tickete ne gubiš umiranjem, nego spawnom. u teoriji možeš pobijediti da ste svi mrtvi i na 1 ticket ako se nitko u timu ne spawna.)

AKA TheRoko121 (Origin/Steam) ///// Kad narastem bit ću Mentalist.
13 godina
neaktivan

Pomagajte ljudi. Do sad mi je sve radilo normalno mjesecima, jučer također. Ali kad kliknem ili na battlefield ikonu ili na orogin ikonu na kratko mi se pojavi kraj znaka kursora onaj kruzic koji oznacava load, ali se ne pokrece ni orogin ni battlefied. Sto bi moglo biti?

13 godina
neaktivan
Nickname1 kaže...

Pomagajte ljudi. Do sad mi je sve radilo normalno mjesecima, jučer također. Ali kad kliknem ili na battlefield ikonu ili na orogin ikonu na kratko mi se pojavi kraj znaka kursora onaj kruzic koji oznacava load, ali se ne pokrece ni orogin ni battlefied. Sto bi moglo biti?

O moj Bože, skuzio sam u cemu je pogreska. Zbog nekog cd-a koji na nijedan nacin ne moze utjecati na BF 3 u driveu nije radilo. WTF!

17 godina
protjeran
pirat kaže...

Kako sam vas jučer rejpo na Kharg Islandu LOL,u dvije runde jedva da ste se 2x digli s avionima.

I nisam odgovorio na nukakvu uvredu s vaše strane,al onda mi neki debil iz našeg tima kaže "zato i gubimo jer se ti jebe* po njihovoj bazi"

Pa jbt NE,ne gubimo zato što ja uništavam njihove avione/heliće,nego zato što su dolje nesposobni.

Al da sam ga pustio da se digne i da me slučajno uništio i da je onda išao njega u tenkiću rokat onda bi mi rekao da sam za kura* u zraku.

To me jedino raz*ebalo jučer,uništavam im avione/heliće da se on može dolje slobodno kur*it u tenkiću i onda mi takvu glupost izvali.

Ja sam pirat duboko uvjeren da ti u real life nemaš noge jer u igri ti ili letiš ili kempaš cijelu rundu. Znaš probaj po koji put kad si pješak stisnut ili W ili S ili A ili D mislim da ćeš se začudit.{#}

A ono na Kharg Islandu je bilo jadno od tebe ali eto izgubili ste jer kako kažem tvoj team nezna da treba nogice micati.{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice