Stari,nakon starije graficke,svaka nova je ovakva.
Al ajde,drago mi je za tebe :)
Sad se gledaju oscilacije izmedu slicnih vga. :)
Stari,nakon starije graficke,svaka nova je ovakva.
Al ajde,drago mi je za tebe :)
Sad se gledaju oscilacije izmedu slicnih vga. :)
Evo stigli neki preview driveri, kazu da su najbolji za ATI+BF3
http://benchmark3d.com/amd-catalyst-8-95-17-january-benchmark/4
http://benchmark3d.com/amd-catalyst-8-95-17-january-benchmark/6
link pod (6)
Pozdrav!
NVidia ima da izda zaseban driver za 560 ti
Odigrali smo jednu jako dobru rundu sad, 54 minute je trajalo silovanje
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/17826562/1/346247335/
sinoc na prvoj rundi seine crossing su me tako razguzili da nisam znao kako se zovem... 30 i nesto sitno puta sam bio ubijen, zadnji puta mi se to desilo kad sam prvi puta upalio BC2.
i to sve zbog onog glupog FAMAS-a i njegovog iron sighta. koja budala ide radit tunel vision na ciljniku za jurisnu pusku! poludio sam, suzu sam pustio... ma sve... naciljam, opalim i vise nis ne vidim... a ovaj se malo izmakne, meni malo zanese pusku i crk. katastrofa..
kad sam otkljucao acog malo su stvari krenule nabolje. ne volim koristiti acog i nisam niti naviknut ali je8iga... ili to ili prcenje.
i to sve zbog onog glupog FAMAS-a i njegovog iron sighta. koja budala ide radit tunel vision na ciljniku za jurisnu pusku! poludio sam, suzu sam pustio...
Auuu, ja sam isto bio lud sa Famasom, baš to, kreneš pucati i više nemaš pojma ni di ni šta, a municija se isprazni u dvije sekunde. A isto tako ne volim ni taj ACOG, i on mi je bio pain i the ass.
Meni famas nije nes,ali zato M16A3 je moja nova beba:D.Kasnije kad mi dosadni, bum onda testirao A4.
Meni je od svi medic puškica najbolji M416. Istina AEK971 ipak rula nad svima, ali pošto će ga oslabiti u sljedečim patchu neću se ni navikavati na njega.
Kako sam vas jučer rejpo na Kharg Islandu LOL,u dvije runde jedva da ste se 2x digli s avionima.
I nisam odgovorio na nukakvu uvredu s vaše strane,al onda mi neki debil iz našeg tima kaže "zato i gubimo jer se ti jebe* po njihovoj bazi"
Pa jbt NE,ne gubimo zato što ja uništavam njihove avione/heliće,nego zato što su dolje nesposobni.
Al da sam ga pustio da se digne i da me slučajno uništio i da je onda išao njega u tenkiću rokat onda bi mi rekao da sam za kura* u zraku.
To me jedino raz*ebalo jučer,uništavam im avione/heliće da se on može dolje slobodno kur*it u tenkiću i onda mi takvu glupost izvali.
Ma AEK971 mi nekako prebrzo ispuca te metke. Bolja mi je M416 iako imam sa AEK preko 1000 killova, sa M416 sam na 4xx...
Meni je od svi medic puškica najbolji M416. Istina AEK971 ipak rula nad svima, ali pošto će ga oslabiti u sljedečim patchu neću se ni navikavati na njega.
Nabijem ih sa tim balansom
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/dado1410/iteminfo/aek-971/229476731/pc/
ja sam jos uporan u svom naumu da prvo otkljucam sve dodatje za sva oruzja, i dobro mi ide... support je rjesen (sad cu na njega nakeljit shotgunove), ove ostale klase idu po planu.
recon naravno najsporije, u prosjeku mi treba po 3-4 sata za otkljucavanje svega.. tu mislin na bolt action snajpere, ove automatske ostavljam za kraj
Nabijem ih sa tim balansom
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/dado1410/iteminfo/aek-971/229476731/pc/
Zato te ja često zovem AEK noob
Dobro ali nebreš reći da puška nema premali trzaj, uopče netrebaš klikati tipku miša kao kod ostalih oružja nego sam držiš. Radi toga je u prednosti naspram svih ostalih oružja od medica, a još k tome ima i najveći ROF.
Kako sam vas jučer rejpo na Kharg Islandu LOL,u dvije runde jedva da ste se 2x digli s avionima.
I nisam odgovorio na nukakvu uvredu s vaše strane,al onda mi neki debil iz našeg tima kaže "zato i gubimo jer se ti jebe* po njihovoj bazi"
Pa jbt NE,ne gubimo zato što ja uništavam njihove avione/heliće,nego zato što su dolje nesposobni.
Al da sam ga pustio da se digne i da me slučajno uništio i da je onda išao njega u tenkiću rokat onda bi mi rekao da sam za kura* u zraku.
To me jedino raz*ebalo jučer,uništavam im avione/heliće da se on može dolje slobodno kur*it u tenkiću i onda mi takvu glupost izvali.
A sta ces, i tak smo vas razguzili...
Zato te ja često zovem AEK noob
Dobro ali nebreš reći da puška nema premali trzaj, uopče netrebaš klikati tipku miša kao kod ostalih oružja nego sam držiš. Radi toga je u prednosti naspram svih ostalih oružja od medica, a još k tome ima i najveći ROF.
Puška je malo OP ali sve zavisi kakav ti je stil igranja....ja volim igrati ofenzivno...biti blizu ekipi pa mi odgovara puška sa visokim ROF ali isto tako mi je to i minus jer puno puta izginem prilikom reloada. Mid range je već posebna štorija jer jedino kako možeš nekog ubiti je sa HB i kratkim klikanjem.
E sad po meni je M16A3 još "gadnija" zvijer od AEK-a i vjerovatno moj sljedeći izbor (jer gazi i na clos range i na mid range)...makar ni M416 nije loša (i bolja preciznost od AEK-a).
Ono kaj je meni totalno otkriće je AKS-74u koji jednostavno gazi na mid range kad malo navikneš na nju.
A kaj se tiče AEK noob-a...hehehehe....evo ti moj prvi susret sa FAMAS-om
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/17346688/1/229476731/
šta bi dao za xm8 u bf3...
A šta si mi živce diga jučer....
A šta si mi živce diga jučer....
Vjerujem,dvije runde (~1h) sam vam rejpao avione/heliće
AKS74u je isto pogrešno napravljen(tako barem u DICEu govore) i to će sad oslabiti , uzima preveliki damage na med range pa će ga smanjiti baš samo u tome djelu.
Meni je tu G36C najbolji.
Meni je iskreno sve bilo super balansirano onako kako je igra izašla.
Ne znam zašto su išli drkat po ičemu osim ispravljanja bugova.
danas me baš kolje lag na serveru, sjednem u heli i puf odeeee heh ali učim skijati po travi:)
Ma i airsoft puške imaju bolji zvuk od ovoga, pogotovo sa blowbackom.
ma stalno nesto balansiraju ta oruzja, sada kada izbalansiraju aek i aks74u onda ce se ove ostale puske cinite jace nego te dvije i onda ajde opet balance oruzja i nakraju ce doci do toga da ce mi trebati 30 metaka da netko padne, jeba...la ih igrica umjesto da popravljaju bugove i ostale gluposti koje me smetaju njima je prioritet balansiranje oruzja.
Meni je iskreno sve bilo super balansirano onako kako je igra izašla.
Ne znam zašto su išli drkat po ičemu osim ispravljanja bugova.
nije baš sve bilo kako spada. ja sam sa guided rockets na heliju iz baze tukao u kontra bazu sa skoro 100% preciznošću. tako da neke stvari je trebalo izbalansirat.
a što se tiče pušaka, mislim da bi sve trebale bit slične. mislim metak je metak. ispalio ga ti iz čega očeš netko će stradat.
jedino što me nervira je havoc heli. što u stvarnosti ima okretnost isto kao i viper, a u igri ga napravili kao tromu kantu. smješno i jadno. i neznam ko im je platio da to naprave tako.
Slažem se ako žele što vjernije prenijeti karakteristike oružja, al jbg neke puške su jednostavno bolje od drugih i gotovo.
A barem u BF serijalu svi uvijek igraju sa svime. Dok si noob i pokušavaš što prije otključati stvari forsat ćeš najbolje oružje kojeg se možeš dokopat, ali ubrzo svi prijeđu na pumpanje svih oružja, tako da je to balansiranje čista retardacija.