Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.124.253
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 3
Blade Runner31 kaže...

mene je ovaj gospodin najvise puta ubio,fin decko samo neigraj protiv njega haha  http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/MrAstraOwner/stats/325994494/

hahaha Mislim da sam tebe ubio najvise puta od svih :D

14 godina
Battlefield 3

Zadnja runda Metro-92/27 Skoro prvi put dostigao 100 kilova.

Oko 600+ticketa je bilo cini mi se.

Usas + frag {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
drahic kaže...

Zadnja runda Metro-92/27 Skoro prvi put dostigao 100 kilova.

Oko 600+ticketa je bilo cini mi se.

Usas + frag {#}

I hate you samo da znas{#}.da metro j..... ti metro

14 godina
Battlefield 3

Pa metro za nabit kileve i nije toliko tezak/los..

Znas gdje se tko uvijek nalazi,usas  u ruke i peri sve od reda.. :)

Istina da je nerfan frag,ali ne toliko jako.. Jos uvijek podlijezu :)

Btw sta nisi na ts navratio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
drahic kaže...

Pa metro za nabit kileve i nije toliko tezak/los..

Btw sta nisi na ts navratio?

nije tebi,mene nejde to bas tako dobro,a nisam bas zbog svega ovog,svi rasturaju a ja ko papak,evo bas sam danas prvu odigrao i napokon prvi i sugava igra me izbaci tako da sam poludio odustao na par dana,uf totalno me nanerviralo,igra bi trebala bit zabavna a ne da ocelavim za mjesec dana,haha,a nis moram naucit igrat

13 godina
Granzon kaže...
Minoza kaže...

Htio sam ovog ||H||2||O|| lika prijaviti ali nikako da ga nađem na Battlelogu... Kakav majstor...

Izvoli, ali igrao sam s njim i nisam primjetio bas nesto cudno, osim da dobro vozi helic.

Taktički čiter. Ne koristi baš prečesto, al ga se skuži, jasno ak si u suprotnom timu jer dobiš po piksi "od nikud".  Uglavnom wallhack, pomalo i aimbot, ak zatreba. Definitivno čiter, al malo teže za dokazat jer se pazi.

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

na hardcore-u ti svi po defaultu imaju 60% healta i samim tim je lakše ubit :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3
Joj steta kaj ovaj bugov server nema 1000 tiketa na velikim cq mapama...Da vas sve ljepo s helijem poskidam :-D.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

bas mi je drago da postoje ovakvi tipovi i svaka mu cast,idem i ja u potragu,bas je zanimljivo,pogledajte  

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

isusa ti koliko ih je,prvo pa musko,joj u top bi ih stavio http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/9534004/1/365904943/,http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/9529401/1/364237723/Edit-haha kakav gust vec sam ih 12 prijavio,nevjerovatno koliko ih je.Samo odite na hc server di je 2-3 igraca i eto ih,toliki mi je gust da ne spavam nego tragam za tim jadnicima

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 5:19 (Blade Runner31).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nek sam i ja preko 900m napravio.

BF3 nick: herdjuro
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
@letece_prase: meni moja xfx5770
vrti na oko 45-60 fps., al sam
digao gpu na 910, a memoriju na
1320mhz temperatura bude
negdje oko 60C
sad ne znam na kakvim postavkama i rezolucijama igrate, ali ja ne mogu postici na ultra postavkama i rezoluciji 1080 vise od nekih 60fps u zatvorenom do otvorenog neki 45-50... P.s. Jel itko primjetio da se u zadnje vrijeme moze cuti nekoga kad ti dolazi sa ledja :)
17 godina

igram na full hd rezi low postavkama i dobivam oko 25-30 fps-a

16 godina
Perki kaže...

Taktički čiter. Ne koristi baš prečesto, al ga se skuži, jasno ak si u suprotnom timu jer dobiš po piksi "od nikud".  Uglavnom wallhack, pomalo i aimbot, ak zatreba. Definitivno čiter, al malo teže za dokazat jer se pazi.

lol ...nadam se da se šališ s ovime što si napisao

15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Perki kaže...

lol ...nadam se da se šališ s ovime što si napisao

Ne, lik stvarno vara. Pol runde 0 score i normalno gine ko i ostali, a onda od jednom G18 headshotovi krenu letit preko pola mape, za minutu-dve lik je na vrhu liste sa 30-3... U obje runde koje sam proveo s njim u igri je bilo tako. Još je bio u mom timu ali sam ga pratio kaj radi.

Granzon kaže...

Izvoli, ali igrao sam s njim i nisam primjetio bas nesto cudno, osim da dobro vozi helic.

Ovo kaj su dečki rekli, lik je oprezan. Ne sumnjam da je čiter, bez obzira na skill, kontinuirano G18 headshotiranje mu ne ide u prilog, ne na tim udaljenostima i ne toliko puta zaredom. Tim više što je namjerno čekao pol runde i nije ubijao.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 11:00 (Minoza).
16 godina
moderator
Battlefield 3

Ajde da napunimo server,za sad nas ima 6.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pirat kaže...

dolazim.

edit:dodite i  ts.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 11:20 (Skela96).
13 godina
protjeran
pirat kaže...

Ja bih se pridružio, ali imam još 4,9 gigabajta za skinuti. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 11:22 (NiramX).
14 godina
Battlefield 3

Vi to svi igrate na Bug serveru?

Meni je taj server odbojan. Previše se piše u chat, previše psovki, nema organizirani teamplay, svi trčkaraju bez razmišljanja i pucaju bzvz. Objectives se baš ne skupljaju. Živi kaos.

Nisam htio nikoh osobno uvrijediti i ne želim da sad netko počne mene vrijeđati. Ali takav dojam sam ja dobio kroz nekoliko rundi što sam igrao na tom serveru u usporedbi na neke organiziranije servere. Više manje uvijek igram sa klanom. Pub rijetko.

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma dobar je server jer nema glupih pravila,sam kaj ima premalo ticketa onda je dosadno igrat jer se nemres ufurat.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ticketa je sasvim dovoljno jer se igraju sve mape... A ne dvije... tri u rotaciji... Meni je Bug server ok za opustit se cak sam na njemu postigao svoj najbolji hs :) nije hc pa se moze i trckarat po mapi... Ono kad hocu promjeniti igru idem na Bug...
13 godina
ceco22 kaže...
@letece_prase: meni moja xfx5770
vrti na oko 45-60 fps., al sam
digao gpu na 910, a memoriju na
1320mhz temperatura bude
negdje oko 60C
sad ne znam na kakvim postavkama i rezolucijama igrate, ali ja ne mogu postici na ultra postavkama i rezoluciji 1080 vise od nekih 60fps u zatvorenom do otvorenog neki 45-50... P.s. Jel itko primjetio da se u zadnje vrijeme moze cuti nekoga kad ti dolazi sa ledja :)
evo ti ga moj settings., nije mi bas na ultra igrivo., ovako podeseno mi je sasvim u redu.
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 12:04 (letece_prase).
15 godina
Battlefield 3

Evo još jednog koji rastura,vjerojatno zato što trči ko tele bez glave okolo {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/ARNYmon/stats/377798873/pc/

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 12:02 (Sideswipe).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

da se malo pohvalim http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/9575677/1/296000783/

napominjem da je moj tim cijelo vrijeme bio pinned down 50 metara od baze  lol.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Skela96 kaže...

da se malo pohvalim http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/9575677/1/296000783/

napominjem da je moj tim cijelo vrijeme bio pinned down 50 metara od baze  lol.

A da,tu smo vas satrli

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

mancekk koji ti je battlelog da te dodam?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Skela96 kaže...

mancekk koji ti je battlelog da te dodam?

Mancek

15 godina

faking prosto nevjerojatno da cod n00bsi dolaze na bf3 i kvare mi igru jučer sam se izp*zdio zbog tard teama koji samo zna se zaljetat u neprijateljsku stranu kao neki heroji

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
14 godina
neaktivan
dj_renny kaže...

faking prosto nevjerojatno da cod n00bsi dolaze na bf3 i kvare mi igru jučer sam se izp*zdio zbog tard teama koji samo zna se zaljetat u neprijateljsku stranu kao neki heroji

nemojo generalizirat molim te.ja sam isto cod igrac,a potpuno timski igram u bf3.

15 godina
Battlefield 3

Nemogu vjerovati čim netko nezna igrati odmah je COD noob. Jel vi stvarno mislite da COD igrači neznaju igrati i da su BF igrači svete krave koje imaju skill čim kupe neku BF igru.

Kendo
Moj PC  
12 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice