Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.118.532
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Battlefield 3

meni moja xfx5770 vrti na oko 45-60 fps., al sam digao gpu na 910, a memoriju na 1320mhz temperatura bude negdje oko 60C

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 20:54 (letece_prase).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
letece_prase kaže...

samo cu reci bravo admini sa CBC servera., cobani jedni neodgojeni

Ja odavno nemam veze vise s njima, da me nebi netko povezao s sra*jima koji se znaju tamo događati {#}

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
15 godina
neaktivan
hellbyte0 kaže...

LoL 7 min load mape wtf, meni se sve u par sec load. Mislim da ti nešto sa sistemom.

Lako tebi sa 16GB memorije {#}

Za instant load treba 6GB RAM-a, još bolje 8GB zbog DC-a ili SSD disk.

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

netko je napisao da je nemoguć visok K/D... evoj jednog našeg koji igra "kao stroj"...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Larsy051/stats/271879311/

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
letece_prase kaže...

Što bi?

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
17 godina
neaktivan
Dobar je Larsy. Igrao sam protiv njega svega par puta, ali dovoljno :)
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
letece_prase kaže...

Što bi?

vjerovatno je "njubi" imao prste u tome. on im je najluđi admin i ima čudne razloge ponekad za kick/ban...

14 godina
neaktivan
Kakve sljedeće godine sinko? BTK dolazi za 3 dana.
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo da pohvalim i jos jednog igrača.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Majti28/stats/239706682/

TATE Majti... i kad vam čovjek kaže da s njim u tenku gledate iza tenka a ne naprijed, prvo ćete mislit da se zajebava, ali kad vidite kako čovjek koristi taj tenk poslušat ćete ga. jer onaj njegov glavni top i strojnica mu se okreću "ko ringešpil", ništa ne promaši.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
Danny_HR kaže...
letece_prase kaže...

Što bi?

vjerovatno je "njubi" imao prste u tome. on im je najluđi admin i ima čudne razloge ponekad za kick/ban...

A sigurno. Očiti primjer kako davanje adminskih prava ljudima koje ne poznaš mogu dovesti server do problema pa i do propasti. Svako bi uveo neko svoje pravilo, svakom nešto smeta, a pogotovo Njubi, ako ne igraš kako njemu paše, pozdravi se sa serverom. Van svake pameti.

Ja sam htjeo ugasiti server jos u BC2, onda se javilo par njih da bi produzili, reko dobro, kako hoćete, ali od onda sam samo loše stvari čuo. A evo isto i u BF3.

Na svu sreću ima još tisuće drugih {#}

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
15 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Na svu sreću ima još tisuće drugih {#}

točno to. ali na CBC serveru ima i drugih admina, normalnih s kojima igram i protiv kojih igram. Njubi im je malo impulzivan, i sam to prizna. al Njubi-ja na stranu na tom serveru se kvalitetno igra. i uvijek rado svratim na pratiju.

16 godina
ATiGamer kaže...
hellbyte0 kaže...

LoL 7 min load mape wtf, meni se sve u par sec load. Mislim da ti nešto sa sistemom.

Lako tebi sa 16GB memorije {#}

Za instant load treba 6GB RAM-a, još bolje 8GB zbog DC-a ili SSD disk.

Da, s 4GB mi se učitavalo i po 5min, od kad sam stavio 8 je gotovo u 5 sekundi

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Danas rokam po heliću sa Centurionom, a jedan ga lik unutra popravlja... i možeš ga je*at... rpg-om pogodim lika, lik malo strese prašinu i otrči iza zgrade, ali zato me skine snajp sa pola kilometra od prve {#}

Lika ubijem sa pištoljem za sekundu, ali sa MG-evima na vozilima ti treba cijela vježnost...samo križići lete, a ništa {#}

Par puta me zakolju "ljudi gušteri" koji leže oko kamenja i kempaju, jer nema zvuka je*enih koraka u igri, a onda još, da mi dan bude ljepši, 3 puta bude disconnect.

"Sometnhing went wrong"...ma nemoj je*at, ja mislio sir sa vrhnjem {#}

6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

jel ima netko tko bi sa mnom igrao coop?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

očito mu nick govori sve o njemu.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
15 godina
neaktivan
Skela96 kaže...

jel ima netko tko bi sa mnom igrao coop?

Može sutra navečer oko ove ure ako se poklopi?

Javi na PM.

LP.

15 godina
Battlefield 3

Može li bit da je netko odavdje pride12002?

BoleZmaj
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hellbyte0 kaže...
forzzuk kaže...

Postoji li kakvo rješenje za nenormalno dug map load time?

7 minuta mi se upravo loada Grand Bazar.

Sedam minuta.

Nije do hardvera, greska je u Battlefieldu. 

BF3 nick: herdjuro
16 godina
neaktivan
1337Raptor kaže...

Nije do hardvera, greska je u Battlefieldu. 

evo meni sa 4 gb, i sad sa 8gb isto učitava. oko 1 min manje više. tako da nije do rama. jedino me sa 8 gb brže prebaci na start igre, pa stignem čak i neko vozilo ugrabit.

13 godina
Danny_HR kaže...
letece_prase kaže...

Što bi?

kik bez veze., samo sto smo na rushu osvojili sve zastave i sterali ih u cosak. ja bio u tenku imao k/d 20-2 ili cak vise kad ko grom iz vedra neba kik, reko wtf. necu ic vise tamo da ga hebem

14 godina
Kule_zg kaže...
Gunner11 kaže...

Oprosti, ali anketa ti je vrlo neprecizna. 

Ne vjerujem da netko sa ovog foruma ima K/D ratio 2.0 ili više, a kamoli 3.0.

Zasto netko sa ovog foruma ne bi imao K/D ratio 2.0  vise?

Sta mislis da su tu svi amateri?

Ajde dobro onda. Koliko ja znam najbolji igrači tu s foruma su SandmanCRO, TravnOShik, Lt. Lowenbrau, Danny_HR, RipperCRO....

I koliko znam nikome od njih K/D ratio nije iznad 2.0 pa sad me ti isparvi ako griješim ili nađi još boljeg igrača od gore navedenih.

Origin/Battlelog: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
15 godina
neaktivan
Kule_zg kaže...

Zasto netko sa ovog foruma ne bi imao K/D ratio 2.0  vise?

Sta mislis da su tu svi amateri?

{#}

Gunner11 kaže...

Ajde dobro onda. Koliko ja znam najbolji igrači tu s foruma su SandmanCRO, TravnOShik, Lt. Lowenbrau, Danny_HR, RipperCRO....

I koliko znam nikome od njih K/D ratio nije iznad 2.0 pa sad me ti isparvi ako griješim ili nađi još boljeg igrača od gore navedenih.

Daleko od toga, ima još puno dobrih igrača ovdje sa foruma, a imaju i manji K/D, on nije pokazatelj kvalitete igrača (u ovoj igri), to ti garantiram.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 22:44 (Minoza).
17 godina
Battlefield 3

K/D ratio ne znači ništa, kao i W/L ratio. Što mi ide na živce kada netko skuplja killstreak i stoji ko ukopan na jednom mjestu, a samo da malo protegne noge mogao bi zauzeti tu točku i pomoći timu ali neee. On mora biti faca i imati što bolji k/d ratio jer da ide zauzeti bazu onda ipak riskira da izgubi svoj dragocjeni K/D ratio.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 23:02 (Hummer).

9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Slažem se da K/D ništa neznači, a ni W/L(on ovisi o timu, a ne o pojedincu)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Ovo bi moglo biti jako interesantno za sve s ruskom verzijom igre!

Izgleda da sam uspio instalirati EN verziju, a imam kupljenu rusku!

Bez mjenjanja registrya sve radi na engleskom.

To sam napravio jer sam formatirao komp.

Ali bilo je jako puno sranja prilikom instalacije, i skidanja druge verzije s neta, menjanje opcija... ko zna sto sam napravio....

Uglavnom, bit ce puno teksta, ali ako ima zainteresiranih, potrudit cu se napisati.

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

mene je ovaj gospodin najvise puta ubio,fin decko samo neigraj protiv njega haha  http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/MrAstraOwner/stats/325994494/

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...

mene je ovaj gospodin najvise puta ubio,fin decko samo neigraj protiv njega haha  http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/MrAstraOwner/stats/325994494/

ma astra je kralj :)

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Htio sam ovog ||H||2||O|| lika prijaviti ali nikako da ga nađem na Battlelogu... Kakav majstor...

I possess a skill to google.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Minoza kaže...

Htio sam ovog ||H||2||O|| lika prijaviti ali nikako da ga nađem na Battlelogu... Kakav majstor...

Izvoli, ali igrao sam s njim i nisam primjetio bas nesto cudno, osim da dobro vozi helic.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice