Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.120.213
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
ranko091 kaže...
shady1024 kaže...

Upravo skinuo igru sa Origina, sa LE+BTK eng. verzija i nemogu igrati koliko lagga. Sve moguce na low i rezoluciju smanjio, već mi je žao para. Upalio SP i zvuk zapinje i ponavlja se.. ono sa prve stranice link ne valja di je sound problem... Cini se da igru mogu odmah otpisati i vratiti se na BC2 {#}

s tim kompom iz opisa nemoj se ni trudit... mozda eventualno s nekom pristojnom grafičkom nekako...

Mnogo vas je pisalo u ovoj temi da ako ste mogli pristojno igrati bc2(a mogao sam itekako dobro) moci cete i bf3(donekle). A ja budala vjeravo i eto sada...

Što da sada trošim na novi procesor i graficku 1500 kn da mogu igru normalno igrati....ma nabijem ih {#}

EDIT: Najmanje moguce postavke sa rezolucijom 1024/768 vrti se na 18 fps uz zvuk koji takoder steka... U p.m

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 17:54 (shady1024).
14 godina
neaktivan
shady1024 kaže...

Što da sada trošim na novi procesor i graficku 1500 kn da mogu igru normalno igrati....ma nabijem ih {#}

EDIT: Najmanje moguce postavke sa rezolucijom 1024/768 vrti se na 18 fps uz zvuk koji takoder steka... U p.m

Lool, imas komponente stare 3-4 godine i ocekujes da igras danasnje najnovije igre bez ikakvih problema?

S takvom konfom ne bi niti kupovo igru...

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 17:57 (Kule_zg).
15 godina
neaktivan
Kule_zg kaže...
shady1024 kaže...

Lool, imas komponente stare 3-4 godine i ocekujes da igras danasnje najnovije igre bez ikakvih problema?

Da.

Ocekujem da mogu igrati igru bar na najmanjim postavkama. Sve druge mogu a BF3 nemogu..

I čak stranica Can You Run It pise da mogu. Veci je krivac igra od mog kompjutora, a koliko vidim i igraci sa "strojevima" od PC-a imaju problema sa igrom..

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 18:02 (shady1024).
14 godina
Battlefield 3

BF3 ti jako odskače od ostalih igara. Nešto kao Crysis u 2007me. Ne toliko naravno. Ali malo je iznad svih ostalih igara. Primjeti se.

Moraš imati konfu današnjice. Za Crysis si trebao imati konfu sutrašnjice xD .

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tigerija kaže...

BF3 ti jako odskače od ostalih igara. Nešto kao Crysis u 2007me. Ne toliko naravno. Ali malo je iznad svih ostalih igara. Primjeti se.

Moraš imati konfu današnjice. Za Crysis si trebao imati konfu sutrašnjice xD .

Cyrsis 2 glađe ide od ove UberPCeksluzve

I to što moram imati batlelog ukljucen je stvarno katastrofa previse resorsa "guta" web browser

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 18:16 (shady1024).
14 godina
neaktivan
shady1024 kaže...

Da.

Ocekujem da mogu igrati igru bar na najmanjim postavkama. Sve druge mogu a BF3 nemogu..

I čak stranica Can You Run It pise da mogu. Veci je krivac igra od mog kompjutora, a koliko vidim i igraci sa "strojevima" od PC-a imaju problema sa igrom..

Ja osobno ne bi niti pokusavao igrati danasnje najnovije igre s tom konfom, jer mi nije gust igrat igru na manjoj rezoluciji i low postavkama.

BF3 je razvijan 6 godina, igra je kompleksna, zahtjeva jaci hardware i jos ce trebati dosta patcheva da to bude to tako da tvoje zaljenje nema 

nikakvog pokrića.

15 godina
neaktivan
shady1024 kaže...

Mnogo vas je pisalo u ovoj temi da ako ste mogli pristojno igrati bc2(a mogao sam itekako dobro) moci cete i bf3(donekle). A ja budala vjeravo i eto sada...

Jako loša pretpostavka, u praksi je sasvim drugačije.

Naime, stvarno je nerealno očekivati s tom konfiguracijom iti low postavke, naprosto je tako.

Trebao si prvo pitati ljude za savjet, otvoriti temu... tek onda eventualno kupovati igru.

Da, i dosta nas s 'solidnim' konfiguracijama smo imali ili jos uvijek imamo tehničkih poteškoća s igrom ali to je stvar li loše optimizacije samog koda igre,

konflikta drivera ili/i fizičkih komponenti (npr. zvučna) ili samo loše sreće a ne snage samog hardware-a.

Sve u svemu, nažalost ili prodaj igru ili nadogradi komp.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma vjerovatno cu je ostaviti sa strane i cekat nadogradnju (samo zbog ove igre se ne isplati nadogradivati, ostale igre igram i bolje bez problema na dobrim detaljima...Znam znam, kriv je kompjuter ne igra {#})

BTW. drugi link za fixeve na prvom postu ne radi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 18:26 (shady1024).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kad ulazim u Battlefield 3 preko Battleloga baci mi error ''Game could not login to EA Online (1).'' , a vidim da ima jos ljudi na forumu s ovim problemom, koliko sam vidio nitko nije napisao da nesto probaju ili slicno. Ja bi bio vrlo zahvalan kad bi neko znao rjesiti ovaj problem i podjeliti to s nama, a siguran sam da bi i drugi ljudi bili vrlo zahvalni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Čisto informativno, koliki vam je K/D?

da vidimo nekakav prosjek.

19 0.5 - 1.0
37 1.0 - 1.5
14 1.5 - 2.0
0 2.0- 2.5
4 3.0 i viši
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

vise zauzimam i igram timski.mislim da bi trebao napraviti koliko nam je score,a ne k/d.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma naravno da se igra primarno timski, to se podrazumijeva nego me konkretno zanima KD jer je svetogrđe iti ga spomenuti

bez započinjanja flejma tipa : 'samo gledaš KD, bravo njubino i sl.'

Ovako imamo brojke u anketi.

Napravi W/L anketu ako želiš, skill se ionako mijenja iz partije u partiju kolko sam primjetio.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
forzzuk kaže...

Bla, bla, svoje timsko igranje objesi mačku o rep. Igra se za K/D, to svi znaju. Uvijek se igralo i uvijek će se igrati.

Prijevod.

14 godina
forzzuk kaže...

Oprosti, ali anketa ti je vrlo neprecizna. 

Ne vjerujem da netko sa ovog foruma ima K/D ratio 2.0 ili više, a kamoli 3.0.

Origin/Battlelog: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
14 godina
neaktivan
Gunner11 kaže...

Oprosti, ali anketa ti je vrlo neprecizna. 

Ne vjerujem da netko sa ovog foruma ima K/D ratio 2.0 ili više, a kamoli 3.0.

Zasto netko sa ovog foruma ne bi imao K/D ratio 2.0  vise?

Sta mislis da su tu svi amateri?

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

sugava smrdljiva igrica,prvi put prvi uvjerljivo i izbaci me,jjooojjjjj necu je upalit vise smece da smece jedno

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Skela96 kaže...
forzzuk kaže...

vise zauzimam i igram timski.mislim da bi trebao napraviti koliko nam je score,a ne k/d.

ma te fore timski,svi melju timski,koj ce ti vrag skor w/l kad ne ovisi o tebi,nikakav stvarni pokazatelj nije tebe kao igraca.da ljepo je igrat timski ali nevidih jos to,bar ne random.TS je druga prica

15 godina
neaktivan
Tonči kaže...
forzzuk kaže...

Bla, bla, svoje timsko igranje objesi mačku o rep. Igra se za K/D, to svi znaju. Uvijek se igralo i uvijek će se igrati.

Prijevod.

Hmm... možda ti Tonči.

Ne stavljaj mi riječi u usta i ne iskrivljuj prosto jasan post.

Čisto me zanima koliki je KD prosjek igrača koji posjećuju ovaj forum i amen, netrebaš odma izmišljati toplu vodu i prijevode nit se pravit pametan.

14 godina
Battlefield 3

Kako namjestiti kod traženja servera da mi nalazi servere di igrači imaju manje zdravlja i nije potrebno pucat u nekoga 5 s da ga se ubije? Pod advanced filter settings postoje opcije:
Bullet Damage, Health i Man Down Time al neznam šta znaće oni brojevi od 0-100% jer stavim ja naprimjer bullet damage na 0 ili 100 imam osječaj da igra isto reagira na to. Možda se varam al bio bi zahvalan da mi netko to malo objasni

0 0 hvala 0
15 godina
Zločko kaže...

Kako namjestiti kod traženja servera da mi nalazi servere di igrači imaju manje zdravlja i nije potrebno pucat u nekoga 5 s da ga se ubije? Pod advanced filter settings postoje opcije:
Bullet Damage, Health i Man Down Time al neznam šta znaće oni brojevi od 0-100% jer stavim ja naprimjer bullet damage na 0 ili 100 imam osječaj da igra isto reagira na to. Možda se varam al bio bi zahvalan da mi netko to malo objasni

Tražiš noob only servere{#}

14 godina
neaktivan
Zločko kaže...

stavi hardcore,60 imaju

15 godina
Battlefield 3

Novi video

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Travn0Shik][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Travn0Shik.png[/img][/url]
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

decki danas posudio bf3 malo da probam...

uglavnom jeli noramlno da 5770 1gb i 955be + 4gb rama daje na full hd rezi i min postavkama 25-30fpsa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

sve te opcije imaju 60% ?

13 godina
Battlefield 3

samo cu reci bravo admini sa CBC servera., cobani jedni neodgojeni

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lord_Marko kaže...

decki danas posudio bf3 malo da probam...

uglavnom jeli noramlno da 5770 1gb i 955be + 4gb rama daje na full hd rezi i min postavkama 25-30fpsa?

Hm,ja sam igro texture high,efekte medium,i glađivanje 8x i onaj GDDA il šta već svjetlosni efekt u sredini i išlo mi sve ok {#}

17 godina
Battlefield 3

meni neke trokira

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Postoji li kakvo rješenje za nenormalno dug map load time?

7 minuta mi se upravo loada Grand Bazar.

Sedam minuta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
forzzuk kaže...

Postoji li kakvo rješenje za nenormalno dug map load time?

7 minuta mi se upravo loada Grand Bazar.

Sedam minuta.

LoL 7 min load mape wtf, meni se sve u par sec load. Mislim da ti nešto sa sistemom.

14 godina
Mi smo kao klan došli na neki server. Rasturali.
I onda došli neki CZ. Razbili nas ko male bebe. I još su u metro napadali. Doslovno nas razarali.
Likovi imaju 3 ili 4 K/D. Score do 500.
Ali igrali su dosta timski također.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice