- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
momci s hd 6870, na kojim postavkama i s kolko fpsa igrate na 1920x1080?
moja buduća kombinacija bi trebala biti xfx hd 6870, i5 2500k i corsair 8gb 1600mhz, hoće li moć vrtit dobro na toj rezi na high ili po mogućnosti ultra sa žrtvama(dakle, postavka neka manje)?
Ultra nećeš, a ne znam baš ni za high, možda, kako ti kažeš, sa žrtvama. Ali razlika nije velika, ja držim na low(2048x1152 na GTX460) jer razlika nije uopće primjetna, a tih 15FPS razlike LOW-MED puno znači
kaj je izaso novi patch? idem danas igrat i sad moram cekat da mi update-a igru. Taj update ima 4,2 gb.
Da, prošli utorak. Uz razne ispravke i tweekove uključuje i nove mape, oružja i vozila iz B2K packa pa je zato malo teži nago inače.
Imam feeling da bi BTK mogao biti bolja 'igra' od trenutnog Battlefielda.
Nego kad izlazi BTK za PC patch mi se update-a a mapa jos nema ???
Nego kad izlazi BTK za PC patch mi se update-a a mapa jos nema ???
Za PS3 je izasao, za 360 i PC pocetkom sljedece godine.
Bijes me obuzeo...M-Comovi padaju, a ekipa se šeta snajperima i briga ih kaj se događa...
LOOOL E za ovaj bug 100% niste culi!
Nakon ovoga patcha,udem u igru,igram bez problema,ali kada se mjenjaju mape meni stoji loading u beskraj,nema nove mape,upravo probao na 5 razlicitih servera!
Zanimljivo,nprm kada igram recimo RUSH,na recimo mapi operacija firestorm,normalno igram kao defender,promjeni se opet ta ista mapa,ali ovaj puta kao attacker,meni bez problema radi.
Cim server mjenja mapu iz firestorm u recimo K island,meni samo stoji blikajuci loading!
WTF????
Ma hocu pare nazad!
....Ma neka se taj DICE napuši kuhca,boli njih kita sto im ti pises o problemima,oni su uzeli pare i lagano se suncaju dok mi gubimo zivce!
Ljudi pisu o problemima,a nitko od odgovornih da barem odgovori "nemamo pojma",jakog li supporta hebote!
.Cak vas je troje koji imate isti problem, bravo DICE, kako li si samo mogao.
Četvero a ima nas vise garant!
Ma nije sam stvar o mome problemu,BC3 nekako ima previse problema,to ljude zivcira,pogotovo ako se oni ne udostoje da ti odgovore!
Znam da je nerealno ocekivati da sve bude OK(ili mozda nije)
Velim ti ja boli njih kita!
Bogme raste broj ljudi sa mojim problemom i to samo na jednom topicu,a ima ih vise!
Covjece,ovo je nakon patcha totalno neigrivo!
Prije patcha imao sam sithih "bugića",na koje se previse nisam zamarao-a sada je katastrofa!
-Pri prvom ulasku u server obavezno me diskonektira 5 puta!
-Kada server mjenja mapu black screen,bilo na CO-OP-u ili mjenjanje levela u singleplayu!
-Heli:Guided rocket nemaju nikakvu funkciju,rasipaju se kao kada komšinica Julka sadi žito!
-Prava je patnja uci u bilokakvo vozilo!
-Spotanje???Ja vise ne znam sta je to,jer se moram pribliziti na 2 metra nekome da bi ga spotao!
-Sada sam se JA poceo respawnati u neprijateljskoj bazi
-U 90% slucajeva TV missile podere mene i moga vozaca u heliju!
-Gle moj video prolaz u texture vozila je "sasvim normalna stvar" kod mene!(00:23)
Ma nista od toga prije novoga patcha nije bilo!
Jucer sam gnjavio support 5 sati i probali smo:Disable firewall,disable antivirus,update punkbuster,update game,nesta u task manageru sa jezgrama(0 i 1),internet sharing na OFF,Kada mjenja mapu press Alt+Tab.....ma sve...nemaju oni pojma,ljudi ih zasipaju istim problemom-ali se trude!
Ima li itko kakvo rjesenje,jer ovo je za poluditi!
jel zna ko gdje ja mogu skinuti taj novi update??
kad odem na originu "check for updates" pise "game is up to date"...
a kad ulazim u igru onda ude na server ,cujem zvuk ali nema slike...
imam rusku verziju(prebacenu na eng jezik) i bez BTK-a
zna li ko sto trebam napraviti?
Skini ovaj patch.
http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html#patch
Probaj ugasit pa ponovno pokrenuti origin i onda bi ti updejt trebao automatski krenuti.
Probaj ugasit pa ponovno pokrenuti origin i onda bi ti updejt trebao automatski krenuti.
nece probao sam -.-
moja buduća kombinacija bi trebala biti xfx hd 6870, i5 2500k i corsair 8gb 1600mhz, hoće li moć vrtit dobro na toj rezi na high ili po mogućnosti ultra sa žrtvama(dakle, postavka neka manje)?
Ultra nećeš, a ne znam baš ni za high, možda, kako ti kažeš, sa žrtvama. Ali razlika nije velika, ja držim na low(2048x1152 na GTX460) jer razlika nije uopće primjetna, a tih 15FPS razlike LOW-MED puno znači
pogle ovo, malo mi je čudno kako ovaj uspjeva imat solidan fps na ultra..
Ajmo Bug server - ts 3
opet nece :'(
ja mislim da meni nije ni updatealo.....
ajme Boze
Metro conquest je živi užas. Svi se poredaju tamo pred stepenice i deri, nema šanse da prođe netko gore.
dali ima tko core 2 duo i hd 4850? Dali je moguće igrati?! i kolko ima fps-a? hvala
Metro conquest je živi užas. Svi se poredaju tamo pred stepenice i deri, nema šanse da prođe netko gore.
A ovisi o rundi, nije to uvijek slucaj. Igraj sa vise ticketa pa nebu tako...
Ajmo Bug server - ts 3
dolazim
Bas svaki put kad igram ili se poredaju pred stepenicama ili pred ulazom. Mapa je općenito preloša za conquest, u rushu jos moze proći.
Bas svaki put kad igram ili se poredaju pred stepenicama ili pred ulazom. Mapa je općenito preloša za conquest, u rushu jos moze proći.
ima i taktika za preuzet kontrolu nad B ako slucajno neprijatelj prije dodje do nje.
neka netko dode...samo smo nick i ja.na ts neka dode.
dali ima tko core 2 duo i hd 4850? Dali je moguće igrati?! i kolko ima fps-a? hvala
Taj sam :D meni ide relativno dobro tu i tam malo zapne ali samo na zahtjevnijim mapama npr. caspian, firestorm.
Radit će ti na Ultra bez problema.
Radit će ti na Ultra bez problema.
kupujem ju. :D
Upravo skinuo igru sa Origina, sa LE+BTK eng. verzija i nemogu igrati koliko lagga. Sve moguce na low i rezoluciju smanjio, već mi je žao para. Upalio SP i zvuk zapinje i ponavlja se.. ono sa prve stranice link ne valja gdje je fix za sound problem... Cini se da igru mogu odmah otpisati i vratiti se na BC2 . A čitao sam ako sam mogao normalno igrati BC2 da cu "slicno" moci i BF3. Jednostavno neigrivo, nikad gluplje potrošenih para
Upravo skinuo igru sa Origina, sa LE+BTK eng. verzija i nemogu igrati koliko lagga. Sve moguce na low i rezoluciju smanjio, već mi je žao para. Upalio SP i zvuk zapinje i ponavlja se.. ono sa prve stranice link ne valja di je sound problem... Cini se da igru mogu odmah otpisati i vratiti se na BC2
s tim kompom iz opisa nemoj se ni trudit... mozda eventualno s nekom pristojnom grafičkom nekako...