Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.078.318
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Meni se ne crasha nista,znaci ja samo kad se konektujem na server (bilo koji) ekran postane crn znaci zvuk u pozadini sve 5 samo nema slike :S je li iko rijesio ovaj problem ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 0:01 (loud killer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Glavno da iza svakog polovičnog savjeta (jer to je najbolje šta imamo) ekipa napiše ''and your problem is solved''.

Lažovi jedni!

Go for the eyes Boo, yaaar!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 3
loud killer kaže...

Meni se ne crasha nista,znaci ja samo kad se konektujem na server (bilo koji) ekran postane crn znaci zvuk u pozadini sve 5 samo nema slike :S je li iko rijesio ovaj problem ?

Novi driveri i novi RUS na ENG patch (2mb)

igra radi pa opet svake 2-3 partije crash

13 godina
protjeran
bik kaže...
loud killer kaže...

Novi driveri i novi RUS na ENG patch (2mb)

igra radi pa opet svake 2-3 partije crash

Mozes li mi dati link od tog RU to ENG patcha ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 0:12 (loud killer).
16 godina
13 godina
neaktivan
lobotomac90 kaže...

njuskalo1983

nema ti to apsolutno nikakve veze s verzijom igre,jedina razlika je što oni sa ruskom igrom imaju veći patch zbog jezika i to je to...bugovi i ostale gluposti nemaju veze s verzijom,ja imam englesku verziju pa mi se pri prvom ulasku crasha itd.

loud killer

kao što i sam kažeš,prebacio si na Eng,znači da nemaš Eng verziju nego Rusku ako si morao prebacivati {#}

care ima mi i prijatelj eng verziju pa se i njemu srusi igra ali samo na pocetku i to je to a meni non stop nesto,il se srusi u igri,ili se pojavljuju crni ekrani,ili su me flesavale neke zelene crte po ekranu,ili mi ucitaje 100 godina jednu mapu,ili mi nekad laga,ili mi se nece po par sati spojit na battlelogu ma ono ajme uvik nesto,al mi je zanimljiva igra pa sam uporan unatoc svim problemima :)

D.P
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 0:24 (njuskalo1983).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

uspio sam napraviti i sada radi ali kada udem prvi put me kicka 

drugi put pise da nisam online na EA(battlelog-u) a tek treci put ude, ali zna cak i cetvrti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo za danas sam završio s BF3. Igrao sam neka 3h bez ikakvih problema. Jedino je tu ostao onaj problem prilikom prvog pokretanja klijenta bf3.exe has stopped working, ali ne smeta mi to previše.

Nisam primjetio neka velika poboljšanja što se tiče performansi i loading time-a.

Što se tiče gamplaya:

+ niti jednom se nisam spawnao sa neprijateljskom cijevi na mom čelu. Izgleda da sad spawn system radi kao u bc2. Jako dobro.

- avioni sad potpuno razvaljuju. Ljudima koji su otključali razna poboljšanja na kraj mogu stati samo piloti iz suprotnog tima. Ispucao sam danas nekih 15ak stingera/igli i čini mi se da sam imao samo jedan pogodak. Taj jedan ne bi ni skužio da neko nakon par sekundi nije skinuo avion pa je pisalo 'vehicle damage assist 25' IIRC! :-O

o SCAR-H je vidljivo nerfan. Nisam još siguran je li ovo dobro ili loše. Puška je još uvijek dosta dobra, samo mi se nikako ne sviđa što su i nju sveli na isto sa svime ostalim.

To je ono bitno što sam primjetio.

Pretpostavljam da idući patch dolazi sa DLC-om sredinom idućeg mjeseca.

KILL! Have no fear!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Ne sviđa mi se što su SCAR nerfali.

15 godina
neaktivan

Neznam dali je netko napisao,izasao je novi update za punkbuster.Mene je par puta danas kikalo dok nisam update napravio.

=XII=SandMan....
15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Ne sviđa mi se što su SCAR nerfali.

Ja sam skoro ćelav ostao nakon saznanja, pa to mi je najbolje oružje... Još s onolikim recoilom...

Blarg.
16 godina

Slabiji demage sa onim recoilom, pff pa ovo će biti veće guuvno od UMP-a kojeg su isto s*ebali.

16 godina
moderator
Battlefield 3

Iako su ga nerfali,scar je još uvijek dobar.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
pirat kaže...

Po meni je scar nikakav...

17 godina
protjeran
Battlefield 3

Mene samo brine da se od silnog nerfanja ne izgubi smisao korištenja puške A ili puške B. Falabogu na vječno pozdanom nožu C. 

''Mulder, toads just fell from the sky!'' ''I guess their parachutes didn't open.''
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Po meni scar nije valjao i odkad nije bi nerfan.

A za vas ostale kojim ase rusi igra, probajte sve vratiti na stock i procesor i grafu i memoriu i kazem vam da vam se nece rusiti, jer se meni rusila kada sam nabio preveliki OC. toliko od mene

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/1c84d97c27abc14a.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 2:12 (bmwhartge).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lotar1919 kaže...
pirat kaže...

Po meni je scar nikakav...

Lakse malo :P

LoL-scarface797(EU)
13 godina
drahic kaže...

Jel ima itko rijesenje da mogu vidjet pingove servera?

Portovi otvoreni. uPnP ugasen. Sve je updateano.

Mozzila firefox.

Firewall.

Gasi pa isprobavaj.

Onaj u Windowsima.

Onaj u antivirusu.

Ako imas kakav dodatni program s firewallom.

Ako nece ni to pomoci, onda mozda firewall u routeru ili od tvojeg internet providera ako je satavljen na high.....

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
13 godina
Battlefield 3

Za sve one koji imaju crni ekran, a prebacivali su sa ruskog na engleski:

http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html

1. Ako ste vec uspjesno odradili prebacivanje i pojavio vam se crni ekran POSLIJE updatea od 22.11. onda trebate odraditi samo onaj prvi dio oznacen "Patch update 22 November 2011"

Vidio sam da je puno ljudi nesposobno iskopirati dva fajla u tocan direktorij.

Pronadjite gdje vam je instaliran Battlefield 3 i tamo od-RAR-irajre fajl koji cete skinuti (ili torrent ili multiupload) i stavite da spoji sa vec postojecim direktorijima.

Ili ako namjeravate kopirati jedan po jedan fajl, onda u RAR-u pogledajte strukturu direktorija kamo ih trebate snimiti.

2. Ako prvi put prebacujete s RUS na ENG onda prvo odradite postupke ispod "STEP 1:"

Ako imate jako malo znanja postoji ogromna mogucnost da vam nece raditi.

I da, u 100% slucajeva je vasa greska, i idite raditi sve ponovo.

I cesto pomaze samo rucno mjenjati registry, a ne koristiti onaj program za promjenu jezika.

Za sve on ljencine kojima se neda citati ni 2-3 poruke unatrag i ponovo ce pitati za rjesenje "crni ekran" problema posaljite ih na ovaj post.

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
Moj PC  
5 0 hvala 1
13 godina
protjeran

Tnx,nema vise black screena.

16 godina
odjavljen
Battlefield 3

spawn je ku*ac... sinoc me 3-4 puta spawnalo ispred/usred neprijateljske grupe... :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kako vam je još zabavno, ja sam ušao u igru trčim tri minute netko me skine i onaj mutavi killcam ništa ne vidiš na njemu samo se izfrustriram :S

A sva sreća pa su svi u squadu.

1 0 hvala 0
14 godina
skank666 kaže...

spawn je ku*ac... sinoc me 3-4 puta spawnalo ispred/usred neprijateljske grupe... :/

Yep...ja se jučer junački u kut na Sienni skampo i lijepo me novi patch počastio spawnom protivničkim i nakon toga Sqad wipe ribbonom.

dado1410 / Zero|d4d0
13 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Neznam dali je netko napisao,izasao je novi update za punkbuster.Mene je par puta danas kikalo dok nisam update napravio.

može neki link za to?? :)

http://youtu.be/VPf8BR7YYkw
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Neznam ali ovaj Patch je u k..... Idem sad probat staviti nove Win 7 i to 64 bitne pa da vidim ako to baš što pomaže, ali nisam baš siguran da neće opet biti BF3 has stoped working. Pokušavao sam sve što sam pročitao na svakakvim forumima ali isto sranje. Najžalosnije je da sam dao za legalnu igru toliko para i da ne radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tonči kaže...

Zanimljiva nova vijest:

Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'TrachemysElegans' (for 0 minutes) ... Sorry, players from Croatia are not allowed." [Admin Decision]

prepoznali su te kao čiterčinu odmah jeli :) planiram uzeti neki server na hostanje samo da te mogu s guštem zbanati kada se pojaviš na njemu {#}{#}{#}

Inače već mi lagano ide na .. ova tema, jel ima kakve šanse da se otvori poseban bf3 gameplay topic gdje neće biti dozvoljeno bitchanje kako igra ne radi ili plakanje ekipe koja je kupila RU verziju a nesposobna je za takve high tech uber rocket speace shutle izmjene da ju dovedu na eng verziju, da ne kazem kako su još nesposobniji kada treba pročitati zadnjih 10 stranica gdje ima barem 10 odgovora na to isto pitanje.... Na žalost sada treba pročešljati 10 stranica postova da bi našao 1-2 posta gdje se raspravlja o samom gameplay.u ili taktikama ili bilo čime a da je vezano uz bf3 a ne bugove. Modovi? Eo baciti ću i vote...

15 Otvaranje nove čiste bf3 teme!
22 Ostajanje na ovoj temi!
14 godina
Battlefield 3

Novi DLC Battlefield 3: Eastern Assault. Neznam dali je ovo istinito al ako je izgleda zanimljivo :-))

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654489470473426/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

...jel ima kakve šanse da se otvori poseban bf3 gameplay topic...

Ne.

Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi griješe a ja sam bez mana.
17 godina
neaktivan
Zločko kaže...

Novi DLC Battlefield 3: Eastern Assault. Neznam dali je ovo istinito al ako je izgleda zanimljivo :-))

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654489470473426/

To je samo njegova ideja za DLC. Nema nikakve veze s DICE-om.

Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi griješe a ja sam bez mana.
17 godina
moderator
Danny_HR kaže...

To je samo njegova ideja za DLC. Nema nikakve veze s DICE-om.

Ma jbš to, ja znam da oni rade na 2142 dlc-u, jer imaju 2 prodana primjerka zagarantirana :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice