Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.078.495
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield 3

evo proradila mi igra, patch nije donio nikakve primjetne promjene, nisu rjesili najvece probleme s battlelogom.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Battlefield 3

evo i meni prvi problemi, cijelo popodne radi ok...napravim restart PC-a i stalno mi stoji na Joining server...neće da mrdne...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. /Posredujem sponsoring klanovima!
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

nekako sam uspio zaigrat,potrpao sam sve fajlove koje sam našao u ta dva foldera

umjesto da imam više fps ja imam nešto manje a grafika je sva nekakva čudna,meni je igra prije patcha i nakon patcha nebo i zemlja šta se tiče grafike,s tim da je prije patcha bila bolja

M4X @ 3.14zda GHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Jel ima itko rijesenje da mogu vidjet pingove servera?

Portovi otvoreni. uPnP ugasen. Sve je updateano.

Mozzila firefox.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

astra ja ih vidim sasvim normalno, ako ih ne vidiš probaj refresh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Tko ima dobar fps a ima problema sa usporavanjem svakih par sekundi, neka stavi prioritet bf3.exe na High.

Mozete skinuti i Prio da sejvate prioritet tako da nemorate svaki put kad palite BF3 stavljati nanovo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 20:06 (dedaa).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

jesu li vama nestali serveri iz favorit liste?? :S meni ostao samo bug server

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DangerousB kaže...

pa nije mijenjan battelog nego samo igra... sve bi ti moralo bit kako treba...

15 godina
meni je bia bug nesta i nisan ga moga nac... uglavnon ni ovaj patch nije popravia game disconnect svako malo tako da odustajen od ove igre dok ne dode neko rjesenje (ako ikad i dode)
16 godina
neaktivan
drahic kaže...

Jel ima itko rijesenje da mogu vidjet pingove servera?

Portovi otvoreni. uPnP ugasen. Sve je updateano.

Mozzila firefox.

Meni, kada je tek instalirana igra, nisu prikazivani pingovi dok nisam updateao PB.

Ne pitaj zašto i kakve to veze ima, jer nemam pojma. Možda je bila samo slučajnost

17 godina
Battlefield 3

Super, crni ekran mi se pojavi {#}

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DangerousB kaže...

Nema servera ako na njima još nije napravljen update, vratit će ti se.

Pero Dinamit kaže...

Super, crni ekran mi se pojavi {#}

Imaš RU verziju i nisi update-ao onaj file od 2MB? Ja to napravio i sve 5. Bar na prvom serveru na kojem sam igrao. Runda više od pol sata.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 20:45 (TomoR).
15 godina

Pozdrav,

Zasto ne stavite veliki 64 server samo na Conquest a manji 32 samo na Rush?

16 godina
Battlefield 3
I meni crni ekran, vidim izašlo je ovo Catalyst 11.11a performance driver (samo za HD5000 i 6000 seriju) pa skidam..

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/Catalyst1111aperformance.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Nakon patcha nisam osjetio neka bitna poboljšanja.. Ni u performansama ni u funkcionalnosti, sve je ostalo isto. Nije meni bio neki metež, izuzev onog nesretnog zamrzavanja na par sekundi što sam riješio.. Tako da all is still well, mada smatram da ovo NIKAKO NIJE DOVRŠENI PROIZVOD. Trebalo je još podosta poliranja cijelom tom sustavu, više Originu i battlelogu nego samoj igri, no sve treba popraviti.. 

DICE je ipak poznat po patchevima koji popravljaju patcheve koji su trebali popraviti patcheve, zar ne? :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
buljo781 kaže...

Nakon patcha nisam osjetio neka bitna poboljšanja.. Ni u performansama ni u funkcionalnosti, sve je ostalo isto. Nije meni bio neki metež, izuzev onog nesretnog zamrzavanja na par sekundi što sam riješio.. Tako da all is still well, mada smatram da ovo NIKAKO NIJE DOVRŠENI PROIZVOD. Trebalo je još podosta poliranja cijelom tom sustavu, više Originu i battlelogu nego samoj igri, no sve treba popraviti.. 

DICE je ipak poznat po patchevima koji popravljaju patcheve koji su trebali popraviti patcheve, zar ne? :)

iskreno igra ima hrpu bugova, ali igra je i kompleksna, tako da ja i za očekivati takvo nešto. ja se igram od prvog dana, i nikad za ništa problema nisam imao. komp mi je osrednji i igram na low. i izvrsno se zabavljam što li sam što li u squadu i što li u kakvim coop misijama... tako da nije svima "crno". meni se igra sviđa kakva je i nemoraju ništa mjenjat, već samo nek ispoliraju te minorne greške.

16 godina
Battlefield 3

Nakon patcha mi sve lošije izgleda, postavke su iste(med-high-ultra, zavisi kako što) s istim FPSom. Jesam li jedini?

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Svi vi kojima "normalno" radi i hejtate po onima koji se zale, mozete si samo na monitor zaljepiti da ste manjina i da i dalje 70% ljudi u svijetu igra ne radi. Veliki sam fan DICE-a i BF serijala, ali ovo je sramota za jedan takav studio, a jos vise za EA koji to dopusta. Kao sto je to netko ranije spomenuo, to je nedovrsen poluproizvod te upravo zbog te cinjenice sav taj "napredni" engine (po meni je Frostbite iz BC2 1000x boji, a ovo je 0 naspram toga) i vizualna strana igre je jednaka kao da igram BATTLEFIELD 2 (stara grafika, engine, ali radio je od prvog dana). Umjesto, dao sam 350kn u vjetar. Jadno je rijec koju ova igra zasluzuje trenutno. No, glavno da su se oni u ovo update-u dogovorili oko boje squad-ova u squad meniju i pomakli join squad na desno za 30 stupnjeva. Nazalost, ne mogu vam vise "ljepota" ovog update-a docarati, jer naime, izbaci me iz svake runde nakon tocno 3 minute (ako uspijem uci {#}).

Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
martinzg kaže...

Svi vi kojima "normalno" radi i hejtate po onima koji se zale, mozete si samo na monitor zaljepiti da ste manjina i da i dalje 70% ljudi u svijetu igra ne radi. Veliki sam fan DICE-a i BF serijala, ali ovo je sramota za jedan takav studio, a jos vise za EA koji to dopusta. Kao sto je to netko ranije spomenuo, to je nedovrsen poluproizvod te upravo zbog te cinjenice sav taj "napredni" engine (po meni je Frostbite iz BC2 1000x boji, a ovo je 0 naspram toga) i vizualna strana igre je jednaka kao da igram BATTLEFIELD 2 (stara grafika, engine, ali radio je od prvog dana). Umjesto, dao sam 350kn u vjetar. Jadno je rijec koju ova igra zasluzuje trenutno. No, glavno da su se oni u ovo update-u dogovorili oko boje squad-ova u squad meniju i pomakli join squad na desno za 30 stupnjeva. Nazalost, ne mogu vam vise "ljepota" ovog update-a docarati, jer naime, izbaci me iz svake runde nakon tocno 3 minute (ako uspijem uci {#}).

neznam jesi li probao, ali mene je prije znalo izbacit van... pa sam negdje pročitao da je zbog overclocka (ali može biti bilo šta da se razumijemo), i ja sam down clockao sve na kompu i vise mi se nikad od onda nije srušila...

14 godina
Battlefield 3

tjesim se time da j to zbog frostbite 2 eneginea, activision radi sa starim enegineom cod, i logicno da ce imati manje bugova, vidit cemo kakav ce biti CoD na next gen enegineu

no, kao sto sam rekao, necu igrati bf3 do izlaska Back to karkand dlc.a, no inace ako ne poprave sve, ostajem  na battlefield bc2

Had a dream I was king, I woke up still king

0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Patch nije nista bitno napravio povodom rušenja igre kod prvog starta ili kada se igra zblesira i ne želi pokrenuti te stoji na joining cjelo vrjeme.

Nisam još dovoljno igrao no čini mi se da mi zvuk više ne nestaje.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
martinzg kaže...

Slazem se pa sta god neko mislio- apsolutno nedovrsen poluproizvod pun bugova.

Upravo zbog ovog prestao igrati bacen novac nema veze bice bolje na drugim naslovima valjda :)

Sretno ekipi kojima gura igra bez problema.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni radi isto kao i do sada..Nit mi se ruši nit izbacuje..nemam apsolutno nikakvih problema..

Dok nisam stavio još 4 GB rama znalo mi je zatrzat kod naglih pokreta mišem i od onda ništa

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovo je prvi i osnovni problem Battlefielda:

tuljani tuljani
A zatim ovo;

i crashevi i crashevi

i opet crashevi i opet crashevi
Ako te stisnem teško bude uredi mi pomognem hvala, savvy?
Moj PC  
14 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo od kojih ja problema patim: 

1. BF3 has stopped responding pri pokretanju prve partije, ma da ovo i nije nekakav problem.

2. Brejkanje/stekanje/stuttering koji je random, ali otprilike je svake trece do cetvrte partije. Dakle sve ide glatko i onda najedanput pocinje iritantno stekanje pri pucanju, okretanju lika, skakanju itd. Neki kazu da je ovo problem vezan uz igrino raporedivanje memorije i da se teksture trebaju smanjiti na medium, motion blur ugasiti i post aa staviti na low-medium tako da cu to sad probati pa javim.

Postavke u igri su kombinacija mediuma, higha i ultra, fps varira od 25-70.

To bi bili svi problemi, nemam problema s crnim ekranima, izbacivanjem iz servera, kikanjem, diskonektanjem i ostalim glupostima.

Konfa je Athlon 2 x2 na 3.6Ghz, 4GB DDR2 800, 4850 na 740/1100 i Win 7 Pro x64.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Prešo sp za 4h polako na medium i mogu reć pravi filmski doživljaj,ništa više...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Battlefield 3

Zasto BUG server nema Queue?

Brutal Truth \m/

7 0 hvala 0
14 godina

Imam problema sa pokretanjem igre! Kad pokrenem igru upali se battlelog u firefoxu i piše da trebam instalirati update:

http://i.imgur.com/yVl8j.jpg

I kad kliknem na update prebaci me na Origin na Store:

http://i.imgur.com/svkFo.jpg

Nekužim sad di je kakav link za neki update?! Stisnem desni klik na ikonu BF-a i piše da je "Up to date"

EDIT: Napokon proradio update!

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 22:06 (David87).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja kupio ruski limited edition i evo nakon patcha IGRA JE NA RUSKOM!! XD

Kako to promijeniti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cheezl kaže...

Ja kupio ruski limited edition i evo nakon patcha IGRA JE NA RUSKOM!! XD

Kako to promijeniti?

čitaj skidaj i stavljaj kamo ti dole link kaže...

http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice