Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.047
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Bartender kaže...

Da pitam ponovo; možda netko odgovori-

Šta je moguće da je problem u Realtek driverima ako igra crasha ( i ne može se igrati singleplayer) iako je zvuk super?

Dalje - zašto nije dobro imat 64 bit Win 7 sa 4 GB radne memorije?

I KAKO SE, POBOGU, OTVORI KONZOLA ?

Pogledaj post iznad za konzolu.

Ne znam sta bi bilo lose imati 4 GB sa x64 win? jedino ako imas 32bit i 4 gb total sto znaci da zapravo win moze registirati samo 4 gb totalne memorije (dakle ram ce biti umanjen za ram na GPU).

I ja sam imao problema sa realtek, no na laptopu (stavio sam original drajvere od laptopa, ne sa realtek stranice i rijesio se problem)

Inace na desktopu imam takodjer realtek sa najnovijim driverima i za sada nije bilo problema.

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
14 godina
Battlefield 3

Kupio sam BF3. Nadam se da ćemo sutra se pucat na serveru. {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. /Posredujem sponsoring klanovima!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Calinjos kaže...

Za sve koji trebaju prikaz FPS u igri:

upisete u konzolu (2x tipka pored 1=tilda)

pa opet 2x za izlaz, tako nesto

Render.DrawFps 1

igri:i ovo moze biti korisno da vidite sta "gusi" igru, crta graf iskoristenosti CPU/GPU te FPS

Render.PerfOverlayVisible=1

Neb ja to sve radio po konzoli nema tih para...kad stigne patch onda cemo pricati.

14 godina

Evo ubodite si bling bling od Alienware-a u obliku dogtagova :D

http://www.alienwarearena.com/giveaway/battlefield-3-dog-tag-item-giveaway/

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. /Posredujem sponsoring klanovima!
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Vratio na stare 11.10 i opet mi se ekran zaledi i moram restart...sta mislite je li to sto sam oc grafu sad je na 920/1354mhz vent je na 75% (tih je) kad pipnem grafu kad se igra crasha hladna je dosta mozda nekih 60-65c...je li moguce da su nesto opet zasrali s igrom ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 19:20 (loud killer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

vala ja cu jos pricekati do izlaska BTK, ako do tad ne rijese bugove i probleme, samo pucat na BF Bc2, ha ya, ja da trosim bezze svoje zivce na diceovu nepaznju

Had a dream I was king, I woke up still king

0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Poprilicno sam se ispraksao na heliju no zanima me koje "perkove" koristite za sto efikasnije letenje!?

Imam sve,osim TV missile!

Koja je funkcija Guided Rocket-a,koliko sam probao nista taj bogami ne prati!

Zanima me sta vi koristite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bartender kaže...

Da pitam ponovo; možda netko odgovori-

Šta je moguće da je problem u Realtek driverima ako igra crasha ( i ne može se igrati singleplayer) iako je zvuk super?

Dalje - zašto nije dobro imat 64 bit Win 7 sa 4 GB radne memorije?

I KAKO SE, POBOGU, OTVORI KONZOLA ?

32 bitni windowsi mogu da iskoriste samo 3,25 GB RAM-a.

EDIT: My bad... pogrešno pročitao pitanje

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 20:02 (AL13N13).
17 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

zato sto je to samo protiv zračnih jedinica, sve po podu te moze skinut, tipa aa mobile ili infantry sa iglama...

E vidiš ja sam na Kanalima išao to isprobati s Viperom protiv Havoca. Letio sam oko 5m od zemlje uz obalu kraj planine blizu američkog nosača. Došao Havoc i urednom me lockao. Poslje toga uopće ne računam s tim da će mi pomoći.

Milka30 kaže...
...

Koja je funkcija Guided Rocket-a,koliko sam probao nista taj bogami ne prati!

...

Pa piše ti u opisu. Semi-active guidence za pilotove rakete. Znači pilotove rakete bi u praksi trebale malo popraviti putanju prema meti. Pa onda možeš s njima lakše gađati s velikih udaljenosti jer nemaju više onoliki radnom spread.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
13 godina
Battlefield 3

Da li netko zna kako mogu tokom igre otvoriti (proširiti) onaj prozor za chat u BF3, da mogu vidjeti više a ne samo par redaka unazad.  Nešto slično kao što sam mogao sa tildom u BC2

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Aj mi recite kako da iskljucim upnp molim vas.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
ZC_Someone kaže...
ranko091 kaže...

zato sto je to samo protiv zračnih jedinica, sve po podu te moze skinut, tipa aa mobile ili infantry sa iglama...

E vidiš ja sam na Kanalima išao to isprobati s Viperom protiv Havoca. Letio sam oko 5m od zemlje uz obalu kraj planine blizu američkog nosača. Došao Havoc i urednom me lockao. Poslje toga uopće ne računam s tim da će mi pomoći.

Havoc te možda lockao navođenom raketom, a i 5 metara je dosta visoko. Iz mog iskustva, moraš biti tik do zemlje, dakle metar-dva.

16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
ranko091 kaže...

neznam vrijedi li za vodu, ali meni uvijek pomaze niski let u bjezanju od aviona ili locka od helija. neznam dal se mozes obranit od SOFLAM ili laserskog označavanja. ali duple flare bi trebale maximalno pokrit sve mogućnosti. pošto jedna flara se 10 sekundi puni, a treba nekih 5 sekundi da te zalocka. tako da gunner + pilot akcija flarama i nemoraš se ni micat sa mjesta i samo rokat...

14 godina
protjeran
Battlefield 3

Kako da iskljucim upnp recite mi molim vas. HVALA UNAPRIJED.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

U postavkama routera...

Bit će!
14 godina
protjeran
unique83 kaže...

U postavkama routera...

Gdje to nadjem ?

16 godina
neaktivan
loud killer kaže...

???

piši u browseru (internet explorer, firefox, opera, chrome...) 192.168.1.1 ili 192.168.2.1 ili 192.168.5.1... pa lupi enter... (user i pass neznam tako da se za to snađi)

i onda u vjerovatno Advanced opcijama trazi UPNP stavku...

ili napiši koji točno model Rutera imaš pa ti netko može slike možda poslat šta i kako...

14 godina
protjeran
ranko091 kaže...
loud killer kaže...

???

piši u browseru (internet explorer, firefox, opera, chrome...) 192.168.1.1 ili 192.168.2.1 ili 192.168.5.1... pa lupi enter... (user i pass neznam tako da se za to snađi)

i onda u vjerovatno Advanced opcijama trazi UPNP stavku...

ili napiši koji točno model Rutera imaš pa ti netko može slike možda poslat šta i kako...

Huawei EchoLife HG520b

16 godina
neaktivan
loud killer kaže...

Huawei EchoLife HG520b

tu je kako uć...

http://help.talktalk.co.uk/app/answers/detail/a_id/1607

14 godina
Battlefield 3

http://twitter.com/#!/Battlefield/status/138695712056684544

Had a dream I was king, I woke up still king

0 0 hvala 0
15 godina
Doxy_CRO kaže...

Baš to, naštimam se savršenu za skinuti drugi heli ispred nas, tip uživa u pogledu samo...

Uz hrpetinu bugova, gluposti i smeća u igri, ovo malo dobrih stvari uništavaju obični kreteni koji nažalost imaju pristup internetu.

Puno su mi drazi ljudi koji ne znaju igrati nego oni koji te iste nazivaju kretenima.

Ovi prvi ce nauciti mozda jednog dana, a ovi drugi ce uvijek biti ono sto misle o drugima.

BE HAPPY xD : )
15 godina
Battlefield 3

Instalirao sam 64bit winse i krknuo novih 8gb rama pa ćemo da vidimo jel ide šta bolje. do sada su mi sva 4 gb bila u upotrebi dok sam igrao bf3.btw to je prva igra koja mi je sve rame iskoristila

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo jedne ankete

Imate li probleme s igrom:

7 Da stalno se crasha
20 Da nekih drugih problema
22 Ne nikakvih
Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Instalirao sam 64bit winse i krknuo novih 8gb rama pa ćemo da vidimo jel ide šta bolje. do sada su mi sva 4 gb bila u upotrebi dok sam igrao bf3.btw to je prva igra koja mi je sve rame iskoristila

Ma kakvi, BF mozda koristi gigu i pol najvise. 

13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Sada će biti bolje ja sam ustanovio da je problem u 32 bit windowsima, jer podržavaju samo 2.5 gb a imaju više ili manje.

Kalko1212 ingame
13 godina
protjeran
Joe Cooker kaže...
Doxy_CRO kaže...

Baš to, naštimam se savršenu za skinuti drugi heli ispred nas, tip uživa u pogledu samo...

Uz hrpetinu bugova, gluposti i smeća u igri, ovo malo dobrih stvari uništavaju obični kreteni koji nažalost imaju pristup internetu.

Puno su mi drazi ljudi koji ne znaju igrati nego oni koji te iste nazivaju kretenima.

Ovi prvi ce nauciti mozda jednog dana, a ovi drugi ce uvijek biti ono sto misle o drugima.

Pi*ke od ljudi samo traže izgovore, kreten, neće nikad "naučit".

Na koju foru "netko može biti ono što misli o drugome", lol, takvo jadno g*vno još nisam čuo, di si samo iščupal to?

Vjerujem da si jedan od onih vražjih supporta, koji nakon stotinjak sati igre nije naučio bacit kit pod noge.

@kalko

Do 3.25 GB

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 23:19 (Doxy_CRO).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Malo pretjerujes, zoves kretenima ljude koje ni neznas, tj. poznajes ih preko trivijalne stvari poput racunalne igre.

Veoma iracionalno od tebe, pravi izraz za takve je newb ili noob, ovisi, nista oko cega treba kidati zivce.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 23:22 (dedaa).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...
Joe Cooker kaže...
Doxy_CRO kaže...

Pi*ke od ljudi samo traže izgovore, kreten, neće nikad "naučit".

Na koju foru "netko može biti ono što misli o drugome", lol, takvo jadno g*vno još nisam čuo, di si samo iščupal to?

Vjerujem da si jedan od onih vražjih supporta, koji nakon stotinjak sati igre nije naučio bacit kit pod noge.

@kalko

Do 3.25 GB

Ja čuo 2.5 sry ja sam kriv.{#}

Kalko1212 ingame
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Odavno sam se prestal sekirati radi toga.

Pojednostavio sam neke stvari jednostavno, i zovem ih kretenima...ponekad kad stvarno prevrše mjeru, idiotima, moronima, majmunima, seljačinama, stokom...ima dosta naziva, al nijedan nije dovoljno adekvatan.

Kad se nađeš sam, tj. s 3-4 ljudi (a u timu ih je 16), da radite ono kaj stvarno treba raditi, a ostali ruše sami sebe u avionima, i snajpaju s spawna (skoro cijeli tim) kak to nazvati?

S lvl 30+ nisu NEWB/NOOB više, kaj ne?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice