Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.899
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 3

"Jel to isto vrijedi za radeone i jeli se to treba upisivati svake partije ili samo jedanput dok smo u igri?"

To ima više veze sa procesorom nego sa grafičkom, no da, vrijedi i za Radeone i za Nvidie i  kada se jednom upiše ne mora se više. U NCP sam još davnih dana namjestio Maximum prerendered frames limit na 0, to smanji opterećenje na procesor, no ovo što se u igri upiše se izgleda ne odnosi na to.

Default vrijednost je -1 u igri, kada sam prebacio na 1 sve glatko ko bebina guza. Ništa drugo nisam namještao.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 13:22 (buljo781).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Gdje mogu vidjet kolko mi je FPS?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
instaliraj Fraps.
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kratki newsflash:

Statistički najpopularniji BF3 server na svijetu nalazi se u Brazilu, ima 64 slota i vrti Conquest - Operation Metro na 1000 ticketa.

Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi griješe a ja sam bez mana.

6 0 hvala 0
16 godina
Yoga kaže...

upravo zbog takvih kao ti i zatucanog 'rvatskog misljenja da ako vidis u imenu oznaku neke nacije odmah u njemu vidis neprijatelja imamo mi normalni problema jer mene zaista boli qrac ko je od kuda sve dok je kao i ja spreman na virtualnu zabavu na kojoj smo se okupili..iako covjek iz rata,neznam kako to ja nisam imao probleme sa navedenim nacijama dok se igram,cak stovise rado sam viden u toj ekipi..stoga takva imbecilna pitanja zakaj hr cro u imenima ostavite za one usljive poturicke politicare koji su nas i zavadili..uostalom,zar zaista mislite da jedan bugarin,filipinac ili dominikanac ZNA kaj znaci _hr u imenu? jedino usadena 'rvatska imbecilna alergija na druge nacije moze covjeka natjerat da trosi svoj zivot razmisljajuci zasto netko nesto stavlja u pazi, svoje izmisljeno ime...... {#}

Zašto misliš da je "jedino usadena 'rvatska imbecilna alergija na druge nacije" rezervirana za nas?

Al da se n skreće puno sam teme, CRO sam si dodao jer mi je nick netko već pokupio, i čak mi paše vidjeti sufix koji označava zemlju!

I nisam nikada imao problema radi toga, ni na BC2 ni na BF3, na drugim igrama , starijima , nemam taj sufix!

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

zasto mi pise u battlelogu da imam M39EMR a kad udjem u igru nema je.i to mi stoji pod inzinjera

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 15:02 (Blade Runner31).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Kratki newsflash:

Statistički najpopularniji BF3 server na svijetu nalazi se u Brazilu, ima 64 slota i vrti Conquest - Operation Metro na 1000 ticketa.

Tj. najpopularniji je server na kojem se najlakše grindaju bodovi i ne treba previše razmišljati već samo stojiš i spamaš. Ko i u skoro svakoj igri ikad u kojoj treba nešto otključati ili osvojiti. Pogotovo odmah nakon njezinog izlaska.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
16 godina
M_m54 kaže...

Stisni tildu(googlaj ako ne znas, na mobu sam) i upisi "render.drawfps true"
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
drahic kaže...
loud killer kaže...

Instalirah nove 11.11 drivere i igra se zaledi nakon 4-5 minuta igre znaci slika samo blokira i komp nista ne reaguje jedini lijek je restart...

Cek,jel ti kaze Bf is topped working ili moras komplet restart kompa?

Jer,meni se sledila igra par puta i black screen od kad sam stavio 11.11 drivere za ati.

Nema stopped workinga,samo moram komp restartovati jednom prilikom sam uspio uci u task manager kad se zaledilo i iz desnog donjeg coska je pisalo nesto za display drivere (it now work as it should ili tako nesto)

15 godina
neaktivan
M_m54 kaže...

U toku igre stisni zajedno lijevi ctrl+Alt+S.

-Arroyo settler-
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 15:55 (Xenomorph).
13 godina
protjeran
Battlefield 3

VIŠE MI PUN QURAC DIRECTX ERRORA!!!!!!

Koje god drivere stavim, uvijek ista priča....

Ak niej dx error, onda je black screen.

Koje nedovršeno smeće.

2 1 hvala 1
14 godina
protjeran
Doxy_CRO kaže...

Koje nedovršeno smeće.

U potpunosti se slazem s ovim,kad se sve sagleda ima oko 100 problema...nek mole boga da da patch ispravi sve ovo jer stvarno mi je dosta !!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 15:59 (loud killer).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Igram klasu Support i otključao sam sve LMG-s i sada uzmem onaj Pecheng i u igri mi ne broji killove,ne mogu otključavati ništa za njega.Da li moram skroz otključati RPK (ostalo mi je oko 2000 xp do 160000)da bih mogao igrati normalno s drugim LMG-s?Hvala unaprijed:)

-Arroyo settler-
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
loud killer kaže...
Doxy_CRO kaže...

Koje nedovršeno smeće.

U potpunosti se slazem s ovim,kad se sve sagleda ima oko 100 problema...nek mole boga da da patch ispravi sve ovo jer stvarno mi je dosta !!!!!!

Neznam kak vi patite od tih silnih problema na svojim uber kompovima, ja na svojoj socijali sa 4850 i dual core procom jedino imam problema sa stekanjem svakih par rundi, ostalo sve 5.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
13 godina
protjeran
loud killer kaže...
Doxy_CRO kaže...

Koje nedovršeno smeće.

BRIGA IH....prokleta gamad.

Oni su svoje zaradili, prodali poluproizvod i mir.

Imali su sto i jedno testiranje prije izlaska, i igra izašla s više problema nego ih je bilo u otvorenoj beti.

Sad će nas navlačit s patchem, da još koji nemaju kupiju ekspanziju i to je to.

Mužnja love, drkat će nas s patchevima dok ne izađe BC3 ili BF4, ali problemi svi će ostati.

Mogel bi se i ja bacit u takav biznis, npr autoindustrija.

Prodam auto bez šoferšajbe i letve volana, al TO JE U REDU, DOBIT ĆETE UPDATE SVOJEG AUTA MOŽDA ZA mjesec dva...

14 godina
protjeran
dedaa kaže...
loud killer kaže...
Doxy_CRO kaže...

Koje nedovršeno smeće.

Neznam kak vi patite od tih silnih problema na svojim uber kompovima, ja na svojoj socijali sa 4850 i dual core procom jedino imam problema sa stekanjem svakih par rundi, ostalo sve 5.

Ma dok igra ne sve jednom kompu ne bude radila kako spada nbecu da cujem za nju...treba li i u jednoj igri raditi ovo da bi sesprijecili problemi prcakti po upnp,portovima,konzoli...ne pada mi napamet !!! Kad udjem u igru ocu da je normalno mogu igrati sitniji problemi se i daju tolerisati ali ovo stvarno ne !

17 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

Da, LIMBO je odlična igra. Nešto najbolje što je došlo od indie developera {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
13 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže..

BRIGA IH....prokleta gamad.

Oni su svoje zaradili, prodali poluproizvod i mir.

Imali su sto i jedno testiranje prije izlaska, i igra izašla s više problema nego ih je bilo u otvorenoj beti.

Sad će nas navlačit s patchem, da još koji nemaju kupiju ekspanziju i to je to.

Mužnja love, drkat će nas s patchevima dok ne izađe BC3 ili BF4, ali problemi svi će ostati.

Mogel bi se i ja bacit u takav biznis, npr autoindustrija.

Prodam auto bez šoferšajbe i letve volana, al TO JE U REDU, DOBIT ĆETE UPDATE SVOJEG AUTA MOŽDA ZA mjesec dva...

Meni više liči na: prodaju auto s neispravnom letvom volana, ti skrečeš desno a auto ide pravo ili lijevo, kao da ima nespravnih zubaca u toj letvi i dobiješ pach al još uvijek nedobiješ sve zubce i još zanosi i neznaš u kojem češ jarku završit ! :D

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Danijel_os_cro][img]http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Danijel_os_cro.png[/img][/url]
13 godina
neaktivan
loud killer kaže...

Instalirah nove 11.11 drivere i igra se zaledi nakon 4-5 minuta igre znaci slika samo blokira i komp nista ne reaguje jedini lijek je restart...

Ja imam stare 11.10 drivere i događa mi se isto, prije dva tjedna se nije smrzavalo !

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Danijel_os_cro][img]http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Danijel_os_cro.png[/img][/url]
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

poz raja, novi sam na forumu jer mi je crko komp pa onako iz dosade citam,dok cekam da mi jave iz linksa da je stigao iz zg.

u vezi izbacivanja sa servera, imao sam ispocetka problem, svakih 15-20 min me izbacivalo van i pisalo je your conection has timed out, do tada sam bio spojen preko wirlesa i to mi je pravilo probleme, kad sam se spojio zicano, to se vise nije pojavljivalo. poslije toga se pocelo javljat bf3 has stoped working, svake druge partije, poludio sam, i sto je vec neko pisao prije, kad udjem u avion ili helikopter, tad me baci van. uglavnom to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
MaxonUniversal kaže...

Da, LIMBO je odlična igra. Nešto najbolje što je došlo od indie developera {#}

vidis kako je dobar DICE uz bf3 dobijes i taj limbo, svaka cast DICE!! {#}

16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

To bi trebalo stalo raditi kad jednom otključaš. Doduše ja nisam primjetio nikakvu razliku. Isto me lockaju ko i prije makar kad bježim letim 5-10m od zemlje.

zato sto je to samo protiv zračnih jedinica, sve po podu te moze skinut, tipa aa mobile ili infantry sa iglama...

16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Jel' tko popravio problem kickanja sa servera zbog "no packet flowa"? Smeće od PB-a me kicka redovito iako je sve ručno apdejtano.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kada sam u igri na par sekundi mi se pojave zelene linije koje nisu puno vidiljive i to se ponovi vise puta.Sta mislite do cega je???

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jooj zasto je tak tesko nac dobrog gunnera u heliju,niti jedan ne prati moje pokrete.Gadam tenk,a on baulja gleda okolo nis nezna.:/ za popii..

x3Cks

7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da pitam ponovo; možda netko odgovori-

Šta je moguće da je problem u Realtek driverima ako igra crasha ( i ne može se igrati singleplayer) iako je zvuk super?

Dalje - zašto nije dobro imat 64 bit Win 7 sa 4 GB radne memorije?

I KAKO SE, POBOGU, OTVORI KONZOLA ?

Go for the eyes Boo, yaaar!
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 18:45 (Bartender).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
kach kaže...

Jooj zasto je tak tesko nac dobrog gunnera u heliju,niti jedan ne prati moje pokrete.Gadam tenk,a on baulja gleda okolo nis nezna.:/ za popii..

Baš to, naštimam se savršenu za skinuti drugi heli ispred nas, tip uživa u pogledu samo...

Uz hrpetinu bugova, gluposti i smeća u igri, ovo malo dobrih stvari uništavaju obični kreteni koji nažalost imaju pristup internetu.

17 godina
Battlefield 3

koji je k**** s battlelogom? igrao sada sat vremena,odigrao dvije partije i dobijem rank,izađem iz igre i u battlelogu mi piše playing time koliko sam odigrao prije toga i naravno još uvijek sam rank 14 umjesto 15,nabijem ih više {#}

EDIT: nakon što sam se jedno 4 puta izlogirao i ulogirao u battlelogu prihvatio je,izgleda da im treba vremena,ali mi u battle reportsu nema servera na kojemu sam igrao,a htio ga u favorite stavit,trebaju podhitno patchirat igru,a bogami i battlelog {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 19:04 (lobotomac90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Za sve koji trebaju prikaz FPS u igri:

upisete u konzolu (2x tipka pored 1=tilda)

pa opet 2x za izlaz, tako nesto

Render.DrawFps 1

igri:i ovo moze biti korisno da vidite sta "gusi" igru, crta graf iskoristenosti CPU/GPU te FPS

Render.PerfOverlayVisible=1

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 18:57 (Calinjos).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice