Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.061.578
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 3
robimarko kaže...
Kad mi je puno dat više para za BF3

a znam ja ću dat oko 300 kn .. ostatak za ledice i to (100kn ) i to će mi popit budžet trenutni :)))

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Danas prešao SP kampanju, mislim da mi je trebalo 6-7 sati, uglavnom, u jedan dan, igra sam na hard i taman je teško koliko treba biti ( ima par dosta teških momenata, ostalo je ok ).

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja sam skinuo, sat vremena igre i prezadovoljan sam..lagova ima al riješit će se već, tu i tamo me izbaci al ok. Neki igrači trče ko muhe bez glave, ne igraju timski al valjda će doć pameti

Grafika, zvuk..uf.. Neprocjenjivo{#} Zbog ove Igre sam pred pol god i uzeo GTX580

14 godina
neaktivan
ARazer kaže...

Ja sam skinuo, sat vremena igre i prezadovoljan sam..lagova ima al riješit će se već, tu i tamo me izbaci al ok. Neki igrači trče ko muhe bez glave, ne igraju timski al valjda će doć pameti

Grafika, zvuk..uf.. Neprocjenjivo{#} Zbog ove Igre sam pred pol god i uzeo GTX580

Taj sam {#}

14 godina
neaktivan

onda nemoj bit taj {#}  ..to treba igrat timski a ne ganjat k/d ratio

14 godina
neaktivan
ARazer kaže...

Dobar je meni k/d ratio {#} 0.33 lol

13 godina
nick54312 kaže...
ARazer kaže...

Taj sam {#}

ahahha pa čovjek upoznaje igru, mape i to pa prvo ćeš normalno malo protrčat da vidiš što ima nećeš odma timski a neznaš ni kak izgleda mapa hehe

14 godina
neaktivan
ARazer kaže...

Za tebe :D

14 godina
Battlefield 3

My PC is alive.BF3 here i come.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

samo jedno pitanje ljudi zasto meni neda da idem u full screen??

MoGy -------- packard bell ls11hr intel core i7 2630QM 17.3hd+led lcd 8GB ddr3memory amd radeon hd6650 2gb 750GB hdd
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

igrao kratko kod rodjaka malo singlea.

grafika, zvuk-mrak.

kontrole-čudne. sve je većinom na hold i kad idem deleteat piše da držim ESC i neće izbrisat.

samo da mi se bolje prilagode kontrole i sensitivity, bilo bi ok.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

malčice glupo pitanje al ajde .. ovisi kojih problema .. da pokreneš igru nebi trebalo bit

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
djdomi kaže...

igrao kratko kod rodjaka malo singlea.

grafika, zvuk-mrak.

kontrole-čudne. sve je većinom na hold i kad idem deleteat piše da držim ESC i neće izbrisat.

samo da mi se bolje prilagode kontrole i sensitivity, bilo bi ok.

eh da, zaboravio pitati.

jel se kontrole mogu namjestiti da one iz holda budu toggle, a i da npr. budu automatizirane neke radnje?

zašto je razlika u sensitivityu između van vozila i u njemu?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
Battlefield 3

pls mozeli mi neko pomoci i reci zasto meni igra nece u full screen nevirujem da mi je do graf imali ko ideju????

MoGy -------- packard bell ls11hr intel core i7 2630QM 17.3hd+led lcd 8GB ddr3memory amd radeon hd6650 2gb 750GB hdd
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
MOgY kaže...

pls mozeli mi neko pomoci i reci zasto meni igra nece u full screen nevirujem da mi je do graf imali ko ideju????

Jel ti namješteno na full screen?? Ako je onda neznam:)

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
16 godina

ma je ali mi izbaci prozor ka da je umanjeno i nemogu s misem nisa jedino mogu ici gori doli s tastaturom!!

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Alt+enter,ili ctrl+enter,meni uspije sa alt+enter.

I ude ti u full screen :)!

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kako je ovaj Damavand retardiran u conquestu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

Kako je ovaj Damavand retardiran u conquestu.

Probaj metro pa ćeš vidjet šta je retardirano...

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Metro mi se zgadio još od Bete{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mislin da bi tribalo smanjit broj ticketa na serveru jer postane dosadno i monotono i moje mišljenje je da triba stavit Caspian (znan da je bia u beti al mapa je bolja od nekih u cq-u).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Damavad je totalno debilan. Na početku runde kažem odmah pržite u tunel i zauzmite zastavicu. Ali ne, krenuli sa ruske strane i ovaj što je vozio odmah stane na prvoj zastavici i čeka...u međuvremenu tunel smo već popušili tak da je to bilo to. Unutra više ne moš uči nikako jer odmah te rješavaju sa raketama. I sjetim se da bih mogao uzeti helić...i odem do baze uzmem helić al nemam pojma voziti to čudo!! :) Jedva nekako pređem preko brda i iskačem iz helića i spustim se padobranom do B zastavice, ubijam par likova, zauzimam zastavicu, spawnaju se moji drugovi na meni i idemo na A zastavicu, uzimamo ju, no u međuvremenu skontam da smo popušili D i E...ono ne mogu vjerovati..kak im je to uspjelo ne znam...

I da slažem se, ta Damavand je baš retardirana mapa, tko prvi zauzme zastavicu u tunelu taj je i 90% pobjednik. Još mi se ni Seine Crossing ne sviđa, Grand Bazaar je tak tak, dok je Metro ono kolko sam igrao u beti jedna posebna kategorija debilizma.

Ostale mape su mi odlične, stvarno je gušt igrati na njima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 1:32 (Switch).
15 godina
Hedrick kaže...

Mislin da bi tribalo smanjit broj ticketa na serveru jer postane dosadno i monotono i moje mišljenje je da triba stavit Caspian (znan da je bia u beti al mapa je bolja od nekih u cq-u).

Hehe ti bi da se smanji ticketi a mi svi ovdje tražimo da se poveća broj ticketa. :)

Caspian je maknut jer ima problema sa lagoma na toj mapi...to se navodno rješava.

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

A zašto se na serveru ne vrte i ostale mape, samo tih 4 ili kolko već ?Nije valjda da se na svim ostalim server ruši ?

Da sam normalan poludio bi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Switch kaže...

Damavad je totalno debilan. Na početku runde kažem odmah pržite u tunel i zauzmite zastavicu. Ali ne, krenuli sa ruske strane i ovaj što je vozio odmah stane na prvoj zastavici i čeka...u međuvremenu tunel smo već popušili tak da je to bilo to. Unutra više ne moš uči nikako jer odmah te rješavaju sa raketama. I sjetim se da bih mogao uzeti helić...i odem do baze uzmem helić al nemam pojma voziti to čudo!! :) Jedva nekako pređem preko brda i iskačem iz helića i spustim se padobranom do B zastavice, ubijam par likova, zauzimam zastavicu, spawnaju se moji drugovi na meni i idemo na A zastavicu, uzimamo ju, no u međuvremenu skontam da smo popušili D i E...ono ne mogu vjerovati..kak im je to uspjelo ne znam...

I da slažem se, ta Damavand je baš retardirana mapa, tko prvi zauzme zastavicu u tunelu taj je i 90% pobjednik. Još mi se ni Seine Crossing ne sviđa, Grand Bazaar je tak tak, dok je Metro ono kolko sam igrao u beti jedna posebna kategorija debilizma.

Ostale mape su mi odlične, stvarno je gušt igrati na njima.

Da samo metro si igro u rushu,odigraj u conqrest modu pa javi.

15 godina
Ma ne mogu ja tu mapu više ni smisliti tak da je ni conquest za mene više ne može spasiti. ;)
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo par slikica...

Napravio longest headshot danas.. 677m

677m 677m
556m 556m
23-0 23-0
Moj PC  
8 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

for all intents and purposes, generalno gledajući po zadovoljstvu igrača, Bad Company 2 mi je imala puno bolje mape.

Ove su mi redom nekako... neznam, valjda sam u fazi navikavanka nakon 1000h+ sati u BC2 i to do prije par dana igrano.

Bring out your dead!
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Slažem se da je BC2 imao bolje mape, ali valjda će BTK to sredit, a možda će i dodat par mapa kasnije.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Switch kaže...
Ma ne mogu ja tu mapu više ni smisliti tak da je ni conquest za mene više ne može spasiti. ;)

Ti si krivo shvatio,nisam mislio da je metro conquest bolji od rusha,upravo suprotno najgore od najgoreg u povjesti BF serijala.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice