Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.063.566
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
mabencic kaže...

Jučer sam instalirao i igrao 5 minuta samo da vidim kako ide i ide lijepo ali mi se spavalo pa sam išao OFF... ali imam jedno pitanje!

Zoomiram sa desnim mišem i kad pustim desni miš mi se odzoomira. Dali je moguće podesiti da mi zoomira kad kliknem na desni miš a da odzoomira kad opet kliknem?

Hvala!

Toggle aim down the sight stavi na desni klik u komandama

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
15 godina
Battlefield 3

mhm,bia sam sad na server sa 16 iigraća i tamo više manje klizi, tj nema lagga, a ovi sa 64 jos laggaju lagano, btw kako da ispalim one proturekatne qurce iz jet-a, ili countermesures nisam siguran kako se zove, postavia sam ih na "x" i sta god napravim ne mogu ih ispalit lol, i da, mape se loadaju poprilicno dugo, najzadnji driveri su malo pomogli ali jedan ssd bi spasio stvar xd.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jesi siguran da je to lagg? Možda ti FPS drop počinje sa većim brojem igraća i proporcionalno s time većim brojem događanja i akcije oko tebe?

Pitam to jer ja na BUGu mogu igrati s užitkom, bez ikakvog lagga. Možda jednom u rundi trzne lagg malo i to je to.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.10.2011 13:27 (dreammaker).
16 godina
Da li je ikako moguće pokrenuti igru na DX10.0 sa ATI karticom?
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
dreammaker kaže...

Jesi siguran da je to lagg? Možda ti FPS drop počinje sa većim brojem igraća i proporcionalno s time većim brojem događanja i akcije oko tebe?

fps se vrti avg50,siguran sam da je lagg jer kad padne fps gpu usage dropp-a na 30% pa se odma digne, da grafa ostane na 99% a da jos uvjek dobijem lagg to bi bilo do grafe, ovo sigurno nije.

13 godina
protjeran
Battlefield 3

Zna li iko kad ce patch ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mitch kaže...

Ne.

athlon64 kaže...
dreammaker kaže...

fps se vrti avg50,siguran sam da je lagg jer kad padne fps gpu usage dropp-a na 30% pa se odma digne, da grafa ostane na 99% a da jos uvjek dobijem lagg to bi bilo do grafe, ovo sigurno nije.

Lagggggggggg. Zbog istog na Caspian Borderu i još jednoj mapi, DICE/EA je preporučio da ih se zasad makne iz rotacije. BTW, na BUG server do nekih 54 igrača je OK, nakon toga počinje laggat (bar meni)

loud killer kaže...

Ne.

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
ko nema dovoljno fpsa sa ukljucenim aa iskljucite ga u igri i ukljucite u driverima od grafe.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
BF 3 error
Radi se o ovome ,da kad sam instalira igru ,prijavija se na Origin,sve u redu,skinija sam Punkbaster,sve u redu ,idem pokrenuti igru i na njihovom sluzbenom situ kaze mi Game Manager da Waiting for you to finish the installation...
Igru ne mogu pokrenuti.Zna li netko di je problem ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LuX_CRO kaže...

@Danny_HR ili tko već je odgovoran (admin)

Da li si kojim slučajem update-ao PB na serveru Bug

Updateo sam PB na svom PC-u putem PB setup-a, te nakon cca. 15-20min izbaci poruku  (connection timed out)

Ovo mi se samo na Bug serveru događa izgleda da PB autoupdate još ne radi na serverskoj strani, ali sam negdje pročitao da sad rade na tom fix (neki DLL filovi nisu dobri na serverskoj strani PB-a).

Da li bi mogao napraviti ručni update PB-a na serverskoj strani, da vidim da li je kod toga problem.

client verzija je: 2.279, A1386

server verzija je: 1.839, A1386, C2.279

TNX

Updatean je PB na serveru već prije.

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
sHOCKRE kaže...
ko nema dovoljno fpsa sa ukljucenim aa iskljucite ga u igri i ukljucite u driverima od grafe.

i kakva je razlika? 

13 godina
neaktivan

Ima netko mozda slicnih problema,i dalje mi ne radi ,mada sam prova opet update i sl 

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.10.2011 13:55 (Sokrekrvtiirudovu).
15 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Zašto bi to uopće želio?

Vjerovatno je, jer u jednom od review-a je spomenuto da je porast performansi bio osjetan prebacivanjem u DX11. U svakom slučaju, u DX10 modu ti može još samo lošije raditi.

15 godina
TomoR kaže...
Mitch kaže...

Ne.

athlon64 kaže...
dreammaker kaže...

Lagggggggggg. Zbog istog na Caspian Borderu i još jednoj mapi, DICE/EA je preporučio da ih se zasad makne iz rotacije. BTW, na BUG server do nekih 54 igrača je OK, nakon toga počinje laggat (bar meni)

loud killer kaže...

Ne.

pa nije baš samo na caspian border i jos jednoj mapi, al cinjenica da sam igrao onu seine crossing sa 64 igraća i da je klizilo ko po ledu, ali sve je to ok, treba im dat malo vremena da srede servere i daju koji patch.btw mislim da bi bug server za sad trebalo ogranicit na 32 igraća,dok se ovo ne riješi sa laggom.

17 godina
athlon64 kaže...

pa nije baš samo na caspian border i jos jednoj mapi, al cinjenica da sam igrao onu seine crossing sa 64 igraća i da je klizilo ko po ledu, ali sve je to ok, treba im dat malo vremena da srede servere i daju koji patch.btw mislim da bi bug server za sad trebalo ogranicit na 32 igraća,dok se ovo ne riješi sa laggom.

Možda 48 igrača, ako postoji opcija.

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ovako imam problem  orginalnom BF3 ,prvo kad idem igrat campaign pojavi mi se slika od bf 3 i to stoji ne ide dalje a u battlelog pise da igram,a na quick match cujem ali nema slike a na co-op pocmem igrat ali nemam nikakve opcije niti mogu izac iz toga.zna neko koji vrag se desava?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BF 3 error
Radi se o ovome ,da kad sam instalira igru ,prijavija se na Origin,sve u redu,skinija sam Punkbaster,sve u redu ,idem pokrenuti igru i na njihovom sluzbenom situ kaze mi Game Manager da Waiting for you to finish the installation...
Igru ne mogu pokrenuti.Zna li netko di je problem ?
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ima li tko problem da prilikom pokretanja Multiplay-a dobije samo black screen, kod cooopa mi radi, a kod campain mi samo stoji na prvom screenu. Ima li rješenja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja imam isto to a kod sp mi slika od bf3 bude i neide dalje

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...
athlon64 kaže...

Ponoviti ću. Mi imamo 32 slot server na Diabolicu, a imamo iste probleme kao i BUG server.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.10.2011 14:25 (Minoza).
16 godina
beha kaže...

Ima li tko problem da prilikom pokretanja Multiplay-a dobije samo black screen, kod cooopa mi radi, a kod campain mi samo stoji na prvom screenu. Ima li rješenja?

Zasigurno se radi o ruskoj verziji.

Uglavnom imaš tu na forumu kak se to rješava, ili odi na basehost stranici i drži se uputa.

http://base-host.com.hr/

I ovo vrijedi za sve koji imaju problem s black screnom

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo sad radi opet san sve po uputama napravia i radi napokon:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zašto kad mi učitava mapu gran bazaar ostane na loading i ne želi dalje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Premda sada vec imate igru 2-3 dana daj mi recite koju funkciju ima squad leader, moze zvati support u oblku mortar strike dati zahtjev avionima  ili oklopu da nesto raznese 

Ili je to samo ukras u igri.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
beha kaže...

Proradit će ti odjednom, tako je i meni bilo {#}

16 godina
Battlefield 3

Da, SSD u igri stvarno vrijedi zlata, uvijek prvi udem.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Joj još samo 14 % lud sam{#}

Police in Helicopters searching for marijuana-Police on Marijuana searching for the helicopters

0 0 hvala 0
15 godina
Minoza kaže...
TomoR kaže...
athlon64 kaže...

Ponoviti ću. Mi imamo 32 slot server na Diabolicu, a imamo iste probleme kao i BUG server.

u pravu si , nema to veze s igracima, evo sad sam malo igra caspian, dosta igraca,neki strani server i solidno je klizilo, treba im dat malo vremena tek je dosla igra, btw jel mi moze netko reć kako se izbacuju countermeasures iz jet-a, jel to treba otkljucat ili?

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Toliko mi je keyeva da zadnja dva dana prošlo kroz ruke tako da nisam mogao odolit.. Našao sam kupca za box koji sam naručio za Zavvia :D

Reinstalirao sam windowse, jedino što imam na kompu je Origin i Battlefield 3 {#}

EDIT: wtf? kako mi skida 850kbs? ja imam paket od 4 mb/s

Vidimo se na Bug serveru :D Vidimo se na Bug serveru :D
??? ???
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.10.2011 15:54 (nick54312).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice